PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : The Sarah and Cameron Chronicles - Video Clip By Zathura007

dimath
21 Σεπτεμβρίου 2008, 13:07
Όλοι γνωρίζουμε την ιστορία μεταξύ Sarah και Cameron μέσα από τη σειρά. Αυτό όμως που πολλοί από εμάς δεν έχουμε προσέξει, είναι τα συνεχή λεσβιακά σεξουαλικά υπονοούμενα που υπάρχουν μεταξύ τους. :???: (ναι, αυτή τη φάτσα είχα κι εγώ όταν μου το είπε :lol:).

Τα συνεχή αυτά υπονοούμενα -όπως λέει η ίδια η δημιουργός του video, Zathura007- την σκότωναν λίγο-λίγο μέσα της. Το ποτήρι ξεχείλισε με το επεισόδιο 2x02 και την περιβόητη ατάκα της ιδιοκτήτριας του σπιτιού. Δεν άντεξε και αποφάσισε να φτιάξει αυτό το video για να μας ανοίξει τα μάτια (προσωπικά έμεινα και με το στόμα ανοιχτό στο τέλος :shock:). Από την ιστορία δεν λείπει και ο John Connor (πώς θα μπορούσε άλλωστε).

Πιθανόν κάποιοι απορείτε γιατί κάνω εγώ την παρουσίαση και όχι η ίδια. Η απάντηση είναι γιατί -ως γνωστόν- είναι ιδιαίτερα ντροπαλή με τα θέματα αυτά. :P

Το video περιέχει σκηνές μέχρι και το 2x02 οπότε θεωρείται spoiler για όσους δεν έχουν φτάσει μέχρι εκεί. Τέλος, να προειδοποιήσω, όσοι ενοχλούνται από χιουμοριστικά βιντεάκια με σεξουαλικά υπονοούμενα, να μην το δουν.

"The Sarah and Cameron Chronicles"
by Zathura007

"Warning: Explicit dialogue. Parental discretion is advised."
oUWzSVKvzpI

Όσοι θέλετε καλύτερη ποιότητα, μπορείτε να το κατεβάσατε από εδώ (http://rapidshare.com/files/147069917/TSACC.avi) (30ΜΒ).

Ελπίζω να το απολαύσατε όσο κι εγώ. Περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια. :yes:

EmpressKaileena
21 Σεπτεμβρίου 2008, 13:20
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Καλα, ελιωσα...

-You broke my fake heart.
-You broke my vagina!
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Κι επισης ενα ευχαριστω στη Zathura007 που το εφτιαξε κι εσενα που το παρουσιασες...;)

lostS4
21 Σεπτεμβρίου 2008, 13:36
Πολύ καλό Zathura007, πραγματικά είχε γέλιο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

I don't care what your system says, she's my MILF :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:: rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

μαμάτο!!!!!!!!!!!!
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

windesheim
21 Σεπτεμβρίου 2008, 14:50
τέλειο! πολύ γέλιο

Zathura007
21 Σεπτεμβρίου 2008, 15:58
Κανονικά δε θα έφτιαχνα εγώ femslash βιντεάκι, θα το άφηνα αυτό στα χέρια της ειδικού, Miss Frost, η οποία άφησε και comment στη σελίδα του βίντεο στο youtube, η οποία όπως γράφει ετοιμάζει κι αυτή κάτι παρόμοιο. Χρειάστηκαν μήνες αλλά της έπεισα ότι πια τα υποννοούμενα έχουν χτυπήσει κόκκινο. Επίσης, πρέπει να ήμασταν οι μόνες που είδαμε την ατάκα "Once upon a time, you were inside her" με πονηρό μάτι. Γι' αυτό δε γινόταν να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια.

Να περιμένετε το αριστουργηματικό βιντεάκι της με αλλαγμένους υπότιτλους, θα δώσω εδώ το λινκ όταν είναι έτοιμο. Θα είναι σίγουρα καλύτερο απ' το δικό μου.

Thank God που βρήκατε το δικό μου αστείο! Να 'στε καλά!
Ευχαριστώ, γλυκέ μου dimath, για την παρουσίαση!

stelbak
21 Σεπτεμβρίου 2008, 16:59
Zathura:worthy: τέλειο το βίντεο!
Που τα σκέφτεσαι όλα αυτά βρε?:P
Και το κομμάτι που έβαλες όλα τα λεφτά!:rotfl:
Μπράβο!!:thumbsup1
Να περιμένω κάτι ανάλογο και για άλλες σειρές?:innocent:

pokka
22 Σεπτεμβρίου 2008, 10:31
Μπράβο πόλυ ωραίο! Ευχαριστούμε την Zathura 007 και τον dimath για την παρουσίαση. Είχε πράγματι πλάκα και το διασκέδασα.

smallville
22 Σεπτεμβρίου 2008, 12:28
Γαμώτο έχω λιώσει στο γέλιο με το βίντεο,απίστευτες ατάκες όλες!Μπράβο Zathura007 gγια το βίντεο και dimath για την παρουσίαση,περιμένουμε και άλλα για να λυθούμε στα γέλια περισσότερο!

Manstingiac
22 Σεπτεμβρίου 2008, 14:05
- You broke my vagina! :haha:
- She is my MILF! :rotfl: :worthy: :respect: :yahoo: :dance: :haha: :rotfl: :thumbsup1 :) :P :shock:

:yahoo: Άριστο, Βέλτιστο, Κράτιστο!! :yahoo:

Συνεχίστε να μας χαρίζετε τέτοια video..

windesheim
22 Σεπτεμβρίου 2008, 16:32
το οτι έψαξα να βρω τι σημαίνει το Milf τι σημαίνει άραγε; :rolleyes:

και πάλι συγχαρητήρια.

dimath
23 Σεπτεμβρίου 2008, 00:09
το οτι έψαξα να βρω τι σημαίνει το Milf τι σημαίνει άραγε;

Μα φυσικά σημαίνει ότι τα video που φτιάχνει η Zathura είναι άκρως εκπαιδευτικά αφού μας οδηγούν στην αναζήτηση γνώσης! Η αναζήτηση έρχεται αβίαστα καθώς η ακόρεστη δίψα μας για να γνωρίσουμε τον νέο κόσμο που ανοίγεται διάπλατα μπροστά μας, δεν μας αφήνει περιθώρια για άλλη επιλογή.

Βέβαια, μια πιο πεζή εκδοχή είναι ότι δεν παρακολουθείς εκπαιδευτικά ντοκιμαντέρ. :P :)

Manstingiac
23 Σεπτεμβρίου 2008, 00:30
...εκπαιδευτικά ντοκιμαντέρ. :P :)

Ντοκυμαντερ περί την αναπαραγωγή του ανθρώπινου είδους...:P :lipsseale :rotfl: