• Υπάρχει πλάνο για το Black Panther 2

   Το Marvel's Black Panther συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στο Box Office, και όπως είναι λογικό η Marvel Studios θα θέλει να του δώσει sequel, αφού η μοναδική ταινία μέχρι στιγμής που δεν είχε συνέχεια στο MCU ήταν το Incredible Hulk, και αυτό είναι κυρίως για νομικούς λόγους. Σε πρόσφατη του συνέντευξη ο Kevin Feige μιλώντας γενικά για διάφορα θέματα για το μέλλον της Marvel δήλωσε ότι είναι σίγουρο ότι θα δούμε συνέχεια και ήδη γνωρίζουν την κατεύθυνση που θα πάρει η δεύτερη ταινία. Μπορεί το πράσινο φως να μην το έχει πάρει ακόμη το Black Panther 2 αλλά το να έρχεται αυτή η δήλωση από τον Feige είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα που μπορεί να ζητήσει κανείς.

   Το Black Panther είναι αμερικανική υπερηρωική ταινία του 2018 με βάση τα κόμικς της Marvel και τον ομώνυμο χαρακτήρα. Είναι η 18η ταινία στο ενιαίο σύμπαν της Marvel και το πρώτο από αφρο-αμερικανό σκηνοθέτη, τον Ryan Coogler, που έγραψε το σενάριο με τον Joe Robert Cole. Το πρωταγωνιστικό ρόλο τον έχει ο Chadwick Boseman που είχε εμφανιστεί στο Captain America: Civil War, και επιστρέφουν οι Martin Freeman και Andy Serkis ως Everett K. Ross και Ulysses Klaue ενώ νέες προσθήκες είναι οι Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Daniel Kaluuya, Letitia Wright, Winston Duke, Angela Bassett και Forest Whitaker. Η ταινία ήταν από τις ακριβότερες πρώτες της Marvel με κόστος 200 εκατομμυρίων.
   Σχόλια 4 Σχόλια
   1. Το Avatar του/της drapetisgal7
    drapetisgal7 -
    Ο Ryan Coogler ήρθε συμφωνία με την Marvel για να γράψει και να σκηνοθετήσει την ταινία.

    ΠΗΓΗ
  • Reviews Ταινιών

   Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018) Thor: Ragnarok (2017) Loveless (2017)
  • Reviews Σειρών

   Berserk(1997) Βόρειοι και Νότιοι - North and South (1985 - 1994)
  • Μέλη: 191,168
   Θέματα: 50,266
   Δημοσιεύσεις: 1,105,516
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 198
   Νεότερο Μέλος: 2evane311hr1
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright