• Το Netflix θα ετοιμάσει το The Watcher

   Μετά από μάχη με έξι διαφορετικά στούντιο, το Netflix κατάφερε να πάρει τα κινηματογραφικά δικαιώματα για το The Watcher, ένα άρθρο που κυκλοφόρησε έχοντας βάση πραγματικά γεγονότα. Η υπόθεση του αφορά ένα επικίνδυνο άντρα που παρακολουθούσε μια οικογένεια και στέλνοντας διάφορα απειλητικά μηνύματα προσπαθούσε να τους αποτρέψει από το να μετακομίσουν στο σπίτι των ονείρων τους στο New Jersey.

   Οι Henry Joost & Ariel Schulman θα αναλάβουν την σκηνοθεσία της ταινίας και η Screen Arcade θα είναι παραγωγός μαζί με τους Eric Newman (Narcos) και Bryan Unkeless (I, Tonya). Το πόσο που θα πληρώσει το Netflix φαίνεται να ανέρχεται σε επταψήφιο αριθμό, κάτι πολύ πρωτόγνωρο για απλό άρθρο. Ο Reeves Wiedeman το είχε γράψει για την θυγατρική ιστοσελίδα του New York Magazine, The Cut. Άλλοι διεκδικητές φαίνεται να ήταν η Universal για τον Jason Blum, η Warner Bros για τον Roy Lee, η Paramount για την εταιρία του JJ Abrams, Bad Robot, το Amazon για τον Michael Sugar και το Fox για τον Peter Chernin.
  • Reviews Ταινιών

   Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018) Thor: Ragnarok (2017) Loveless (2017)
  • Reviews Σειρών

   Berserk(1997) Βόρειοι και Νότιοι - North and South (1985 - 1994) Akta Manniskor (Real Humans)
  • Μέλη: 188,761
   Θέματα: 47,851
   Δημοσιεύσεις: 1,095,315
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 208
   Νεότερο Μέλος: wanh2a
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright