PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Προβλημα με Linksys wag200g



OzzyMan
15 Μαΐου 2008, 13:35
Χθες αγορασα το εν λογω ασυρματο ρουτερ. Αφου εκανα την εγκατασταση κανονικα και τις ρυθμισεις, εμπαινα στο ιντερνετ κανονικα. Μερικες ωρες αργοτερα ομως δεν μπορουσα πλεον να μπω στο ιντερνετ και παρατηρησα οτι το λαμπακι που λεει ιντερνετ αναβοσβηνε κοκκινο. Ξερει κανεις τη σημαινει αυτο? Η συνδεση που εχω ειναι της Forthnet, μηπως υπαρχει βλαβη στο δικτυο η φταιει το ρουτερ?

Please help:cry3:

Kal_El_77
15 Μαΐου 2008, 13:46
Κοίταξε στο διαδίκτυο μήπως υπάρχει κάποιο Update στο firmware, και μετά επικοινώνησε με τον πάροχό σου, να σου δώσει κάποιες πιο συγκεκριμένες οδηγίες, διαφορετικές από αυτές που αναφέρει στο Εγχειρίδιο...

spot
15 Μαΐου 2008, 13:50
http://www.forthnet.gr/templates/supportPosting.aspx?c=10009447

Να σου πω μόνο ότι το WAG200G me forthnet 2play έχουν αναφερθεί αρκετά προβλήματα με αποσυνδέσεις κάτι το οποίο αντιμετώπισα και εγώ αλλά βάζοντας το ρούτερ (Siemens CL-101) το οποίο μου είχαν στείλει το πρόβλημα λύθηκε.

gtrig
15 Μαΐου 2008, 13:51
Καταρχήν, έλεγξε μην έχει βγει κάποιο καλώδιο και γενικά τις συνδέσεις, το ρεύμα κλπ. Αν έχεις πάλι πρόβλημα, τα ξαναλέμε.

OzzyMan
15 Μαΐου 2008, 14:05
Τα καλωδια ειναι ολα ενταξει, οντως εχω Forthnet 2play και μου δοσανε το Siemens CL-101 αλλα αγορασα το WAG200 γιατι ειναι wireless (και υποτηθεται καλητερο απο το Siemens CL-101)

Thanasis159
15 Μαΐου 2008, 14:12
Το εν λόγω ρούτερ παρουσιάζει προβλήματα με χαμηλό snr, όπως το 6 που προσφέρει η Forthnet και έχει προβλήματα αποσυγχρονισμού! Έχει βγάλει ένα custom firmware η εταιρεία στο site της που πολλοί λένε ότι τους βοήθησε πολύ! Τσέκαρέ το! Δοκίμασε καλώδια, ρυθμίσεις από το web interface του ρούτερ και αν τίποτα δεν πιάσει, δεν αποκλείεται απλά να έπεσες σε ελλατωματικό παρτίδα και να χρειαστεί να το επιστρέψεις! Το Siemens, θεωρείται βράχος και κρατάει και σε χαμηλά snr και με πολλές συνδέσεις ανοιχτές!

Για το firmware που σου είπα, δες εδώ (http://www.forthnet.gr/templates/support.aspx?c=10003817)!

OzzyMan
15 Μαΐου 2008, 16:09
Τωρα μολις γυρισα στο σπιτι απο τη δουλεια, εβαλα ξανα το Siemens CL-101 και δουλευει αψογα! Αν στο WAG200 βαλω το firmware που προτεινει ο Thanasis159 μηπως θα εχω προβλημα με την εγγηυση σε περιπτωση που δεν δουλεψει και θελω να το γυρισω πισω?
(Το αγορασα απο τα e-shop.gr)

Thanasis159
15 Μαΐου 2008, 16:10
Όχι βέβαια! Πριν το πας, κάνεις ένα reset στο router και είσαι έτοιμος!

musicd
15 Μαΐου 2008, 16:23
μάλλον reset θέλει!! και κάποιος άλλος εδώ είχε παρόμοιο πρόβλημα πριν από λίγες μέρες και έτσι του λύθηκε!
δες εδώ (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=19033)!!
και εδώ (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=18694) ένα άλλο θέμα για το ίδιο router!

OzzyMan
15 Μαΐου 2008, 16:48
Αν και παραδοξως οταν ξαναεβαλα το wag200 δουλευε κανονικα, του εκανα για καλο και για κακο την αναβαθμηση. Τωρα ο καιρος θα δειξει. Ελπιζω να μην εχω αλλα προβληματα, σας ευχαριστω ολους παιδια!

birginioss
15 Μαΐου 2008, 17:48
des ki edw mpas kai exei tpt pou na se vothisei..
http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=18694&highlight=linksys

ipoxthonios
15 Μαΐου 2008, 23:07
γενικα, οπου Linksys ριχτε κι ενα firmware update

υγ: μεσα στο μενου εχει μια επιλογη η οποια κοβει το Internet μετα απολιγη ωρα αυτοματα, δες το κι αυτο