PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Νέα ενότητα Recaps

Zathura007
5 Σεπτεμβρίου 2008, 21:59
Πριν από λίγες μέρες αποκτήσαμε ένα subforum για τα reviews των επεισοδιων του One Tree Hill. Σήμερα έρχεται να προστεθεί και άλλο ένα.

Το συγκεκριμένο θα είναι αρκετά διαφορετικό. Γνώριμο για κάποιους από εσάς και τελείως νέο για κάποιος άλλους.
Για τους τελευταίους, να πούμε ότι το recap (ελληνιστί ανακεφαλαίωση) ενός επεισοδίου είναι μια εκτενής περίληψη. Είναι μια περιγραφύ (άλλοτε λεπτομερής, άλλοτε πιο λακωνική) κάθε σκηνής του επεισοδίου που περιέχει και σχόλια από τον recapper.

Ουσιαστικά χρήσιμα είναι τα recap γι' αυτούς που χωρίς να έχουν δει το επεισόδιο (ή δεν μπορούν να το δουν), θέλουν να μάθουν τι έγινε γιατί ουσιαστικά δε χάνουν σκηνή.
Βέβαια, μπορεί κάποιος να ανατρέξει σε ένα recap για να θυμηθεί κάτι που θέλει για ένα επεισόδιο, όταν εκεί που βρίσκεται δεν του είναι εύκαιρο να το δει.

Οι υπολοιποι ήδη απολαμβάνατε τα recap από το αντίστοιχο blog (http://one-tree-hill-recaps.blogspot.com/).

Μπορεί όποιος θέλει να βοηθήσει στα recaps, αρκεί να έχει χρόνο (ένα 3-ωρο θα το φάει στάνταρ), να είναι καλός στην Έκθεση (καλή χρήση Ελληνικών, ναι είναι αυστηρός ο πήχης) και να μη φοβάται να εκφράζει τα σχόλιά του και τις ενστάσεις του για σκηνές και καταστάσεις. Αν νομίζετε πως μπορείτε και θέλετε να βοηθήσετε, στείλτε μου προσωπικό μήνυμα.

Για τη ώρα, οι recappers είμαστε εγώ κι η sirina.

Δώστε μας λίγες μέρες ώστε να μεταφέρουμε σωστά όλες τις ανακεφαλαιώσεις.
Τα θέματα θα είναι κλειδωμένα. [Τα όποια σχόλια (θετικά ή κι αρνητικά)και αντιθέσεις συζητιούνται στα αντίστοιχα reviews των επεισοδίων.
Πάντως το tag του "Ευχαριστώ" θα λειτουργεί κανονικά για όσους το νιώθουν;).]

ScottAndJean
5 Σεπτεμβρίου 2008, 22:06
Έτσι έτσι. Θα τα απολαύσουμε και φέτος :grin:

Καλή δύναμη και να έχετε μπόλικη έμπνευση κορίτσια! :)

smile88
5 Σεπτεμβρίου 2008, 22:28
Ουαου!
Εχει να πεσει διαβασμα φετος!:grin::yahoo:

stelbak
5 Σεπτεμβρίου 2008, 22:41
Ωραία!:grin:
Πρόσφατα άρχισα να τα διαβάζω και μου άρεσαν πολύ!:grin:
Keep writing girls!

lerris
5 Σεπτεμβρίου 2008, 22:56
Απολαυστικά όπως πάντα τα recaps!! :thumbsup1
Συνεχίστε να μας δίνετε υλικό και να γελάμε!

You rule, girls! :dance:
Zathura and Sirina :respect:! Keep 'em coming!!!

oth_dimitra
6 Σεπτεμβρίου 2008, 02:08
ωραια θα γελασουμε και φετος!!
συνεχιστε ετσι girls!!!

mane
6 Σεπτεμβρίου 2008, 02:37
Αρχιζω προθερμανση κοιλιακων.:)

SaPiLaS
6 Σεπτεμβρίου 2008, 13:00
It's gonna be awesome!;)
Βtw πολύ ωραίο το recap του 6x01,ειδικά εκει που λες οτι η Peyton θέλει να βλέπει το κωλαράκι του Lucas στον καθρέφτη,έλιωσα!:rotfl::P
Καλή συνέχεια κορίτσια!:)

Zathura007
6 Σεπτεμβρίου 2008, 13:40
It's gonna be awesome!;)
Βtw πολύ ωραίο το recap του 6x01,ειδικά εκει που λες οτι η Peyton θέλει να βλέπει το κωλαράκι του Lucas στον καθρέφτη,έλιωσα!:rotfl::P
Καλή συνέχεια κορίτσια!:)
Εγώ απλά μετέφερα ό,τι έλεγε η Πέιτον:P.
Καλά που μου το είπες, για να βάζω σήματα καταλληλότητας, ή να "ανηλικώνω" τα recaps πριν τα μεταφέρω εδώ γιατί το blog ήταν λίγο ακατάλληλο για ανηλίκους.:innocent:

smile88
6 Σεπτεμβρίου 2008, 17:29
Ελα μωρε,μην τα περνας απο λογοκρισια!Αξιζουν οπως ειναι!

Υ.Γ. Τις φωτογραφιες θα μπορουσες να τις βαζεις και στο κανονικο μεγεθος!;)

loty
7 Σεπτεμβρίου 2008, 14:11
Αρχιζω προθερμανση κοιλιακων.:)

:lol: :rotfl: Καλο mane!!

Πρωτη φορα διαβασα recap για το επεισοδιο 6χ01 και ηταν φοβερο.
Συνεχιστε κοριτσια για να γελαμε!!!!!!!!!:)

Ο/η loty έγραψε μετά από 1 λεπτό(ά) και 36 δευτερόλεπτο(α)...

Εγώ απλά μετέφερα ό,τι έλεγε η Πέιτον:P.
Καλά που μου το είπες, για να βάζω σήματα καταλληλότητας, ή να "ανηλικώνω" τα recaps πριν τα μεταφέρω εδώ γιατί το blog ήταν λίγο ακατάλληλο για ανηλίκους.:innocent:

Ειναι ακαταλληλα για ανηλικους :innocent: :lol:
Μια χαρα ειναι καλε, αξιξουν! Η ατακα της Πευτον ηταν για ολα τα λεφτα!!!!!

Sepultura21
7 Οκτωβρίου 2008, 01:22
Τα recap ειναι μυθικα.Respect.

Zathura007
12 Οκτωβρίου 2008, 22:51
Γεια σας, παιδιά. Πώς μου είσαστε;
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι καινούρια recaps σ' αυτήν τη νέα ενότητα θα βγαίνουν μία φορά το μήνα. Επίσης, μία φορά το μήνα θα βγαίνει κι η ενότητα "Τι θα έκανες στη θέση τους;"
Ο λόγος είναι ένα αρκετά σοβαρό θέμα υγείας που πρέπει να αντιμετωπίσω αυτόν τον καιρό ως και μετά την καινούρια χρονιά. Δε θέλω να επεκταθώ, αλλά σε καμία περίπτωση δε θέλω να ανησυχείτε.

Προς αποφυγή παρερμηνειών, δε θα απουσιάζω ως συντονίστρια, απλά τα προαιρετικά στολίδια είναι που θα ελλατώσω λόγω έλλειψης χρόνου κι ενέργειας.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανταπόκριση που δείχνετε ως τώρα.

ΥΓ: Έχω ισχυρές αποδείξεις ότι η Χέιλι δεν είναι υπεύθυνη για ό,τι μου συμβαίνει αυτόν τον καιρό. Οπότε, μην τις ρίχνετε κατάρες άδικα. Μόνο γι' αυτά που της αξίζουν.

joel_barris
13 Οκτωβρίου 2008, 00:12
Δν πείραζει Zathura εσύ να σαι κάλα. Περαστικά σου:)

ΥΓ: Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι δουλειά της Χέιλι. Θα το ερευνήσω και θα σου πω αμα είναι.

JamesFord
13 Οκτωβρίου 2008, 00:24
Ναι ρε Zathura, εσυ να 'σαι καλα! Και ολα τα αλλα...

Joel, σταματα τη συντονισμενη προσπαθεια -πλεκτανη- να κατηγορησεις την Ηaley!!! H, πολυαγαπημενη μας, "sex goddess" ειναι αθωα! :grin:

mane
13 Οκτωβρίου 2008, 00:32
Υγεια πανω απ' ολα Κικη. :)

Ωχ αρχισαμε παλι! :lol:

smile88
13 Οκτωβρίου 2008, 01:37
Περαστικα σου!:)

Υ.Γ. Η Χειλι φτιαει!Μεχρι και πλυση εγκεφαλου σου εκανε για να μην της ριξεις το φταιξιμο!:lipsseale

joel_barris
13 Οκτωβρίου 2008, 04:00
Ναι ρε Zathura, εσυ να 'σαι καλα! Και ολα τα αλλα...

Joel, σταματα τη συντονισμενη προσπαθεια -πλεκτανη- να κατηγορησεις την Ηaley!!! H, πολυαγαπημενη μας, "sex goddess" ειναι αθωα! :grin:

Ένταξει σαν γκόμενα άσχμη δεν τη λες, μέτρια τη λες αντε με πολύ προσπάθεια καλή. Αλλά sex goddess;:shock: Μένω άφωνος (σαν τη Χέιλι:haha:)

Περαστικα σου!:)

Υ.Γ. Η Χειλι φτιαει!Μεχρι και πλυση εγκεφαλου σου εκανε για να μην της ριξεις το φταιξιμο!:lipsseale

+1:thumbsup1 Άλλα η zathura δε μασάει απο κάτι τέτοια;)

Zathura007
13 Οκτωβρίου 2008, 08:19
Μην ανησυχείτε. Σαν τη Χέιλι κι εγώ...κακό σκυλί ψόφο δεν έχει.
Κι άντε...πολύ με αγαπήσατε, αλλά είστε offtopic και θα σας σβήσει η Ρούλα.
Αν θέλετε να με ευχαριστήσετε, μιλήστε για τα καταπληκτικά μου δημιουργήματα που λέγονται Zathura007's Recaps!

ScottAndJean
13 Οκτωβρίου 2008, 11:27
Μην ανησυχείτε. Σαν τη Χέιλι κι εγώ...κακό σκυλί ψόφο δεν έχει.
Κι άντε...πολύ με αγαπήσατε, αλλά είστε offtopic και θα σας σβήσει η Ρούλα.
Αν θέλετε να με ευχαριστήσετε, μιλήστε για τα καταπληκτικά μου δημιουργήματα που λέγονται Zathura007's Recaps!

Αμάν βρε Κική... Δεν είμαι και τόσο κακιά πια...

Και περαστικά σε ότι και αν σου συμβαίνει :)

Zathura007
2 Απριλίου 2009, 21:22
Τα recap-podcast για 6.06 και 6.07 θα είναι έτοιμα μέσα στο Σ/Κ, να τα περιμένετε :)