• Ο Ben Foster θα πρωταγωνιστήσει στο Harry Haft

   Οι BRON Studios και New Mandate Films ανακοίνωσαν ότι το Φεβρουάριο θα ξεκινήσει η παραγωγή για την κινηματογραφικά ταινία Harry Haft, η οποία θα είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα με τον Barry Levinson να σκηνοθετεί τον Ben Foster στον ομώνυμο ρόλο. Η Justine Juel Gillmer έγραψε το σενάριο που βρέθηκε στην Black List από το βιβλίο του Alan Scott Haft, Harry Haft: Survivor of Auschwitz, Challenger of Rocky Marciano, και αφορά την ιστορία ενός πυγμάχου που επιβίωσε από το Auschwitz επειδή πάλευε ενάντια σε άλλους φυλακισμένους στα κέντρα συγκεντρώσεως. Αν κέρδιζε θα έπαιρνε φαγητό και θα μπορούσε να επιζήσει για την επόμενη μάχη.

   Οι 76 αντίπαλοι που κέρδισε, όλοι πέθαναν στο στρατόπεδο. Βασανισμένος από τύψεις και μνήμες του παρελθόντος, ο Haft χρησιμοποίησε την πυγμαχία ενάντια σε θρύλους όπως τον Rocky Marciano για να βρει ξανά λόγο να ζει. Η Creative Wealth Media θα αναλάβει την χρηματοδότηση της ταινίας. Οι Matti Leshem (The Shallows), Aaron L. Gilbert (The Front Runner, Tully, The Birth of a Nation), Jason Sosnoff (Paterno, The Wizard of Lies) και Scott Pardo (Hope & A Little Sugar) θα είναι παραγωγοί και ο Jason Cloth (A Simple Favor, The Front Runner, Fences) θα είναι ειδικός παραγωγός.
  • Reviews Ταινιών

   Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018) Thor: Ragnarok (2017) Loveless (2017)
  • Reviews Σειρών

   Berserk(1997) Βόρειοι και Νότιοι - North and South (1985 - 1994) Akta Manniskor (Real Humans)
  • Μέλη: 188,520
   Θέματα: 47,428
   Δημοσιεύσεις: 1,093,406
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 203
   Νεότερο Μέλος: 8miac631ro4
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright