PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Πρόβλημα στην οθόνη του υπολογιστή



manager_rard_8
1 Φεβρουαρίου 2008, 12:13
Χρειάζομαι τη βοήθειά σας!:*(
Χθές όταν πήγα να ανοίξω τον υπολογιστή μου, μου εμφάνισε το εξής μήνυμα στην οθόνη:"No signal". Το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει αν και άλλαξα κάρτα γραφικών.
Τι νομίζετε πως μπορεί να φταίει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

digekas
1 Φεβρουαρίου 2008, 12:20
Αν το pc ξεκινάει κανονικά (δηλαδή αν συνδέσεις άλλο monitor, σε αυτό δεν θα υπάρχει πρόβλημα) τότε το πρόβλημα εντοπίζεται είτε στο καλώδιο της οθόνης που έχεις τώρα είτε στην ίδια την οθόνη.

Αν κάνει κάποιους ήχους στην αρχή ή κανένα ήχο και γενικά συμπεριφέρεται σαν να μην δουλεύει (δοκίμασε και κάποια άλλη οθόνη ή την οθόνη σου σε άλλο pc) τότε μπορεί να οφείλεται σε κάποια κάρτα που δεν έχει κάτσει καλά στο bus ή από κάποιο module μνήμης.

Βγάλε οτιδήποτε έχει η μητρική και αφού τα καθαρίσεις δοκίμαζε τα ένα-ένα μέχρι να βρεις τον υπεύθυνο για το πρόβλημα. :)

Υ.Γ. Καλοσόρισες στο forum :), αν δεν γίνομαι αδιάκριτος, διάβασες 4.294.967.294 και τα βρήκες άξια ευχαριστήριων και μέσα σε αυτά δεν βρήκες την απάντηση για το πρόβλημα; :???:

manager_rard_8
1 Φεβρουαρίου 2008, 13:07
Να'σαι καλά! Θα το δοκιμάσω και θα δούμε...
Υ.Γ.Δεν ξέρω τι γίνεται,μόνο 1 ευχαριστώ έχω πατήσει...

Madarb
1 Φεβρουαρίου 2008, 13:53
Υ.Γ. Καλοσόρισες στο forum :), αν δεν γίνομαι αδιάκριτος, διάβασες 4.294.967.294 και τα βρήκες άξια ευχαριστήριων και μέσα σε αυτά δεν βρήκες την απάντηση για το πρόβλημα; :???:

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Καλό.
Ντάξει, νομίζω είναι οφθαλμοφανές ότι είναι πρόβλημα στη βάση...

cronos71
1 Φεβρουαρίου 2008, 19:23
το πρόβλημα είναι το τροφοδοτικό.
Δεν παρέχει αρκετή τάση για να ενεργοποιηθεί η οθόνη.

digekas
1 Φεβρουαρίου 2008, 19:36
Τίποτα δεν αποκλείεται σε αυτό τον κόσμο, αλλά να ευθύνεται το τροφοδοτικό του pc το βλέπω δύσκολο αφού ακόμα και εκεί να έχει την τροφοδοσία της οθόνης, αυτό το μόνο που κάνει είναι να δίνει την τάση του δικτύου και στις επαφές του βύσματος που πάει στην οθόνη τίποτα παραπάνω, απλά καλώδια είναι.

Τώρα αν εννοείς το τροφοδοτικό της οθόνης (μετασχηματιστές εντός της οθόνης) μου φαίνεται λίγο δύσκολο αφού για να βγάλει μήνυμα στην οθόνη πρέπει να συγχρονίσει το monitor, φυσικά όπως είπα σε αυτό τον κόσμο όλα είναι πιθανά, οπότε σε πρώτη φάση δοκιμές με άλλη οθόνη και pc και από εκεί και πέρα βλέπει τι γίνεται και ανάλογα πράττει. :)