• Οι Brianna Hildebrand και Lana Condor θα πρωταγωνιστήσουν στο Girls Night

   Οι Brianna Hildebrand (Deadpool) και Lana Condor (X-Men: Apocalypse) έκλεισαν να πρωταγωνιστήσουν στην κωμική ταινία "Girls Night". Η Marianna Palka (G.L.O.W) θα σκηνοθετήσει από σενάριο της Cristina Kinon (Bravo's Adulting). Η Bankside Films θα χειριστεί τις διεθνείς πωλήσεις του πρότζεκτ, του οποίου τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι και θα λάβουν χώρα στην Νέα Υόρκη.

   Η υπόθεση ακολουθεί τις δυο κολλητές φίλες και τελειόφοιτες φοιτήτριες στο κολλέγιο, Alex (Condor) και Tina (Hildebrand) και τις περιπέτειες τους κατά την διάρκεια της νύχτας του Χαλοουίν στην Νέα Υόρκη καθώς προσπαθούν να εντοπίσουν ένα χαμένο one-night stand και να καταλάβουν τι θα κάνουν στην υπόλοιπη ζωή τους. Οι Shaun Redick (BlacKkKlansman), Yvette Yates (Malicious) και Ashok Amritraj θα έχουν χρέη παραγωγού και οι Mickey Gooch, Stephen Kelliher, Sophie Green, Priya Amritraj και Addison Mehr θα έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού.

   Η Brianna Hildebrand για την περσινή χρονιά είχε το Deadpool 2 και για το 2019 έχει ένα επεισόδιο του Love Daily και την πρώτη σεζόν του Trinkets. Για το 2020 έχει την ταινία Playing with Fire και για το μέλλον έχει το Runt. Η Lana Condor για την φετινή χρονιά έχει τις σειρές Rilakkuma and Kaoru και Deadly Class και τις ταινίες Alita: Battle Ange και Summer Night. Αυτό το διάστημα βρίσκεται στα γυρίσματα του To All the Boys I've Loved Before 2.
  • Reviews Ταινιών

   Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018) Thor: Ragnarok (2017) Loveless (2017)
  • Reviews Σειρών

   Berserk(1997) Βόρειοι και Νότιοι - North and South (1985 - 1994) Akta Manniskor (Real Humans)
  • Μέλη: 189,977
   Θέματα: 49,286
   Δημοσιεύσεις: 1,102,639
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 244
   Νεότερο Μέλος: martin3572
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright