• Το διήγημα Saying Goodbye to Yang θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη

   Η Theresa Park και η POW! Productions αγόρασαν τα κινηματογραφικά δικαιώματα για το διήγημα Saying Goodbye to Yang του Alexander Weinstein, το οποίο είναι μέρος μιας συλλογής διηγημάτων του συγγραφέα, του Children of the New World, η οποία κυκλοφόρησε από την Picador. Η Park θα συνεργαστεί με την Cinereach για να ετοιμάσουν την κινηματογραφική μεταφορά, που θα έχει για σεναριογράφο και σκηνοθέτη τον Kogonada (Columbus). Το Saying Goodbye to Yang διαδραματίζεται σε ένα κόσμο όπου ρομποτικά παιδιά αγοράζονται ως babysitters. Στο επίκεντρο θα είναι ο Yang, ένα ρομποτικό “Big Brother”, κινεζικής παραγωγής, που είναι προγραμματισμένο να βοηθήσει την μικρή του αδελφή να μάθει την πολιτιστική τους κληρονομιά.

   Η Theresa Park στο παρελθόν αγόρασε τα κινηματογραφικά δικαιώματα του διηγήματος του Weinstein, The Cartographers, το οποίο ανήκει επίσης στη συλλογή Children of the New World. Η Park για το μέλλον ετοιμάζει κινηματογραφική μεταφορά του The Expatriates με βάση το βιβλίο της Janice Y.K. Lee με την Nicole Kidman και τον Per Saari της Blossom Films. Ως παραγωγός στο παρελθόν είχε και τα The Best of Me και The Longest Ride.
  • Reviews Ταινιών

   Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018) Thor: Ragnarok (2017) Loveless (2017)
  • Reviews Σειρών

   Berserk(1997) Βόρειοι και Νότιοι - North and South (1985 - 1994) Akta Manniskor (Real Humans)
  • Μέλη: 188,763
   Θέματα: 47,871
   Δημοσιεύσεις: 1,095,394
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 88
   Νεότερο Μέλος: honey89
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright