PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Lacie Silverscreen 500GB δεν παίζει Ελληνικούς Υπότιτλους.



dj83
12 Ιανουαρίου 2008, 16:13
Ακολούθησα και εγώ τη συμβουλή του asxetious αλλά εμφανίζει μόνο δυο σειρές με παύλες. Εχω βαλει και την UB-Helveticacond της unibrain. Χρησιμοποίησα και το AVIAddXSubs αλλά και πάλι τις ίδιες παύλες βλέπουμε. Έχουμε δει ταινία με Ελληνικούς υπότιτλους, αλλά αυτήν τη κατέβασα με ενσωματωμένους τους υπότιτλους και έδειξε μια χαρά.
Τι άλλο να κάνω δεν ξέρω.

riganis
15 Ιανουαρίου 2008, 12:56
Ακολούθησα και εγώ τη συμβουλή του asxetious αλλά εμφανίζει μόνο δυο σειρές με παύλες. Εχω βαλει και την UB-Helveticacond της unibrain. Χρησιμοποίησα και το AVIAddXSubs αλλά και πάλι τις ίδιες παύλες βλέπουμε. Έχουμε δει ταινία με Ελληνικούς υπότιτλους, αλλά αυτήν τη κατέβασα με ενσωματωμένους τους υπότιτλους και έδειξε μια χαρά.
Τι άλλο να κάνω δεν ξέρω.
Αν μιλας φιλε μου dj83 για το lacie silverscreen multimedia, το μηχανημα το οποιο το εχω, ειναι απλα απιστευτο!! Παιζει τα παντα με ελληνικους υποτιτλους και εχω δει παρα πολλες ταινιες απλα συνδεοντας το στην τηλεοραση μου!! :yahoo:

christina a
17 Ιανουαρίου 2008, 17:18
Αν μιλας φιλε μου dj83 για το lacie silverscreen multimedia, το μηχανημα το οποιο το εχω, ειναι απλα απιστευτο!! Παιζει τα παντα με ελληνικους υποτιτλους και εχω δει παρα πολλες ταινιες απλα συνδεοντας το στην τηλεοραση μου!! :yahoo:
nai alla otan den exeis ensomatwsei tous ypotitlous den paizei....

kserei kanis kati ???

woofie
17 Ιανουαρίου 2008, 23:47
Παιδια ακουλουθησα τις οδηγιες σας οσο αναφορα το lacie 500 με δημιουργια folder και μεσα την UB-Helveticacond της unibrain και ναι μεν βγαινουν οι υποτιτλοι αλλα με ξενη γραμματοσειρα(αυτην με πολλα ω και τρελλους τονους).Το subtitle αλλαζει απο off σε 1 αλλα δεν διαβαζεται. Σε πια γλωσσα πρεπει να ειναι το setting?Μηπως πρεπει να βαλω αλλο font ? Πιο αλλο προτεινεται?Το .srt η το .txt αρχειο δουλευει?
P.S. Μπραβο στα παιδια του GREY'S ANATOMY για την πολλη καλη και δυσκολη δουλεια.

riganis
22 Ιανουαρίου 2008, 01:15
Παιδια ακουλουθησα τις οδηγιες σας οσο αναφορα το lacie 500 με δημιουργια folder και μεσα την UB-Helveticacond της unibrain και ναι μεν βγαινουν οι υποτιτλοι αλλα με ξενη γραμματοσειρα(αυτην με πολλα ω και τρελλους τονους).Το subtitle αλλαζει απο off σε 1 αλλα δεν διαβαζεται. Σε πια γλωσσα πρεπει να ειναι το setting?Μηπως πρεπει να βαλω αλλο font ? Πιο αλλο προτεινεται?Το .srt η το .txt αρχειο δουλευει?
P.S. Μπραβο στα παιδια του GREY'S ANATOMY για την πολλη καλη και δυσκολη δουλεια.

losts01e01.avi και losts01e01.srt. Περναμε τον φακελο τωρα στον σκληρο, μεσα στον φακελο με το ονομα movies που ειδη υπαρχει!! Ανοιγουμε το αρχειο με τους υποτιτλους srt με την μορφη NOTEPAD και βαζουμε μορφη γραμματοσειρας την UB - Heleticacond! Αυτο ειναι ολο κι ολο!! Παιδια εγω αυτο εκανα και η τηλεοραση μου εχει παρει φωτια!!

gas_72
18 Φεβρουαρίου 2008, 11:56
μπορεις να εισαι λιγο πιο σαφεις με τις οδηγιες με τους υποτιτλους,βημα βημα αν ειναι δυνατο,ευχαριστω πολυ

horhito76
20 Φεβρουαρίου 2008, 10:01
Λοιπόν...κάτι που μπορεί να λειτουργήσει είναι το εξής:

1.Ανοιγουμε το srt που μας ενδιαφέρει
2.Πατάμε Save as
3.Αλλάζουμε το encoding από ANSI σε Unicode
4.Σώζουμε το αρχέιο.

