PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : WD



alex4paok
29 Αυγούστου 2007, 02:35
Αγόρασα έναν εξωτερικό σκληρό 500Gb της Western Digital της σειράς MyBook.Αυτόν εδώ για την ακρίβεια. http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...60 &tab=specs (http://www.anonym.to/?http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=826&product=908460&tab=specs)

Όταν τον σύνδεσα χθες για 1η φορά με το pc τον αναγνώρισε κανονικά και ο υπολογιστής μου τον εμφάνιζε όχι με το εικονίδιο του σκληρού αλλά με το σηματάκι της WD δίπλα του. Κυριλέ λέω ... Το βράδυ όπως τον είχα όρθιο, τον έσπρωξα κατά λάθος και έπεσε πλάγια. Επάνω στο γραφείο μου πάντως όχι από ύψος κλπ. Αλλά ψιλοακούστηκε. Απο κείνη την ώρα και μετά ο υπολογιστής μου τον βλέπει κανονικά σαν σκληρό, τον δουλεύω σαν σκληρό, αλλά στον υπολογιστή μου όχι μόνο το σηματάκι της WD δεν εμφανίζεται πια αλλά ούτε καν το χαρακτηριστικό εικονίδιο που έχουν τα windows για να φαίνεται ότι είναι σκληρός. Έχει εικονίδιο αυτό το χαρακτηριστικό που λέει ότι ''δεν αναγνωρίζεται το αρχείο'' και αν θέλουμε να το ανοίξουμε με συγκεκριμένο προγραμμα επιλογής μας από την λίστα μας. Αλλά παρόλαυτά δουλεύει κανονικά. Μόνο σε ένα 2ο Pc που το σύνδεσα και πάτησα διπλό κλίκ μου είπα ότι θέλει το αντίστοιχο πρόγραμμα για να ανοίξει κλπ. Με δεξί κλίκ και ''άνοιγμα'' ανοίγει κανονικά (στο 2ο pc - στο δικό μου όμως κανονικά). Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Αυτό που με ενδιαφέρει περισότερο είναι αν μπορώ να κάνω ένα διαγνωστικό τεστ γιατί θα αποφορτίσω από δεδομένα έναν άλλο σκληρό αποθηκευοντας τα δεδομένα στον νέο και δεν θα θελα να ψάχνω δεδομένα ή να μην μπορώ να τα ανοίξω...
__________________

Madarb
29 Αυγούστου 2007, 02:41
το εικονιδιο δεν ειναι κατι ανησυχητικο, εγω το αλλαξα κιολας!:)
αυτο που με ανησυχει ειναι οτι λες οτι βγαζει το "ανοιγμα με" αν καταλαβα καλα.
μαλλον κατι πρεπει να πηγε στραβα με την αναγνωση των αρχειων "συστηματος" του σκληρου...
παντως ο σκληρος μεσα εχει στο φακελο wd windows tools ενα διαγνωστικο της εταιρειας...;)

Thanasis159
29 Αυγούστου 2007, 02:42
Ύποπτο το πέσιμο... Αλλά αφού δουλεύει, παρότι δεν δείχνει το εικονίδιο, λογικά δεν θα έχει καταστραφεί ο σκληρός... Θα πρότεινα αν επιμείνει να πας να τον αλλάξεις στην εγγύηση για να ησυχάσεις!

alex4paok
29 Αυγούστου 2007, 02:56
το εικονιδιο δεν ειναι κατι ανησυχητικο, εγω το αλλαξα κιολας!:)
αυτο που με ανησυχει ειναι οτι λες οτι βγαζει το "ανοιγμα με" αν καταλαβα καλα.
μαλλον κατι πρεπει να πηγε στραβα με την αναγνωση των αρχειων "συστηματος" του σκληρου...
παντως ο σκληρος μεσα εχει στο φακελο wd windows tools ενα διαγνωστικο της εταιρειας...;)
Έχεις τον ίδιο να υποθέσω? Στο δικό μου pc με διπλό κλίκ ανοίγει κανονικά. Σε ένα άλλο θέλει δεξί και άνοιγμα για να ανοίξει. Καλή η πρόταση να τον αλλάξω.Όταν τον άνοιξα για πρώτη φορά είχα μέσα δύο φακέλους. Ο πρώτος νομίζω ήταν κενός και τον διέγραψα. Ή μήπως τελικά δεν ήταν...????

Masta Killah
29 Αυγούστου 2007, 02:59
Ναι, αν είναι μόνο για το εικονίδιο δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Μπορείς να βρείς το αρχεία το ίδιο από το σαιτ της wd και να το ξαναβάλεις. Διαγνωστικό καλό είναι το WD Diagnostic Tools που ήταν μαζί με τον σκληρό σου.

edit: Μάλλον θα διέγραψες τον φάκελο με το εικονίδιο.

linkin
29 Αυγούστου 2007, 03:51
den...ton idio skliro exoume..o fakelos eixe ta progs mesa....dokimase na kaneis kai mia anabathmisi sistimatos sto windizupdate.paidia autoi oi diskoi einai trela euthraustoi,den einai gia paixnidia...

Brujah
29 Αυγούστου 2007, 18:24
Καλησπέρα!
Εφόσον λες ότι σου βγάζει "άνοιγμα με" πήγαινε στα Εργαλεία - Επιλογές Φακέλων και μετά κάνε τα κρυφά αρχεία φανερά και επίσης κάνε φανερά και τα Προστατευόμενα Αρχεία Λειτουργικού Συστήματος.
Πήγαινε πρώτα στον σκληρό που έχεις τα windows και κοίτα αν έχεις κρυφά αρχεία με όνομα adobe.exe ή bitorrent.exe τα οποία συνοδεύονται από ένα dll και από ένα Autorun.
Αν δεν τα βρεις εκεί τότε θα είναι σίγουρα στον εξωτερικό σου.
Ψάξε όλους τους σκληρούς σου.
Διέγραψέ τα και κάνε επανεκίννηση.
Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και όταν τα έσβησα άρχισε να ξανανοίγει με διπλό κλικ και όχι με "άνοιγμα με".
Αυτά τα κολλάς από κάποιες ιστοσελίδες.
Στην Κοζάνη όπου σπουδάζω είχαμε αρκετά άτομα πρόβλημα με αυτό γιατί κόλλαγε και τα usb sticks που έχουμε και το μεταφέραμε ο ένας στον άλλο συνέχεια.
Ελπίζω να σε βοήθησα.

alex4paok
29 Αυγούστου 2007, 21:57
Καλησπέρα!
Εφόσον λες ότι σου βγάζει "άνοιγμα με" πήγαινε στα Εργαλεία - Επιλογές Φακέλων και μετά κάνε τα κρυφά αρχεία φανερά και επίσης κάνε φανερά και τα Προστατευόμενα Αρχεία Λειτουργικού Συστήματος.
Πήγαινε πρώτα στον σκληρό που έχεις τα windows και κοίτα αν έχεις κρυφά αρχεία με όνομα adobe.exe ή bitorrent.exe τα οποία συνοδεύονται από ένα dll και από ένα Autorun.
Αν δεν τα βρεις εκεί τότε θα είναι σίγουρα στον εξωτερικό σου.
Ψάξε όλους τους σκληρούς σου.
Διέγραψέ τα και κάνε επανεκίννηση.
Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και όταν τα έσβησα άρχισε να ξανανοίγει με διπλό κλικ και όχι με "άνοιγμα με".
Αυτά τα κολλάς από κάποιες ιστοσελίδες.
Στην Κοζάνη όπου σπουδάζω είχαμε αρκετά άτομα πρόβλημα με αυτό γιατί κόλλαγε και τα usb sticks που έχουμε και το μεταφέραμε ο ένας στον άλλο συνέχεια.
Ελπίζω να σε βοήθησα.
Δεν πρόλαβα να δώ το μήνυμά σου αλλά οι συμβουλές σου καταχωρούνται για μελλοντική χρήση. Ευχαριστώ. Ακολούθησα την συμβουλή της αντικατάστασης και στο μαγαζί απ όπου το πήρα οι τεχνικοί μου είπαν ότι όντως επρόκειτο περί ''αστοχίας υλικού'' και προχωρήσανε στην αντικατάστασή του. το κορυφαίο ήταν όιτ δεν είχαν το ίδιο μοντέλο μιας και απ το μεσημέρι σήμερα που είδα στα ράφια τους τουλάχιστον 5 ίδιους σκληρούς με τον δικό μου, το απόγευμα δεν υπήρχε κανείς. Μου δώσανε λοιπόν αντ αυτού έναν άλλο 500άρι της ίδιας σειράς αλλά ακριβότερο κατά 30? χωρίς να μου χρεώσουν τίποτα παραπάνω. Είναι καλύτερος γιατί διαθέτει και σύνδεση e-sata. :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

Masta Killah
29 Αυγούστου 2007, 22:02
Κοίτα να δεις...

Thanasis159
29 Αυγούστου 2007, 22:07
Mια χαρά λοιπόν!!! Άντε, με ΄γεια!

tonypapadovic
29 Αυγούστου 2007, 22:10
Δεν σε χάλασε ;)

alex4paok
29 Αυγούστου 2007, 22:11
Αν ήμουν γαλάτης μάλλον θα ήμουν ο "Κωλοφαρδίξ"...:haha:

Madarb
29 Αυγούστου 2007, 22:15
Αν ήμουν γαλάτης μάλλον θα ήμουν ο "Κωλοφαρδίξ"...:haha:
πες το ψεμματα!!:lol:
δε μου λες, απο που τον πηρες να παρω κι εγω εναν και να τον ριξω κατα λαθος?:P:P:P

alex4paok
29 Αυγούστου 2007, 22:19
πες το ψεμματα!!:lol:
δε μου λες, απο που τον πηρες να παρω κι εγω εναν και να τον ριξω κατα λαθος?:P:P:P
Δεν το λέω μπορεί να δουλεύει κανείς από δω μέσα εκεί...:P

linkin
30 Αυγούστου 2007, 02:39
autos prepei na exei kai firewire...kai entelos tixaia kai o dikos mou kati problimata bgazei.....!:dance::dance::dance::dance:

Madarb
30 Αυγούστου 2007, 02:46
autos prepei na exei kai firewire...kai entelos tixaia kai o dikos mou kati problimata bgazei.....!:dance::dance::dance::dance:
αστ'αυτα!
κι εσυ για το τζαμπα πηγαινεις!:lol::lol::lol:

alex4paok
30 Αυγούστου 2007, 03:33
Τζαμπατζηδες όλου του κόσμου ενωθείτε. Στείλτε pm να σας ενημερώσω για το μαγαζί...:respect:

Masta Killah
30 Αυγούστου 2007, 04:40
αστ'αυτα!
κι εσυ για το τζαμπα πηγαινεις!:lol::lol::lol:

Όπα Madarb πατήσαμε Shift-Alt βλέπω; :P:P:P

Madarb
30 Αυγούστου 2007, 11:43
Τζαμπατζηδες όλου του κόσμου ενωθείτε. Στείλτε pm να σας ενημερώσω για το μαγαζί...:respect:
βλεπω εισαι αθηνα οποτε δωρον αδωρον...
κριμα παντως, θα μου χρειαζοταν ενας ακομα [μολις πηρα 320 εν τω μεταξυ:grin:]


Όπα Madarb πατήσαμε Shift-Alt βλέπω; :P:P:P
ελα κακιες...
πρωτ'απ'ολα εισαι εκτος θεματος.:whip:
και δευτερον με το ζορι να χω κανα 2 ποστ σε greeklish στο φορουμ εδω!:rtfm:

linkin
31 Αυγούστου 2007, 00:42
ego eimai patra opote....