Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 12

Θέμα: Πρόβλημα σε σύνδεση HDMI

  1. #1
    Newbie
    Εγγραφή
    04-07-2006
    Δημοσιεύσεις
    6
    Likes / Thanks

    Πρόβλημα σε σύνδεση HDMI

    prosfata agorasa ena laptopaki pou exei hdmi exodo kai lew wraia tha mporw na vlepw tis seires mou sthn bravia kai auti prosfatos agorasmeni. to problima mou einai oti enw to shma tis eikonas metadidete teleia, hxo den exw katholou!! prepei na syndesw tpt allo? giati apo oso xerw to hdmi metadidei kai ixo etsi den einai?

  2. #2
    TV Master Το Avatar του/της eparatos
    Εγγραφή
    28-11-2006
    Τοποθεσία
    Sweet Waters
    Δημοσιεύσεις
    448
    Likes / Thanks
    Ναι μεν το HDMI μεταφέρει εικόνα και ήχο, όμως μόλις πρόσφατα η ΑΤΙ κυκλοφόρησε κάρτες με πλήρη υποστήριξη [την HD2900], η οποία είναι κάρτα γραφικών μαζί με ενσωματωμένη κάρτα ήχου [θα την δεις στο Device Manager]. Όλες οι άλλες VGA κάρτες με HDMI μεταφέρουν μόνο εικόνα, άρα πρέπει να μεταφέρεις τον ήχο με ξεχωριστά audio καλώδια.
    Ο μηδέν αδικών ουδενός δείται νόμου
    [Αυτός που δεν αδικεί, κανένα δεν χρειάζεται νόμο]
    Αντιφάνης

     
     

  3. #3
    Moderator Το Avatar του/της mefisto26
    Εγγραφή
    18-05-2006
    Δημοσιεύσεις
    3.248
    Likes / Thanks
    Χωρις να είμαι σίγουρος πιστευω οτι πρεπει να συνδεσεις την εξοδο της καρτας ηχου του laptop με τις αντίστοιχες εισοδους πίσω απο την τηλεοραση σου.
    Το HDMI είναι στην κάρτα γραφικων που μάλλον δεν θα συνδεεται με την κάρτα ήχου γι'αυτο και δεν εχεις ηχο!

    Υ.Γ. Με προλαβες eparatos!






     
     

  4. #4
    Newbie
    Εγγραφή
    04-07-2006
    Δημοσιεύσεις
    6
    Likes / Thanks
    cool diladi prepei na syndesw tin exodo s/pdif an den apatomai me tin eisodo hxou diorthwste me an kanw lathos

  5. #5
    Moderator Το Avatar του/της mefisto26
    Εγγραφή
    18-05-2006
    Δημοσιεύσεις
    3.248
    Likes / Thanks
    Χρειαζεσαι ενα καλωδιο με ενα καρφακι απο την μια που θα το συνδεσεις στην εξοδο ήχου του υπολογιστη σου και με δυο καρφακια απο την άλλη (κόκκινο,άσπρο) που θα τα συνδεσεις πισω απο την τηλεοραση στο component audio in ή στο dvi audio in (εμένα αυτες τις εισόδους εχει η δικια μου για ηχο εκτος απο το scart και την HDMI)






     
     

  6. #6
    Newbie
    Εγγραφή
    04-07-2006
    Δημοσιεύσεις
    6
    Likes / Thanks
    nice thx boys

  7. #7
    Moderator Το Avatar του/της mefisto26
    Εγγραφή
    18-05-2006
    Δημοσιεύσεις
    3.248
    Likes / Thanks
    Τίποτα φίλε μου να είσαι καλά!






     
     

  8. #8
    TV Guru!
    Εγγραφή
    24-12-2006
    Δημοσιεύσεις
    3.389
    Likes / Thanks
    Ρίξε μια ματιά εδώ (http://forums.whirlpool.net.au/forum...m/799879.html), σε γενικές γραμμές αυτό που αναφέρουν είναι ότι το ίδιο το laptop ευθύνεται αφού δεν στέλνει τον ήχο μέσω του hdmi, προτείνουν μια λύση μέσω αντάπτορα να τον περάσεις από την spdif του φορητού στο hdmi αλλά ένα που βρήκα είναι ακριβό (http://αwww.gefen.com/kvm/product.jsp?prod_id=3570), στα χαρτιά γνωρίζω ότι τα δεδομένα μεταφέρονται κωδικοποιημένα μέσω hdmi οπότε δεν είναι εύκολο να παρεμβάλεις το stream της spdif απλά με ένα αντάπτορα, αλλά δεν έχω κάνει δοκιμές και δεν ξέρω, ίσως και να γίνεται, η γνώμη μου είναι αν ο φορητός διαθέτει ψηφιακή έξοδο, συνέδεσε την στον ενισχυτή σου και ξεμπέρδεψες.
    Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009, ανήμερα των Θεοφανίων, είπα να πρωτοτυπήσω και να πάω για ban-ιο.
     
     

  9. #9
    TV Maniac Το Avatar του/της chch
    Εγγραφή
    25-12-2006
    Τοποθεσία
    Salonica
    Δημοσιεύσεις
    642
    Likes / Thanks
    Εγω στην πρωτη μου αποπειρα να συνδεσω laptop με tv για να δω 720p επεισοδιο αντιμετωπισα το εξης θεμα...

    Συνδεσα laptop-tv με hdmi καλωδιο μου εμφανιζει κανονικα το επεισοδιο αλλα αμφιβαλλω πολυ αν αυτο που βλεπω ειναι hd αναλυση μιας και φαινεται αρκετα pixelιασμενο.....Την μονη ρυθμιση που αλλαξα ηταν να κανω μεγιστη την αναλυση στο laptop αλλα καμια διαφορα...Μαλλον καποιες ρυθμισεις πρεπει να αλλαξω αλλα δν εχω ιδεα ποιες...Help plzz

     
     

  10. #10
    TV Guru! Το Avatar του/της Tigran
    Εγγραφή
    15-10-2006
    Τοποθεσία
    Thessaloniki
    Δημοσιεύσεις
    4.189
    Likes / Thanks
    Βάλε πρώτα ένα κανονικό 300mb rip να δεις και μετά βάλε το 720p Και θα δεις τεράστια διαφορά. Την ποιότητα που βλέπεις με ένα 720p σε μια 22", σε μια 42" πρέπει να βάλεις 1080p αρχείο για να την δεις.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
join us
style
switch to fluid
vBulletin & Site Copyright