PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Ποιό χαρακτήρα αντιπαθείτε πιο πολύ;

savvas999
1 Ιανουαρίου 2008, 20:26
Ποιό χαρακτήρα αντιπαθείτε πιο πολύ? :)

Tigran
1 Ιανουαρίου 2008, 20:28
Την Τζούλυ!

Rorschach
1 Ιανουαρίου 2008, 20:29
Τζούλι φυσικα!
και τον Λαντρυ και τη μανα του Σμας.

savvas999
1 Ιανουαρίου 2008, 20:35
Πρόσθεσα ψηφοφορία ;)
Δεν έχω βάλει μερικούς βασικούς χαρακτήρες (coach, matt) αφού 1) μόνο 10 επιλογές έχει το πολλ :P και 2) δεν νομίζω να τους αντιπαθεί κανείς!

Eγώ ψηφίζω:

Julie Taylor (στην 2η σεζόν έχει γίνει πολύ... bitc$)
Tami Taylor (πωπωπω με έχει κουράσει :) )
Tyra Collette (έχει στιγμές που μου την σπάει!)

alexdeli
1 Ιανουαρίου 2008, 20:36
E ντροπή..Εγώ δεν μπορώ να την αντιπαθήσω την Τζούλι.:oops: Κάποιες φορές μου τη σπάει η μάνα του Σμας.:lol:

tonypapadovic
1 Ιανουαρίου 2008, 20:41
Guess who... Julie!!! :lol:

JaBa
1 Ιανουαρίου 2008, 21:09
Την Julie της 2ης σεζόν. Πως ξεπετάχτηκε το π*****ακι..... :P

alexdeli
1 Ιανουαρίου 2008, 21:12
Ωραία, αφού δεν τη θέλει κανείς, θα την πάρω εγώ τη Τζούλι.8) :grin:

Rorschach
1 Ιανουαρίου 2008, 21:15
Μαλλον ολοι θα την παρουμε.

JaBa
1 Ιανουαρίου 2008, 21:18
Μαλλον ολοι θα την παρουμε.

:haha: :rotfl::rotfl:

Sorry Alex....

iasonkolak
1 Ιανουαρίου 2008, 21:44
julie einai ena klapsomou**!!!!!!!!!xaxaxa mou tin dinei poli i oli tis suberifora!!an kai eixe dwsei ena wraio cd mousikis ston ka8igiti tis...tou jose gonzales(xekarfoto) katevaste ena komati tou,to heartbeat ta spaei!!!!

panoslost
1 Ιανουαρίου 2008, 22:17
Κάτω τα χέρια από την Τζούλι!!! :lol: :lol: :lol:
Εγώ ψήφισα Σμας γιατί με τρελαίνει η αλαζονική συμεριφορά του πολλές φορές!

SDRyche
2 Ιανουαρίου 2008, 04:32
Εγώ πάλι ψήφισα τη Λάιλα. Με έχει κουράσει πάρα πολύ με τα χριστιανικά της. Αν και κοντραρίστηκε πάρα πολύ και τελικά κέρδισε με διαφορά στήθους τη γυναίκα του προπονητή.
Και αφήστε τη Τζούλι ήσυχη.. Κοριτσάκι είναι..:P :P :P

lerris
6 Ιανουαρίου 2008, 20:03
Η ψήφος μου πήγε στον Tim Riggins, αν και ίσως δεν θα έπρεπε...
Γιατί το λέω αυτό; Γιατί από τη μία κάνει τη βλακεία του κ τον αντιπαθείς, από την άλλη κάτι του συμβαίνει ή βοηθάει κάποιον και τον ξανασυμπαθείς. Μετά όμως, ξανακάνει τη βλακεία του! Και πάμε πάλι από την αρχή... :P
Δεύτερη πάει η Layla, η οποία δεν ξέρει τι θέλει στη ζωή της! :whip:

sofia24
7 Ιανουαρίου 2008, 16:48
Μέχρι στιγμής μου τη δίνουν η Τζούλι και η Τάιρα...

alexdeli
7 Ιανουαρίου 2008, 17:03
Πω πω, η Τζούλι έχει σταθερό προβάδισμα.:cry3:

sheppard
7 Ιανουαρίου 2008, 17:08
Εγώ δεν αντιπαθώ κανέναν. Μου τη δίνει κάτι ώρες αυτή η Lyla με την ξενερωσιά της και ο Smash με το βεντετιλίκι του αλλά αυτουνού δεν μπορώ να του κρατήσω κακία. Γελάω πολύ με την πάρτη του. :lol:

Grace_Kelly
18 Φεβρουαρίου 2008, 22:54
Δεν μπορώ να βλέπω τα μούτρα του Landry ειναι αντιπαθητικός τελείως.

doctor
18 Φεβρουαρίου 2008, 23:40
Τζούλι εννοείται, μετά την παρλαπίπα την μάνα της και την Λάιλα που έχει μπλέξει με τον Χριστό.

Grace_Kelly
20 Φεβρουαρίου 2008, 18:29
Tώρα που τελείωσα την 1 season μπορώ να πω οτι και ο Buddy Garrity μου τη δίνει απιστευτα!

SoniaC
4 Μαρτίου 2008, 17:16
Aν και μου έσπαγε τα νεύρα στην δεύτερη σεζόν έτσι όπως φέρθηκε στον ματ η τζούλι, παρόλα αυτά δεν ψήφισα αυτήν διότι η λάιλα μου την σπάει περισσότερο και στις 2 σεζόν!!!

oth_kelly
4 Μαρτίου 2008, 17:44
ημουν αναμεσα σε λαιλα και σμας αλλα τελικα αυτη η υπεροψια του σμας κερδισε τη ψηφο μου:P

melodos
4 Μαρτίου 2008, 19:36
Ποιοί είναι όλοι αυτοί ρε παιδιά... :P :P

Δεν τους έχω μάθει ακόμα... Όταν τους μάθω θα επιστρέψω δυναμικά με την άποψή μου... :haha::haha:

Kal_El_77
20 Απριλίου 2008, 23:26
Αυτός ο Λανς (όπως λέει και ο coach :P :P) είναι για πολλές σφαλιάρες. Δεν τον μπορώ καθόλου... Και από το πουθενά, έγινε και βασικός παίκτης, έφαγε και το γκομενάκι... Ε όχι... Από teen drama έγινε τελείως sci fi η σειρά...

Succubi
1 Ιουνίου 2008, 01:15
Αυτός ο Λανς (όπως λέει και ο coach :P :P) είναι για πολλές σφαλιάρες. Δεν τον μπορώ καθόλου... Και από το πουθενά, έγινε και βασικός παίκτης, έφαγε και το γκομενάκι... Ε όχι... Από teen drama έγινε τελείως sci fi η σειρά...
τα ειπες ολα για μενα.στην τριτη σεζον θα μας τον δειξουν να κατεβενει και για δημαρχοs γιατι μονο αυτο δεν μας εδειξαν ακομα,ο τυπος παντως πρεπει να εβαλε τρελο μεσο για να μετατραπει απο καρπαζοεισπρακτορας σε Ryan Atwood ΗΜΑΡΤΟΝ :mad:

kostasm13
1 Ιουνίου 2008, 01:32
Buddy Garrity δαγκωτο! :mad:

ΥΓ: μου εσπασε αρκετα τα νευρα και η Τζουλι στην 2η σεζον, αλλα δεν μου παει η καρδια να την ψηφισω... :oops:

Chrisb
7 Ιουλίου 2008, 19:35
Α, υπέροχα, είναι multiple choice http://img229.imageshack.us/img229/5315/484156el6.gif

Ψηφίζω λοιπόν την Τσούλι δίχως δεύτερη σκέψη και τη Λαϊλα αμέσως μετά! Μου τη σπάνε πάρα πολύ!

irene_gemini
16 Φεβρουαρίου 2009, 17:07
Με μια τεραστια διαφορα θα ψηφισω το τσουλακι Τζουλι γιατι μου ερχεται να της δωσω μια αναστοφη και να συνελεθει επιτελους.
Η Λαϊλα με εκνευρισε με τις μ@λ#κιες τα χριστιανικα αλλα κατα βαση τη συμπαθω!
Επισης αντιπαθησα τον λαντρυ με το ολο φιασκο περι φονου γιατι καλα που πηγε και ομολογησε,μετα επεμενε και ξαναεπεμενε οτι το εκανε επιτηδες και ειχε κανει καρδιακους ολους οσους ηθελαν να τον βοηθησουν!Βλακας απλα!

geon565
13 Ιουλίου 2010, 19:25
o Saracen kai o tropos pou milaei

thanasislost
7 Μαΐου 2013, 15:23
Την βλαμμένη την Julie....H Lyla όταν τα είχε μπλέξει με εκείνον τον τύπο που ήταν σε μια θρησκεία και ταχα μιλούσε για αγνότητα και αγάπη...

hakinen
14 Αυγούστου 2015, 17:32
Ο ορισμός του ''φυτρωνω οπου δεν με σπέρνουν, ανακατεύομαι σε όλα και τα κάνω στο υέλος μούτι'' Ταμι Τέυλορ.
Απάλευτη. Και αυτό το ειοοο (Hey you all μάλλον θέλει να πει:p) μου εχει τσακίσει τα νευρα.