Λογικά οι υπότιτλοι παίζουν στα Ελληνικά χωρίς να χρειαστεί αλλαγή font!

nikxour
23 Φεβρουαρίου 2008, 21:44
Εχω το Lacie Silverscreen 500GB ενα μήνα περίπου και οσο αφορά τη γραμματοσειρα εχω εγκαταστησει αυτη που έχει φτιαξει ο matlock που προοριζεται για το izak. Είναι τέλεια δε χρειαζεται ουτε αλλαγή το encoding από ANSI σε Unicode. Εννοείται βέβαια ιδιο όνομα avi & srt και μέσα στο φάκελο firmware η δημιουργία νέου φακέλου με ονομα font όπου βαζουμε τη γραμματοσειρα που θα βρειτε εδώ http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=12898 (iZak unicode+Ansi font - 2 σε 1! - Version 2.0 ).
Μη ξεχάσετε να ευχαριστήσετε τον matlock.

Ο/η nikxour έγραψε μετά από 3 λεπτό(ά) και 33 δευτερόλεπτο(α)...

Εχει δοκιμασει κανεις να κανει firmware update?? Επειδή εχει βγει καινούργιο στο site της Lacie αλλα δε εχω καταφέρει να το εγκαταστήσω ακολουθώντας τις οδηγίες.

Godaemon
9 Μαρτίου 2008, 02:58
Nikxour πολύτιμο το μνμ σου , το έκανα και δούλεψε απλά έχω το εξής πρόβλημα.

Δεν συγχρονίζονται σωστά οι υπότιτλοι στον LAcie.
Ενώ δηλαδή στο pc παίζουν τέλεια , στον Lacie υπάρχει καθυστέρηση στην εμφάνιση τους...:(

Αny idea?

kondan
24 Σεπτεμβρίου 2008, 02:53
Συγνωμη βρε π[αιδια,η ειμαι τυφλος η δεν υπαρχει φακελος filmware στο Lacie...

Υπαρχουν movies,music,pictures, και update. Εκει εγκαθισταμε τα fonts Που λετε?

Σας ευχαριστω πολυ,και περιμενω απαντηση με μεγαλη αγωνια...

mwandishi
10 Οκτωβρίου 2008, 12:54
Αγαπητοί Φίλοι,

θα ήθελα να σας αναφέρω ένα πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε με τον LACIE SILVERSCREEN. Ο σχετικός multimedia "σκληρός", όταν τον συνέδεσα με την τηλεόραση, δεν ήταν δυνατόν να διαβάσει ελληνικούς υπότιτλους.
Αν κάποιος από αυτούς που διαβάζουν τo forum μπορεί να βοηθήσει, παρακαλώ να δώσει κάποια συμβουλή.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

dimath
10 Οκτωβρίου 2008, 13:16
@mwandishi, δες κι αυτό:
http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=14563

Να θυμάσαι να κάνεις αναζήτηση πάντα πριν ρωτήσεις κάτι. ;)

mwandishi
10 Οκτωβρίου 2008, 19:55
οκ δεκτή η παρατήρηση, εντούτοις παρατήρησα ότι υπήρχε ανάλογο θέμα αφού ποστάρησα το μηνυμα.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια, ελπίζω να λειτουργεί.

mwandishi
12 Οκτωβρίου 2008, 08:40
Εάν χρειαστεί να δώ κάποια ταινία με αγγλικούς υπότιτλους, πρέπει να ανεβάσω στο firmware κάποιο άλλο αρχείο font? Αναφέρομαι στο LACIE MULTIMEDIA πάντα.
Πάντως με τη συμβουλή σας όλα λειτούργησαν θαυμάσια (δυστυχώς δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή να δω κάποιο έργο) και ευχαριστώ για τη βοήθεια, η δε
γραμματοσειρά ήταν εξαιρετική (αλλά bold letters).

Με εκτίμηση,

hatsiko
27 Οκτωβρίου 2008, 15:34
Dear kondan, to folder legetai firmware kai prepei na einai mazi me ta upoloipa (movies, pictures, music, update)

myniak
14 Δεκεμβρίου 2008, 12:00
Καλησπερα,
Επειδη η tv μου εχει μονο scart και οχι compisite θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε αν θα εχει κανενα προβλημα αν το συνδεσω με ενα ανταπτορακι Composite To Scart οπως αυτο
http://ecx.images-amazon.com/images/I/31GHZBEXSSL._SL500_AA280_.jpg
Ευχαριστω πολυ

kikxan
14 Μαρτίου 2010, 21:24
κανενα πρόβλημα με αυτο το σκαρτακι. κι εγω με αυτο συνδέω το La Cie μου.