Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Θέλετε 3 σαιζόν;
alexdeli
30 Δεκεμβρίου 2007, 22:46
Σε κάποιο άρθρο, που έβαλε ο Rorschach, διάβασα ότι η απεργία των σεναριογράφων μπορεί να οδηγήσει το FNL σε 3 σαιζόν!
Θα το θέλατε αυτό ή νομίζετε πως πρέπει να σταματήσει στη 2;
Εγώ πιστεύω πως αν σταματήσει στη 2, θα ολοκληρώσει με πολύ ωραίο τρόπο μια πάρα πολύ αξιολόγη σειρά. Αν πάει και 3 βέβαια, δεν θα σταματήσω να το βλέπω μάλλον!:)
savvas999
30 Δεκεμβρίου 2007, 23:14
δεν ξέρω πραγματικά...
η σειρά συνεχίζει να είναι καλή αλλά όχι στα επίπεδα της πρώτης σεζόν. Αν πάει και 3η τότε μπορεί να χαλάσει λιγάκι.. χμμμ ..
ψηφίζω "Δεν με πειράζει ό,τι και να γίνει" δηλαδή ούτε ναι, ούτε όχι..! :)
sheppard
30 Δεκεμβρίου 2007, 23:18
Καλά τι ερώτηση είναι αυτή??? Εννοείται! :lol:
Tigran
30 Δεκεμβρίου 2007, 23:18
Είναι μια σειρά που αφηγείτε τη ζωή των πρωταγωνιστών. Αυτό σημαίνει οτι έχει το περιθώριο να κρατήσει πολλές σεζόν ακόμα. Είμαι υπέρ του να πάει και 3η και 4η και 5η σεζόν, γιατι η σειρά κινείτε σε πολύ καλά και σταθερά επίπεδα.
costas_paok
31 Δεκεμβρίου 2007, 00:22
ennoeitai. oxi mono 3i allla kai 4i kai 5i
alexdeli
31 Δεκεμβρίου 2007, 00:47
Καλά τι ερώτηση είναι αυτή??? Εννοείται! :lol:
Aν φύγει ο Ρίγγινς όμως;:haha:
kapadain
31 Δεκεμβρίου 2007, 00:58
ΑΝ φυγει ο Ριγγινς η σειρα μετα δεν εχει νοημα
Tigran
31 Δεκεμβρίου 2007, 02:07
Αν φύγει ο Ρίγκινς θα μπω εγώ. Οπότε η σειρά θα γίνει ακόμα καλύτερη. :D
alexdeli
31 Δεκεμβρίου 2007, 02:18
Ας μείνει το τρελό μωρό η Τζούλι, και ας φύγει όποιος να 'ναι.:grin:
Σοβαρά τώρα, ο Ρίγγινς είναι η μορφή της σειράς.
Υ.Γ Να θυμίσω ότι το Σάββατο έχουμε καινούργιο επεισόδιο.:)
Y.Γ1 Τιγκράν αγόρι μου, τι να σου πω, η κατάσταση σου είναι δραματική πλέον!!
tonypapadovic
31 Δεκεμβρίου 2007, 02:51
Ναι, γιατί όχι;
Μακάρι και οι άλλες σειρές να είχαν τέτοιο επίπεδο :)
iasonkolak
31 Δεκεμβρίου 2007, 02:58
poli wraia seira apo tis agapimenes mou,poli 8a i8ela na sunexistei,se ola teleia.mono o kameraman lagernei merikes fores me tn kamera kounontas tin dexia-aristera!!!!xaxaxa
libero84
31 Δεκεμβρίου 2007, 03:11
Ναι !!!
:P
dimath
31 Δεκεμβρίου 2007, 03:15
Δεν με πειράζει ότι και να γίνει.
Όταν έβλεπα την 1η σεζόν ήθελα οπωσδήποτε 2η. Τώρα ενώ συνεχίζω να την βλέπω ευχάριστα, δεν μπορώ να πω πως θέλω οπωσδήποτε 3η. Γιατί όχι όμως, εγγυάται κανείς ότι θα υπάρχει νέα σειρά με το ίδιο επίπεδο...;
SDRyche
31 Δεκεμβρίου 2007, 06:08
Η άποψή μου είναι πιο κοντά με αυτή του dimath!
Πάντως όσες σαιζόν και να βγάλουν εγώ θα συνεχίσω να τη βλέπω. Και καμία εξέλιξη να μην υπάρχει, έχει μια ατμόσφαιρα αυτή η σειρά που τουλάχιστον εμένα με μαγνητίζει..
Mem_88
31 Δεκεμβρίου 2007, 12:14
EnoiTe Na Stamathsei Prin Kourasei Opws To MAPASHOW "PsbR" :mad: :mad: Exw Na Pw Tou TheioU Na Mou Sthlei Episode...Aseee
sheppard
31 Δεκεμβρίου 2007, 12:52
Aν φύγει ο Ρίγγινς όμως;:haha:
:???: :???: :???: :*( :cry: :cry: :cry:
Σιγά μη φύγει ο Ρίγγινς! Δεν φεύγει με την καμία. Σοβαρά τώρα εκτός του ότι είναι... (εεε... χμμμ... Θεό να τον πω?) έχει και από τους πιο αστείους ρόλους στο show. Μαζί με τον coach, το έχω ξαναπεί, τρελά :respect:
panoslost
31 Δεκεμβρίου 2007, 13:42
Ενοοείται φυσικά!!!και άλλες 10 σεζόν να κάνουν γουστάρω!!όπου θα έχουν γίνει
ολοι τελειωμένοι 30αρηδες!!!! :lol: :lol:
iasonkolak
31 Δεκεμβρίου 2007, 14:07
10 seasons tous metafrastes tous rwtiseS??????axaxaxax plaka plaka mexri 5 season na paei 8a ga****!!!!!!!!!!
eirinaki
31 Δεκεμβρίου 2007, 16:01
Θα έβλεπα με πολύ ευχαρίστηση και την τρίτη season και όσες μπορούν να κάνουν ακόμη... Άντε να δούμε καινούργιο επεισόδιο το Σάββατο....
Chrisb
7 Ιουλίου 2008, 20:06
Σε κάποιο άρθρο, που έβαλε ο Rorschach, διάβασα ότι η απεργία των σεναριογράφων μπορεί να οδηγήσει το FNL σε 3 σαιζόν!
Θα το θέλατε αυτό ή νομίζετε πως πρέπει να σταματήσει στη 2;
Εγώ πιστεύω πως αν σταματήσει στη 2, θα ολοκληρώσει με πολύ ωραίο τρόπο μια πάρα πολύ αξιολόγη σειρά. Αν πάει και 3 βέβαια, δεν θα σταματήσω να το βλέπω μάλλον!:)
Αν η 2η σεζόν ολοκληρωνόταν κανονικά και είχε και ένα αξιόλογο φινάλε, ας έκλεινε εκεί η ιστορία των Ντιλον Πανθερς... Αλλα έτσι οπως ήρθαν τα πράγματα, θέλω οπωσδήποτε μια 3η. Υπάρχουν μερικά θεματάκια που πρέπει να κλείσουν. Συνεπώς ψηφίζω ναι! :)
georgek4265
11 Σεπτεμβρίου 2008, 18:08
FYSIKA KAI THELO TIN 3 SEASON THA ITAN AKOMPSO A TELEIOSEI ETSI OLA EINE ANOIXTA EYXRISTO
edit: Απαγορεύονται τα κεφαλαία.
Διάβασε τους κανόνες
thrylos4ever
1 Οκτωβρίου 2008, 19:38
Na pou loipon siga siga eftase kai i mera gia to season premiere tis 3is season.....:yahoo::yahoo:
Ante na doume ti tha doume aurio.....
FNL....FTW!!!!