PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Terminator: TSCC στο Star

lapo
11 Σεπτεμβρίου 2008, 23:54
Στο τρειλερ σειρων του Σταρ είδα την σειρα για μια στιγμη αληθευει;

lostS4
11 Σεπτεμβρίου 2008, 23:57
Από ότι πήρε το μάτι μου κάπου αλλού, ναι, αλλά αυτό το τραιλερ δεν το είδα ακόμα!

smallville
12 Σεπτεμβρίου 2008, 00:13
Δεν με εκπλήσει καθόλου,μας έχει συνηθησει σε πολύ καλές σειρές το Star!

smile88
12 Σεπτεμβρίου 2008, 00:22
:shock:WTF.
Τι επαθε το Star?:???:
Δεν βλεπω την σειρα,αλλα πρεπει να την αρχισω τελικα!:P

thrylos4ever
12 Σεπτεμβρίου 2008, 00:32
Ρε παιδιά μαι απόρια...
Πόσο λέτε να πληρώνει το Σταρ για κάθε σείρα που παίρνει;;;

smallville
12 Σεπτεμβρίου 2008, 02:21
Αρκετά,αλλά μάλλον πληρώνει ολόκληρη σαιζόν!

chch
12 Σεπτεμβρίου 2008, 09:11
Εγω καταλαβα με το που κανουμε εδω καινουργιο φορουμ για μια σειρα καταλαβαινει το Star οτι η σειρα αξιζει και παει και την παραγγελνει!!!!!

:lol::lol::lol::lol:

great
12 Σεπτεμβρίου 2008, 10:09
ειμαι σοκαρισμένος, seriously!

john_maniac
12 Σεπτεμβρίου 2008, 11:22
Εγω καταλαβα με το που κανουμε εδω καινουργιο φορουμ για μια σειρα καταλαβαινει το Star οτι η σειρα αξιζει και παει και την παραγγελνει!!!!!

:lol::lol::lol::lol:

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: :respect:

Εγω είχα δει τον πιλότο της σειράς και δεν ενθουσιάστηκα. Τώρα θα του δώσω μια ευκαιρία απο το Star και αν μ'αρέσει, το συνεχίζω κανονικά.;)

GreekCharmed
12 Σεπτεμβρίου 2008, 12:35
Ειλικρινά το STAR Channel έχει "γράψει" σε σύγκριση με άλλα κανάλια. Απο την αρχή κιόλας που έφερνε Friends, Charmed κλπ to είχα σε πολύ μεγάλη εκτίμηση.
Σκίζει σκίζει.

stelios 99
12 Σεπτεμβρίου 2008, 13:45
fernei chuck,gossip girl kai twra terminator?to star fetos ta spaei akoma perisotero..eixe ferei idi smallville,charmed kai supernatural...anebainei to star apotoma pisteuw

whitehed
12 Σεπτεμβρίου 2008, 14:01
Επισης θα πρεπει να ξερετε οτι το Σταρ ειναι το μονο κερδοφορο καναλι...

smallville
12 Σεπτεμβρίου 2008, 14:30
Λογικό ακούγεται,τα μόνα έξοδα του είναι τα δικαιώματα των σειρών και τα δικαιώματα για τις ταινίες που προβάλει!

mefisto26
12 Σεπτεμβρίου 2008, 14:31
Πήρε φόρα το Σταρ!
Ελπίζω μόνο να δείχνει τις σειρές σε λογικές και σταθερές, ώρες!

Επισης θα πρεπει να ξερετε οτι το Σταρ ειναι το μονο κερδοφορο καναλι...

:yes:
Λογικό μου φαίνεται μιας και έχει ελάχιστες δικές του παραγωγές, που αυτές είναι που κοστίζουν πολύ σε ένα κανάλι.
Το πρόγραμμά του στηρίζεται κυρίως σε ταινίες και ξένες σειρές.

Filmfreak
12 Σεπτεμβρίου 2008, 21:31
καλα και περσι ειχε τρειλερ με καμια 20ρια καινουργιες σειρες μεταξυ των οποιων και το Invasion και το Blade The Series και δεν τις εβαλε ποτε

nickpsal
14 Σεπτεμβρίου 2008, 16:12
an einai pantos tha arxisei na deixnei apo tin porti season kai meta then tha exei na deixei tipota giati i deuteri tora provaletai.

windesheim
16 Σεπτεμβρίου 2008, 14:58
είναι το μόνο κανάλι με τάργκετ γκρουπ συγκεκριμένο...δείτε τις ειδήσεις του χαχαχαχα

αλλά αυτό με το "μόνο κερδοφόρο" δεν το νομίζω-πιστεύω. απο που άντλησες την πληροφορία;

t0ny3
10 Μαρτίου 2009, 13:40
Τι εγινε τελικα?Θα το δειξει ποτε?

pruedens
10 Μαρτίου 2009, 14:36
Τι εγινε τελικα?Θα το δειξει ποτε?

Λoγικα οταν τελειωσουν τα επεισοδια των σειρων που προβαλλονται τωρα!! μπορει να μπει στη θεση του ΟΤΗ η του Gossip Girl γιατι δεν μπορουν να βαλουν ολα τα επεισοδια αφου δεν εχουν προβληθει ακομα στην Αμερικη!!

xlntstay
23 Μαρτίου 2009, 13:07
Μεγάλη σημασία έχει και η ταινία του Τerminator που βγαίνει τον Μαιο με τον Bale στον ρόλο του Τζον Κονορ.

t0ny3
31 Μαρτίου 2009, 17:55
Ειδα το Trailer του Star για τον Απριλιο και ελεγε πως θα δειξει την σειρα!Επιτελους!

t0ny3
24 Απριλίου 2009, 14:39
Επιτελους το καναλι θα δειξει την 1η σεζον.Νομιζω πως αυριο ξεκιναει!

Filmfreak
24 Απριλίου 2009, 15:07
στο trailer είδα σκηνές και απο την 2η σαιζόν πάντως...δεν ξέρω αν θα τις δείξει και τις 2 μαζί βέβαια, λίγο δύσκολο μου φαίνεται...

eparatos
26 Απριλίου 2009, 00:26
Τώρα μόλις είδα πως το Star Chanel ξεκίνησε να προβάλει το Sarah Connor Chronicles, κανονικά από την πρώτη σαιζόν, κάθε Σάββατο στις 10.45 σε διπλά επεισόδια [τουλάχιστον έτσι άρχησε].

great
26 Απριλίου 2009, 00:55
Το καθήκον μου σαν τηλεθεατής το έκανα και έδωσα τηλεθέαση στην σειρά (λέμε τώρα...)
Πόσο cool είναι αυτή η Κάμερον!!
Απίστευτη η πρώτη season, ξαναπωρώθηκα!
Λατρεύω την μυθολογία του Terminator και γουστάρω τρελά την σειρά!!

kakashi_hatake
26 Απριλίου 2009, 01:04
Με το Dvd να κυκλοφορεί σε όλα τα Videoclub εδώ και ένα εξάμηνο, αμφιβάλλω αν το είδε κανένας από το κανάλι. ο Great, εγώ με τα ξαδέρφια μου και τους θείους μου, το είδαμε, αλλά μόλις τους είπα ότι είναι στα videoclub μου ζητήσαν να τα νοικιάσω να τα δούνε. Οπότε bye bye STAR.

smile88
26 Απριλίου 2009, 01:15
Εριξα κι εγω μια ματια πριν λιγο,δεν με ενθουσιασε ιδιαιτερα,πολυ αιμα βρε παιδι μου!
Ετσι ειναι παντα?:???:

great
26 Απριλίου 2009, 01:18
Εριξα κι εγω μια ματια πριν λιγο,δεν με ενθουσιασε ιδιαιτερα,πολυ αιμα βρε παιδι μου!
Ετσι ειναι παντα?:???:

αίμα ??
όχι δα, που σε πείραξε ? που είχε ? νομίζω έχουμε δει και χειρότερα σε σειρές...
δεν είναι έτσι πάντως, δες την δες την :thumbsup1

smile88
26 Απριλίου 2009, 01:22
αίμα ??
όχι δα, που σε πείραξε ? που είχε ? νομίζω έχουμε δει και χειρότερα σε σειρές...
δεν είναι έτσι πάντως, δες την δες την :thumbsup1

Δεν ξερω,σε συνδιασμο με τις μηχανες,αηδιασα λιγο.
Ειδικα,πετυχα μια σκηνη,οπου ηταν ενας σε μια αιθουσα,αρχισε να πυροβολαει,κι οταν εφυγε,εδειξε τον μηρο του κι μου φανηκε καπως...Και τις αλλες φορες που εριξα ματια στο Star,ολο κι καποιος θα ειχε αιμα!:P
Δεν ξερω,δεν την πετυχα απο την αρχη,ισως να λεω βλακειες,αλλα αυτη την αποψη εχω τωρα!:P

kakashi_hatake
26 Απριλίου 2009, 01:23
Αίμα;
:???:
Μακάρι να είχε... :(
Τώρα θυμήθηκα τη σκηνή στον Εξολοθρευτή 1 που ο Αρνυ έβγαλε το μάτι του με νυστέρι και καθάριζε την τρύπα με τη πετσέτα...
Αχχχχ...τι ωραίες εποχές...

EmpressKaileena
26 Απριλίου 2009, 01:57
^ Και στο δευτερο που εβγαλε το δερμα απο το χερι του για να δειξει οτι ειναι οντως ρομποτ στη γυναικα του Νταισον.

Οντως, ωραιες εποχες.