PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Πρόβλημα με YOUTUBE - please help!!!



lerikosa
6 Οκτωβρίου 2006, 18:31
Γειά σας. Εχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το YOUTUBE. Όταν επιλέγω κάποιο βίνετο μου βγάζει αντί για το βίντεο το εξής μήνυμα:

Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Click here (http://www.macromedia.com/go/getflashplayer/) to get the latest flash player.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα, έχω κατεβάσει τους τελευταίους players, και το χειρότερο είναι οτι μέχρι πριν λίγο καιρό τα βίντεο έπαιζαν κανονικά. Επίσης σε ιστοσελίδες, όπως το sport24.gr, που βάζουν σε σελίδες τους βίντεο κατευθείαν απο το YOUTUBE, τα παίζω τα βίντεο κανονικά. Απο όσο θυμάμαι δεν έχω πειράξει τίποτα στον υπολογιστή. Μήπως ξέρει κανένας τι μπορεί να συμβαίνει; Τίποτα μήπως με την Javascript;
Please help, θέλω να δω τα βίντεο του LOST για το 2ο επεισόδιο και έχω πάθει εγκεφαλικό...:*( :*( :*( :*( :*(

Sotos_2002
7 Οκτωβρίου 2006, 02:24
Ε πατα το Click here (http://www.macromedia.com/go/getflashplayer/) και πατα μετα download now θα σοy κατεβασει το flash player.
Εγκατεστησε το και εισαι ΟΚ

ΥΓ: Σου προτινω να χρησιμοποιεις Μοzill Firefox και οχι Internet Explorer.

anast
1 Δεκεμβρίου 2006, 12:22
Πως μπορω να κατεβασω ενα βιντεακι απο το youtube;

XhmikosR
1 Δεκεμβρίου 2006, 12:32
http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=2044

Τα κατεβάζεις. Πήγαινε keepvid.com και κατεβάζεις το video σε flv μορφή το οποίο τo βλέπεις με το VLC Player (υπάρχει στις εφαρμογές στο σάιτ μας). Αν θες μετά το κάνεις avi με το Winavi.

Αλλιώς αν έχεις Firefox χρησιμοποιείς το plugin Videodownloader

https://addons.mozilla.org/firefox/2390/

anast
1 Δεκεμβρίου 2006, 21:02
Ευχαριστω XhmikosR

edit
Το βιντεακι.flv δεν ανοιγει με τον VLC,ξερει κανεις γιατι;
Με τον FLVPlayer ανοιγει.

XhmikosR
1 Δεκεμβρίου 2006, 22:48
Ανοίγει με τον VLC και μόλις τώρα το ξαναδοκίμασα. Aν το κατέβασες από το keepvid.com πρέπει να το σώσεις ως flv.

anast
1 Δεκεμβρίου 2006, 23:12
Το κατεβασα απο το keepvid.com και το ανοιξα.Ευχαριστω

dimkan
20 Απριλίου 2007, 20:23
Καλησπέρα,
παρόλο που έχω εγκατεστημένο το Flash Player το site δεν μου παίζει τα βιντεάκια.(Ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στον explorer?)
Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.
Ευχαριστώ.:)

brazdas
20 Απριλίου 2007, 20:51
Σου βγάζει καμιά ειδοποίηση; Σου έβγαλε στην αρχή για καμιά ειδοποίηση για τον flash player;
Μήπως δεν έχεις επιλεγμένο απ' τ εργαλεία --> επιλογές ιντερνετ στην καρτέλα "για προχωρημένους" προς το τέλος εκεί που λέει για αναπαραγωγή βίντεο στις ιστοσελίδες;

dimkan
20 Απριλίου 2007, 21:14
Το έχω τσεκαρισμένο (επιλογές ιντερνετ στην καρτέλα "για προχωρημένους" προς το τέλος εκεί που λέει για αναπαραγωγή βίντεο στις ιστοσελίδες;)αλλά τίποτα

Asxetius
21 Απριλίου 2007, 02:00
Από εδώ μπορείς να κατεβάσεις ένα addon που τρέχει διάφορα script για το firefox.

http://www.greasespot.net/

και εδώ έχει το script που θέλεις.....

"Save video clips from YouTube, Google Video, Myspace, Metacafe, Break.com, Putfile, Dailymotion and Sevenload."

http://userscripts.org/scripts/show/8427

τα videakia που κατεβαίνουν παίζουν με τον VLC player.

tsabasid
25 Απριλίου 2007, 15:34
Για τους χρήστες firefox υπάρχει αυτο το extension που λέγεται videodownloader kai δουλευει και με google videos metacafe και αλλα παρόμοια site.Mόλις το κανετε install θα βγει ενα εικονίδιο καω δεξιά στον browser. Αφού ανοίξετε το εκάστοτε βιντεο πατατε πανς σε αυτο το κουμπι και το αποθηκευετε ως .flv
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2390

Akis725
17 Οκτωβρίου 2007, 14:35
Εδώ και 10 μέρες που εχώ βάλει σύνδεση vivodi δεν μου φορτώνει τα video στο Youtube.Εχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να παίζει?

tH@LiA
17 Οκτωβρίου 2007, 14:40
egw exw vivodi kai mia xara ta blepw....kapou allou einai to problima...

Akis725
17 Οκτωβρίου 2007, 14:44
Ηθελα να πω ότι από τότε που άλλαξα σύνδεση δεν βλέπω τα, σίγουρα πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση αλλά δεν ξέρω τι :o !

mamra_best
17 Οκτωβρίου 2007, 14:44
Πριν δηλ τα εβλεπες (με αλλη συνδεση); Εγκατεστησε (ξανα) το Flash Player (http://www.adobe.com/products/flashplayer/), και πες μας αν αλλαξες κατι στα προγραμματα μεσα σ΄αυτο το διαστημα αν δεν παιξουν.

Akis725
17 Οκτωβρίου 2007, 14:54
Πριν τα έβλεπα κανονικά.Εγκατέστησα το Flash Player ξανά αλλά πάλι τίποτα.Δεν έχω αλλάξει κάτι στα προγράμματα.

great
17 Οκτωβρίου 2007, 15:09
χρησιμοποιείς μήπως τίποτα proxy ?

mamra_best
17 Οκτωβρίου 2007, 15:10
Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο! Αυτη (http://www.aeroplio.gr/) τη σελιδα τη βλεπεις;

Αν θες δες εδω (http://www.google.com/support/youtube/bin/answer.py?answer=56115&topic=10560), ειναι απο το FAQ του youtube.

Akis725
17 Οκτωβρίου 2007, 15:13
δεν ξέρω, πως μπορώ να δω?

την βλέπω την σελίδα

mamra_best
17 Οκτωβρίου 2007, 15:29
Δεν γνωριζω κατι αλλο. Εγω τι θα εκανα στην περιπτωση σου.

Κλεινω τον browser (προτιμω Firefox)
Απεγκατασταση του Flash Player απο control panel.
Restart του Η/Υ
Εγκατασταση του Flash Player (με κλειστο τον Firefox)
Μπαινω youtube :*(

Απ οσο εψαξα δεν βρηκα κατι με vivodi και youtube.

Akis725
17 Οκτωβρίου 2007, 15:51
Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα! Εκανα ότι είπες αλλά τίποτα! (Ούτε και με Firefox)

digekas
17 Οκτωβρίου 2007, 21:50
http://www.youtube.com/v/TxhPplhJ7yo&rel=1

Αυτό το βλέπεις;

mamra_best
18 Οκτωβρίου 2007, 04:37
:offtopic: @digekas

Ερωτηση: &rel=1

Νεος player; {εχω δει αρκετα βιντεακια στο tube με αυτη την εκδοση(!)} :???:

digekas
18 Οκτωβρίου 2007, 11:34
:offtopic: @digekas

Ερωτηση: &rel=1

Νεος player; {εχω δει αρκετα βιντεακια στο tube με αυτη την εκδοση(!)} :???:

mamra δεν είναι από το release αλλά από το relate δηλαδή να δείχνει στο τέλος του video και άλλα thumbs σχετικά με αυτό που παράθεσες. Παίρνει τιμές {1,0} ανάλογα για να τα εμφανίζει ή μη.

Akis725
18 Οκτωβρίου 2007, 11:40
Φίλε Digekas δεν το βλέπω.

digekas
18 Οκτωβρίου 2007, 13:17
Μυστήρια πράγματα, δυο μπορεί να συμβαίνουν είτε κάτι σου κόβει το stream (το firewall σου ή o isp (λίγο δύσκολο το δεύτερο)) ή το stream ξεκινάει κανονικά άλλα κάτι γίνεται με τον player.

