PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Chuck Season 1 - Official Thread

Σελίδες : [1] 2

thrylos4ever
27 Αυγούστου 2007, 16:59
Eπίσημο thread συζήτησης/trailers/spoilers (με tags) κ.λπ.

http://img505.imageshack.us/img505/3073/00000406222007062015380qz0.jpg

Παιδια θα το μεταφρασει κανεις??????
Αν και δεν εχω δει το preair εχω ακουσει πως ειναι πολυ ωραιο..........

emoboy
27 Αυγούστου 2007, 17:10
το εχω δει και εγω ωντος ειναι καλο απο το πρωτο επεισοδιο σε κραταει σε αγωνια το τι θα γινει στην συνεχεια.παντος θα ηταν καλο να μεταφραστει αν μπορει να γινει κατι καλο θα ηταν !!!

nickvog
27 Αυγούστου 2007, 23:55
Συμφωνώ. Παίζουν όμορφες (ολόσωμα) φατσούλες και έχει αρκετή δράση και χιούμορ η σειρά !!! RECOMMENDED :D :D

thrylos4ever
28 Αυγούστου 2007, 14:07
Καλα μη τρεχετε ολοι..............
Ενας ενας..........

tonypapadovic
28 Αυγούστου 2007, 14:24
Αν σε κάποιον αρέσει η σειρά και έχει διάθεση και χρόνο, αφού προβληθεί, θα μεταφραστεί.
Για το πιλότο που κυκλοφόρησε, δεν έχουν βγει καν αγγλικοί, έτσι δεν είναι;

thrylos4ever
28 Αυγούστου 2007, 14:34
Θα προσπαθουσα να το κανω εγω αλλα δεν εχω ιδεα πως γινετε.........
Δε ξερω για αγγλικους υποτιτλους.......

tonypapadovic
28 Αυγούστου 2007, 14:50
Μπορείς να δεις εδώ (http://www.greektvsubs.gr/forumdisplay.php?f=60) και εδώ (http://www.greektvsubs.gr/forumdisplay.php?f=63). Έχουμε αναλυτικούς οδηγούς. ;)

thrylos4ever
28 Αυγούστου 2007, 14:57
Θα δω τι θα κανω αν και δεν υποσχομαι ΤΙΠΟΤΑ...........

thanasakissot
18 Σεπτεμβρίου 2007, 00:11
παιδια το ειδα και εγω αυτο το πρωτο επεισοδιο ειναι πολυ καλο λεει τρελα και8 μακαρι να μεταφραστει παιδια αν μπορειτε καντε κατι!!!!

spyros13 gwf
25 Σεπτεμβρίου 2007, 20:02
Eδω (http://rapidshare.com/files/58184875/Chuck.0101.yestv.eng.srt.html) αγγλικοι υποτιτλοι για το pilot. (εκδοση YESTV)

tonypapadovic
26 Σεπτεμβρίου 2007, 11:25
Και για τις δύο εκδόσεις εδώ (http://rapidshare.com/files/58325657/chuck.rar.html)

Timwros
26 Σεπτεμβρίου 2007, 12:00
Πού τους πέτυχες τους υπότιτλους;

tonypapadovic
26 Σεπτεμβρίου 2007, 12:51
στο seriessub :)

Timwros
26 Σεπτεμβρίου 2007, 20:23
Σ' ευχαριστώ...

thanasakissot
27 Σεπτεμβρίου 2007, 21:18
paidia telika me tin metafrasi autis tis seiras tha ginei tipota tha tin metafrasi kapios??

chch
28 Σεπτεμβρίου 2007, 00:37
Μολις ειδα τον πιλοτο της σειρας και ηταν πολυ καλος!!!! Θα δω και αλλα επεισοδια για να δω πως θα την κυλισουν την σειρα!!!Για να δουμε......

doberman
30 Σεπτεμβρίου 2007, 13:45
Mόλις είδα τον πιλότο και μου φάνηκε πολυ ενδιαφέρουσα σειρά!Νομίζω οτι θα άξιζε τον κόπο να μεταφραστεί!thanx

smile88
30 Σεπτεμβρίου 2007, 17:07
Τι ειδους σειρα ειναι το Chuck?

tonypapadovic
30 Σεπτεμβρίου 2007, 17:22
Chuck Review by Tigran (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=10917&highlight=Chuck)

tonypapadovic
2 Οκτωβρίου 2007, 23:20
Υπότιτλοι για το δεύτερο (http://rapidshare.com/files/59815876/Chuck.102.fqm.VO.srt.html)

nickvog
4 Οκτωβρίου 2007, 02:17
Τι ειδους σειρα ειναι το Chuck?

Κωμική spy series με συμπαθητικό πρωταγωνιστή και ωραίες έως πολύ ωραίες (γυναικείες) παρουσίες και γενικά ένα ανάλαφρο στυλ που έλειπε έως τώρα από τις αστυνομικο-κατασκοπευτικές σειρές της TV. Φυσικά ξέρει που να σταματά το αστείο (προτέρημα αυτό των αμερικάνων) ώστε να υπάρχει άφθονο σασπένς και περιπέτεια.

Eγκρίνεται :grin: :grin:

thanasakissot
4 Οκτωβρίου 2007, 02:24
to eidate to 2 episodio den itan katapliktiko!! idika ii fasi me to deipno einai ola ta lefta.

kostasm13
4 Οκτωβρίου 2007, 12:29
Παιδια βλεπει κανεις τον Chuck? Ειδα χθες και το δευτερο επεισοδιο κ μου αρεσει αυτη η σειρα!

Δεν εχει την τρελη δραση στυλ Prison Break, αλλα ειναι μια ευχαριστη σειρα με χιουμορ και ομορφες παρουσιες! :thumbsup1

Για οσους το ειδαν: προσεξε κανεις στην αρχη καπου του επεισοδιου την αναφορα στην πτηση 815 της Oceanic?
Στο Lost αναφεροταν ε??? Μαλλον πρεπει να το ποσταρω στις θεωριες του Lost για να δουμε τι σχεση μπορει να εχει η CIA και η NSA με ολα αυτα!!! :twisted:

shadowhunter
10 Οκτωβρίου 2007, 00:57
Παιδιά, εγώ βρήκα λίγο χρόνο και έκανα την μετάφραση του Pilot (htdtv.proper.FQM), μια που δεν έβλεπα κάποια προσπάθεια και η αλήθεια είναι πως μου άρεσε πολύ η σειρά. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα χέρια των admin για να την κρείνουν, μια και η αλήθεια είναι πως είναι η 1η φορά που κάνω κάτι τέτοιο (πέρα από κάποιες μεταφράσεις για χάρη της γυναίκας μου :innocent:). Aν τελικά πάρει θετικά σχόλια και δημοσιευθεί, σας υπόσχομαι πως θα κάνω και τα υπόλοιπα (βέβαια με τον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω, μην ελπίζετε σε ταχύτητες Lost, Prison Break κ.τ.λ εκτός και αν συνδράμει και κανένας άλλος :)).

thanasakissot
10 Οκτωβρίου 2007, 03:39
paidia exei kaneans agglikous subs gia to 3 episodio??

Rorschach
10 Οκτωβρίου 2007, 04:33
Eχω δει τα πρωτα 2 και ειναι αρκετα καλη...

tonypapadovic
10 Οκτωβρίου 2007, 10:55
Chuck 1x03 (http://rapidshare.com/files/61516353/Chuck_-_01x03_-_Chuck_versus_the_tango.srt.html)

firepower
10 Οκτωβρίου 2007, 13:41
Μόλις τελείωσα τη μετάφραση του πρώτου επισοδείου. Θέλω να το δω για τυχόν λάθη και θα το ανεβάσω.

zaras27
10 Οκτωβρίου 2007, 13:52
Παιδια το Chuck δεν παίζεται γιατί συνδυάζει χιουμορ και δράση και επιπλεον πάιζει αυτό το απίστευτο μωρό......

firepower
10 Οκτωβρίου 2007, 14:55
Το έστειλα και στο GreekTVSubs.

shadowhunter
11 Οκτωβρίου 2007, 01:38
Αποστάλθηκε και το 2ο επεισόδιο της σειράς στο site, απομένει ο έλεγχος από τους admin.

tonypapadovic
11 Οκτωβρίου 2007, 01:40
shadowhunter, firepower, επικοινωνήστε για να μην κάνετε διπλή δουλειά!!!

shadowhunter
11 Οκτωβρίου 2007, 02:17
Έστειλα ήδη PM στον firepower, εύχομαι να καταφέρουμε να συνεργαστούμε :)

thanasakissot
11 Οκτωβρίου 2007, 18:17
thanks shadowhunter gia tin metafrasi tou 1 episodiou makari na sinexeiseis kai pali thanks!!

shadowhunter
12 Οκτωβρίου 2007, 11:09
Χαρά μου να προσφέρω στην κοινότητα.
Λοιπόν για να μην ανησυχείτε... το 2ο επεισόδιο έχει σταλεί εδώ και μέρες και πολύ πιθανόν σήμερα να το δείτε διαθέσιμο (μια και χρειάζονται κάποιες αλλαγές στην μορφοποίηση τουλάχιστον).

Από το 3 και μετά με χαρά σας ενημερώνω ότι πλέον συνεργάζομαι με τον χρήστη firepower (GO TEAM CHUCK, CHUCK'S STABLE OF HOES κ.τ.λ), τον οποίο ευχαριστώ θερμά για όλη τη σκληρή δουλειά που κάνει για την ομάδα, και λογικά θα σας προσφέρουμε τις μεταφράσεις ΟΛΩΝ των επεισοδίων του Chuck.

Σήμερα αποστάθληκε η μετάφραση του 3ου επεισοδίου, συχρονισμένη σε και τις δυο διαθέσιμες εκδόσεις, XOR και PROPER-E7. Θέλω να πιστεύω ότι η δουλειά μας βελτιώθηκε κατά πολύ σε σχέση με τα 2 πρώτα επεισόδια, όπου την περισσότερη τελική μορφοποίηση έκαναν moderators (ένα ευχαριστώ και στον Kskenteris για το πρώτο επεισόδιο, ποιος ξέρει ίσως και για το 2ο) και admin θέλοντος ίσως μας δωθεί η δυνατότητα να ανεβάζουμε απ'ευθείας τους υπότιτλους στο site ούτως ώστε να τους έχετε όσο το δυνατόν συντομότερα.

smile88
13 Οκτωβρίου 2007, 03:57
Ειδα πριν απο λιγο το πρωτο επεισοδιο!Με ενθουσιασε αρκετα!Σκοπευω να δω και τα επομενα!
Οι υποτιτλοι ειναι πολυ καλη δουλεια,ευχαριστουμε!

kostasm13
13 Οκτωβρίου 2007, 19:43
Μπραβο παιδια για τους υποτιτλους! Εχω δει ολα τα επεισοδια μεχρι τωρα, αλλα θα τα ξαναδω με τους υποτιτλους σας!!!

Go on!!!

dj_flocibus
14 Οκτωβρίου 2007, 18:49
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ κι από μένα ρε παιδιά!! Κάνατε θαυμάσια δουλειά με τους υπότιτλους!!
Μ' ενθουσιάσε πολύ το 1ο επισόδειο καθώς είναι από τις λίγες σειρές που συνδυάζουν περιπέτεια κατασκοπείας με χιούμορ και κωμωδία! Ανυπομονώ να δω και τα επόμενα..!!
Τελικά πότε θα βγουν στο site οι υπότιτλοι ξέρετε?
Thanks και πάλι για τους υπότιτλους!!!
Keep up the good work..!!

tonypapadovic
16 Οκτωβρίου 2007, 01:23
Πάρα πολύ καλό το πρώτο επεισόδιο, που δυστυχώς μόλις σήμερα κατάφερα να δω.
Όπως είπε ο φίλος nickvog έλειπε αυτό το στυλ.
Ωραίοι χαρακτήρες, κάποια γνωστά πρόσωπα όπως η Sarah Lancaster (Madison από Everwood- σχεδόν αγνώριστη) και ο C.S.Lee (Μasuka-Dexter).
Ο Chuckαρος κορυφαίος, όπως και η συμπρωταγωνίστρια (ελπίζω να μην κουράσουν με τυχόν ρομάντζα-φαντάζομαι σε επόμενα επεισόδια κάτι θα δείξει)

Η όλη φάση βέβαια του στυλ "μην το πεις στους δικούς σου, θα σε προστατεύουμε και θα δουλεύεις για μας" μου θύμισε Alias (σε αυτό τον τομέα) :)

Σίγουρα θα μπει στο πρόγραμμα

edit: Φυσικά και ευχαριστούμε την νεοσύστατη ομάδα υποτιτλιστών! Να είστε καλά παιδιά

Radiohead
16 Οκτωβρίου 2007, 01:37
Η σειρά μ'αρέσει πάρα πολύ. Και γέλιο έχει και δράση και ωραίες παρουσίες. ;)

Η όλη φάση βέβαια του στυλ "μην το πεις στους δικούς σου, θα σε προστατεύουμε και θα δουλεύεις για μας" μου θύμισε Alias (σε αυτό τον τομέα) :)
Και εγώ το ίδιο σκέφτηκα!

NeoRanger
16 Οκτωβρίου 2007, 06:21
Είδα μόλις τα τρία πρώτα επισόδεια. Αν το συνεχίσει έτσι, θα γίνει από τις αγαπημένες μου φετινές δουλειές. Είναι αστείο, χειρίζεται καλά το premise του και έχει ένα καστ που το γουστάρω τρελά, σχεδόν ολόκληρο.

zaras27
16 Οκτωβρίου 2007, 11:01
Μπραβο παιδια που ενταχτηκε η σειρά .Συμφωνω με τους προλαλήσαντες οτι ειναι super γιατί συνδυάζει αρκετά πράγματα και νομίζω εξυπνο σενάριο

chch
16 Οκτωβρίου 2007, 14:35
Av και συνηθως περιμενω να ολοκληρωθουν η πρωτη σεζον και μετα την βλεπω ολη μαζι το chuck λογω του αναλαφρου χαρακτηρα του το βλεπω καθε τριτη!!!! Η ξανθια ειναι θεα:shock::shock::shock:!!!!
Εψαξα στο νετ για φωτογραφιες της αλλα εχει ελαχιστες:cry3::cry3::cry3:

tonypapadovic
16 Οκτωβρίου 2007, 17:46
Αγγλικοί για το 4ο (http://rapidshare.com/files/62960111/Chuck.104.caph.VO.srt.html)

shadowhunter
19 Οκτωβρίου 2007, 13:35
Παιδιά σας ενημερώνω ότι ανεβάσαμε και τους υπότιτλους του 1x04. Τώρα το μόνο που μένει είναι να κάνει τον έλεγχό τους ο φίλτατος moderator kskenteris (Κώστα, είχες υποσχεθεί κάτι, ελπίζω να μην το ξέχασες ;) )

tonypapadovic
19 Οκτωβρίου 2007, 13:37
Αναλαμβάνω προσωπικά το μαστίγωμα του kskenteri :whip: :whip: :whip:

:p

Συγχαρητήρια παιδιά για τους υπότιτλους και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, μόνο λίγη υπομονή τώρα στην αρχή ;)

shadowhunter
19 Οκτωβρίου 2007, 13:41
Αναλαμβάνω προσωπικά το μαστίγωμα του kskenteri :whip: :whip: :whip:

:p

Επιβάλλεται :lipsseale
Μπορεί να τρέχει και να μην φτάνει το παιδί (ε βοηθήστε τον λίγο και οι υπόλοιποι mods :P δεν προλαβαίνει ο καημένος με τόσες σειρές :respect:)

tonypapadovic
19 Οκτωβρίου 2007, 13:55
ε, κάτι δεν θα κάνουμε και μεις...; ;)

Και o kskenteris και ο kal_el, κάνουν πάρα πολύ δουλειά και άριστη!

Αλλά όπως έχετε δει είναι τόσες πολλές είναι οι σειρές, όλοι μας απλά προσπαθούμε στο μέγιστο, να σας ευχαριστήσουμε όλους (μεταφραστές και μέλη).

kostasm13
19 Οκτωβρίου 2007, 17:00
(Κώστα, είχες υποσχεθεί κάτι, ελπίζω να μην το ξέχασες ;) )

Δεν το ξεχναω! Τωρα το σαβ/κυρ λογικα θα δω τα επεισοδια με τους υποτιτλους σας!
Και το 4ο θα το δω μονο στα ελληνικα!!!

Συνεχιστε την καλη δουλεια!

ZlatkoGR
19 Οκτωβρίου 2007, 20:54
Επιτέλους είδα κι εγώ το Pilot. Άργησα πολύ, αλλά σίγουρα θα συνεχίσω, αφού μου άρεσε αρκετά το 1ο. Καλή δουλειά στους υπότιτλους παιδιά...

shadowhunter
19 Οκτωβρίου 2007, 23:11
Δεν το ξεχναω! Τωρα το σαβ/κυρ λογικα θα δω τα επεισοδια με τους υποτιτλους σας!
Και το 4ο θα το δω μονο στα ελληνικα!!!

Συνεχιστε την καλη δουλεια!

Χμ... να σου πω την αλήθεια άλλον Κώστα είχα κατά νου :). Για όποιον δεν κατάλαβε εννούσα τον kskenteris (ελπίζω αυτός τουλάχιστον να θυμάται την υπόσχεσή του ;), περισσότερα δεν λέω υπολύψεις δεν θίγω :oops:).

Σε κάθε περίπτωση όμως σ' ευχαριστώ για την υποστήριξη kostasm13 και τα καλά σου λόγια, όπως και όλα τα υπόλοιπα παιδιά :)

savvas999
20 Οκτωβρίου 2007, 18:15
αρκετά καλή η σειρά! μόλις σήμερα είδα τον πιλότο και μάλλον θα συνεχίσω να το βλέπω.

ευχαριστούμε για τους υπότιτλους

kalos
21 Οκτωβρίου 2007, 03:35
ρε παιδιά οι υπότιτλοι για το 2 και το 3 πότε θα βγούνε?

shadowhunter
21 Οκτωβρίου 2007, 09:42
ρε παιδιά οι υπότιτλοι για το 2 και το 3 πότε θα βγούνε?
Οι υπότιτλοι από τα 2,3 έχουν σταλεί στο site εδώ και μια εβδομάδα, ενώ του 4 στάλθηκαν την Παρασκευή... Φήμες λένε ότι σήμερα θα είναι και τα 3 διαθέσιμα...

kalos
21 Οκτωβρίου 2007, 13:29
thnx για την info!
χθες είδα το 1ο και τώρα έρχονται τα 2,3 και 4 οπότε περιμένω τους subs για να τα δω!
Μπράβο πάντως για την πολύ καλή δουλειά σας!

smile88
21 Οκτωβρίου 2007, 16:30
Καθε ποτε ειπαμε οτι προβαλλεται το Chuck?

tonypapadovic
21 Οκτωβρίου 2007, 17:00
Κάθε Δευτέρα

savvas999
21 Οκτωβρίου 2007, 18:05
κι αυτό Δευτέρα? πωπω!

kostasm13
21 Οκτωβρίου 2007, 18:12
Δυσκολη μερα η Δευτερα! Βλεπω 5 σειρες!

smile88
21 Οκτωβρίου 2007, 23:48
Εγω μεχρι τωρα βλεπω 1 σειρα...!To Chuck δεν εχω αποφασισει ακομα αν θα το βλεπω καθε βδομαδα! :P

shadowhunter
22 Οκτωβρίου 2007, 13:53
Ήδη οι ελληνικοί υπότιτλοι για το 1x02 είναι διαθέσιμοι... Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα είναι και αυτοί των 1x03 & 1x04... Για άλλη μια φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω τα υπόλοιπα μέλη τη ChuckTeam, firepower & kskenteris :)

kostasm13
22 Οκτωβρίου 2007, 15:22
Βλεπε το! Ειναι πολυ ευχαριστη σειρα! Μετα απο Prison Break και Heroes εκεινη την μερα, το Chuck (και το Big Bang Thoery) ειναι οτι πρεπει για να χαλαρωσεις!

geodlord7
22 Οκτωβρίου 2007, 19:07
Tο chuck ειναι τρομερο!Μολις ειδα το 4ο επεισοδιο και εχω να πω οτι οσο προχωραει γινεται ολο και πιο τελειο!!!!Εκπληκτικη σειρα.

kskenteris
22 Οκτωβρίου 2007, 22:22
Ανεβηκαν τα επεισοδια 2 και 3 του Chuck και αυριο θα ανεβει και το 4ο.Για την καθυστερηση κραξτε εμενα εγω αργησα να τα διορθωσω. :P
Απο αυτη την εβδομαδα το Chuck θα ανεβαινει κανονικα με το επεισοδιο της εβδομαδας.Ζητω δημοσια συγνωμη λοιπον (lol) απο τους μεταφραστες shadowhunter και firepower.Και για τους λατρεις της ποιοτητας συντομα θα συγχρονιστουν και οι εκδοσεις x264.

shadowhunter
22 Οκτωβρίου 2007, 23:01
Ανεβηκαν τα επεισοδια 2 και 3 του Chuck και αυριο θα ανεβει και το 4ο.Για την καθυστερηση κραξτε εμενα εγω αργησα να τα διορθωσω. :P
Απο αυτη την εβδομαδα το Chuck θα ανεβαινει κανονικα με το επεισοδιο της εβδομαδας.Ζητω δημοσια συγνωμη λοιπον (lol) απο τους μεταφραστες shadowhunter και firepower.Και για τους λατρεις της ποιοτητας συντομα θα συγχρονιστουν και οι εκδοσεις x264.
Όχι και να μας ζητάς συγνώμη φίλε Κώστα :) Όλοι μας προσπαθούμε να κάνουμε το κομμάτι που μας αναλογεί όσο καλύτερα και γρηγορότερα μπορούμε. Εσύ με τόσες διορθώσεις που έχεις αναλάβει και την μετάφραση της Bionic Woman που έχεις αναλάβει λογικό είναι να τρέχεις και να μην φτάνεις. Άλλωστε η βοήθεια σου υπήρξε και συνεχίζει να είναι πολύτιμη στην ChuckTeam. Το μόνο που ίσως χρειάζεται είναι να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου :P.
Ο λαός μίλησε... θέλει τον Chuck On Time ;)

firepower
23 Οκτωβρίου 2007, 10:01
Κώστα όχι και να ζητάς συγνώμη για την καθυστέρηση.

Τώρα βέβαια αν υπάρχει κάποιος admin η user που να θέλει να σε μαστιγώσει :whip:ή να σου κάνει άλλα βασανιστήρια, με το καλό να το κάνει:clapping:. Δικαιολογία υπάρχει: Ψυχολογικός πόλεμος κατά μεταφραστών :P. Άκου εκει φωτο του Κίμι στο msn.

GRE4ANDREAS
23 Οκτωβρίου 2007, 20:05
Ξέρετε αν βγήκαν οι αγγλικοί subs για το 5ο επεισόδιο?

kskenteris
23 Οκτωβρίου 2007, 20:06
Εχουν βγει και εχει ξεκινησει και η μεταφραση, σε λιγες μερες θα ειναι ετοιμο.

savvas999
23 Οκτωβρίου 2007, 21:38
Η σειρά είναι από τις καλύτερες φετινές! το 2ο ήταν άψογο!!!
κωμικωδία,ανατροπές,δράση!!
Τις επόμενες μέρες θα δω και τα επόμενα δύο επεισόδια ;)

Ευχαριστούμε για τους υπότιτλους παιδιά

katsikboy
23 Οκτωβρίου 2007, 22:15
thanks for the subs..i am going to see the 4th ep now

chch
24 Οκτωβρίου 2007, 00:43
Eγω μολις το ειδα το 4ο επεισοδιο.......Γελιο δεν ειχε πολυ κατα την αποψη μου αλλα κατα ταλλα ηταν πολυ ενδιαφερον και πολυ δραση!!!!!

Υ.Γ. Ευχαριστω για τους subs.......

kskenteris
25 Οκτωβρίου 2007, 17:04
Ηταν μην παρουμε φορα, ετοιμοι και οι υποτιτλοι για το 5ο επεισοδιο.

geodlord7
25 Οκτωβρίου 2007, 18:24
Χτες ειδα και το 5ο!Η σειρα ολο και καλυτερευει και ο Chuck αρχιζει και μαθαινει την τεχνη......

smile88
27 Οκτωβρίου 2007, 05:01
Ειδα το 1x02!ΤΕΛΕΙΟ!!!!!Θα το συνεχισω σιγουρα...Αλλα μου εξηγει καποιος το παρακατω που δεν το καταλαβα?Τι εγινε τελικα με τον Δοκτωρα?Η NSA τον ειχε προσλαβει τελικα?Η NSA κρυβονταν πισω απο ολο αυτο με την απαγωγη της Σαρα και τα λοιπα?:???: Ή ο Δοκτωρ τα ηθελε ολα αυτα για τον εαυτο του?

shadowhunter
27 Οκτωβρίου 2007, 15:33
"Αλλα μου εξηγει καποιος το παρακατω που δεν το καταλαβα?"

All about the money ;)

tonypapadovic
30 Οκτωβρίου 2007, 20:33
Smile ενεργούσε μόνος τελικά ή τουλάχιστον σίγουρα δεν συνεργάζονταν με καμία υπηρεσία (NSA, CIA)

H σειρά είναι πάρα πολύ διασκεδαστική, γενικά έχει πολύ καλά στοιχεία, αυτές τις μέρες μπόρεσα και είδα τα επεισόδια και σίγουρα θα συνεχίζω να την βλέπω.

btw, αγγλικοί για το χθεσινό εδώ (http://rapidshare.com/files/66297473/Chuck.106.xor.VO.srt.html)

Eγώ θα περιμένω τους ελληνικούς, συγχαρητήρια παιδιά, πολύ καλή δουλειά :)

Rorschach
30 Οκτωβρίου 2007, 23:05
To 1x06 aneta to kalytero mexri twra.

smile88
31 Οκτωβρίου 2007, 00:38
Εγω σε λιγο θα δω και το 1x05!Ειναι τελεια σειρα!Εχει πολυ καλο στορι!

firepower
31 Οκτωβρίου 2007, 00:49
Από τα καλύτερα επισόδεια. Και για έναν επιπλέον λόγο για μένα. Ο Morgan μιλάει λίγο. Κατά συνέπεια γρηγορότερη μετάφραση.

smile88
31 Οκτωβρίου 2007, 00:54
Από τα καλύτερα επισόδεια. Και για έναν επιπλέον λόγο για μένα. Ο Morgan μιλάει λίγο. Κατά συνέπεια γρηγορότερη μετάφραση.

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Εγω τον συμπαθω παντως!:P

firepower
31 Οκτωβρίου 2007, 01:38
Κι εγώ όταν δε μιλάει.

smile88
31 Οκτωβρίου 2007, 10:40
Το παιρνω πισω!
Με νευριασε αρκετα στο 5ο! :P Καλε,τι λογοδαροια ηταν αυτη???Απαπαπαπα...
Κατα τα αλλα καλο επεισοδιο και αυτο αλλα μου φαινεται οτι πηρε την κατιουσα τωρα...Ας ελπισουμε το 6 να ειναι καλυτερο!

shadowhunter
31 Οκτωβρίου 2007, 22:01
Λογικά το επόμενο θα επανέλθει στα γνωστά καλά επίπεδα με τις αλλαγές που έγιναν στο 6ο.
Ο Τάνγκ υποδιευθυντής και ο Μόργκαν να μην είναι λέτσος; Κάτι καλό θα συμβεί... με μπόλικο γέλιο ελπίζω ;

Α... btw λογικά σήμερα θα έχετε και τους subs του 1x06 - Chuck versus the Sandworm ;)

savvas999
1 Νοεμβρίου 2007, 18:35
Πάντως και το 5ο μια χαρά μου άρεσε εμένα..
Άντε αύριο πάμε για το 6ο επεισόδιο!

chch
1 Νοεμβρίου 2007, 20:13
Εχετε γινει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ γρηγοροι που βγαζετε τους υποτιτλους!!!Ενα μεγαλο :respect:!!!!Οσο για το 6 επεισοδιο ηταν αρκετο καλο αλλα για μενα σιγουρα οχι το καλυτερο......

katsikboy
1 Νοεμβρίου 2007, 20:34
thanks for subs και πολυ καλο επεισοδιο

savvas999
2 Νοεμβρίου 2007, 19:30
και το 6ο μια χαρά ήτανε, όχι τόσο καλό όσο τα προηγούμενα αλλά και πάλι ήτανε αρκετά ευχάριστο! Γενικά είναι πολύ καλή η σειρά και προσωπικά η καλύτερη φετινή για μένα.

Ευχαριστούμε για τους υπότιτλους ;) συνεχίστε έτσι παιδιά

thanasakissot
2 Νοεμβρίου 2007, 22:07
Παιδία είστε καταπληκτικοί δεν προλαβαίνει να βγει το επεισόδιο και βγάζεται αμέσως του υπότιτλους μπράβο σας.Tο chuck έχει εξελιχθεί σε μία πάρα πολύ καλή σειρά τα σπάει σε μερικά επεισόδια όπως π.χ. στο 6 που όταν Morgan είχε μία ‘κουβέντα’ με τον captain Awesome πολύ γέλιο!!

Dim68
6 Νοεμβρίου 2007, 11:49
Με πείσατε να την δώ από τα σχόλια που έχω διαβάσει κι έχω να πω πως είναι μια πολύ καλή σειρά, βλέπεται ευχάριστα και να ευχαριστήσω τα παιδιά για την εξαιρετική δουλειά στους υπότιτλους. :)

Rorschach
7 Νοεμβρίου 2007, 00:23
Aγγλικοί υπότιτλοι
Chuck.S01E07.HDTV.XViD-Caph (http://rapidshare.com/files/67919127/Chuck.S01E07.HDTV.XViD-Caph.srt.html)

geodlord7
7 Νοεμβρίου 2007, 00:58
To 7o εκπληκτικο επεισοδιο!!!!Αυτη η σειρα με εχει εκπληξει!!Αγγιζει το τελειο!!Ειδικα που μάθαμε απο τα φλασμπακ τις προθεσεις του Βryce!

shadowhunter
7 Νοεμβρίου 2007, 01:53
Από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς... Ελπίζω να συνεχίσει έτσι ώστε ν' αρχίσει να ανεβάζει τηλεθέαση για να το κρατήσει το ΝΒC και του χρόνου, μια και φέτος ένας Θεός ξέρει πόσα επεισόδια θα δούμε. Το κακό είναι πως δεν βλέπω να βγαίνει καμιά PROPER έκδοση μια και η Caph τα έχει τα προβληματάκια της...
Όσον αφορά την μετάφραση είμαστε στο τελευταίο στάδιο των απαραίτητων διορθώσεων, οπότε με το καλό αύριο θα είναι διαθέσιμοι.

smile88
7 Νοεμβρίου 2007, 11:45
Α,παιχτηκε και αλλο επεισοδιο χτες?Νομιζα οτι ειχε διακοπη μιας βδομαδας!
Τελικα τι θα γινει,εψαξα για Proper εκδοση αλλα δεν βγηκε,τι προβλημα εχει ακριβως η Caph?

firepower
7 Νοεμβρίου 2007, 13:14
Σε μερικά σημεία λείπει ήχος. Είναι 5-6 σημεία απ όσο θυμάμαι, αλλά είναι μικρά σε διάρκεια, κάτι frames.
Σήμερα λογικά θα έχετε και τους Sub.

kskenteris
8 Νοεμβρίου 2007, 14:04
Etoima ta ypotitlidia gia 7o epeisodio.Apsogi douleia apo ta paidia kai pali....

Rorschach
8 Νοεμβρίου 2007, 19:34
πολυ καλο το 7ο.
Μπραβο για τους υποτιτλους, δεν περιμενα να βγαλετε τοσο γρηγορα για την 720p.

kskenteris
8 Νοεμβρίου 2007, 19:39
Basika ror epeidi tou rixno panta mia teleftaia matia ego, ton sygxronizo kai gia tin 720p opote tis anebazo kai tis 2 mazi.

thanasakissot
8 Νοεμβρίου 2007, 20:56
ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μεταφραστές για το 7 επεισόδιο μου έχουνε πει όλοι όσοι έχουνε δει το 7 επεισόδιο ότι είναι ένα από τα καλύτερα της σειράς…….Τρέχω να το δω..........

smile88
8 Νοεμβρίου 2007, 23:09
Ευχαριστω για τους υποτιτλους!Θα το δω αποψε και θα πω γνωμες! :)

savvas999
8 Νοεμβρίου 2007, 23:17
thanks for the subs ;)
αύριο (όπως κάθε Παρασκευή) θα απολαύσω το νέο επεισόδιο του Chuck :)

zaras27
9 Νοεμβρίου 2007, 13:30
θελω να ευχαριστισω κι εγω και να ρωτήσω κάτι και σορρυ αν δεν ειναι ο σωστός χώρος .
Οι υπότιτλοι ειναι για 720 , αν τους βαλω σε DVD να το δω σε upscalling dvd θα παιξουν ή να παραμεινω στο flashaki μου

kostasm13
9 Νοεμβρίου 2007, 14:32
Ειδα το 6ο τωρα!!! Πολυ καλο! Το ενα επεισοδιο καλυτερο απο το προηγουμενο!
Παω να δω τωρα το 7 που ολοι λετε οτι ειναι τελειο!!!

edit για το 7: Awesome & touching... Πολυ touching στο τελος... Μαζι με το 6, τα καλυτερα επεισοδια μεχρι τωρα!
Μπραβο στους μεταφραστες!

katsikboy
9 Νοεμβρίου 2007, 18:32
thanks για τα subs..παω να το δω τωρα

savvas999
9 Νοεμβρίου 2007, 19:41
τέλειο το 7ο!!! Η σειρά προχωρά μια χαρά!!

smile88
10 Νοεμβρίου 2007, 15:20
Ωραιο το 7ο!Αν καταλαβα καλα...ο Μπραις εκανε ολο αυτο στον Τσακ στο Πανεπιστημιο για να τον σωσει απο τι?Απο την λυσσασμενη CIA?:P

kostasm13
10 Νοεμβρίου 2007, 15:22
Ωραιο το 7ο!Αν καταλαβα καλα...ο Μπραις εκανε ολο αυτο στον Τσακ στο Πανεπιστημιο για να τον σωσει απο τι?Απο την λυσσασμενη CIA?:P

Ναι. Γιατι ειχε συμπαθησει πολυ τον Τσακ και ειχαν δεθει ως φιλοι και δεν ηθελε να μπει στην CIA και να διαφθαρει! Θυμασαι που ειπε στον καθηγητη οτι ο Τσακ ειναι πολυ συναισθηματικος για κατι τετοια!

smile88
10 Νοεμβρίου 2007, 15:25
Ναι. Γιατι ειχε συμπαθησει πολυ τον Τσακ και ειχαν δεθει ως φιλοι και δεν ηθελε να μπει στην CIA και να διαφθαρει! Θυμασαι που ειπε στον καθηγητη οτι ο Τσακ ειναι πολυ συναισθηματικος για κατι τετοια!

Δεν νομιζω να ειναι αυτο...Κατι αλλο πρεπει να κρυβει ο Μπραις...Δεν ξερουμε καν τον λογο που εστειλε και το mail στο Τσακ αν ηθελε πραγματικα να μην μπλεχτει με την CIA...

kostasm13
10 Νοεμβρίου 2007, 15:29
Δεν νομιζω να ειναι αυτο...Κατι αλλο πρεπει να κρυβει ο Μπραις...Δεν ξερουμε καν τον λογο που εστειλε και το mail στο Τσακ αν ηθελε πραγματικα να μην μπλεχτει με την CIA...

Το mail του το εστειλε για δυο λογους νομιζω:
1. γιατι ηταν φιλος του κ τον εμπιστευοταν
2. γιατι ηξερε οτι ειχε διαπρεψει ο Τσακ στο διαγωνισμα αυτο που ειχε θεμα το τι κρυβουν οι εικονες. Κ αν το εστελνε στον Τσακ δεν θα πηγαινε χαμενο το mail γιατι ο Τσακ εχει αυτην την δυνατοτητα με τις εικονες και το υποσυνειδητο.

Εγω γι'αυτα που ειπα πριν πιστευω οτι ο Μπραις την εκανε ετσι στον Τσακ.

Πλακα εχουμε τα spoiler tags!!!!

smile88
10 Νοεμβρίου 2007, 21:38
Το mail του το εστειλε για δυο λογους νομιζω:
1. γιατι ηταν φιλος του κ τον εμπιστευοταν
2. γιατι ηξερε οτι ειχε διαπρεψει ο Τσακ στο διαγωνισμα αυτο που ειχε θεμα το τι κρυβουν οι εικονες. Κ αν το εστελνε στον Τσακ δεν θα πηγαινε χαμενο το mail γιατι ο Τσακ εχει αυτην την δυνατοτητα με τις εικονες και το υποσυνειδητο.

Εγω γι'αυτα που ειπα πριν πιστευω οτι ο Μπραις την εκανε ετσι στον Τσακ.

Πλακα εχουμε τα spoiler tags!!!!

Αλλο πρεπει να ειναι...Δεν ειδες την εκφραση της Σαρα οταν βγηκε απο το δωματιο του Τσακ στο τελος?Κατι αλλο κρυβει...Και δεν ηταν τυχαιο που τα ειχαν κιολας!Και το οτι ο Μπραις εκλεψε την κοπελα του Τσακ με βαζει και αυτο σε υποψιες!Γιατι να εστελνε ολοκληρο mail με κυβερνητικα μυστικα στον Τσακ,εφοσον ειχε κλεψει την κοπελα του?Υπαρχουν και αλλα πραγματα στην ιστορια,το νιωθω αυτο!
Εξαλλου,αυτη η σειρα κατι μου θυμιζει γιατι ο Τσακ δεν ειπε τιποτα στην αδερφη του,τα εχει ολα μυστικα!Γμτ,ποια αλλη σειρα μ θυμιζει?
'Ναι οντως εχουν πλακα αλλα εφοσον δεν εχουμε τοπικ για καθενα επεισοδιο ξεχωριστα,τι αλλο να κανουμε?:P

NeoRanger
10 Νοεμβρίου 2007, 22:03
Δεν ειδες την εκφραση της Σαρα οταν βγηκε απο το δωματιο του Τσακ στο τελος?Κατι αλλο κρυβει...Κ

Δεν κρύβει τίποτε βρε η κοπέλα. Θρηνεί το χαμό του Λάρκιν. Μην ξεχνάμε πως τα είχε κρυφά μαζί του, επισήμως λέει πως καλώς πέθανε και βρίσκεται σε μια υπόθεση που διαρκώς θα την κυνηγά το φάντασμά του. Αυτό είναι όλο.

Γιατι να εστελνε ολοκληρο mail με κυβερνητικα μυστικα στον Τσακ,εφοσον ειχε κλεψει την κοπελα του?

Γιατί πέθαινε και ήθελε να ξέρει πως το Intersect βρισκόταν σε ικανά... μυαλά; Ο Chuck ήταν ο μόνος που ο Λάρκιν ήξερε να έχει αριστεύσει στο τεστ του καθηγητή με τις πολλαπλές εικόνες και τον οποίον εμπιστευόταν. Οι δύο ήταν φίλοι πριν τον διώξει από το σχολείο για να τον σώσει από τη CIA.

Μην ψάχνεις περισσότερα στην ιστορία απ' αυτά που υπάρχουν. Δεν έχουμε κάνει που να μας δείχνει πως τα πράγματα είναι διαφορετικά, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή.

blu-ray
10 Νοεμβρίου 2007, 23:46
Πρώτον το 7 ήταν το καλύτερο της σειράς. Δεύτερον οντως ο Μπραις κρύβει κάτι. Τρίτον στο τέλος το κομμάτι πως λέγεται ρε παιδιά δεν μου έρχεται με την καμία.

Rorschach
10 Νοεμβρίου 2007, 23:55
Breed 77 - The River
nomizw

thanasakissot
11 Νοεμβρίου 2007, 00:27
Breed 77 - The River
nomizw
Αν μιλάμε για το 7 επεισόδιο τότε κάνεις λάθος δεν είναι αυτό αλλά το "Don't Look Back In Anger" από τους Oasis

blu-ray
11 Νοεμβρίου 2007, 00:55
Ευχαριστώ παιδιά οντως είναι των oasis.

Rorschach
11 Νοεμβρίου 2007, 02:07
Αν μιλάμε για το 7 επεισόδιο τότε κάνεις λάθος δεν είναι αυτό αλλά το "Don't Look Back In Anger" από τους Oasis
swstos...to eixa svisei kai den mporousa na to tsekarw...

Rorschach
12 Νοεμβρίου 2007, 19:34
Rachel Bilson sto simerino epeisodio...

kskenteris
12 Νοεμβρίου 2007, 19:35
Kai sta epomena 2-3 an den kano lathos.

ZlatkoGR
13 Νοεμβρίου 2007, 03:33
Σας έφτασα επιτέλους γιατί (πάλι) έμεινα πίσω και τρέχω και δε φτάνω! :) Πολύ καλά πάει ο Chuck, σίγουρα στις καλύτερες για φέτος. Χαλαρή, ελαφριά, αστεία, εξελίξιμη. Στη φετινή, γενικά κακή σεζόν, ξεχωρίζει. Oh, and I love Yvonne Strahovski!

Ευχαριστώ πολύ για τους υπότιτλους, παιδια...

firepower
13 Νοεμβρίου 2007, 18:25
Θα αφήσω τις εικόνες να μιλήσουν για μένα:
:clapping::respect::worthy:

Οι ευχές μου πραγματοποιούνται σιγά σιγά.

smile88
13 Νοεμβρίου 2007, 20:18
Ποια εκδοση θα μεταφραστει?

kskenteris
13 Νοεμβρίου 2007, 20:19
θα συγχρονιστουν ολες μην αγχωνεσαι....

blu-ray
13 Νοεμβρίου 2007, 20:51
Αγγλικοι (έκανα μαλκία και έβαλα και το Big bang)

firepower
14 Νοεμβρίου 2007, 15:28
Δεν είδα τα παραπάνω.

Η πρώτη φάση της μετάφρασης έχει ολοκληρωθει.

kskenteris
14 Νοεμβρίου 2007, 21:19
Ετοιμοι και για την XOR και για την 720p. Αψογη δουλεια απο τα παιδια και παλι η διορθωση τους ειναι παιχνιδακι. :thumbsup1

Rorschach
14 Νοεμβρίου 2007, 21:21
Tα σπαει η ομαδα.

chch
14 Νοεμβρίου 2007, 23:54
Τι επεισοδειο ηταν αυτο :shock::shock::shock:?????

Για μενα το καλυτερο ως τωρα, ειχε απ'ολα............

Υ.Γ. και τον Μαρσαλ απο το ΑLIAS που τον συμπαθω αλλα και την κουκλα την Rachel Bilson

Y.Γ.2 Οι subs για αλλη μια φορα ηταν σε υψηλο επιπεδο....:respect::worthy:

thanasakissot
15 Νοεμβρίου 2007, 00:06
Ρε παιδιά είστε τέλειοι μπράβο για τους υπότιτλους τρέχω τώρα να το δω ειδικά τώρα που θα παίζει και η Rachel Bilson είναι θέα η κοπέλα…..:respect: :worthy:

GRE4ANDREAS
15 Νοεμβρίου 2007, 01:22
Φοβερό επεισόδιο.Άντε να δούμε τώρα την Rachel Bilson μπας και τσιτώσει την Σάρα!
Thanks for the subs.

blu-ray
15 Νοεμβρίου 2007, 01:35
Ευχαριστούμε για τους υπότιτλους.

dimath
15 Νοεμβρίου 2007, 01:40
Ωραίο επεισόδιο!

Να πω την αλήθεια, λυπήθηκα την Σάρα στη τελευταία σκηνή... :(

:respect:ChuckTeam:respect:

Rorschach
15 Νοεμβρίου 2007, 03:55
Πραγματικα αψογο το επεισοδιο. Η σειρα ανεβαινει διαρκως και πλεον εχει γινει καταπληκτικη. Και συν τοις αλλοις εχει και τις ωραιοτερες γυναικες απο ολες τις σειρες.
Να ανοιξω μια δημοσκοπησουλα;

thanasakissot
15 Νοεμβρίου 2007, 05:27
Μόλις είδα το 8 επεισόδιο ήταν κορυφαίο καταπληκτικό άντε ρε chuck τρελέ πολύ τον πάω τον τύπο…..:respect: Άντε να βγει το 8 να δούμε τι θα γίνει και με την Lou… :worthy:
Α και δεν την ανοίγεις ρε Rorschach αυτήν την δημοσκοπησουλα Που έλεγες!!:thumbsup1

Rorschach
15 Νοεμβρίου 2007, 10:03
Mono as mou pei kapoios poies na valw sti dimoskopisi ektos apo ti Sarah, tin aderfi kai ti Lou.

mini_fan
15 Νοεμβρίου 2007, 14:13
Βαλε και τη φιλη της Sarah που ηταν στην DEA. (1x04-Chuck vs the wookie)

ZlatkoGR
15 Νοεμβρίου 2007, 14:29
Καλή φάση και το 8ο. Μόνο ανεβαίνει η σειρά! Γεια σου ρε Chuck!

chch
15 Νοεμβρίου 2007, 14:44
Βαλε και τη φιλη της Sarah που ηταν στην DEA. (1x04-Chuck vs the wookie)

Συμφωνω απολυτα:thumbsup1:thumbsup1.....Αν και ενα επεισοδιο ηταν λιγο παρολα αυτα ηταν κουκλα και εκεινη8)...Αν βαλεις δημοσκοπηση Rorschach τοτε καλο ειναι να βαλεις πολλαπλη επιλογη γιατι με τοσες κουκλες δεν θα φερουμε τι να πρωτοψηφισουμε:oops::oops:

shadowhunter
15 Νοεμβρίου 2007, 14:57
Εγώ πάλι δηλώνω αμετανόητος fun της Yvonne Strahovski (a.k.a Sarah Walker)... η Rachel Bilson (a.k.a Lou) προσωπικά μου φαίνεται πολύ λίγη μπροστά της (σε όλα τα προσόντα) :twisted:

Ωστόσο ομολογώ ότι δεν έχω δει κανένα επεισόδιο από "Τhe Orange County" και κρίνω μόνο από το 1x08 του Chuck... αλλά πάλι εμένα μου αρκεί :grin:

Από την άλλη η Sarah Lancaster (a.k.a Ellie Bartowski) είναι γυναικάρα, αλλά δεν φαίνεται στην συγκεκριμένη σειρά. Όποιος έχει δει την σειρά "What About Brian" καταλαβαίνει τι εννοώ.

Προσωπικά:

1. Sarah Walker
2. Ellie Bartowski
3. Lou

blu-ray
15 Νοεμβρίου 2007, 15:26
chuck: Πρόβλημα με το τηλέφωνο πάλι;
Sarah: Ναι. Δεν είμαι σίγουρη αν μπορώ
να λάβω κλήσεις.γιατί... δεν έλαβα ποτέ
κλήση από εσένα.

και γαμώ τις ατάκες η γκόμενα αχχχχχχχ...:P :P :P

tonypapadovic
15 Νοεμβρίου 2007, 17:35
Μόλις είδα το 7 και ήταν το καλύτερο μέχρι τώρα.

Συγχαρητήρια για τους υπότιτλους παιδιά! :)

chch
15 Νοεμβρίου 2007, 17:46
Μόλις είδα το 7 και ήταν το καλύτερο μέχρι τώρα.

Συγχαρητήρια για τους υπότιτλους παιδιά! :)

Δες και το 8 και θα αλλαξεις σιγουρα γνωμη για το ποιο ειναι το καλυτερο;)

tonypapadovic
16 Νοεμβρίου 2007, 01:52
Xμ, το είδα μόλις. Καταρχήν συμφωνώ ότι ήταν πολύ καλό, πολύ "πλήρες" επεισόδιο.

Δεν μου αρέσουν ρε γμτ πολύ αυτά τα συναισθηματικά όμως και δεν μου άρεσε στο τέλος... Ας πούμε θα προτιμούσα η Sara να εννοούσε αυτό που είπε ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα στο μέλλον. Τέλος. Thats it.

Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στην ομάδα γα τους υπότιτλους.

geodlord7
16 Νοεμβρίου 2007, 03:58
Για αλλη μια φορα εκπληκτικο επεισοδιο.Τα ειχε ολα.Ειναι η καλυτερη σειρα που ξεκινησε φετος.Πολυ ωραιο επεισοδιο βασισμενο και στην δραση και στο χιουμορ και πιο πολυ στα συναισθηματα που το εκαναν ιδιαιτερο.
Το ανατρεπτικο ηταν στο τελος που η Σαρα ειπε

Ειχε εκπαιδευτει να αντιστεκεται στιν πενταθολη!!
Και γενικα μου αρεσε το γενικο με την Σαρα που ο Chuck γνωρισε την Λου(καρακουκλαρα) και παιζει κατι μεταξυ τους.Και ζηλευει και η Σαρα.Παντως αυτο που θελω ειναι να π......oυν η Σαρα με τον Chuck.Θα εχει φαση μεχρι να πεσουν στο κρεβατι.

Dim68
16 Νοεμβρίου 2007, 05:00
Εγώ τα έχω όλα μέχρι το όγδοο επεισόδιο αλλά έχω δει μόνο ως το τέταρτο, δεν προλαβαίνω πια με τόσες που έχω να δω...! :P :shock: :P
Η σειρά πραγματικά είναι super, αξίζει να τη δει κανείς....... :thumbsup1

costas_paok
16 Νοεμβρίου 2007, 13:58
ta spaei i seira. apla kai lita

katsikboy
16 Νοεμβρίου 2007, 20:48
ειδα το 8 ...Α ρε chuck...γκομεναρες σφαζονται για παρτι σου...ευγε

savvas999
16 Νοεμβρίου 2007, 21:04
το 8ο τέλειο ;) ( η Λου ακόμα πιο τέλεια! )
μελαγχολικό λιγάκι αλλά είχε αρκετή δράση, αγωνία και αστείες στιγμές :)

costas_paok
17 Νοεμβρίου 2007, 18:26
paidia mipos tha mporesei kapoios na kanei ta menu gia to chuck?

NeoRanger
17 Νοεμβρίου 2007, 23:45
Xμ, το είδα μόλις. Καταρχήν συμφωνώ ότι ήταν πολύ καλό, πολύ "πλήρες" επεισόδιο.

Δεν μου αρέσουν ρε γμτ πολύ αυτά τα συναισθηματικά όμως και δεν μου άρεσε στο τέλος... Ας πούμε θα προτιμούσα η Sara να εννοούσε αυτό που είπε ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα στο μέλλον. Τέλος. Thats it.

Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στην ομάδα γα τους υπότιτλους.

Σκληρό αγόρι :p

Εμένα πάλι που μ' αρέσουν τα συναισθηματικά (φτάνει να μη γίνονται σαπουνοπερίστικα), το κατ' ευχαριστήθηκα στο σύνολό του το επισόδειο. Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μέχρι στιγμής.

smile88
18 Νοεμβρίου 2007, 02:13
Καλο ηταν.
Γιατι εμενα μου φαινεται οτι χανει απο επεισοδιο σε επεισοδιο πλοκη?

shadowhunter
18 Νοεμβρίου 2007, 02:23
Αν εξαιρέσεις τα επεισόδια 3-6, που ήταν κατώτερα από τα πρώτα 2, η σειρά έχει ανακάμψει με τα 7 & 8 να είναι τα καλύτερα της σεζόν, ενώ μάλιστα τα επόμενα λόγο των εξελίξεων που αναμένονται (Αλήθεια ποιος θα αντικαταστήσει τον Τάνγκ; , Τι εξέλιξη θα έχει η σχέση Τσακ & Λου; , Πως θα αντιδράσει (αν αντιδράσει) η Σάρα; Η Λου ποια είναι πραγματικα, μήπως έχει άλλες βλέψεις; ) περιμένω να είναι αντίστοιχης ποιότητας με τα τελευταία.

Για εμένα αυτό είναι καλό γιατί μου άρεσαν, αν όμως εσύ έχει διαφορετική άποψη αναρωτιέμαι τι άλλο μπορείς προσωπικά να περιμένεις ότι θα δεις σ' αυτή τη σειρά...

NeoRanger
18 Νοεμβρίου 2007, 02:30
Η Λου ποια είναι πραγματικα, μήπως έχει άλλες βλέψεις; )
Ωχ ωχ ωχ, κανένα τέτοιο να μη δω, γιατί θα ξενερώσω απίστευτα. Είναι τραβηγμένο arbitrary drama του χειρίστου είδους.

Rorschach
18 Νοεμβρίου 2007, 02:39
H Lou kamia antipalos praktorissa tha einai.

shadowhunter
18 Νοεμβρίου 2007, 02:49
Η αλήθεια είναι πως κάτι ξέρω αλλά δεν σας λέω :grin:
Πάντως εξ αρχής γνωρίζαμε πως η Rachel Bilson (a.k.a Lou), θα έπαιζε σε 2-3 επεισόδια...

savvas999
18 Νοεμβρίου 2007, 14:23
πρόσεχε μην ρίξεις κανα σπόιλερ φίλε :P

αλήθεια, πότε τελειώνει η 1η σεζόν? πόσα επεισόδια θα δούμε?

thanasakissot
18 Νοεμβρίου 2007, 15:48
Η αλήθεια είναι πως κάτι ξέρω αλλά δεν σας λέω :grin:
Πάντως εξ αρχής γνωρίζαμε πως η Rachel Bilson (a.k.a Lou), θα έπαιζε σε 2-3 επεισόδια...

όπως είπε και ο savvas999 μην μας πετάξεις κάνα spoiler δεν λεέι να έχουμε και λίγο αγονία τι θα γίνει στο επόμενο......Αλλά μόνο αυτό πες μας η Rachel Bilson θα παίξει και σε άλλα επεισόδια;;......τρέλα νε μας τώρα :yahoo: …..η κοπέλα δεν παίζεται είναι θεά άντε να δούμε και τη θα κάνει με τον Chuck!!

shadowhunter
18 Νοεμβρίου 2007, 16:50
Κατ' αρχήν αν ήθελα να σας spoil τη συνέχεια θα το έκανα με τη χρήση ανάλογου tag, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν θέλω... :)

Η Rachel Bilson θα παίξει σε τουλάχιστον ένα επεισόδιο ακόμα, δεν είμαι σίγουρος για το αν θα υπάρξει και 3ο συνολικά, αλλά με βάση αυτά που ξέρω μάλλον όχι, γιατί στο 1x10 θα πάρει μια πολύ ενδιαφέρουσα και συνάμα απρόβλεπτη τροπή η όλη ιστορία και δυστυχώς η Lou μάλλον δεν χωράει, αν και πάλι δεν είναι τίποτα σίγουρο ξαναλέω...

Όσον αφορά τα επεισόδια, θα υπάρξουν σίγουρα 13 συνολικά (γι' αυτά υπάρχουν τα σενάρια έτοιμα). Για παραπάνω άγνωστο, μια και η απεργία των σεναριογράφων είναι σε ισχύ και αν το κανάλι θελήσει να συνεχίσει τη σειρά πέρα των 13ων επεισοδίων θα πρέπει να υπάρχουν διαθέσιμοι σεναριογράφοι...

Το μόνο θετικό στην όλη ιστορία είναι πως λόγο των διακοπών των Χριστουγέννων στην Αμερική όλες οι σειρές σταματάνε για περίπου ένα μήνα...

Ημερομηνίες προβολής αυτή τη στιγμή υπάρχουν για τα εξής επεισόδια:

1x09 -> 19/11/2007
1x10 -> 26/11/2007
1x11 -> 03/12/2007

Τα 9,10 είναι έτοιμα, τα υπόλοιπα (εως και το 13) βρίσκονται στη διαδικασία παραγωγής.

anthony_88
20 Νοεμβρίου 2007, 01:32
Μολις ειδα τον πιλοτο. (Ξερω καθυστερησα λιγο) Πραγματι, φαινεται που καλη η σειρα, βγαζει γελιο και μου θυμιζει εντονα ταινιες του στυλ Τρελες σφαιρες, Οστιν Παουερς και Ο Κατασκοπος με τα Χιλια Προσωπα, στυλ που ειναι απο τα γαπημενα μου...
Για να δουμε.

fisher
20 Νοεμβρίου 2007, 01:58
Ξεκινησα και εγω να το βλεπω, πολυ καλο δραση, χιουμορ, ωραιες παρουσιες:).Tony ηθελα να σε ρωτισω κατι!Ειπες οτι παιζει μια κοπελα απο το Everwood i modana.Μηπως λες την κοπελα που φορουσε γυαλια και ειχε κατι απαισια κοτσιδακια?Τωρα στο Chuck ειναι η αδερφη του Chuck?Αν ναι πως αλλαξε ετσι οντως αγνωριστη.Ηθελα να ρωτισω αν ξερετε το τραγουδι που χορευε ταγκο ο Chuck στο 3ο επισοδειο.Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια για την μεταφραση!!!Good Work!!!;)

kskenteris
20 Νοεμβρίου 2007, 02:02
To τραγουδι ειναι Gotan Project - Santa Maria. θα το βρεις στον δισκο τους La Revancha Del Tango του 2001, ενω αλλα τραγουδια τους θα βρεις σε διαφορες συλλογες οπως τα Buddha Bar, Hotel Costes κλπ.
Βεβαια μπορεις να το προμηθευτεις και απο τους γνωστους θειους αλλα μιας και ειναι απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα ειπα να πω δυο λογια παραπανω.

tonypapadovic
20 Νοεμβρίου 2007, 02:10
fisher, η αδερφή του Chuck είναι η Sarah Lancaster, η οποία έκανε την Madison αν θυμάσαι

http://img152.imageshack.us/img152/4986/sarahlancaster2ed518fsc1.jpg

fisher
20 Νοεμβρίου 2007, 02:19
kskenteri ευχαριστω πολυ φιλε!!Φοβερο το τραγουδι αυτο, το ειχα ακουσει και πιο παλια αλλα τωρα που το ξαναακουσα ειπα να το προμηθευτω.Tony την κοπελα στο everwood την ειχαν θαψει και τωρα απο sarah η "ασχημη" εγινε sarah η "ομορφη":p

tonypapadovic
20 Νοεμβρίου 2007, 02:22
Όχι βρε γιατί, και στο Everwood ήταν πολύ ωραία, πιο κοριτσάκι, αλλά εξίσου όμορφη και sexy.

smile88
20 Νοεμβρίου 2007, 02:29
Εμενα μου αρεσε περισσοτερο στο Everwood! :P
Απορια,σημερα εχει νεο επεισοδιο?

tonypapadovic
20 Νοεμβρίου 2007, 02:36
Απ'ότι είδα, έχει :)

shadowhunter
20 Νοεμβρίου 2007, 02:39
Έχει κανονικά:
Chuck-1x09-Chuck Versus The Imported Hard Salami
(τώρα τι εννοεί....)

dimath
20 Νοεμβρίου 2007, 02:59
Έχει κανονικά:
Chuck-1x09-Chuck Versus The Imported Hard Salami
(τώρα τι εννοεί....)

:lol: :lol: :lol: :lol:

Κάπου πάει το μυαλό μου, αλλά θα περιμένω μέχρι αύριο να το επιβεβαιώσω... :P

fisher
20 Νοεμβρίου 2007, 03:11
Tony δεν ξερω αν λεμε την ιδια κοπελα.Εγω λεω αυτην που φορουσε γυαλια και τα ειχε με τον αδερφο της κοπελας του Ephram για αυτο λεω πως "αλλαξε" ετσι!

tonypapadovic
20 Νοεμβρίου 2007, 03:15
Όχι δεν ήταν αυτή! Δεν είδες την φωτό; Δεν σου θύμησε τίποτα; Η Μάντισον που τα είχε κάποι απερίοδο με τον Έφραμ, παρότι πολύ μεγαλύτερη, και αργότερα ήταν και έγκυος

fisher
20 Νοεμβρίου 2007, 03:30
Χμ...εχω χασει πολλα επισοδεια.Ειχα παρακολουθησει οσα εδειχνε το σταρ,και αυτην δεν την εχω δει.Λεω και εγω δεν γινεται να αλλαξε τοσο πολυ εκεινη η μαρια η "ασχημη":p

shadowhunter
20 Νοεμβρίου 2007, 08:18
Σαν κάποιος που ποτέ δεν παρακολούθησε το "Everwood" καθώς του φαινόταν πολύ soap...(με κριτήριο κάτι δεκάλεπτα στην ελληνική ΤV...) γνώρισα την Sarah Lancaster από το "What About Brian?" (http://www.tv.com/what-about-brian/show/32765/summary.html?q=&tag=search_results;title;1) που έκανε 2 σεζόν και κόπηκε (προσωπικά την γούσταρα την σειρα) στην οποία η Lancaster είχε την ίδια εμφάνιση με τον "Chuck" και μάλιστα ήταν πάλι γιατρός (παιδίατρος στην συγκεκριμένη περίπτωση), μόνο που ο ρόλος της ήταν πολύ ποιο hot απ' ότι στο δεύτερο...
Ήταν με διαφορά η ωραιότερη εκείνης της σειράς.

NeoRanger
20 Νοεμβρίου 2007, 08:38
kskenteri ευχαριστω πολυ φιλε!!Φοβερο το τραγουδι αυτο, το ειχα ακουσει και πιο παλια αλλα τωρα που το ξαναακουσα ειπα να το προμηθευτω.Tony την κοπελα στο everwood την ειχαν θαψει και τωρα απο sarah η "ασχημη" εγινε sarah η "ομορφη":p

TI; Ποιος αλήτης είχε θάψει την Lancaster; Θα σας θάψω όλους, παλιό γιο-γιο! Έχοντας μια new-found love για το Everwood (το οποίο δεν εκτίμησα ιδιαίτερα παρα μόνο αφού το ξαναείδα σε επανάληψη), είμαι σίγουρος πως αν στο guest ρόλο της ήταν άλλη, δε θα είχε το ίδιο καλό αποτέλεσμα.

Άντε να δούμε αν θα βρούμε καμμιά 720 έκδοση του νέου επισοδείου...

firepower
20 Νοεμβρίου 2007, 12:32
Ας αρχίσω τον χορό του Chuck 1x09.

Ακόμα μια φορά, πολύ καλό επισοδείο όσο παει και καλυτερεύει αυτή η σειρά τι να πω παρα μονο:respect:

Rorschach
21 Νοεμβρίου 2007, 02:11
1x09 caph agglikoi (http://www.opensubtitles.com/en/download/sub/3162785)

egw tha perimenw tous ellinikous...

firepower
21 Νοεμβρίου 2007, 02:26
Θα τους έχετε μάλλον αύριο.

thanasakissot
21 Νοεμβρίου 2007, 19:34
Παιδιά το 8 δεν το έχω δει ακόμα αλλά όλοι οι φίλοι μου που το είδαν και μου είπαν ότι είναι το καλύτερο επεισόδιο μέχρι τώρα με πώρωσαν άγρια….:clapping: Και τώρα περιμένω με ανυπομονησία τους υπότιτλους …..

chch
21 Νοεμβρίου 2007, 19:55
Παιδιά το 8 δεν το έχω δει ακόμα αλλά όλοι οι φίλοι μου που το είδαν και μου είπαν ότι είναι το καλύτερο επεισόδιο μέχρι τώρα με πώρωσαν άγρια….:clapping: Και τώρα περιμένω με ανυπομονησία τους υπότιτλους …..

Του 8 εχουν βγει οι υποτιτλοι...............Και οντως ειναι καταπληκτικο

thanasakissot
21 Νοεμβρίου 2007, 19:56
Sorry δικό μου λάθος το 9 εννοούσα…..

tsabasid
21 Νοεμβρίου 2007, 20:43
Εγώ πρόσφατα την ξεκίνησα τη σειρά, και είδα πολλά επεισόδια με τη μία. Πιστεύω ότι το Chuck, είναι η καλύτερη φετινή έκπληξη, ακόμη κι αν αυτό δε μετουσιώνεται στα αντίστοιχα νούμερα τηλεθέασης. Έξυπνο concept, λίγο ρομαντική, ωραίες γυναίκες(Προσκυνώ Sarah και Ellie :worthy: ), με δράση. Τί άλλο να ζητήσει κανείς. Και το 9ο που είδα μόλις χαλαρά το καλύτερο της σαιζόν. Απίστευτο φινάλε.

Και μπράβο στα παιδιά για τους υπότιτλους.:thumbsup1

shadowhunter
21 Νοεμβρίου 2007, 22:04
Παιδιά οι υπότιτλοι του 1x09 είναι έτοιμοι... λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος θα ανέβουν όταν αυτό καταστεί δυνατό.
Θα φροντίσει ο φίλτατος kskenteris :respect: γι' αυτό, οπότε μην ανησυχείτε :grin:

Rorschach
22 Νοεμβρίου 2007, 00:13
Vlepw simera den exei anevei genika kanenas ypotitlos...
Ti na kanoume, tha perimenoume den peirazei.

crais
22 Νοεμβρίου 2007, 00:20
η καλύτερη φεtiνή σειρά κορυφαία congrats k για τους υπότιτλους

ξέρει κανενας θα συνεχιστεί η σειρά η θα ναι μόνο 13 επεισόδια?

shadowhunter
22 Νοεμβρίου 2007, 01:24
Νεότερα δεν υπάρχουν... Λογικά θα καταφέρει λόγω του αριθμού των επεισοδίων να βγάλει αναίμακτα την περίοδο της απεργίας (εκτός βέβαια και αν τραβήξει και τον Ιανουάριο, οπότε δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει).

Πάντως με τις παρούσες συνθήκες και χωρίς να λάβουμε υπόψην την απεργία η σειρά πέρα από τα αρκετά καλά νούμερα τηλεθέασης που κάνει (γύρω στα 7,5-8 εκατομμύρια τηλεθεατές) έχει δεχθεί πολύ καλές κριτικές από τα περισσότερα μέσα (προσωπικά δεν έχω δει καμία αρνητική ακόμα), η σειρά όχι μόνο θα κάνει πλήρη σαιζόν αλλά θα συνεχιστεί και για δεύτερη τουλάχιστον.

Επαναλαμβάνω όμως πως από το κανάλι (NBC) δεν έχει επισήμως ανακοινωθεί τίποτε, πέρα από τα 13 επεισόδια. Τα υπόλοιπα που αναφέρω είναι καθαρά προσωπικές εκτιμήσεις, βασισμένες στο γενικότερο κλίμα που επικρατεί γύρω από το Chuck.

chch
22 Νοεμβρίου 2007, 03:57
Ειδα το ενατο επεισοδιο........Ενω ξεκινησε ηρεμα οσο προχωρουσε το επεισοδιο τοσο γινοταν και καλυτερο με αποκορυφωση το τελος...δεν λεω τιποτε αλλο απλα
:respect::shock::respect::shock::respect::shock:

Α και μην ξεχνιομαστε thanks για τους subs!!!!!!!!!!!!!!!!

Rorschach
22 Νοεμβρίου 2007, 04:03
Πολυ καλο και το 9.

geodlord7
22 Νοεμβρίου 2007, 19:43
To καλυτερο επεισοδιο ever!!Και γαμω!!Ολο το στορυ μεχρι το αποκορυφωμα στο τελος!!

thanasakissot
23 Νοεμβρίου 2007, 02:57
Ρε παιδιά ξέρεις κανένας που μπορώ να βρω το τρέιλερ για το 10 επεισόδιο;; και κάτι ακόμα ξέρεται αν θα παίξει η Lou σε κανένα άλλο επεισόδιο;;

Rorschach
23 Νοεμβρίου 2007, 03:04
trailers, sneak-peeks kai diafora alla gia oles tis seires edw: http://spoilertv.blogspot.com/
kai den xreiazetai na psaxnete

tonypapadovic
23 Νοεμβρίου 2007, 03:16
Πράγματι πολύ καλό το 9.

Σταυρος: - Στην υγειά μας
Chuck: - Στ$%#^%$#

Ευχαριστούμε την ομάδα για τους υπότιτλους, άψογοι και ταχύτατοι για άλλη μία φορά.

Αν και σας κάλυψε ο Ror

BUAD4qChLUg

smile88
23 Νοεμβρίου 2007, 13:51
:shock: :shock: :shock: :shock:
Δεν ειδα ακομα το 9,αλλα τι στο καλο γινεται??????
Αχ,τι ωραια!Αυτη την Δευτερα εχει αυτο το επεισοδιο ή θα κανει διακοπη?

thanasakissot
23 Νοεμβρίου 2007, 14:50
Το 9 επεισόδιο ήταν απλά τέλειο, καταπληκτικό, φοβερό……

:shock: :shock: :shock: :shock:
Δεν ειδα ακομα το 9,αλλα τι στο καλο γινεται??????
Αχ,τι ωραια!Αυτη την Δευτερα εχει αυτο το επεισοδιο ή θα κανει διακοπη?

Ναι όπως δείχνει και εδώ:http://www.tv.com/chuck/show/68724/episode.html?om_act=convert&om_clk=tabssh&tag=tabs;episodes και αυτήν και την άλλη Δευτέρα θα έχει κανονικά επεισόδια τώρα τι θα γίνει μετά δεν ξέρω….

geodlord7
23 Νοεμβρίου 2007, 16:27
Για να καταλαβω, μας θεωρουν τρομοκρατες??Γιατι νομιζω μπερδεψαν τους ανατολιτες τρομοκρατες με τους Ελληνες!!Τελοςπαντων , τους συγχωρω!!!Ααα και ανεφεραν την παιχνιδαρα call of duty 4!!Λετε οντως να εχει φτιαξει account ο Μοργκαν στο παιχνιδι και να παιζει!!!Φανταστειτε!!

tsabasid
23 Νοεμβρίου 2007, 17:03
Αν και δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή ακριβώς τί είχε ειπωθεί στο επεισόδιο, νομίζω ότι είπαν ότι ο Stavros, έχει σχέσεις με τη Μέση Ανατολή, όχι ότι είναι από τη Μέση Ανατολή.

savvas999
23 Νοεμβρίου 2007, 20:23
βλέπω μια σταδιακή άνοδο στα επεισόδια! Πραγματικά έχει φτάσει σε ψηλά επίπεδα η σειρά.
άψογο και το 9! ;)

shadowhunter
23 Νοεμβρίου 2007, 20:33
Είναι όπως τα λέει ο tsabasid. Αναφέρει ότι "Η οικογένεια Δημητρίου έχει δεσμούς με την Μέση Ανατολή"... εμένα πάλι με παραξένεψε που τον πατέρα του Stavros τον λένε Yari (??!!), η ταινία ξεκινά στην Φινλανδία (η σημαία τους είναι το ακριβώς αντίθετο από την δικιά μας, μπλέ σταυρός σε λευκό φόντο), ενώ από τον Σταύρο γίνεται αναφορά στο σημείο που κάθεται μαζί με τον Τσακ και την Λου σε διακοπές που έκανε με την Λου στην Μύκονο...

Παρεμπιπτόντος οι δύο ηθοποιοί είναι πιθανότατα Έλληνες (αν δείτε τα opening credits θα δείτε τουλάχιστον 2 Ελληνικά ονόματα, που δεν υπήρχαν στα προηγούμενα επεισόδια).

Πάντως πουθενά δεν γίνεται λόγος για την Ελλάδα...σαν χώρα προέλευσης... ακόμα και το ότι το σφηνάκι που κερνάει ο Στάυρος στον Τσακ και το οποίο είναι Ούζο (ίσως μάλιστα "Ούζο 12" μια και λέει ότι ωρίμασε 12 χρόνια σε βαρέλι βελανιδίας), επίσης δεν το αναφέρει.... εν ολίγης πέρα από τη Μύκονο (και αυτό σαν χώρο διακοπών) δεν γίνεται άλλη αναφορά στη χώρα μας...

unknown3479
23 Νοεμβρίου 2007, 20:46
ειναι πολυ καλη σειρα...
ελπιζω να συνεχισει ετσι...

costas_paok
24 Νοεμβρίου 2007, 01:30
apla TELEIO. kai twra ti tha ginei omws?????? b?????? b+chuck+sara?

gk 41
26 Νοεμβρίου 2007, 00:00
Αψογο το 9!!Για να δουμε τι θα γινει στο επομενο..ελπιζω η σειρα να συνεχισει στα ιδια ψηλα επιπεδα!:thumbsup1

smile88
26 Νοεμβρίου 2007, 02:30
Το ειδα και εγω!
Γαμωτο,ειχα δει το treiler του 10 πριν να δω το 9 και ηξερα περιπου τι θα γινει,αλλα οχι και ετσι!Ουαου!

shadowhunter
27 Νοεμβρίου 2007, 09:33
Τελικά αυτό που ελπίζαμε και περιμέναμε όλοι έγινε!
Ο "Chuck" απέκτησε πλήρη season 1 η οποία θα αποτελείτε από 22 επεισόδια.
Μαζί με τον Chuck πλήρη season δόθηκε από το NBC και στο "Life" :grin:

Από την άλλη αναφέρεται πως τα "Journeyman" και "Bionic Woman" θα τελειώσουν άδοξα... Το πρώτο με 12 επεισόδια και το δεύτερο με 9 (μάλλον)...
Επίσης παρήγορο είναι και το γεγονός ότι κατά πάσα πιθανότητα και περίπου στα Χριστούγενα θα λήξει η απεργία των σεναριογράφων...

Πηγές:
Τhe Futon Critic (http://www.thefutoncritic.com/news.aspx?id=20071126nbc02)
Chicago Tribune (http://featuresblogs.chicagotribune.com/entertainment_tv/2007/11/nbc-gives-life.html)
E! Online (http://www.eonline.com/gossip/kristin/detail/index.jsp?uuid=0564d113-7912-4e5e-ab48-19d3cd6f6cc5&sid=rss_kristin&utm_source=eonline&utm_medium=rssfeeds&utm_campaign=rss_kristin)
Deadline Holywood Daily (http://www.deadlinehollywooddaily.com/dare-we-hope-a-deal-has-been-struck/)

NeoRanger
27 Νοεμβρίου 2007, 10:51
Για να καταλαβω, μας θεωρουν τρομοκρατες??Γιατι νομιζω μπερδεψαν τους ανατολιτες τρομοκρατες με τους Ελληνες!!
Εδώ και χρόνια οι Αμερικανοί θεωρούν την Ελλάδα χώρα... "επιρεπή" στην τρομοκρατία. Δε μας έχουν για τρομοκράτες στο σύνολό μας όπως τις χώρες τις Μ.Α., αλλά λίγο που είμαστε δίπλα, λίγο που ο Α. Παπανδρέου ήταν ο μόνος πολιτικός ηγέτης που αναγνώρισε τον Παλαιστίνιο "δικτάτορα/τρομοκράτη" Αραφάτ επίσης σαν επίσημο ηγέτη χώρας, λίγο κάτι η 17Ν (που ήταν εγχώρια τρομοκρατία, αλλά ψιλά γράμματα), λίγο κάτι περιστατικά στο παρελθόν (τα δικά τους τα ξεχνούν), έχουν γενικά τη χώρα σαν τόπο μάζωξης τρομοκρατών. Γι' αυτό δεν ήταν μόνο Έλληνες οι κακοί στο επισόδειο, ήταν και Ρώσοι και, για να είμαστε και ειλικρινείς, οι Γιάρηδες δεν ήταν τρομοκράτες, αλλά λαθρέμποροι όπλων.

Παρόλα αυτά το επισόδειο παραήταν καλό για να γκρινιάξω για κάτι τόσο μικρό.

blu-ray
27 Νοεμβρίου 2007, 15:54
Αγγλικοί υπότιτλοι για το 10.

smile88
27 Νοεμβρίου 2007, 17:09
Τελικά αυτό που ελπίζαμε και περιμέναμε όλοι έγινε!
Ο "Chuck" απέκτησε πλήρη season 1 η οποία θα αποτελείτε από 22 επεισόδια.
Μαζί με τον Chuck πλήρη season δόθηκε από το NBC και στο "Life" :grin:

Από την άλλη αναφέρεται πως τα "Journeyman" και "Bionic Woman" θα τελειώσουν άδοξα... Το πρώτο με 12 επεισόδια και το δεύτερο με 9 (μάλλον)...
Επίσης παρήγορο είναι και το γεγονός ότι κατά πάσα πιθανότητα και περίπου στα Χριστούγενα θα λήξει η απεργία των σεναριογράφων...

Πηγές:
Τhe Futon Critic (http://www.thefutoncritic.com/news.aspx?id=20071126nbc02)
Chicago Tribune (http://featuresblogs.chicagotribune.com/entertainment_tv/2007/11/nbc-gives-life.html)
E! Online (http://www.eonline.com/gossip/kristin/detail/index.jsp?uuid=0564d113-7912-4e5e-ab48-19d3cd6f6cc5&sid=rss_kristin&utm_source=eonline&utm_medium=rssfeeds&utm_campaign=rss_kristin)
Deadline Holywood Daily (http://www.deadlinehollywooddaily.com/dare-we-hope-a-deal-has-been-struck/)

Ευχαριστα νεα!Καιρος ηταν να παρει το Chuck full season!!!!!!
Και....ΛΗΓΕΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ??????:shock:

Rorschach
27 Νοεμβρίου 2007, 22:18
Πολυ καλο και το 10, μ'αρεσαν οι σκηνες δρασης...
προμο για το επομενοhttp://www.youtube.com/v/6RHDEAlQFTg&rel=1

tsabasid
28 Νοεμβρίου 2007, 00:00
Πολύ ωραίο και το 10ο. Αυτόν που παίζει τον Bryce πολύ τον πάω. Μου άρεσε και από το Traveler.Yvone θεά για ακόμη μια φορά.:worthy:

geodlord7
28 Νοεμβρίου 2007, 00:31
Φετος ξεκινησε μια καινουργια σειρα που ηρθε να μας παρει τα μυαλα!!Ναι, το chuck!!Αρχικα θα εβγαιναν 12 ή 13 επεισοδια μονο για μια σαιζον...ομως μετα απο την πολυ καλη τηλεθεαση και ανταποκριση σε αυτην την εκπληκτικη σειρα:worthy::worthy: το NBC παρήγγειλε ολοκληρη σαιζον, δηλαδη 21-22 επεισοδια!!!Ακομα και αν φετος δεν γινει αυτο λογω των απεργιών τοτε ειναι σιγουρο οτι το Chuck του χρονου θα εχει μια full σαιζον!!!:dance::dance:

The Nerd Herd has a reason to celebrate! NBC is giving full season orders to Chuck. The full season orders and the sign of support from the network for Chuck likely hints that if the strike ends up going for a long time, and no more episodes are produced this season, at least it has a much better shot at returning next fall.

savvas999
28 Νοεμβρίου 2007, 16:18
ΤΕΛΕΙΑ! Full season Chuck, yeah!
Την Παρασκευή θα δω και το 10ο! ;)

geodlord7
28 Νοεμβρίου 2007, 16:41
Πολυ καλο και το 10ο!!!Παρολο που δεν συμπαθω τον B**** γιατι θα μας κλεξει την Σαρα!!

mini_fan
28 Νοεμβρίου 2007, 17:07
No he won't!

katsikboy
29 Νοεμβρίου 2007, 22:21
πολυ καλο επεισοδιο.....για να δουμε ποιον 8α επιλεξει...
thanks for the subs....!

kostasm13
30 Νοεμβρίου 2007, 01:59
Εγω ειδα το 8ο σημερα! Απιστευτη η Λου! Τα'παιξα μολις την ειδα! Το Chuck καλα κρατει! Και μπραβο που πηρε full season! Θα δω το 9 καποια στιγμη αποψε και θα επανερθω!
Nice job με τους subs παιδια!

ΥΓ: το 11ο μενει ακομα και μετα τελος αν δεν ληξει η απεργια?

shadowhunter
30 Νοεμβρίου 2007, 02:02
ΥΓ: το 11ο μενει ακομα και μετα τελος αν δεν ληξει η απεργια?

Αν δεν λήξει η απεργία θα παιχθούν 13 επεισόδια.

kostasm13
30 Νοεμβρίου 2007, 03:32
Ειδα και το 9ο! Τι :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ηταν αυτο??? Oh God! Και γαμω τις ανατροπες!

ΥΓ: Μαλλον μας πηραν χαμπαρι και οι ξενοι με τα Ζωνιανα!

dimath
30 Νοεμβρίου 2007, 04:02
Τώρα είδα το 10 και εγώ. Μεγάλο το δίλημμα στο τέλος, αλλά είμαι σίγουρος ότι η Sarah θα κάνει το σωστό!

:respect: firepower shadowhunter kskenteris :respect:

kostasm13
30 Νοεμβρίου 2007, 04:03
Παμε να δουμε το 11 επιτοπου???

dimath
30 Νοεμβρίου 2007, 04:09
Παμε να δουμε το 11 επιτοπου???

:lol:

Μακάρι να το είχα, να το έβλεπα. Υπομονή μέχρι την τρίτη ή την πέμπτη, μάλλον για μένα, που βγαίνουν συνήθως οι ελληνικοί υπότιτλοι.

kostasm13
30 Νοεμβρίου 2007, 04:10
Ετσι! Μονο με ελληνικους! :respect: στα παιδια που κανουν την μεταφραση!

chch
30 Νοεμβρίου 2007, 12:11
To 10 ηταν αρκετα ωραιο επεισοδιο αν και δεν ηταν απο τα κορυφαια της σειρας.Δεν την φοβαμαι την Σαρα θα κανει το σωστο

Νομιζω η σειρα μας εχει κακομαθει σε υψηλα επιπεδα;)

smile88
30 Νοεμβρίου 2007, 17:07
Το ειδα και εγω!Πολυ καλο!
Αν και μπερδευτηκα λιγο με τον Μπραις...
εγω γιατι εξακολουθω να πιστευω οτι προδοσε την CIA την κανονικη?Δεν ξερω γιατι,αλλα κατι δεν μου παει καλα με τον Μπραις...Κι ας ξαναγυρισε πισω για να τους παρακολουθει...

kostasm13
30 Νοεμβρίου 2007, 18:50
Ειδα και το 10! Νταξ, καλο ηταν... Μου αρεσε περισσοτερο το 9. Κι απο αποψη δρασης κ απο αποψη αγωνιας!
Εγω smile δεν πιστευω αυτο που λες στο spoiler. Αφου τους εξηγησε κ ο Chuck δεν ειχε αναλαμπη...

savvas999
30 Νοεμβρίου 2007, 20:11
Πολύ καλό και το 10! ;)
Πιστεύω ότι τα 8 - 9 ήταν καλύτερα αλλά μια χαρά ήταν κι αυτό!

Αυτόν που παίζει τον Bryce πολύ τον πάω. Μου άρεσε και από το Traveler.

Κι εγώ το ίδιο. Καλός είναι :)

ZlatkoGR
30 Νοεμβρίου 2007, 23:23
Ίσως η καλύτερη νέα σειρά για μένα. Πάει πολύ καλά, κρίμα που θα χάσουμε την ευκαιρία για 22 επεισόδια με την απεργία. Δεν πειράζει πάντως. Έχει καταπληκτικές στιγμές και μας αποζημιώνει και με λιγότερα...

tonypapadovic
30 Νοεμβρίου 2007, 23:37
Μόλις κατάφερα να δω το 10. Άλλο ένα πολύ καλό επεισόδιο Chuck!

