PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : mozilla firefox



aeris_71
6 Οκτωβρίου 2007, 01:19
Hi σε όλους.Έχω απο τον Μάιο το firefox στον υπολογιστή μου και ως την Τρίτη έμπαινα κανονικά.Απο την Τρίτη και μετά όποτε ανοίγω το Firefox,κατά την εκκίνηση του"κολλάει"σε μια άσπρη σελίδα και δεν κάνει τίποτα.Δεν εμφανίζει καν την αρχική σελίδα δηλαδή,με αποτέλεσμα να μπορώ να μπώ μόνο με explorer.Έκανα scan με πάμπολλα προγράμματα για ιούς ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να έχει,το απεγκατέστησα και το ξαναεγκατέστησα πάλι δίχως αποτέλεσμα όπως επίσης δοκίμασα να το ανοίξω χωρίς να υπάρχει κάποιο firewall εν ενεργεία ή κάποιο είδος προστασίας του υπολογιστή.Επίσης να σημειώσω πως έβαλα και τη νέα έκδοση 2.0.0.7(και σε Ελληνική έκδοση αλλά και σε Αγγλική,χωρίς αποτέλεσμα δυστυχώς)
Έχει κανείς ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό;Thanx a lot για τις όποιες απαντήσεις παιδιά.

vagos
6 Οκτωβρίου 2007, 01:46
Λοιπόν η πιο πιθανή απάντηση στο πρόβλημα σου είναι εδώ http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=28197 ρίξε μια ματιά και μας λές τι έγινε!!

zisis1985
6 Οκτωβρίου 2007, 02:21
το δικό μου πρόβλημα με είναι οτι δεν μπορώ να μπω σε ασφαλεις σελιδες (αυτές με το λουκετακι), δλδ δεν μπορώ να κάνω εγγραφή στο site του Πλαισίου, να κάνω log in στο hotmail, στο gmail, να στείλω μήνυμα απτο yahoo...δείχνει να φορτώνει αρκετή ώρα και μετά με πετάει σε μια λευκή σελίδα παρόλο που κάτω αριστερά μου γράφει done...

aeris_71
6 Οκτωβρίου 2007, 02:30
το δικό μου πρόβλημα με είναι οτι δεν μπορώ να μπω σε ασφαλεις σελιδες (αυτές με το λουκετακι), δλδ δεν μπορώ να κάνω εγγραφή στο site του Πλαισίου, να κάνω log in στο hotmail, στο gmail, να στείλω μήνυμα απτο yahoo...δείχνει να φορτώνει αρκετή ώρα και μετά με πετάει σε μια λευκή σελίδα παρόλο που κάτω αριστερά μου γράφει done...

αυτο ακριβως κανει και σε μενα μου βγαζει μια ασπρη σελιδα αλλα εγω δεν
μπαινω πουθενα ουτε στην κεντρικη σελιδα

brazdas
6 Οκτωβρίου 2007, 02:41
Κάνατε αυτό που λέει εκεί που σας παραπέμπει ο vagos παραπάνω; Κάτι λέει να κάνετε "ριζική" διαγραφή του firefox. Χρησιμοποιείστε κανά πρόγραμμα που να καθαρίζει και την registry, όπως το ccleaner. Ξαναεγκαταστήστε το και ίσως διορθωθεί το πρόβλημα.

karanik
6 Οκτωβρίου 2007, 04:21
Δοκιμασες να κανεις ενα restart στο router σου;
Αν παλι δεν εχεις router απλα κανε ενα restart στον υπολογιστη σου.

brazdas
6 Οκτωβρίου 2007, 11:40
Δεν πιστεύω να τίθεται θέμα επανεκκίνησης του υπολογιστή γιατί σίγουρα τα παιδιά θα έχουν κάνει αρκετές φορές!:)
Ο καθαρισμός της registry ίσως να λύσει το πρόβλημα. Κάντε το και πείτε μας ;)

billys20
6 Οκτωβρίου 2007, 11:55
Μήπως προσθέσατε κανα add-on και μετά δημιουργήθηκε το όποιο πρόβλημα;

Theodor@
6 Οκτωβρίου 2007, 12:20
Ayto akrivos epatha kai egw exthes...peiga loipon stin ENARKSI...Ola ta programata...click sto Mozilla...meta click Mozilla Asfalis litourgia...kai doulpse meta kanonika...

http://img394.imageshack.us/img394/4849/mozup2.th.jpg (http://img394.imageshack.us/my.php?image=mozup2.jpg)

aeris_71
6 Οκτωβρίου 2007, 19:22
Παιδιά,σας ευχαριστώ πολύ όλους.Απεγκατέστησα το Mozilla,έτρεξα το C.C. cleaner και στη συνέχεια έκανα εγκατάσταση και λύθηκε το πρόβλημα.
Να 'στε καλά

GVC666
6 Οκτωβρίου 2007, 20:07
Καλησπέρα κόσμε!!Ρε παιδιά μιάς και πιάσατε μπλα μπλα για το mozila μπα και ξέρει κανείς από που να το κατεβάσω και να είνια καθαρό.Οτι έχω κατεβάσει μέχρι τώρα και πάω να το κάνω εγκατάσταση όλο και κάποιο παράθυρο θα μου σκάσει,όλα για ιούς κλπ κλπ.Θελω μια καθαρή έκδοση του mozila.plz help meeeeeeeeeeee:cry:


http://www.fotothing.com/photos/541/54193f408b1636a214420f613316e09d.jpg

billys20
6 Οκτωβρίου 2007, 20:18
Από δω το κατεβάζεις;

http://www.mozilla.com/en-US/firefox/

Αν όχι, τότε κατέβασέ το από κει.

sefiroth
4 Νοεμβρίου 2007, 02:43
Και ενω ολα ηταν μια χαρα,σημερα το πρωι που πηγα να μπω στο ιντερνετ ο mozilla δεν δουλευε (παρολο που το ιντερνετ ηταν μια χαρα) και μου εβγαζε αυτο το μηνυμα συνεχεια :
''Δεν βρέθηκε ο εξυπηρετητής


el.start2.mozilla.com δεν εντοπίστηκε. Ελέγξτε το όνομα του αρχείου και προσπαθήστε ξανά.





* Ελέγξτε τη διεύθυνση για ορθογραφικά λάθη όπως
ww.example.com αντί για
www.example.com (http://www.example.com)
* Αν δεν μπορείτε να φορτώσετε καμιά σελίδα ελέγξτε τη σύνδεση του υπολογιστή σας
στο δίκτυο.
* Αν ο υπολογιστής σας ή το δίκτυο σας προστατεύεται από ένα firewall ή ένα διαμεσολαβητή, βεβαιωθείτε ότι
επιτρέπεται στο Firefox να έχει πρόσβαση στον ιστό.''

Και επειδη τωρα μπαινω με τον internet explorer και επειδη τον μισω και τον αντεχω,μηπως ξερετε τι πρεπει να κανω.Ο IE δεν αντεχεται παιδες!Pls την βοηθεια σας.

Σημειωτεον οτι εκανα απεγκατασταση και τον ξαναεβαλα τον firefox, αλλα τιποτις....

mefisto26
4 Νοεμβρίου 2007, 02:52
Μήπως εγκατέστησες κανα firewall η πείραξες αυτο των windows και απεκλεισε τον Firefox απο το δίκτυο;

Thanasis159
4 Νοεμβρίου 2007, 02:54
Συμφωνώ με mefisto! Κλείσε λίγο το firewall και ξαναδοκίμασε! Αν λυθεί τότε το πρόβλημα υπάρχει στις ρυθμίσεις του firewall. Αν όχι θα δοκιμάσουμε και άλλες λύσεις!

sefiroth
4 Νοεμβρίου 2007, 03:24
Παιδια ειχατε δικιο!Εχω το Kaspersky και απο οτι φαινεται το εμποδιζε.Το παραξενο ειναι οτι και πριν ετσι ηταν αλλα δουλευε...Ποιος ξερει τι εγινε!Τεσπα ευχαριστω παιδες!:respect:

savvasferrari
4 Νοεμβρίου 2007, 12:11
Παιδια ειχατε δικιο!Εχω το Kaspersky και απο οτι φαινεται το εμποδιζε.Το παραξενο ειναι οτι και πριν ετσι ηταν αλλα δουλευε...Ποιος ξερει τι εγινε!Τεσπα ευχαριστω παιδες!:respect:

Ξέρω εγώ. Χτες έγινε μια ενημέρωση του Firefox και απλά το firewall το έπιασε σαν μια καινούργια εφαρμογή και γι' αυτό εμπόδισε την πρόσβασή του στο δίκτυο.:thumbsup1