Για να αποκλίσεις την περίπτωση ότι φταίει κάποιο codec πήγαινε στο επόμενο site (http://www.youtubex.com/) και στο download βάλε http://youtube.com/watch?v=TxhPplhJ7yo και πάτησε Download Video. Στην επόμενη σελίδα επέλεξε download για να αποθηκεύσει το video και πρόσθεσε του αφού κατέβει την επέκταση .FLV και άνοιξε το με τον media player classic.

Αν παίξει τότε δεν έχεις πρόβλημα με τα codec οπότε είτε δεν φτάνει στον browser το stream ή ο player παίρνει το stream κανονικά αλλά δεν το περνάει στα codec. Η δεύτερη λύνεται με εγκατάσταση εκ νέου του player της adobe ενώ η πρώτη θέλει ψάξιμο να βρεις τι είναι αυτό που κόβει το stream.

Οτιδήποτε ζητήσει πρόσβαση σε κάποια διεύθυνση μπορεί να εντοπιστεί ακόμα και αν η σύνδεση δεν πραγματοποιηθεί (πχ την κόψει κάποιο firewall), χρησιμοποίησε τον port explorer για να δεις ποιες πόρτες είναι ανοικτές και από που λαμβάνουν δεδομένα, σε εμένα ανοίγει τοπικά την 35036 ενώ η απομακρυσμένη είναι 15903, από το syslog του router μου δεν μπορώ να βγάλω άκρη τώρα γιατί γίνονται απίστευτα πολλές συνδέσεις, αλλά σε γενικές γραμμές αν δεις ότι ακόμα και αν δεν ανοίγει το video η γραμμή σου είναι φορτωμένη τότε το λαμβάνεις το stream απλά δεν το παίζει ο player.

Akis725
18 Οκτωβρίου 2007, 14:32
Το κατέβασα και όταν το τρέχω με τον media player classic δεν το παίζει και μου βγάζει το εξής μήνυμα - media player classic could not render some of the pins in the graph, you may not not have the needed codecs or filters installed in the system.

Με άλλο player (kmplayer) παίζει κανονικά

digekas
18 Οκτωβρίου 2007, 14:48
Ωραία όσο παράξενο και αν ακούγεται είναι καλό γιατί φταίνε τα codec, οπότε αφού έχεις πρόβλημα με τον player της apple εγκατέστησε τον Free Sothink FLV Player (http://www.snapfiles.com/get/sothinkflv.html) που έχει τον Sorenson H.263 που απαιτείται, ελπίζω να είναι directshow το φίλτρο και να το δεχτεί o player της apple αν και είναι γνωστό ότι δεν πολυμιλιούνται. Ο KMplayer το παίζει γιατί έχει ενσωματωμένα μη directshow codecs οπότε δεν μπορούν αυτά να χρησιμοποιηθούν στον media player classic.

Akis725
18 Οκτωβρίου 2007, 15:18
Το κατέβασα και αυτό παίζει το video αλλά όταν ανοίγω ένα άλλο url ξεκινάει να κάνει streaming και κολλάει! Οπότε μάλλον έχει να κάνει με το firewall που είπες πριν. Δεν βγάζω ακρη ούτε με το firewall!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Δεν την παλεύω άλλο!

digekas
18 Οκτωβρίου 2007, 16:30
Έχω την αίσθηση ότι το stream περνάει και ο player έχει το πρόβλημα.
Δοκίμασε πάλι να τον ξαναπεράσεις μπας και διορθωθεί. (http://www.softpedia.com/progDownload/Macromedia-Flash-Player-Download-24146.html)

Akis725
18 Οκτωβρίου 2007, 16:57
Δυστυχώς τιποτα!!! Έλεος πια!!!

digekas
20 Οκτωβρίου 2007, 01:49
Δοκίμασε το plugin και το ActiveX control μπας και...
(http://www.softpedia.com/progDownload/Macromedia-Flash-Player-Download-24146.html)

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει μουλαρώσει και δεν θέλει να του κάνει εγκατάσταση, μπας και δεν έχει γίνει σωστή απεγκατάσταση του προηγούμενου και νομίζει ότι δουλεύει κανονικά γι'αυτό δεν προχωράει στην εγκατάσταση; Δοκίμασε να καθαρίσεις την registry αν δεν πιάσουν τα παραπάνω και μετά ξαναπέρασε τον player.

Akis725
20 Οκτωβρίου 2007, 12:05
Τελικά τα κατάφερα! Έφταιγε το Kaspersky! Έκανα reset στο configuration manager (για άλλο λόγο) και ως δια μαγείας λύθηκε το πρόβλημα. Προφανώς είχα κάνει μ........ ρύθμιση, δεν ξέρω τι! Σε ευχαριστώ πολύ πάντως!!

mamra_best
20 Οκτωβρίου 2007, 13:48
Το Kaspersky μπορει να θεωρειται καλο σαν προγραμμα, αλλα οσο καιρο το ειχα χρησιμοποιησει μονο προβληματα μου δημιουργουσε. Και με μεγαλη χρηση των πορων του συστηματος. Προσωπικη αποψη παντα.

Dim68
23 Οκτωβρίου 2007, 02:29
Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα με το YouTube δεν μπορώ να κάνω upload με τίποτα... Έχω ένα βιντεάκι που δεν είναι μεγάλο κάνα δίλεπτο, το οποίο είναι αρχείο .mov(υποστηρίζεται απο το YouTube) και όταν φτάνω στο step2 για να το κάνω browse, επιλέγω το βίντεο απο το pc μου και όταν κάνω κλικ για upload μου βγάζει undefined... Και φυσικά δεν μου ανεβάζει τίποτα...
Κάνω κάτι λάθος μήπως ή λόγω φορτωμένης σελίδας μου κάνει κόλπα?

RHG13
1 Απριλίου 2008, 22:25
Aμαν ποια μας κανει πλακα και το youtube και δε μπορω να μπω, μπραβο ρε εγω πως θα δω βιντεακια τωρα να σκοτωσω την ωρα μου :mad:

ok fixed για κανα 20λεπτο δεν εμπαινε..

lost_maniac
16 Απριλίου 2009, 01:36
Γεια Σας......
Παιδια Help, δεν ξερω τι εγινε αλλα εδω και 2,3 μερες δεν μου εχουν φωνη τα βιντεο στο youtube και ψιλοκολλανε..... :thumbdown
Γινετε και σε εσας? Δηλαδη εχει καποιο προβλημα το site????
Αν οχι μηπως ξερετε πως φτιαχνει????
Ευχαριστω...!!!

24lost
16 Απριλίου 2009, 01:48
Μηπως ειναι κλειστη η φωνη απο το Youtube σου? Σημερα που ειδα δεν ειχα προβλημα

linkin
16 Απριλίου 2009, 01:50
το site δεν εχει προβλημα.οσο για την φωνη,μονο στο youtube δεν εχεις ηχο ή χρησιμοποιωντας γενικοτερα τον browser?αν ισχυει το πρωτο δες στο κατω αριστερο μερος μηπως εχεις απενεργοποιησει τον ηχο γενικα στον player.αν δεν ειναι αυτο επανεγκατεστησε java,macromedia και τα λοιπα και αν παλι δεν φτιαξει τοτε κανε uninstall και παλι install τον firefox(ελπιζω!!).

lost_maniac
16 Απριλίου 2009, 01:50
Οχι μια χαρα ανοιχτη ειναι αλλα δεν ακουγετε τπτ..... :(
thnx παντως......

Ο/η lost_maniac έγραψε μετά από 2 λεπτό(ά) και 12 δευτερόλεπτο(α)...

εμ, οχι μονο στο youtube....
Ευχαριστω linkin θα τα δοκιμασω κ ελπιζω να φτιαξει..... :thumbsup1

linkin
16 Απριλίου 2009, 15:26
παιξε τοτε λιγο με τις ρυθμισεις στην tray area κατω δεξια μηπως εχεις απενεργοποιησει κατι λαθος....αλλιως,αν και παλι δεν βγαλεις ακρη,απεγκατεστησε τους audio drivers,κανε restart,εγκατεστησε τους και μετα παλι restart.κατα 99% θα φτιαξει....

mefisto26
16 Απριλίου 2009, 15:42
Μερικές φορές ο firefox μου το παθαίνει και εμένα.
Για να στρώσει, απλά διέγραψε την cache και θα είσαι εντάξει.

lost_maniac
16 Απριλίου 2009, 17:37
Eυχαριστω πολλη παιδια....:clapping:
Ενταξει εφτιαξε, μαλλον κατι με τα java ειχε γινει....!!!!