PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Το FNL στο Alter

alexdeli
2 Μαρτίου 2008, 01:03
Για να μην φορτώνουμε και το review, ας τα πούμε εδώ.

Από το επόμενο Σάββατο, 8/3 και κάθε Σάββατο, το Alter θα προβάλλει στις 22.00 τη σειρά Friday Night Lights, με τον εκπληκτικό ελληνικό τίτλο "O αγώνας της ζωής μας" (έλεος).

Όποιος σκεφτόταν αν έπρεπε να την ξεκινήσει, είναι ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση με τον πιλότο.

kostasm13, σήμερα είδα το trailer για πρώτη φορά. Δε ξέρω πόση διαφήμιση θα κάνει στο γεγονός ότι θα προβάλλει τη σειρά. Θα δείξει, μέσα στην βδομάδα. :)

savvas999
2 Μαρτίου 2008, 01:05
όπα? πως κι έτσι?
μακάρι να έχει καλή τηλεθέαση ;)

alexdeli
2 Μαρτίου 2008, 01:07
όπα? πως κι έτσι?
μακάρι να έχει καλή τηλεθέαση ;)

Είχε ανακοινωθεί στην αρχή της τηλεοπτικής σαιζόν. Μπράβο τους που το έκαναν πράξη.

Μακάρι, Σάββα. :)

kostasm13
2 Μαρτίου 2008, 01:09
Για να δουμε τι θα κανει το Αλτερ...

Αν και πιστευω οτι Σαββατο 10 η ωρα το βραδυ, χανει ενα μεγαλο target group τηλεθεατων (κυριως νεων) που θα εχουν βγει εξω....

ScottAndJean
2 Μαρτίου 2008, 01:11
Δεν ήξερα ότι σχεδιάζαν να εντάξουν στο πρόγραμμα τους την σειρά. Αλλά καλά κάνουν. Ελπίζω να τα πάει καλά.

Όσο για τον ελληνικό τίτλο κάτι καλύτερο δεν μπορούσαν να βρουν?

geodlord7
2 Μαρτίου 2008, 01:40
Ωραια!!Αν δεν εχει τιποτα θα εχω την ευκαιρια να την παρακολουθησω!

kostasm13
2 Μαρτίου 2008, 01:42
Ωραια!!Αν δεν εχει τιποτα θα εχω την ευκαιρια να την παρακολουθησω!

Εννοειται! Μην κανεις τον κοπο να βαλεις αλλο καναλι! Μετα τον πιλοτο του FNL το χαος!

Περιμενω σχολια μικρε! ;)

geodlord7
2 Μαρτίου 2008, 01:44
Κωστα τον πιλοτο τον ειδα περσυ!!Αλλα δεν το ξεκινησα!(Δεν θυμαμαι γιατι:lipsseale)

kostasm13
2 Μαρτίου 2008, 01:50
Εχεις δει τον πιλοτο ολοκληρο και δεν συνεχισες την σειρα? Θες κρεμασμα!

:P :P :P Οχι σοβαρα θες κρεμασμα! :whip: :whip: :whip:

kKKK
2 Μαρτίου 2008, 02:04
Καλά νεανική σειρά την βάζουν Σαββατο βράδυ;;;Ποιος βλάκας κάνει το πρόγραμμα;;

Tigran
2 Μαρτίου 2008, 02:05
Πέστα ρε KKKK! Αν ειναι δυνατόν! Ας το βάλουν Κυριακή μεσημέρι τουλάχιστον ή Σάββατο μεσημέρι! Άσε που Σάββατο βράδυ στον Alpha έχει Λαζόπουλο και στον Ant1 επιθεωρήσεις(που ξεκινάνε απο τις 9, αρα σε κρατάνε απο νωρίς ως τηλεθεατή). Τι να κλάσει το FNL σε εκείνη τη τηλεοπτική ζώνη;

btw προσπαθώ να ανοίξω την ιστοσελίδα του alter να δω πως λέγετε ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού, και δεν ανοίγει το site.

MCAK
2 Μαρτίου 2008, 02:20
Ωραία, θυμάμαι που είχα διαβάσει ότι θα την φέρει κ έτσι δεν την έψαξα. ελπίζω να θυμηθώ να δω το 1ο επεισόδιο & άμα την ξεκινήσουν να μην μας ζαλίσουν με συνεχείς αλλαγές ώρας/ημέρας προβολής.

GrigD
2 Μαρτίου 2008, 03:30
οντως ακυρη ωρα την βαζουν την σειρα, σιγουρο καψιμο...αν ειμαι σπιτι το αλλο Σαββατο θα δω τον πιλοτο και αμα μου αρεσει θα την μαζεψω να την δω το καλοκαιρι...thanks για την ενημερωση δεν ειχα ιδεα

jack_sheph
2 Μαρτίου 2008, 03:34
Ελάτε ρε παιδιά!
Ήθελα να την δώ την σειρά,αλλα σάββατο βράδυ είμαι έξω (όπως οι περισσότεροι!) και 8α την χάσω!Και στο Heroes έτσι έκαναν,το πήραν καλά καλά,και το έβλεπε μόνο η κυρα-Μαρίτσα απο τον Αϊ-Νικόλα χαλκιδικής!!!
Ελεος!

PyrSos_
2 Μαρτίου 2008, 12:58
Στις USA νομίζω ότι δεν έκανε και τρελή επιτυχία οπότε κι αυτοί στο ALTER θα την αγόρασαν να γεμίζουν καμιά τρύπα στο πρόγραμμα κι όχι να την κάνουν no1! Ανεξάρτητα όμως με την απόφαση, το ποιος την έλαβε και το αποτέλεσμά της, δε μου άρεσε καθόλου ο χαρακτηρισμός του υπευθύνου... Ο κύριος αυτός έχει ονοματεπώνυμο και θα κριθεί από τις επιλογές του. Δε λέει να εκφραζόμαστε έτσι, πόσο μάλλον όταν το κάνουμε "πίσω" από ένα nick...
Περί blogs προβληματισμού συνέχεια...

libero84
2 Μαρτίου 2008, 13:15
Επιτέλους !!!:clapping::clapping::clapping::clapping::clappi ng::clapping::clapping::clapping:

Tigran
2 Μαρτίου 2008, 13:18
Στις USA νομίζω ότι δεν έκανε και τρελή επιτυχία οπότε κι αυτοί στο ALTER θα την αγόρασαν να γεμίζουν καμιά τρύπα στο πρόγραμμα κι όχι να την κάνουν no1! Ανεξάρτητα όμως με την απόφαση, το ποιος την έλαβε και το αποτέλεσμά της, δε μου άρεσε καθόλου ο χαρακτηρισμός του υπευθύνου... Ο κύριος αυτός έχει ονοματεπώνυμο και θα κριθεί από τις επιλογές του. Δε λέει να εκφραζόμαστε έτσι, πόσο μάλλον όταν το κάνουμε "πίσω" από ένα nick...
Περί blogs προβληματισμού συνέχεια...

btw προσπαθώ να ανοίξω την ιστοσελίδα του alter να δω πως λέγετε ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού, και δεν ανοίγει το site.

Τώρα καλύτερα;

btw δεν ειμαι υπεύθυνος.

amhel_79
2 Μαρτίου 2008, 13:21
ευχαριστω για την ενημερωση χαμπαρι δεν πηρα!
θα δω τον πιλοτο και αν ειναι ενδιαφερον θα τη "νοικιασω" γιατι ειναι το χειροτερο μου να βλεπω ξενη σειρα στην t.v. με τις τοσες διαφημισεις τους χανεται ολη η μαγεια!

elenalda
2 Μαρτίου 2008, 13:47
tnx for the info! Exw akousei tosa polla gia ti seira kai tha tn dw epitelous!
emena proswpika i wra me boleuey poly! gt bgaine poly poly argotera,opote ekeini tn wra xekourazomai, arazw kai xazologaw TV (pou gia mena dn exei tpt axiologo Sabbato brady...)

Dkiearth
2 Μαρτίου 2008, 14:11
Καλά νεανική σειρά την βάζουν Σαββατο βράδυ;;;Ποιος βλάκας κάνει το πρόγραμμα;;

vasika to programa to vgazi kapios me ton idio metriti vlakias pou exi kai autos pou to vgazi stin usa...gia ton aploustato logo oti i paraskeui edo pera einai oti einai to savato gia elada...dld imera vradinis exodou...apla me tin diafora oti i ameriki einai olokliri ipiro opote pada tha exoune kino na parakolouthisi ti ekpompi...oxi san tous kobarsous stin elada pou lene...a eki to pezoun parakseui pou vgenoun oloi kai to vlepoune...e kai emis tha to valoume savato pou vgenoun oloi kai tha to vlepoume...xoris na skeftoune oti greece=small country

glikoula
2 Μαρτίου 2008, 14:34
Έχω μείνει τώρα!!!Μου φαίνεται απίστευτο!Καλά αποκλείεται να κάνει νούμερα (λόγω προγράμματος, αθλήματος κ.λ.π) αλλά πάλι εντυπωσιάστηκα!Τι άλλο μένει να παίξουν?:P

Kal_El_77
2 Μαρτίου 2008, 15:52
Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, είχαν πει ότι η σειρα θα ενταχθεί στο πρόγραμμα απο τις αρχες Σεπτεμβρίου. Πάντως η μέρα και ώρα δεν είναι τελείως άκυρη (αν και θα προτιμούσα καθημερινές). Θα μπει προφανως στη θέση του Surface. Ελπίζω να πάει καλά. Το θέμα είναι να μην αντιμετωπίσουν τη σειρά σαν μια "αθλητική" σειρά, και δεν της δώσουν την ανάλογη σημασία. Μακάρι να πάει καλά...

smile88
2 Μαρτίου 2008, 16:36
Χμ τι να πω.
Πρωτα η ωρα ειναι τελειως ακυρη...
Κι εγω δεν εχω ξεκινησει καν την σειρα(σορρυ Αλεξ)και δεν με τραβαει καν να κατσω να το δω απο το Alter!

alexdeli
2 Μαρτίου 2008, 16:46
Koίτα, το θέμα είναι, να δεις κάποιος το πρώτο επεισόδιο το Σάββατο, και αν του αρέσει, φυσικά και δεν περιμένει το Alter για να δει τα επόμενα και προμηθεύεται τον 1ο κύκλο, αλλιώς δεν το βλέπει.
Η ώρα σε συνδυασμό με την ημέρα, όντως είναι ακατάλληλη για το κοινό.

smile88
2 Μαρτίου 2008, 17:17
Ναι αλλα κατα 90% δεν μπορω να το δω το ερχομενο Σαββατο...:thumbdown

stelbak
2 Μαρτίου 2008, 19:56
ωραία! καιρος ήταν να το δείξει! σίγουρα θα δω τα πρώτα επεισόδια αφού εχω ακούσει τόσο καλά λόγια για τη σειρά. η μέρα κ η ώρα είναι εντελώς άκυρη αλλά ευτυχώς λειτουργεί ακόμα το βίντεο! το ενδεχόμενο να κάνει καλή τηλεθέαση είναι απίθανο. βέβαια το surface έκανε μέχρι και 8-9% στην ίδια ώρα και μέρα που θεωρείτε επιτυχία για το primetime του alter.

Miss_Depp
2 Μαρτίου 2008, 23:16
Δεν νομίζω να έχει και πολύ τηλεθέαση καθώς είναι δύσκολο να καταλάβει ο Έλληνας από American Football...Άσε που και σαν λαός,δεν μας αρέσει...Είναι αυτό που λέει και ο παππούς μου "Τί αθλημα είναι αυτό με αυτές τις αδερφίστικες στολές και αυτούς που πλακώνει ο ένας τον άλλο;"LOLOLOLOL:grin: :grin: !!Εντάξει βέβαια,δεν απευθείνεται σε αυτές τισ ηλικίες και είναι teen series αλλά όσο να ναι...Tί βλακεία όμως η ημέρα και η ώρα προβολής...Το target group εκείνη την ώρα βρίσκεται στο Mall εκείνη την ώρα...LOLOLOL!!!Εμένα βέβαια προσωπικά μου αρέσει και χαίρομαι για την πρωτοβουλία του Alter...Άντε και έτσι όπως το πάμε θα δεν θα καταργηθούν και τα ελληνικά σήριαλς καθώς σχεδόν όλα τα κανάλια,ακόμα και σε prime-time ζώνες παίζουν ξένες σειρές!!!!(Lost,Prison Break,24,House M.D.,Desperate Housewives,Heroes,CSI κ.α.!)Πάει η Μαρία η Άσχημη και ο Χάρης Ρώμας :grin: :grin: :grin: !!!

Tigran
2 Μαρτίου 2008, 23:20
Η Μαρία την παλεύει ακόμα. Ο Ρώμας το έχει χάσει το παιχνίδι εδω και αρκετό καιρό. Πότε θα καταλάβει επιτέλους οτι με το να βγάζει ολόιδιες σειρές δε καταφέρενει τίποτα άλλο, απο το να κάνει κακή αντιγραφή του εαυτού του;

Τέσπα νομίζω οτι ειμαι offtopic, οπότε σταματάω.

SoniaC
3 Μαρτίου 2008, 05:06
μακάρι να την κρατήσει το άλτερ την σειρά γιατί το χει να κόβει τις σειρές στη μέση της σαιζόν ...
πάντως μπράβο! καιρός είναι να μάθει ο κόσμος αυτή την καταπληκτική σειρά!

panoslost
3 Μαρτίου 2008, 12:28
γνώμη μου είναι ότι θα φύγει άπατο δυστυχώς με την ώρα και μέρα που το βάλανε...
πόσο ΠΟΝΤΙΟΙ είναι ρε???το κοινό στο οποίο απευθύνονται είναι 15 με 25 περίπου που συνήθως τέτοια ώρα Σαββατού (είδικά οι ηλικίες 15-18) είναι έξω.

Steel_Patras
3 Μαρτίου 2008, 14:38
Για να δουμε τι θα κανει το Αλτερ...

Αν και πιστευω οτι Σαββατο 10 η ωρα το βραδυ, χανει ενα μεγαλο target group τηλεθεατων (κυριως νεων) που θα εχουν βγει εξω....

Οπωσδήποτε. Ειδικά για τους teenagers (μαθητές Λυκείου) έχουν ένα Σάββατο μόνο για να κάνουν την έξοδο τους. Ουσιαστικά τα νούμερα δεν θα είναι αντιπροσωπευτικά. Αλλά...

Στις USA νομίζω ότι δεν έκανε και τρελή επιτυχία οπότε κι αυτοί στο ALTER θα την αγόρασαν να γεμίζουν καμιά τρύπα στο πρόγραμμα κι όχι να την κάνουν no1!

Τα είπε ο PyrSos. Απλώς λένε ας γεμίσουμε την ζώνη του Σαββάτου και αν πάει καλά η σειρά θα την συνεχίσουμε με 2η season ή θα την πουλήσουμε σε άλλο κανάλι.

Nα'ναι καλά η παλιά τεχνολογία των VHS. Θα γράψω το Pilot σε βιντεοκασετούλα και θα το δώ την επόμενη μέρα. Δεν μπορώ να το κατεβάσω με τόσα που έχω βάλει σε σειρά. Οχι τπτ άλλο, αλλά είναι και το (κώλ0)Καρναβάλι της Πάτρας και θα είναι μίζερα να κάτσω μέσα μόνος μου.:( Όλοι έξω θα είναι :mad:

alexdeli
10 Μαρτίου 2008, 13:14
Τελικά το είδε κανείς;:P

Kal_El_77
10 Μαρτίου 2008, 15:21
Τελικά το είδε κανείς;:P

Το είδα εγω για λίγο, και μπορώ να πω ότι το Alter του συμπεριφέρθηκε σχετικά καλά. Δηλαδή, δεν είχε πολυ μεγάλα break για διαφημίσεις. Πάντως στο Site του Alter, αν πατήσετε πάνω στο Link της σειράς, δίνει περιγραφή για το Grey's Anatomy...:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

smile88
10 Μαρτίου 2008, 16:03
Ουπς...Το ειχα ξεχασει κι το θυμηθηκα πιο μετα...!:P

alexdeli
10 Μαρτίου 2008, 16:09
Ουπς...Το ειχα ξεχασει κι το θυμηθηκα πιο μετα...!:P

Αν σε βρίσω, εγώ θα φταίω;

:P

smile88
10 Μαρτίου 2008, 16:26
Ναι,γιατι δεν ειπα οτι θα το δω 100%!:P

1980
10 Μαρτίου 2008, 20:22
E δεν χρειαστηκα το Alter για να δω το πιλοτο....αλλα και που τον ειδα :yawn: :yawn: :yawn:
Sorry...βαρεθηκα λιγο...

savvas999
10 Μαρτίου 2008, 20:24
E δεν χρειαστηκα το Alter για να δω το πιλοτο....αλλα και που τον ειδα :yawn: :yawn: :yawn:
Sorry...βαρεθηκα λιγο...

:shock::shock::whip::whip::whip: ΝΤΡΟΠΗ! :P

-------

Παιδιά ξέρετε τι τηλεθέαση έκανε?

Kal_El_77
10 Μαρτίου 2008, 20:26
Sorry...βαρεθηκα λιγο...

Επειδή είσαι "Βερονικιά", σου προτείνω να το συνεχίσεις, και δεν θα απογοητευτείς καθόλου.... Trust me on this one...:thumbsup1

Παιδιά ξέρετε τι τηλεθέαση έκανε?

To έψαξα το πρωί, αλλά ακόμα δεν έχουν βγάλει κάτι, μάλλον λόγω 3ημέρου. Από αύριο λογικά θα ξέρουμε...

savvas999
10 Μαρτίου 2008, 20:29
οκ, thanks kal.
Πάντως πιστεύω ότι θα είναι μέτρια τα νούμερα..

natasssa
10 Μαρτίου 2008, 20:46
Να 'ναι καλά το βίντεό μου και οι κασσέτες μου!!! Θα το δω όταν γυρίσω σπίτι το βράδυ!

Kal_El_77
10 Μαρτίου 2008, 21:07
οκ, thanks kal.
Πάντως πιστεύω ότι θα είναι μέτρια τα νούμερα..

Εντάξει, ήταν και περιέργο αυτό το Σάββατο, λόγω Αποκριάς και 3ημέρου, και οι περισσότεροι ήμασταν εκτός... Από το επόμενο Σάββατο και μετά θα μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα... Πάντως, καλύτερα to Alter να το βάλει καθημερινή, στην Prime time ζώνη, όπως έχει κάνει με Heroes & Grey's.

panoslost
10 Μαρτίου 2008, 21:32
Μόνο Σαββάτο θα παίζεται???ή και κάποια άλλη μέρα??

alexdeli
10 Μαρτίου 2008, 22:42
Mόνο τα Σάββατα, Πάνο.

stelbak
11 Μαρτίου 2008, 21:01
Το είδα και εγώ το pilot του fnl και μου άφησε θετικές εντυπώσεις. Γενικά μου φάνηκε πολύ διαφορετική η σειρά σε σχέση με τα υπόλοιπα teen drama! Τα νούμερα τηλεθέασης ήταν μάλλον τα αναμενόμενα για το κανάλι λόγω μέρας και ώρας καθώς έκανε μέσο όρο 3,1%!

kostasm13
15 Μαρτίου 2008, 20:09
Το ειδατε αυτο??? :???: Το βρηκα τωρα στο site του Αλτερ, γιατι εψαχνα να δω ποιο επεισοδιο θα δειξει σημερα...

http://www.imageshack.gr/files/hmt49yxg0xwb7h9gzw2o.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=hmt49yxg0xwb7h9gzw2o.jpg)

Κατι δεν κολλαει, ε? :rotfl: :rotfl: :rotfl:

smile88
15 Μαρτίου 2008, 20:44
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:: rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::r otfl:
ΕΛΙΩΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rotfl::rotfl::rotfl:: rotfl::rotfl:
AΛΕΞ ΜΑΣΤΙΓΩΣΕ ΤΟΝ ΑΛΤΕΡ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕΝΑ!!!!!!!!
Ο ΑΛΤΕΡ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΤΙ ΣΕΙΡΑ ΒΑΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rot fl::rotfl:

alexdeli
15 Μαρτίου 2008, 20:46
Aχαχαχαχαχ, ρε τι θεοί είναι αυτοί ρε;! Ρισπέκτ!

Σμάιλ, και τους 2 θα σας μαστιγώσω!

kostasm13
15 Μαρτίου 2008, 20:49
Η smile τι φταιει???

ScottAndJean
15 Μαρτίου 2008, 20:49
Το ειδατε αυτο??? :???: Το βρηκα τωρα στο site του Αλτερ, γιατι εψαχνα να δω ποιο επεισοδιο θα δειξει σημερα...

http://www.imageshack.gr/files/hmt49yxg0xwb7h9gzw2o.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=hmt49yxg0xwb7h9gzw2o.jpg)

Κατι δεν κολλαει, ε? :rotfl: :rotfl: :rotfl:

:haha::haha::haha::haha::haha::haha:
Δεν πάμε καθόλου καλά... ή μάλλον οι υπεύθυνοι του ALTER δεν πάνε καθόλου καλά...

smile88
15 Μαρτίου 2008, 20:52
Aχαχαχαχαχ, ρε τι θεοί είναι αυτοί ρε;! Ρισπέκτ!

Σμάιλ, και τους 2 θα σας μαστιγώσω!

:cry3:
Τι σου εκανα εγω?Τουλαχιστον δεν μπερδεψα το FNL με το Grey's Anatomy!:shock:

Η smile τι φταιει???

Ευχαριστω Κωστα για την στηριξη!:oops:

ScottAndJean
15 Μαρτίου 2008, 20:55
:cry3:
Τι σου εκανα εγω?Τουλαχιστον δεν μπερδεψα το FNL με το Grey's Anatomy!:shock:

Μα... πως να τα μπερδέψεις? Δεν έχεις δει ούτε το ένα ούτε το άλλο :P:P:P

Πλάκα, πλάκα πρέπει να το ξεκινήσεις επιτέλους το FNL.;)

smile88
15 Μαρτίου 2008, 20:57
Οι του Αlter προφανως δεν το εχουν δει ουτε το ενα ουτε το αλλο γιατι ΕΓΩ καταφερα και καταλαβα οτι ηταν η φωτο απο το FNL με περιληψη του Grey's Anatomy!:P
Kαι,ναι,θα την ξεκινησω,οταν δεν θα εχω ενα καρο σειρες να τελειωσω...:innocent:

alexdeli
15 Μαρτίου 2008, 21:01
Kαι,ναι,θα την ξεκινησω,οταν δεν θα εχω ενα καρο σειρες να τελειωσω...:innocent:

Καλά, σε πιστέψαμε τώρα. :P

Εγώ σήμερα θα το δω πάντως, έχω περιέργεια να δω αν υπάρχουν διαφορές στην μετάφραση.

MCAK
15 Μαρτίου 2008, 22:20
Έχω παραγγείλει τα επεισόδια, ελπίζω μες την βδομάδα να καταφέρω να κάτσω να τα δω, να δω αν είναι καλό. Στην TV δεν βλέπω να καταφέρνω να τα δω (το σπίτι βλέπει Λαζόπουλο οπότε..http://209.85.12.234/html/emoticons/rolleyes.gif).

alexdeli
15 Μαρτίου 2008, 23:04
Μόλις άρχισε το δεύτερο επεισόδιο.

kostasm13
15 Μαρτίου 2008, 23:05
Καλες προβολες σε οσους το δουν! Ελπιζω να αποκτησει περισσοτερους φανς σημερα!

ScottAndJean
15 Μαρτίου 2008, 23:06
Aν συνεχίζουν να βάζουν τόσες πολλές διαφημίσεις δύσκολο το βλέπω.
Τέσπα έπεισα μια φίλη μου να το δει για πρώτη φορά σήμερα, να δω αν θα της αρέσει.
Εγώ πάντως θα το ψιλοδώ για να το ξαναθυμηθώ.

kostasm13
15 Μαρτίου 2008, 23:07
Μα το θεμα ειναι να δεις το πρωτο επεισοδιο... Εκει κοβεις φλεβα και θα θες να δεις και την συνεχεια!

ScottAndJean
15 Μαρτίου 2008, 23:09
Μα το θεμα ειναι να δεις το πρωτο επεισοδιο... Εκει κοβεις φλεβα και θα θες να δεις και την συνεχεια!

Το ξέρω αλλά το έχασε. Τι να κάνουμε τώρα? Καλύτερα να το δει από το 1χ02 παρά να μην το δει καθόλου.

kostasm13
15 Μαρτίου 2008, 23:10
Καλύτερα να το δει από το 1χ02 παρά να μην το δει καθόλου.

Σωστο! :yes: Παω πασο!

ScottAndJean
15 Μαρτίου 2008, 23:17
Thanks kosta

Καλά μας δουλεύουν?
Έδειξαν 10 λεπτά και έβαλαν διαφημισεις :mad:

kostasm13
15 Μαρτίου 2008, 23:19
Λογικα τωρα θα δειξουν αλλα 20 λεπτα απο την σειρα, μετα θα βαλουν τις δευτερες και τελευταιες διαφημισεις και μετα τα τελευταια 10 λεπτα...

savvas999
15 Μαρτίου 2008, 23:21
Ε έτσι γίνεται συνήθως παιδιά! Το 2ο επεισόδιο είναι σωστά?
Καιρός ήτανε νομίζω να ξαναθυμηθούμε την 1η εκπληκτική σεζόν ;)

kostasm13
15 Μαρτίου 2008, 23:39
Εκανα μια τρελη σκεψη τωρα! :shock: Το βαλαν που το βαλαν Σαββατο την ωρα που ολη η νεολαια ειναι εξω... Δειξαν και το πρωτο επεισοδιο το Σαββατο του Καρναβαλιου??? Απλα ΕΛΕΟΣ!!!!!

tonypapadovic
15 Μαρτίου 2008, 23:47
Ρε Alex, άντε τι στο καλό, αυτοί δηλαδή γιατί μεταφράζουν τόσο σωστά τους όρους; :lol: :lol:

Κάντε το και σεις, ας πούμε QB1=πρώτος επιθετικός (!)

Μετά έλεγε κάτι για διασταυρωμένα πυρά :lol: μην το ξεχάσετε και αυτό

ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ

alexdeli
15 Μαρτίου 2008, 23:53
Aχαχαχαχαχαχαχαχαχα!! Τρέχω για διορθώσεις! :lol:

Ρε συ, επειδή δεν το είδα καλά, το "Σμας", το μετέφρασαν έτσι ή κάπως αλλιώς;

tonypapadovic
15 Μαρτίου 2008, 23:56
Δεν το είδα ρε συ, δυστυχώς. :(
Σ'ένα άλλο σύστημα αν κατάλαβα καλά λέγανε κάτι για ρουκέτες, έλεος :lol:

Επεισοδιάρα πάντως, απίστευτες στιγμές.

savvas999
15 Μαρτίου 2008, 23:58
Αν δεν κάνω λάθος, Σμας το γράψανε
επίσης λάιλα, σάρασεν, "προπονητής", στριτ.
Οκ γενικά δεν είναι και τόσο άσχημη η μετάφραση ;)

Τέλειο το επεισόδιο! Το είδα μαζί με τον πατέρα μου του οποίου του άρεσε αρκετά! (Σπάνια συμβαίνει να του αρέσει οποιαδήποτε σειρά βλέπω λολ)

tonypapadovic
16 Μαρτίου 2008, 00:00
Καλά δεν είπα ότι τα βασικά δεν τα μετέφρασαν καλά (όσα είδα τουλάχιστον).
Αυτό έλειπε κιόλας ;)

Πάντως, φυσικά και δεν μετέφραζαν φράσεις, όπως συμβαίνει κατά κόρον και στους τηλεοπτικούς υπότιτλους σειρών/ταινιών αλλά και στα ελληνικά DVD.

smile88
16 Μαρτίου 2008, 00:57
Εκανα μια τρελη σκεψη τωρα! :shock: Το βαλαν που το βαλαν Σαββατο την ωρα που ολη η νεολαια ειναι εξω... Δειξαν και το πρωτο επεισοδιο το Σαββατο του Καρναβαλιου??? Απλα ΕΛΕΟΣ!!!!!

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
Τωρα το καταλαβες?
Αυτο λεγαμε στις προηγουμενες σελιδες...
Εγω το FNL θα το προμηθευτω απο αλλου,σιγα μην τα περιμενω απο τον Alter...

stelbak
16 Μαρτίου 2008, 01:16
Το είδα και γω το 1Χ02! Εντάξει καλό ήταν αλλά δεν με έχει κερδίσει η σειρά μέχρι στιγμής! Μου αρέσει αρκετά η σκηνοθεσία της!

kostasm13
16 Μαρτίου 2008, 01:18
Ε τωρα το προσεξα ρε κοπελια! (για την smile παει) Το σ/κ του καρναβαλιου δεν μπηκα στο site και γενικως ημουν χαμενος απο τον τηλεοπτικο κοσμο!

Για την μεταφραση του QB#1 κανανε μεγαλη πατατα! Δεν υπαρχει αντιστοιχη ελληνικη λεξη, οποτε καλυτερα να το αφηναν "κουορτερμπακ"...
Για τα συστηματα "crossed fired", "rocket" κτλ που ειπαν, νταξ, δεν ηταν και τοσο χαζο να τα μεταφρασουν αυτολεξι... Απο την στιγμη που δεν συνηθιζουν να γραφουν αυτουσιες τις αγγλικες προτασεις οταν κατι δεν μεταφραζετα, καλυτερα που το καναν "διασταυρουμενα πυρα" κτλ...

Τι κορυφαια επεισοδια αυτα τα πρωτα... Α ρε coach! Tι μορφη που εισαι!

tonypapadovic
16 Μαρτίου 2008, 01:29
Είτε είναι χαζό είτε δεν είναι, δεν υπάρχουν αυτοί οι όροι, το crossed fire προφανώς σημαίνει κάτι διαφορετικό στο άθλημα. Τώρα αν πράγματι είναι σωστή αυτή η απόδοση, γιατί για απόδοση μιλάμε και όχι απλά μετάφραση, θα το πάρω πίσω.

Δεν λέω ότι έχει τόση σημασία, απλά δεν μου άρεσε, σαφώς και είναι πιο σπαστικό το ότι δεν μεταφράζουν ολόκληρες γραμμές ή φράσεις (βλ. Coach Taylor στο τέλος και στο γήπεδο συγκεκριμένα εδώ).

savvas999
16 Μαρτίου 2008, 01:45
Εμένα αυτό που μου την "έδωσε" κάπως είναι που δεν μετέφρασαν ολόκληρη την φράση "Clear eyes, Full hearts, Can't lose"

αλλά οκ δεν πειράζει. Μας δίνεται η ευκαιρεία να δούμε ακόμα μια φορά τα επεισόδια!

alexdeli
25 Μαρτίου 2008, 17:07
Ρε συ, επειδή δεν το είδα καλά, το "Σμας", το μετέφρασαν έτσι ή κάπως αλλιώς;

Δεν το είδα ρε συ, δυστυχώς. :(

Από το review του FNL...

Εγώ ένα θα πω. Στο Άλτερ τον Σμας τον λένε Σκοτώστρα.

ΕΛΕΟΣ

stelbak
29 Μαρτίου 2008, 14:26
Καλά είναι τελείως βλάκες στο άλτερ! Μπήκα στο site τους και σήμερα στις 10 λέει πως έχει παιδική ταινία! Το κόψανε??

kostasm13
29 Μαρτίου 2008, 14:34
Καλά είναι τελείως βλάκες στο άλτερ! Μπήκα στο site τους και σήμερα στις 10 λέει πως έχει παιδική ταινία! Το κόψανε??

Την εχουν βγαλει κι απο την βραδυνη ζωνη (http://www.alter.gr/zones/night.php).... Εχει μονο Heroes, Grey's Anatomy και το Sex and the City εκει περα... Οποτε μαλλον το κοψανε...

ScottAndJean
29 Μαρτίου 2008, 14:40
Την εχουν βγαλει κι απο την βραδυνη ζωνη (http://www.alter.gr/zones/night.php).... Εχει μονο Heroes, Grey's Anatomy και το Sex and the City εκει περα... Οποτε μαλλον το κοψανε...

:shock::shock::shock: Κρίμα... Ήταν τελείως λάθος η επιλογή μέρας και ώρας :(

kostasm13
29 Μαρτίου 2008, 14:41
Ήταν τελείως λάθος η επιλογή μέρας και ώρας :(

Το'χουμε ξαναπει πολλες φορες αυτο το πραγμα, αλλα δεν ειναι κανενας απο το Αλτερ να διαβασει το φορουμ μας!
Απορω τι σκ@τ@ marketing σπουδαζουν ολοι αυτοι εκει περα που επιλεγουν τις ωρες...

alexdeli
29 Μαρτίου 2008, 14:44
RIP FNL on greek tv. :lol: Σωστή η ScottandJean, τα έχουμε πει πολλές φορές και με άλλες σειρές. Το θέμα είναι όσοι το είδαν και τους άρεσε, να το προμηθευτούν, γιατί ούτως ή άλλως, δεν μπορείς να δεις εβδομαδίαια ξένη σειρά σε ελληνικό κανάλι, για πολλούς λόγους. Όταν έχεις όλα τα επεισόδια μαζεμένα, και τα βλέπεις σερί, είναι αλλιώς.

kostasm13
29 Μαρτίου 2008, 14:49
RIP FNL on greek tv. :lol:

Και σκεφτομουν απο το πρωι τι μνμ να βαλω στο messenger! :haha:

Kοιτα, για το αλλο που λες, οτι δεν μπορεις να δεις εβδομαδιαια ξενη σειρα σε ελληνικο καναλι, εγω θα ψιλοδιαφωνησω... Γιατι τοσα χρονια που δεν ειχα ανακαλυψει τι κανει το ιντερνετ, ειχα δει παρα πολλα στο ΦιλμΝετ και δεν ειχα προβλημα...
Βεβαια σιγουρα ειναι αλλη γλυκα να τα εχεις ολα στον υπολογιστη!

natasssa
29 Μαρτίου 2008, 14:51
Το κόψανε ρε σεις? :shock:

Μια χαρά το έγραφα στις κασετούλες μου και το έβλεπα... :lol:
Μήπως το έβαλαν άλλη ώρα?

alexdeli
29 Μαρτίου 2008, 14:53
Ναι, υπερέβαλλα λίγο. Σϊγουρα μπορείς να παρακολουθήσεις, βέβαια εξαρτάται και από το κανάλι κτλ. Απλώς, όπως λες, αλλιώς είναι τα βλέπεις όλα μαζί. Πχ, για το FNL, όσα άτομα ξέρω, και τους άρεσε η 1η σαιζόν, το είδαν το πολύ σε 1 βδομάδα. Αυτό λέει πολλά.

kostasm13
29 Μαρτίου 2008, 14:55
Πχ, για το FNL, όσα άτομα ξέρω, και τους άρεσε η 1η σαιζόν, το είδαν το πολύ σε 1 βδομάδα. Αυτό λέει πολλά.

:yes::yes::yes::yes: Κι εγω ενας απ'αυτους!

Νατασσα δεν το βαλαν αλλη ωρα... Μαλλον πρεπει να κανεις ενα τηλεφωνακι στον θειο!

natasssa
29 Μαρτίου 2008, 15:07
Νατασσα δεν το βαλαν αλλη ωρα... Μαλλον πρεπει να κανεις ενα τηλεφωνακι στον θειο!

Ρε συ Κώστα, είχα σχέδιο η καλή σου να το βλέπω από το Alter, γιατί ο θείος έχει πολλές δουλειές!!! ;)
Βέβαια, υπολόγισα χωρίς τον ξενοδόχο...

Οπότε το thread πάει για κλείδωμα??? :lol:

kostasm13
29 Μαρτίου 2008, 15:11
Οπότε το thread πάει για κλείδωμα??? :lol:

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:: rotfl:

Θα το αφησουμε να θαβουμε το Αλτερ!

panoslost
3 Απριλίου 2008, 00:37
:shock: :shock: :shock: τώρα τα είδα τα ποστ ότι το έκοψαν!!
καλά, απλά έλεος!!!
ρε τους ελλεινούς!!ε με την μέρα και ώρ ααπου το έβαλαν τι περιμένανε???
απορώ ποιος παίρνει αυτές τις αποφάσεις??ο Παυλόπουλος??

smile88
3 Απριλίου 2008, 02:02
:shock: :shock: :shock: τώρα τα είδα τα ποστ ότι το έκοψαν!!
καλά, απλά έλεος!!!
ρε τους ελλεινούς!!ε με την μέρα και ώρ ααπου το έβαλαν τι περιμένανε???
απορώ ποιος παίρνει αυτές τις αποφάσεις??ο Παυλόπουλος??

Ο Παυλοπουλος?
Ας γελασω.
Πες ο Χατζηνικολαου καλυτερα!:haha:

Gonzo
3 Μαΐου 2008, 03:18
Τώρα έδειξε προσεχώς ότι το ξεκινάνε ξανά :haha: :lol: :rotfl: .

stelbak
3 Μαΐου 2008, 03:52
Έλεος αυτό το κανάλι! Τρομερός ο προγραμματισμός του!
Επειδή δεν μπορούσα να περιμένω πότε θα δείξουν αυτοί καινούριο επεισόδιο προμηθεύτηκα την πρώτη σεζόν και ήδη έχω αρχίσει να την βλέπω.
Η σειρά τα σπάει!!!

smile88
3 Μαΐου 2008, 16:58
Τώρα έδειξε προσεχώς ότι το ξεκινάνε ξανά :haha: :lol: :rotfl: .

Χαχαχα,σοβαρα?:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

kostasm13
3 Μαΐου 2008, 18:43
Ελπιζω να μην το εχουν την ιδια μερα και ωρα...

natasssa
4 Μαΐου 2008, 01:36
Stop the press!!! Ξεκλειδώστε το θέμα!

Σήμερα Σάββατο 3/5/08 το Alter άρχισε να ξαναπροβάλλει στις 22.00 τον... Αγώνα της ζωής μας!!!

Εεε, Friday night lights ήθελα να πω!

kostasm13
4 Μαΐου 2008, 01:37
Σήμερα Σάββατο 3/5/08 το Alter άρχισε να ξαναπροβάλλει στις 22.00 τον... Αγώνα της ζωής μας!!!

Το ελεος ειναι αυτοι οι ανθρωποι.... :thumbdown

smile88
4 Μαΐου 2008, 01:53
Α,δεν εμαθαν τιποτα?:lol:

panoslost
5 Μαΐου 2008, 02:28
Α, καλά οι τύποι είναι απλά ελλεινοι!τι περιμένουν δηλαδή τώρα??να κάνουν νούμερα???τα νούμερα!

savvas999
5 Μαΐου 2008, 02:36
Στην αρχή είπα να ξεκινήσω να το βλέπω ξανά από την tv.
Μετά την κόψανε και αποφάσισα σύντομα να την ξαναδω στο pc..

τώρα επιστρέφει; δεν θα γίνουμε τα κορόιδα τους...

alexdeli
5 Μαΐου 2008, 02:43
Καλή συνέχεια στις εγγραφές στο βίντεο να ευχηθούμε στην natassa. :lol:

smile88
5 Μαΐου 2008, 15:29

Πολυ αργα,τα ειδε ηδη(νομιζω!)!

natasssa
6 Μαΐου 2008, 03:21
Χαράς ευαγγέλια για το βίντεό μου!!! :P

Μάλλον με πήρατε χαμπάρι και με αρχίσατε στο ψιλό! :lol: :lol: :lol:

Μόνο μην κάνω rewind και βρω γραμμένο κάνα "Η Μπάρμπι & η λίμνη των κύκνων"! :lol: :lol: :lol:

Grace_Kelly
6 Μαΐου 2008, 03:25
:lol: :lol: :lol:

Μόνο μην κάνω rewind και βρω γραμμένο κάνα "Η Μπάρμπι & η λίμνη των κύκνων"! :lol: :lol: :lol:

Natassa πρόσεξε μην γράψεις και τίποτα Ζουζουνια επίσης η το Ειναι μια καμήλα...

Κρίμα είναι και ιεροσυλία μπροστά στο προσωπάκι του Tim :grin: :oops:

natasssa
6 Μαΐου 2008, 03:30
Natassa πρόσεξε μην γράψεις και τίποτα Ζουζουνια επίσης η το Ειναι μια καμήλα...

Κρίμα είναι και ιεροσυλία μπροστά στο προσωπάκι του Tim :grin: :oops:

Grace εγώ πάντα προσέχω. Αυτοί στο Άλτερ να προσέξουν και να μην το ξανακάνουν "ένα Σάββατο το δείχνουμε, 4 δεν το δείχνουμε"!!!

Φαντάζεσαι Σάββατο βράδυ, Κυριακή πρωί, πότε θα το βάλω να το δω, αντί για τον Tim να δω καμιά Λάσυ? :lol:

Grace_Kelly
6 Μαΐου 2008, 03:33
Φαντάζεσαι Σάββατο βράδυ, Κυριακή πρωί, πότε θα το βάλω να το δω, αντί για τον Tim να δω καμιά Λάσυ? :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Οχι Παναγία μου....

smile88
6 Μαΐου 2008, 16:09
Χαράς ευαγγέλια για το βίντεό μου!!! :P

Μάλλον με πήρατε χαμπάρι και με αρχίσατε στο ψιλό! :lol: :lol: :lol:

Τους εχω ικανους να το κανουν!:lol::lipsseale

natasssa
11 Μαΐου 2008, 01:46
Να ενημερώσω πως το Alter απόψε πρόβαλε κανονικά το Friday night lights, οπότε αυτή τη βδομάδα δεν θα το βρίζουμε.

alexdeli
11 Μαΐου 2008, 01:59
:grin: :grin:

Σήμερα έπαιξε το 1x05 - Git'er Done.

Παρεμπιπτόντως, τους έστειλα μέιλ εκεί στο άλτερ, σχετικά με το FNL. Για να δω αν θα μου απαντήσουν...

natasssa
11 Μαΐου 2008, 02:11
Τι περίπου τους έλεγες στο mail alex?

Μην περιμένεις απάντηση σύντομα, θα προκύψει φόρτος εργασίας και δεν θα "προλάβουν"!!! :lol:

alexdeli
11 Μαΐου 2008, 02:19
Ε, για τα γνωστά, αυτά που λέμε εδώ... για την μέρα και ώρα προβολής, για τον τίτλο, για την διαφήμιση-προβολή της σειράς κτλ, και αν μπορούσαν να τ' αλλάξουν ΟΛΑ αυτά! χαχαχαχαχα

Δε ξέρω αν θα μου απαντήσουν, δε με νοιάζει κιόλας. Με νοιάζει να δουν ποια είναι η κατάσταση, και να αλλάξουν μυαλά, μπας και βελτιωθούν τα πράγματα, και για το κοινό, και για αυτούς (μέσω τηλεθέασης).

Υ.Γ Τους έκραξα άγρια γιατί μια το κόβουν, μια το ξαναβάζουν, και η natassa δε ξέρει πότε να βάλει το βίντεο να γράφει. :P :P

Kal_El_77
11 Μαΐου 2008, 03:07
:grin: :grin:

Σήμερα έπαιξε το 1x05 - Git'er Done.

Παρεμπιπτόντως, τους έστειλα μέιλ εκεί στο άλτερ, σχετικά με το FNL. Για να δω αν θα μου απαντήσουν...

Ε, για τα γνωστά, αυτά που λέμε εδώ... για την μέρα και ώρα προβολής, για τον τίτλο, για την διαφήμιση-προβολή της σειράς κτλ, και αν μπορούσαν να τ' αλλάξουν ΟΛΑ αυτά! χαχαχαχαχα

Δε ξέρω αν θα μου απαντήσουν, δε με νοιάζει κιόλας. Με νοιάζει να δουν ποια είναι η κατάσταση, και να αλλάξουν μυαλά, μπας και βελτιωθούν τα πράγματα, και για το κοινό, και για αυτούς (μέσω τηλεθέασης).

Υ.Γ Τους έκραξα άγρια γιατί μια το κόβουν, μια το ξαναβάζουν, και η natassa δε ξέρει πότε να βάλει το βίντεο να γράφει. :P :P

Άστα αυτά που ξέρεις... Τους ζήτησες να κόψουν όλες τις άσχετες σκηνές με όλους τους άλλους ηθοποιούς, και να δείχνουν μόνο σκηνές με Julie... Εμ, τι νόμιζες, δεν σε μάθαμε τόσο καιρό????:P :P :P :lol: :lol: :lol: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

(έχω στείλει και εγω στο Alter, παρόμοιο mail για το Ηeroes, για τη 2η σαιζόν.... :lol: :lol: :lol: )

kostasm13
11 Μαΐου 2008, 12:06

Αυτο που το πας? Νομιζω αυτο ειναι το σημαντικοτερο απ'ολα! :lol:

Παντως μπραβο για το e-mail, αν και ενα e-mail δεν θα φερει την ανοιξη...
Μακαρι να κανουν τον κοπο να το διαβασουν...

Desperate Elpa
1 Οκτωβρίου 2008, 16:41
Παιδιά να ρωτήσω:το παίζει ακόμα το Άλτερ??
Απ'οτι καταλαβαίνω το έχει σταμτήσει τώρα + μάλλον ούτε + εσείς ξέρετε τι θα γίνει για να στείλετε + mail να τους ρωτήσετε..

stelbak
1 Οκτωβρίου 2008, 23:11
Παιδιά να ρωτήσω:το παίζει ακόμα το Άλτερ??
Απ'οτι καταλαβαίνω το έχει σταμτήσει τώρα + μάλλον ούτε + εσείς ξέρετε τι θα γίνει για να στείλετε + mail να τους ρωτήσετε..

Αυτή τη περίοδο δεν το δείχνει.
Πέρυσι είχε δείξει την μισή πρώτη σεζόν νομίζω.
Κάποια στιγμή μεσ'τη χρονιά φαντάζομαι πως θα το δείξει.
Σ'ένα περιοδικό διάβασα πως αγόρασε και τη 2η σεζόν.
Πάντως αν δεν το χεις δει να το κάνεις! Μην περιμένεις το Αλτερ!

Desperate Elpa
2 Οκτωβρίου 2008, 22:10
(έχω στείλει και εγω στο Alter, παρόμοιο mail για το Ηeroes, για τη 2η σαιζόν.... :lol: :lol: :lol: )

Απ'οτι είδα στο πρόγραμμα την Πέμπτη που μας έρχεται 9/10 στις 9 το βράδυ θα τον ξεκινήσει τον 2ο κύκλο!!;)
Τώρα για σίγουρα όπως έχουμε καταλάβει δεν μπορείς να ξέρεις!!
Sorry + για :offtopic:!

smile88
3 Οκτωβρίου 2008, 00:32
:shock:
Αντε ρε!
Natasssa βαλε το βιντεο!:P

thanasislost
30 Οκτωβρίου 2013, 14:44
Την σειράρα την είχαν βάλει οι χαζοί την χειρότερη ώρα...Άπατη πήγε...