Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Friday Night Lights - The Movie
costas_paok
16 Νοεμβρίου 2007, 13:36
Έχει δει κανείς την ομώνυμη ταινία?????? Είναι και μαμώ. την νοικιασα προχθες και σημερα που την επέστρεψα με ρώτησε το κορίτσι του video club αν ειναι καλή κι εγώ της είπα ότι αξίζει και μου είπε οτι θα την δει κι αυτη και θα μου πει
gtrig
16 Νοεμβρίου 2007, 13:48
Χμμμ...Το κορίτσι του βιντεοκλαμπ αξίζει;
costas_paok
16 Νοεμβρίου 2007, 13:51
mpa. oxi polla. alla kali einai
geodlord7
16 Νοεμβρίου 2007, 13:52
Τοτε ελατε στο δικο μου dvd club να παθετε....
gtrig
16 Νοεμβρίου 2007, 14:14
Καλά το Off Topic του αιώνα...Την ταινία δεν την έχω δει, αλλά έχω ακούσει και από άλλους καλά λόγια.
costas_paok
16 Νοεμβρίου 2007, 14:31
ela ki esi edw pera katerini kai ela mazi se gnwsto video club 7. na deis pos einai o paradeisos
anthony_88
16 Νοεμβρίου 2007, 20:46
Eιναι φοβερη ταινια...
O'Brian24
16 Νοεμβρίου 2007, 21:45
Νομιζω πως η γυναικα του προπονητη ειναι η ιδια που κανει τωρα την γυναικα του coach taylor κ γενικα η σειρα εχει ππολλα κοινα στοιχεια με την ταινια.
costas_paok
16 Νοεμβρίου 2007, 21:49
swstos. opws episis kai o baddy garity einai kai ekei o proedros. einai poli wraia tainia
Rorschach
17 Νοεμβρίου 2007, 04:32
Aφου ο σκηνοθετης της ταινιας ειναι και ο δημιουργος της σειρας...
alexdeli
19 Νοεμβρίου 2007, 23:23
Ολο λεω θα την δω και το ξεχναω γαμωτο. Έχω ακουσει οτι ειναι καλη παντως.
iasonkolak
20 Νοεμβρίου 2007, 00:10
e?esu kaneis tn metafrasi k den tin vlepeis sorry kiolas alla m fainete poli ma poli periergo!!!!!!!!!!!!
anthony_88
20 Νοεμβρίου 2007, 00:13
Στην ταινια αναφερεται φιλε. Κοιτα τον τιτλο.
alexdeli
20 Νοεμβρίου 2007, 09:21
e?esu kaneis tn metafrasi k den tin vlepeis sorry kiolas alla m fainete poli ma poli periergo!!!!!!!!!!!!
Nταξει, θεος, πολλα ρισπέκτ!!:lol:
alexdeli
22 Νοεμβρίου 2007, 14:06
Την ειδα κι εγω. Παρα πολυ καλη ταινια.
panoslost
22 Νοεμβρίου 2007, 21:13
θα πρέπει να την δω και εγώ.Αλεξ περιμένω να μου εις τον θείο σου!
Rorschach
22 Νοεμβρίου 2007, 21:17
καλη η ταινια αλλα η σειρα πολυ καλυτερη.
noesistechd
20 Φεβρουαρίου 2009, 18:56
paidia diafono h tainia exei kales stigmes alla den xerei ti thelei na einai , sports dram,teen drama, exei polla parallila story lines kai kanenas ma kanenas xaraktiras den exei mi esto disdiastath apeikonish .Kalh h skhnothesia se thma px ton mats alla mexri ekei.Kai polli liga koina me thn seira . O pilotos poio poly moy thymise to remember the titans .
kostasm13
21 Αυγούστου 2009, 00:27
Ειδα κι εγω την ταινια...
Καταπληκτικη! Σαν να βαζεις την πρωτη σεζον της σειρας σε ταινια.
Η σειρα πηρε ενα πολυ καλο story και εβγαλε μια καταπληκτικη πρωτη σεζον!
Τρομερη συγκινηση καθολη την διαρκεια της σεζον...
Μου θυμισε το πρωτο επεισοδιο της σεζον... :*(
Ταινιαρα! :respect:
ΥΓ: ειπα να μην μπω σε συγκρισεις μεταξυ χαρακτηρων ταινιας και σειρας, αλλα coach ειναι ενας! ;)
aiva
21 Αυγούστου 2009, 22:34
Καλησπέρα σε όλες και σε όλους. Ψάχνω Ελληνικούς υπότιτλους για την ταινία αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Καμιά βοήθεια; Ευχαριστώ.
t0ny3
31 Αυγούστου 2009, 01:55
Οταν ξεκινησω κι εγω με το καλο την σειρα θα πρεπει πρωτα να δω την ταινια και μετα να ρχισω την σειρα??
irene_gemini
31 Αυγούστου 2009, 02:40
Οταν ξεκινησω κι εγω με το καλο την σειρα θα πρεπει πρωτα να δω την ταινια και μετα να ρχισω την σειρα??
1.Να την ξεκινησεις,εσυ ειδικα θα ξετρελαθεις γιατι νομιζω εχω καταλαβει πανω κατω με ποιες ενθουσιαζεσαι!
2.Η σειρα ειναι αριστουργημα,η ταινια μια μ@λ@κια και επεισης δε σχετιζονται καθολου μεταξυ τους γιατι παιζουν και διαφοερτικοι ηθοποιοι!
3.Συμπερασμα,για μενα δες μονο τη σειρα!;)Εκτος αν εχεις να πεταξεις 2 ωρες,οποτε δες και την ταινια!:P
t0ny3
31 Αυγούστου 2009, 02:49
1.Να την ξεκινησεις,εσυ ειδικα θα ξετρελαθεις γιατι νομιζω εχω καταλαβει πανω κατω με ποιες ενθουσιαζεσαι!
2.Η σειρα ειναι αριστουργημα,η ταινια μια μ@λ@κια και επεισης δε σχετιζονται καθολου μεταξυ τους γιατι παιζουν και διαφοερτικοι ηθοποιοι!
3.Συμπερασμα,για μενα δες μονο τη σειρα!;)Εκτος αν εχεις να πεταξεις 2 ωρες,οποτε δες και την ταινια!:P
Ευχαριστω για τη πληροφορια.Αφου το λες εσυ οτι θα μου αρεσει τοτε κατι θα ξες.Ειναι στα αμμεσα σχεδια μου να δω τη σειρα,ετσι κι αλλιως τα σχολια που εχω διαβασει ειναι πολυ ενθαρυντικα!:grin:
Αν εχω χρονο τοτε μπορει να δω και την ταινια!
kostasm13
31 Αυγούστου 2009, 12:44
Να διαφωνησω λιγο με το οτι δεν συσχετιζονται η ταινια με την σειρα.
Ναι μεν εχει διαφορετικους ηθοποιους, αλλα το γενικο στορυ ειναι κοινο (εκτος απο το αποτελεσμα στο τελος).
Απλα στην ταινια παρουσιαζεται σε 2 ωρες, στην σειρα σε μια σεζον.
Εγω σου προτεινω να δεις πρωτα την σειρα και την ταινια οποτε σου κανει κεφι!
t0ny3
31 Αυγούστου 2009, 22:29
^Εννοεις φιλε μου να δω πρωτα την 1η σεζον,μετα την ταινια και υστερα τις αλλες σεζον?
savvas999
31 Αυγούστου 2009, 22:37
Η ταινία δεν είναι συνέχεια, ούτε έχει spoilers για την σειρά.
Δεν είναι για παράδειγμα όπως στις περιπτώσεις των Twin Peaks, Firefly, BSG κ.λ.π.
Πρώτα βγήκε η ταινία (2004). Αργότερα δημιουργήθηκε η σειρά (2006).
Αν δεν θες να δεις την ταινία, δεν χάνεις και τίποτα (Ως προς την εξέλιξη της σειράς).
thanasislost
7 Μαΐου 2013, 15:24
Καλή η ταινία αλλά σαν την σειρά δεν έχει...