Συγχαρητήρια και πολλά ευχαριστώ στους μεταφραστές μας!

fisher
1 Δεκεμβρίου 2007, 18:11
Οντως πολυ ωραιο και το 10 αλλα αν τυχον και η ξανθια θεα η Shara επιλεξει να φυγει θα σταματησω να βλεπω την σειρα.:p

anthony_88
1 Δεκεμβρίου 2007, 18:54
Eida το 9...
Ειναι πολυ καλη σειρα πραγματικα. Αν και το τελος του 9 με ξενερωσε ασχημα.

geodlord7
1 Δεκεμβρίου 2007, 19:54
Παντως γαματη ηταν η φραση στο τελος του 10ου επεισοδίου που λεει στο Chuck
"Don't worry Chuck, if she leaves, we'll get you another one"!!!
Γαματη!!

kostasm13
1 Δεκεμβρίου 2007, 19:58
Παντως γαματη ηταν η φραση στο τελος του 10ου επεισοδίου που λεει στο Chuck
"Don't worry Chuck, if she leaves, we'll get you another one"!!!
Γαματη!!

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Εγω θελω πισω την Λου..................... :(

geodlord7
1 Δεκεμβρίου 2007, 20:00
Tοσο πολυ σου αρεσε??!! :p
Για ενα επεισοδιο καλη ηταν αλλα Sarah ruless!!

smile88
2 Δεκεμβρίου 2007, 01:07
Eida το 9...
Ειναι πολυ καλη σειρα πραγματικα. Αν και το τελος του 9 με ξενερωσε ασχημα.

Γιατι καλε?????
Γαματο ηταν!

kostasm13
2 Δεκεμβρίου 2007, 01:18
Μπορει να το λεει με την εννοια οτι εμφανιστηκε παλι ο Μπραϊς και θα μας φαει την Σαρα!
Κατα τ'αλλα ηταν ενα πολυ :shock: :lipsseale :shock: :lipsseale :shock: :lipsseale τελος!

smile88
2 Δεκεμβρίου 2007, 15:22
Μπορει να το λεει με την εννοια οτι εμφανιστηκε παλι ο Μπραϊς και θα μας φαει την Σαρα!
Κατα τ'αλλα ηταν ενα πολυ :shock: :lipsseale :shock: :lipsseale :shock: :lipsseale τελος!

Για μενα δεν ηταν ετσι,ειχα δει ηδη το τρειλερ του 10....:oops:

shadowhunter
3 Δεκεμβρίου 2007, 15:23
Καθώς φαίνεται το 1x11 (Chuck Versus The Crown Vic) θα είναι το τελευταίο επεισόδιο που θα δούμε σ' αυτό το ημερολογιακό έτος.

Αν δεν αλλάξει κάτι (πράγμα λίγο δύσκολο μιας και αρχίζει η εορταστική περίοδος) το 12ο επεισόδιο θα παιχθεί στις 1/3/2008 :cry3:

dimath
3 Δεκεμβρίου 2007, 16:34
To

1/3/2008
είναι με τον αμερικανικό τύπο εμφάνισης του ημερολογίου; Δηλαδή 3 Ιανουαρίου ή 1 Μαρτίου;

shadowhunter
3 Δεκεμβρίου 2007, 17:53
Δυστυχώς είναι 1 Μαρτίου...

kostasm13
3 Δεκεμβρίου 2007, 17:56
3 μηνες δηλ ε???? :thumbdown :thumbdown :thumbdown :thumbdown :thumbdown :thumbdown :thumbdown :thumbdown :thumbdown :thumbdown
Πικρα........

Btw: Nice job με τους subs shadowhunter!!! :respect:

dimath
3 Δεκεμβρίου 2007, 17:58
Δυστυχώς είναι 1 Μαρτίου...

Ωχχχ... Αυτό πόνεσε...

smile88
3 Δεκεμβρίου 2007, 19:13
1 Μαρτιου????????:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ???????

petrosthegreek
4 Δεκεμβρίου 2007, 11:31
μέτριο το χθεσινο επεισοδειο κατα την ταπεινή μου άποψη.

shadowhunter
4 Δεκεμβρίου 2007, 13:13
Εμένα πάλι μου άρεσε αρκετά (περισσότερο από το 10)...

Και μόνο το γεγονός ότι σου δημιουργεί την προσμονή για το τι θα γίνει στη συνέχεια (μιλάω για την τελευταία σκηνή) κάνει ποιο δύσκολο το πέρασμα του χρόνου (που είναι και αρκετός :*() μέχρι το επόμενο επεισόδιο...

Anyway... ώρα για μετάφραση :)

smile88
4 Δεκεμβρίου 2007, 17:04
Μου ερχεται με τα λεγομενα σας να το δω καπου τον Φεβρουαριο του 2008! :(

crueljay
5 Δεκεμβρίου 2007, 01:16
Καταπληκτικό και το 11ο επεισόδιο.
Περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον την συνέχεια,
μετά την τελευταία σκηνή.

Αγγλικοί για το 1x11 (http://www.mediafire.com/?72otm2w9mmy)

shadowhunter
5 Δεκεμβρίου 2007, 19:49
Όπως θα είδατε πλέον είναι διαθέσιμοι οι ελληνικοί υπότιτλοι και του 11ου επεισοδίου (αλήθεια το που και πότε κατάφερε να τα ελέγξει ο kskenteris καθώς και να τους συγχρονίσει με την έκδοση 720ρ παραμένει άλυτο μυστήριο), έτσι αισθάνομαι την ανάγκη (ευκαιρίας δοθήσεις μια και σε 3 μήνες θα ξαναδούμε Chuck) να εκφράσω τις ευχαριστίες μου τόσο προς τον κ. kskenteri για την αμέριστη συμπαράσταση του και την αρωγή του σ' αυτή την προσπάθεια από την 1η μέρα που ξεκίνησε, όσο και στον κ. firepower o οποίος υπήρξε συνοδοιπόρος και άριστος συνεργάτης. Μακάρι όλα τα μεταφραστικά team να έχουν τόσο αξιόλογα μέλη!

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους εσάς που πέρα από την συμμετοχή σας στο παρόν thread πάντοτε είχατε έναν καλό λόγο να πείτε για την προσπάθεια μας. Εύχομαι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε την συμπαράσταση σας και του χρόνου πια, με τα καινούρια επεισόδια του Chuck.

THANKS A LOT GUYS & GIRLS and CHUCK TEAM, you're "AWESOME"

GRE4ANDREAS
5 Δεκεμβρίου 2007, 21:37
Αρκετά καλό το επεισόδιο 11 με αποκορύφωμα το τέλος.
Καλά όλοι αυτοί που δουλεύουν στο BUY MORE είναι ο καθένας τους φοβερή περίπτωση.
Thanks for the subs!;)

fisher
6 Δεκεμβρίου 2007, 02:41
Ωραιο και το 11.Αντε να δουμε τι θα γινει τωρα αν και πιστευω οτι και ο Keisi συμπαθησε τον chuck οπως απο η σαρα που αυτο ενοητε:p .Το κινητο που ειχε ο chuck και μιλουσε και εβλεπε τις φωτο ηταν το iphone?Αν ναι, το κινητο τα σπαει απλα!Και ενα μπραβο στο team για την μεταφραση:respect: :thumbsup1

anthony_88
6 Δεκεμβρίου 2007, 05:28
Πολυ καλο και το 11. Ωραια η τελευταια σκηνη, και σε καθε επεισοδιο η Yvonne Strahovski ομορφαινει ολο και περισσοτερο...

chch
6 Δεκεμβρίου 2007, 13:25
Eιδα και εγω το επεισοδιο!!!!Μια χαρα καλο ηταν!!!!!!

Αντε να δουμε τι θα γινει στην συνεχεια αν και πιστευω δεν θα γινουν δραματικες αλλαγες!!

firepower
8 Δεκεμβρίου 2007, 01:08
Θα μου λύσει κάποιος μία απορία;

Πως θα περάσουν 3 μήνες χωρίς τη Σάρα;:cry3: :cry3:

Πάντως απ ότι φαίνεται το Φλέβαρη θα πέσει πολύ επανάληψη. Ούτε καλοκαίρι να ήταν.

Παω να μεταφράσω το Dark Angel για αποτοξίνωση.

crueljay
8 Δεκεμβρίου 2007, 03:12
Θα μου λύσει κάποιος μία απορία;

Πως θα περάσουν 3 μήνες χωρίς τη Σάρα;:cry3: :cry3:

Πάντως απ ότι φαίνεται το Φλέβαρη θα πέσει πολύ επανάληψη. Ούτε καλοκαίρι να ήταν.

Μήπως να ξεπατικώναμε ότι βρούμε από τα παρακάτω:

Actress:
The Canyon (http://www.imdb.com/title/tt0960741/) (2008) (completed (http://pro.imdb.com/r/legacy-inprod-name/inproduction/)) .... Lori
The Plex (http://www.imdb.com/title/tt0875608/) (2007) (completed (http://pro.imdb.com/r/legacy-inprod-name/inproduction/)) .... Sarah
"Chuck" (http://www.imdb.com/title/tt0934814/) .... Sarah Walker (14 episodes, 2007)
- Chuck Versus the Crown Vic (http://www.imdb.com/title/tt1035914/) (2007) TV episode .... Sarah Walker (http://www.imdb.com/character/ch0031615/)
- Chuck Versus the Nemesis (http://www.imdb.com/title/tt1035913/) (2007) TV episode .... Sarah Walker (http://www.imdb.com/character/ch0031615/)
- Chuck Versus the Imported Hard Salami (http://www.imdb.com/title/tt1035924/) (2007) TV episode .... Sarah Walker (http://www.imdb.com/character/ch0031615/)
- Chuck Versus the Truth (http://www.imdb.com/title/tt1035923/) (2007) TV episode .... Sarah Walker (http://www.imdb.com/character/ch0031615/)
- Chuck Versus the Alma Mater (http://www.imdb.com/title/tt1035922/) (2007) TV episode .... Sarah Walker (http://www.imdb.com/character/ch0031615/)
(9 more (http://www.imdb.com/name/nm2088803/filmoseries#tt0934814))
Gone (http://www.imdb.com/title/tt0482374/) (2007/III) .... Sophie
"Headland" (http://www.imdb.com/title/tt0463262/) .... Freya Lewis (1 episode, 2006)
- Episode #1.26 (http://www.imdb.com/title/tt0994237/) (2006) TV episode .... Freya Lewis
"Double the Fist" (http://www.imdb.com/title/tt0480779/) .... Suzie (1 episode, 2004)
- Fear Factory (http://www.imdb.com/title/tt0564802/) (2004) TV episode .... SuzieSelf:
"Last Call with Carson Daly" (http://www.imdb.com/title/tt0305056/) .... Herself (1 episode, 2007)
- Episode dated 6 December 2007 (http://www.imdb.com/title/tt1150660/) (2007) TV episode .... Herself
"The Late Late Show with Craig Ferguson" (http://www.imdb.com/title/tt0437729/) .... Herself (1 episode, 2007)
- Episode dated 1 November 2007 (http://www.imdb.com/title/tt1133065/) (2007) TV episode .... Herself

Πάντως φίλε firepower, πρώτη φορά σκέφτομαι να ξαναδώ μία σειρά, και η Σάρα είναι ένας πολύ καλός λόγος για να το κάνω...:grin:

tonypapadovic
8 Δεκεμβρίου 2007, 13:52
Ωραίο και το 11, εξίσου ευχάριστο με τα προηγούμενα.

Συγχαρητήρια στην ChuckTeam

ZlatkoGR
8 Δεκεμβρίου 2007, 20:09
Ωραίο και το Fall Finale. Θα μου λείψει σίγουρα. Α ρε Yvonne τι μας έχεις κάνει...

(thanks για όλα, ChuckTeam!)

geodlord7
8 Δεκεμβρίου 2007, 22:34
Παρα πολυ καλο και το τελευταιο αλλα οχι τοσο καλο οσο τα προηγουμενα!!Ανυπομονω για 2η σαιζον..