• Η Paramount Pictures θα ετοιμάσει το Origin με τον Joachim Ronning

   Η Paramount Pictures έκλεισε συμφωνία για ένα νέο κινηματογραφικό project επιστημονικής φαντασίας, το Origin, το οποίο βασίζεται σε ιδέα του σκανδιναβού δημιουργού, Joachim Ronning, ο οποίος θα γράψει το σενάριο με τον αδελφό του, Andreas Ronning, και θα σκηνοθετήσει. Ο Jerry Bruckheimer θα είναι παραγωγός για την ταινία που εκτός από το είδος και το γεγονός ότι έχει στόχο franchise, τα υπόλοιπα τα κρατά επτασφράγιστα μυστικά.

   Αυτή είναι η τρίτη ταινία συνολικά στην οποία ο Joachim Ronning έκλεισε για να σκηνοθετήσει χωρίς τον Espen Sandberg μετά την συνεργασία τους στο Kon-Tiki και στο Pirates of the Caribbean 5. Το ένα project του είναι το Methusaleh της Warner Bros, με τον David Heyman ως παραγωγό και τον Tom Cruise ως πιθανό πρωταγωνιστή και το δεύτερο είναι το Winter’s Knight, το οποίο είναι βασισμένο στη μυθολογία των Βίκινγκ για την καταγωγή του Αγίου Νικολάου και των Χριστουγέννων.
  • Reviews Ταινιών

   Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018) Thor: Ragnarok (2017) Loveless (2017) Murder on the Orient Express (2017)
  • Reviews Σειρών

   Berserk(1997) Βόρειοι και Νότιοι - North and South (1985 - 1994) Akta Manniskor (Real Humans) Rectify The Americans The Newsroom
  • Μέλη: 187,840
   Θέματα: 46,594
   Δημοσιεύσεις: 1,088,029
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 78
   Νεότερο Μέλος: sotazkapy25
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright