Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Terminator Γραμματοσειρά!
savvasferrari
26 Φεβρουαρίου 2008, 12:44
Oρίστε η επίσημη γραμματοσειρά για το Terminator αλλά και για την σειρά Terminator- The Sarah Connor Chronicles (τώρα που έγινα και μέλος:grin:).
Όσοι από εσάς χρησιμοποιείτε το ConvertXtoDVD για να μετατρέπετε τα επεισόδια σε DVD θα σας φανεί πολύ χρήσιμο. Βάζεις σαν γραμματοσειρά για μενού την TERMINATOR 2 και... το νίκησες το ρομπότ.:thumbsup1
Οδηγίες Εγκατάστασης: Κάνεις αποσυμπίεση το αρχείο "terminat.ttf" στο φάκελο C:\Windows\Fonts.
smallville
26 Φεβρουαρίου 2008, 12:50
thanks ρε Savva!
Mem_88
26 Φεβρουαρίου 2008, 13:46
Σαββα δεν εισαι πια Knight Rider Team :???:
Flavio9
26 Φεβρουαρίου 2008, 14:37
Savvas, η σειρά αξίζει ??
Nister
26 Φεβρουαρίου 2008, 15:10
Savva thanks for both. Gia na min grapsw to idio post & sto knight rider post, rotaw edo.
Odos xrisimopio to ConvertXtoDVD, & ola mexri stigmis venoun kalos stis metatropes mazi me tous ypotitlous.
Ti akrivos kanei ayti H gramatosira?
da.angello
26 Φεβρουαρίου 2008, 15:44
Τι μπορεί να κάνει δηλαδή; Απλά είναι μια γραμματοσειρά, για εμφάνιση υποτίτλων που παραπέμπει στη σειρά.
savvasferrari
26 Φεβρουαρίου 2008, 18:50
Σαββα δεν εισαι πια Knight Rider Team :???:
Φυσικά και θα είμαι, όπως είμαι και Supenatural Team και CSI Team!
Savva thanks for both. Gia na min grapsw to idio post & sto knight rider post, rotaw edo.
Odos xrisimopio to ConvertXtoDVD, & ola mexri stigmis venoun kalos stis metatropes mazi me tous ypotitlous.
Ti akrivos kanei ayti H gramatosira?
Η γραμματοσειρά επιλέγεται για γράμματα στο μενού όταν επιλέγεις το κάθε επεισόδιο.
Savvas, η σειρά αξίζει ??
Με χίλια αξίζει. Μην το σκέφτεσαι καν!
smile88
27 Φεβρουαρίου 2008, 00:02
Φυσικά και θα είμαι, όπως είμαι και Supenatural Team και CSI Team!
:offtopic:Μηπως και στο SCCTeam κιολας?:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::offtopi c:
savvasferrari
27 Φεβρουαρίου 2008, 11:46
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
:thumbsup1 :thumbsup1 :thumbsup1 :thumbsup1
GRcsea
4 Σεπτεμβρίου 2008, 23:14
τι μέγεθος γραμματοσειράς βάζετε στο ConvertXtoDVD?
dimath
4 Σεπτεμβρίου 2008, 23:33
τι μέγεθος γραμματοσειράς βάζετε στο ConvertXtoDVD?
Ρωτάς γενικότερα ή για την συγκεκριμένη γραμματοσειρά του Terminator;
Γιατί η συγκεκριμένη δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες και σίγουρα δεν βολεύει για να την διαβάζεις. Αν ρωτάς γενικότερα, τότε έχεις κάνει το post σου σε λάθος θέμα. Θα μπορούσες να το ρωτήσεις σε κάποιο σχετικό θέμα με convertxtodvd και γραμματοσειρές, όπως αυτό:
http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=18695