Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Friday Night Lights Season 3 - Official Discussion Thread
spyros13 gwf
1 Οκτωβρίου 2008, 20:02
H αγαπημένη μας σειρά επιστρέφει αύριο για τον 3ο κύκλο της.
http://i349.photobucket.com/albums/q392/dimath/poster1ddd.jpg
Σ' αυτό το thread θα συζητάμε για την 3η σεζόν του Friday Night Lights, θα ενημερώνεστε για τις εκδόσεις που πρόκειται να μεταφραστούν, καθώς και για την πορεία της μετάφρασης (να ξέρετε από τώρα ότι θα περιμένουμε πρώτα να βγαίνουν οι αγγλικοί υπότιτλοι και μετά θα ξεκινά η μετάφραση, οι σχετικές ερωτήσεις θα σβήνονται και ο χρήστης θα τιμωρείται).
Να χρησιμοποιείτε spoiler tags για ότι αφορά την εξέλιξη της σειράς.
Να πω τέλος ότι αποφασίσαμε να κάνουμε official thread και όχι ξεχωριστά θέματα για κάθε επεισόδιο, κάτι που μπορεί να αλλάξει αν υπάρχει μεγάλη κίνηση εδώ.
savvas999
1 Οκτωβρίου 2008, 20:09
Επιστρέφει ένα από τα καλύτερα teen drama ever!
Επιτέλους :thumbsup1
kostasm13
1 Οκτωβρίου 2008, 20:12
Πρεμιερα αποψε?
Ξερουμε κατι για το μελλον της σειρας? Ποσα επεισοδια ή σεζον θα εχει ακομα?
Προφανως η σειρα θα ξεκινησει ως συνεχεια της κομμενης σε ακυρο σημειο 2ης σεζον...?
ΥΓ: σορρυ αν καπου εχουν ειπωθει ολα αυτα, αλλα δεν εχω παρακολουθησει τα οποια θρεντ για το FNL το καλοκαιρι...
savvas999
1 Οκτωβρίου 2008, 20:17
Θα δούμε την 3η σεζόν πρώτα από DirectTV και αργότερα στο NBC.
13 καινούργια επεισόδια αλλά άγνωστο εαν υπάρξουν κι άλλες σεζόν (ελπίζω να έχει πάντως :))
lerris
1 Οκτωβρίου 2008, 20:23
Άντε, επιτέλους επιστρέφει! :clapping:
Να δούμε τι θα δούμε!
Ευκαιρία να τελειώσω κι εγώ με τα τελευταία επεισόδια της 2ης σαιζόν που έχασα και να μπω απ' ευθείας στην 3η. :dance:
thrylos4ever
1 Οκτωβρίου 2008, 20:35
Μια εκπληκτική σειρά που (δικαίως) σώθηκε τη τελευταία στιγμή επιστρέφει.....:yahoo::yahoo:
Πάμε γερά ρε FNL!!!:clapping::clapping:
Να ρωτίσω, επειδή πλεον θα προβάλετε από καλωδιακό κανάλι, παίζει να είναι μεγάλυτερη η διάρκεια των επεισοδίων;;;;:???::???:
lerris
1 Οκτωβρίου 2008, 20:38
Να ρωτίσω, παίζει επειδή πλεον θα προβάλετε από καλωδιακό κανάλι να είναι μεγάλυτερη η διάρκεια των επεισοδίων;;;;:???::???:
Μπα, δε νομίζω να είναι μεγαλύτερη η διάρκεια.
Απ' ότι ξέρω στο περίπου, η διάρκεια των επεισοδίων καθορίζεται από τις εταιρείες παραγωγής κι όχι τους σταθμούς και σχεδόν πάντα σε τέτοιου είδους σειρές, η διάρκεια περιορίζεται γύρω στα 43 λεπτά.
Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια, καθώς δεν είμαι 100% σίγουρος. ;)
savvas999
1 Οκτωβρίου 2008, 20:48
TV Network: DirecTV Channel 101
Airdate: October 1, 2008
Episode Number: 301
Runtime: 60 minutes
Genre: Drama
Δεν ξέρω αν έκαναν κάποιο λάθος ή όχι αλλά εδώ λέει ότι η διάρκεια του επεισοδίου είναι μια ώρα.
kostasm13
1 Οκτωβρίου 2008, 20:51
Μηπως το λεει μαζι με τις διαφημισεις?
lerris
1 Οκτωβρίου 2008, 20:52
TV Network: DirecTV Channel 101
Airdate: October 1, 2008
Episode Number: 301
Runtime: 60 minutes
Genre: Drama
Δεν ξέρω αν έκαναν κάποιο λάθος ή όχι αλλά εδώ λέει ότι η διάρκεια του επεισοδίου είναι μια ώρα.
Μάλλον εννοούν μαζί με τις διαφημίσεις. ;)
Edit: lol, Kosta! :lol:
tonypapadovic
1 Οκτωβρίου 2008, 20:52
Βασικά σε όλες τις σειρές το ίδιο θα δείτε ότι λέει, όσες βλέπουμε και από τα networks είναι 60min με τις διαφημίσεις.
Πάντως, μένει να δούμε, αν είχαμε άλλο δείγμα από το Direct, θα ξέραμε αν έχει διαφημίσεις ή όχι.
doctor
1 Οκτωβρίου 2008, 20:56
Να πω εδώ στα παιδιά που θα το μεταφράσουν, αν χρειαστούν βοήθεια για κανέναν όρο american football, μη διστάσουν να ρωτήσουν. Θα χαρώ να βοηθήσω.
savvas999
1 Οκτωβρίου 2008, 20:57
Ναι τελικά μαζί με τις διαφημίσεις είναι λογικά.
Επειδή και στα επεισόδια 1ης-2ης σεζόν έχει ως διάρκεια 60 λεπτά ;)
--------------------------------------------
Oρίστε και το πρώτο trailer-promo της 3ης σεζόν
7oO0yV6e9kQ
thrylos4ever
1 Οκτωβρίου 2008, 21:03
Πάντως εφόσον θα προβληθεί αργότερα απο το NBC μάλλον θα είναι 40λεπτο για να ειναι καλυμένο και το NBC.....
Tέσπα μακάρι να είναι 50λεπτα γιατί τα 13 επεισόδια είναι λίγα....
PyrSos_
1 Οκτωβρίου 2008, 21:04
Εξαιρετικά νέα!
Να μη ξεχάσω να πάρω πατατάκια γι' αύριο...
lerris
1 Οκτωβρίου 2008, 21:09
Oρίστε και το πρώτο trailer-promo της 3ης σεζόν
Ωραίο τρέιλερ!
Το background τα σπάει!! :respect:
iasonkolak
1 Οκτωβρίου 2008, 21:23
mia apo tis agapimenes mou seires pou 8ewrw tin kaluteri san teen drama kai apo tis kaluteres san drama sketo pisw apo to lost,perimena pws kai pws gia autin tin seira mou eftiaxe to kefi thnx
Succubi
1 Οκτωβρίου 2008, 22:58
επιτελους αρχιζει
stelbak
1 Οκτωβρίου 2008, 23:14
Τι ωραία που ξεκινάει πάλι!
Μου λειψε το FNL!!
Το trailer καταπληκτικό!
Μακάρι η 3η σεζόν να είναι ισάξια της 1ης!
13 επεισόδια μόνο???:(
eirinaki
1 Οκτωβρίου 2008, 23:27
FNL is back :dance: :yahoo: :dance: :yahoo: :grin:
Πολύ χαίρομαι, που κατάφεραν να συνεχίσει η σειρά... Ανυπομονώ για τη συνέχεια...
Μου έχει λείψει απίστευτα :yes:
Τέλειο το τρέιλερ :respect:
_Foto_01
2 Οκτωβρίου 2008, 00:33
ax epitelous pos kai pos to perimena...ti teleia seira...giati de ti pire ki auti to star na to blepo kai ta palia ekei ?alla ama kanei pali kamia xalia metafrasi...
john_maniac
2 Οκτωβρίου 2008, 01:00
Καταπληκτικό trailer :worthy:
Και επιτέλους FNL is back :yahoo::dance::clapping::grin:
huddy
2 Οκτωβρίου 2008, 01:08
xaxaxa δεν ήξερα καν ποτε ξεκινάει.. :???: κρίμα που θα είναι μονο 13 επεισόδια..:(
το trailer γ@μ@το...:clapping:
Grace_Kelly
2 Οκτωβρίου 2008, 01:24
Οντως φοβερό trailer. Για να δούμε! :)
Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose
sheppard
2 Οκτωβρίου 2008, 03:11
Άντε επιτέλους, πώς και πώς το περιμένουμε! Αχ ρε Tim, τι θα μας κάνεις πάλι... http://www.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_blush2.gif
sheppard
2 Οκτωβρίου 2008, 12:25
Κυκλοφόρησε η έκδοση Friday.Night.Lights.S03E01.HDTV.XviD-H
Καλή σαιζόν και καλό κουράγιο στην μεταφραστική ομάδα.
Clear Eyes, Full Hearts Can' t Lose
panoslost
2 Οκτωβρίου 2008, 12:39
Καλημέρα και από μένα και σαν μέλος της ομάδας να πω ότι μόλις βγούνε οι αγγλικοί θα αρχίσουμε τη μετάφραση! :)
dervel
2 Οκτωβρίου 2008, 13:57
Αν μπορει καποιος και εδω ενα πμ...ευχαριστω πολυ!καλη αρχη με τους υποτιτλους!
thrylos4ever
2 Οκτωβρίου 2008, 14:38
Πριν λίγο με πήρε τηλέφωνο ο θείος μου και μου είπε πως τελικά το επεισόδιο έχει διάρκεια κοντά 52 λεπτά......:dance::dance:
john_maniac
2 Οκτωβρίου 2008, 14:41
Πριν λίγο με πήρε τηλέφωνο ο θείος μου και μου είπε πως τελικά το επεισόδιο έχει διάρκεια κοντά 52 λεπτά......:dance::dance:
51.31 για την ακρίβεια :)
tonypapadovic
2 Οκτωβρίου 2008, 14:45
:dance: 51.31 για την ακρίβεια :dance:
Να συμπληρώσω δύο πράγματα, πρώτον οι αγγλικοί υπότιτλοι πέρυσι ήταν έτοιμοι μετά από καιρό, επομένως αν ισχύει και φέτος, και οι ελληνικοί θα είναι έτοιμοι τότε. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους υπότιτλους θα διαγράφεται και ο χρήστης θα τιμωρείται.
Δεύτερον, τα posts σχετικά με τους θείους και αυτά θα διαγράφονται, κάντε υπομονή και αργά ή γρήγορα θα σας το φέρει και ο δικός σας θείος.
lerris
2 Οκτωβρίου 2008, 14:51
Σοβαρά;;;
Άντε, ωραία!! :dance:
Άραγε διήρκησε τόσο γιατί είναι season premiere ή θα συνεχίσει να είναι τόση η διάρκεια σε όλη τη σαιζόν;
john_maniac
2 Οκτωβρίου 2008, 15:16
Μόλις τελείωσα το επεισόδιο. Πολύ ωραίο ήταν. Έδωσε υποσχέσεις για μια χρονιά καλύτερη της περσινής. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Καιρός ήταν, μου είχε λείψει! :yahoo:
Τώρα περιμένουμε τους αγγλικούς για να μεταφράσουμε. Απλά να πω στα παιδιά να κάνουν υπομονή. :)
Σχόλιο:
η Λάιλα ήταν ακόμα πιο όμορφη σε αυτό το επεισόδιο :oops:
Και τέλος σας έχω μια ερώτηση :grin:
Are you ready for friday night??? :clapping::clapping::clapping:
Clear Eyes, Full Hearts Can' t Lose :yes:
Kαλή σαιζόν να έχουμε :thumbsup1
panoslost
2 Οκτωβρίου 2008, 15:18
θα το δω όταν επιστρέψω σπίτι από δουλειά!
και να πω ότι οι αγγλικοί αργούν λίγο!!συνήθως πέρσυ έβγαιναν περίπου μια βδομάδα μετά!!!να δούμε αν υπάρχει πρόοδος φέτος!ας ελπίσουμε! :) όποιος τους βρει τους ποστάρει πάντώς ;)
greekie
2 Οκτωβρίου 2008, 16:18
Ένα πμ και σε μένα βρε παιδιά γιατί δεν το βρίσκω πουθενά...:confused:
thrylos4ever
2 Οκτωβρίου 2008, 17:15
Μόλις τελείωσα το επεισόδιο. Πολύ ωραίο ήταν. Έδωσε υποσχέσεις για μια χρονιά καλύτερη της περσινής. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Καιρός ήταν, μου είχε λείψει! :yahoo:
Τώρα περιμένουμε τους αγγλικούς για να μεταφράσουμε. Απλά να πω στα παιδιά να κάνουν υπομονή. :)
Σχόλιο:
η Λάιλα ήταν ακόμα πιο όμορφη σε αυτό το επεισόδιο :oops:
Και τέλος σας έχω μια ερώτηση :grin:
Are you ready for friday night??? :clapping::clapping::clapping:
Clear Eyes, Full Hearts Can' t Lose :yes:
Kαλή σαιζόν να έχουμε :thumbsup1
Αν μπορείς πες μας λίγο, τα credits τα έχουν κρατήσει;;;:???::???:
tinkerbell20
2 Οκτωβρίου 2008, 21:23
oh..oh...epitelous!!!den tin perimena toso grigora..nomiza oti tha ksekinisei meta ta xristougenna!!!ax..teleia!!!eimai para poli xaroumeni...epistrefei o theos TIM RIGGINS!!!anipomono na do tis ekselikseis....:D
sheppard
2 Οκτωβρίου 2008, 22:01
Και τα credits εκεί και όλα! Coach Taylor on fire και το μότο της χρονιάς:
Are you ready for Friday night???
:clapping: :clapping: :clapping: :clapping:
john_maniac
3 Οκτωβρίου 2008, 00:33
Αν μπορείς πες μας λίγο, τα credits τα έχουν κρατήσει;;;:???::???:
Tα έχουν κρατήσει αλλά αυτό που με απογοήτευσε είναι οτι έχει τις ίδιες σκηνές περίπου με την 2η :(
thrylos4ever
5 Οκτωβρίου 2008, 15:21
Παιδιά ακόμα να βγούνε οι αγγλικοί;;;:???::???:
panoslost
6 Οκτωβρίου 2008, 00:42
Παιδιά ακόμα να βγούνε οι αγγλικοί;;;:???::???:
δεν έχω βρει κάτι ακόμη!υπομονή!συνηθως περσυ έκανα 2 βδομάδες να βγουν:(
costas_paok
7 Οκτωβρίου 2008, 16:01
παιδιά πού το βρήκατε το επεισόδιο?? ας μου στειλει και μενα κάποιος πμ
Rorschach
8 Οκτωβρίου 2008, 04:17
Καταπληκτικο το επεισοδιο, τα ειχε ολα.
Grace_Kelly
8 Οκτωβρίου 2008, 04:29
Φοβερό επεισόδιο, τέτοια επεισόδια θέλω να βλέπω στο FNL. O Coach μορφή οπως πάντα -respect-, ο Tim (♥) και αυτος οπως ακριβώς ήταν.
Είχαμε και παιχνίδι στο τέλος του επεισοδίου.... ολα τέλεια!
john_maniac
8 Οκτωβρίου 2008, 13:27
Να ενημερώσω ότι η μετάφραση έχει ξεκινήσει και μέσα στις επόμενες μέρες θα ανέβουν οι υπότιτλοι :)
panoslost
9 Οκτωβρίου 2008, 16:17
πολύ καλό το επεισόδειο!!ωραία αρχή!!!
πολύ σύντομα και υπότιτλοι! ;)
thrylos4ever
9 Οκτωβρίου 2008, 17:44
Παιδιά το επόμενο επεισόδιο δε θα έβγαινε σήμερα;;;:???::???:
Rorschach
9 Οκτωβρίου 2008, 21:34
Βγηκε επιτελους.
panoslost
9 Οκτωβρίου 2008, 23:13
εγώ το 2ο δεν το έχω βρει πουθενά! :(
alexdeli
9 Οκτωβρίου 2008, 23:30
απίστευτο μωρό η τζούλι, είναι άλλη φάση εντελώς
εγώ το 2ο δεν το έχω βρει πουθενά! :(
τώρα; :P
panoslost
9 Οκτωβρίου 2008, 23:42
απίστευτο μωρό η τζούλι, είναι άλλη φάση εντελώς
τώρα; :P
Ζούμε παλιές μεγάλες στιγμές!!:P:P:P8)8)8)8)
Ναι, αγόρι μου
, τώρα είμαστε εντάξει!!:worthy:
brazdas
10 Οκτωβρίου 2008, 00:58
Μόλις προμηθεύτηκα και το δεύτερο επεισόδιο.
Δεν έχω δει ακόμη το πρώτο, αλλά με φτιάχνετε με αυτά που λέτε. Μου έλειψαν τα κορίτσια του Friday Night Lights;):lol::lol:
savvas999
14 Οκτωβρίου 2008, 18:07
Πολύ καλό το πρώτο επεισόδιο! Κλάσεις ανώτερο από το αντίστοιχο της περσινής σεζόν.
Τι να λέμε τώρα για το FNL....!
Σύντομα θα δω και το 2ο!
sofia24
17 Οκτωβρίου 2008, 01:46
Μόλις είδα και τα 3 επεισόδια!Τελικά μου είχε λείψει πολύ αυτή η λατρεμένη σειρά!Ξεκίνησε πολύ δυναμικά και ελπίζω να συνεχίσει στα ίδια επίπεδα!
Coach πολλά :respect:
alexdeli
17 Οκτωβρίου 2008, 10:10
Πάρα πολύ καλή η 3η σαιζόν μέχρι στιγμής.
sofia24
24 Οκτωβρίου 2008, 02:03
Ωραίο και το 4ο.Πολύ ηλίθια αυτή η Τάιρα, δεν αφήνει αρσενικό για αρσενικό τι θέλει τελοσπάντων!
Tatum
27 Οκτωβρίου 2008, 15:17
Τρομερή σειρά. Από τις λίγες ξένες που μ' άρεσαν. Θέλω και άλλες σεζόν. Θέλω να τους δείξει όταν θα πάνε και στα πανεπιστήμια...
Θέλω και 4 σεζόν.
mr.kontos
28 Οκτωβρίου 2008, 20:09
επικη σειρα την ξεκινησα προχθες και ηδη εχω δει και τισ 2 σαιζον τωρα θα μπω για την 3 κι απο οσα εχω διαβασει εδω θα ειναι απιστευτη!
Tim Riggins goes ON! :P
alexdeli
28 Οκτωβρίου 2008, 21:06
mr.kontos, αν και θα 'ταν καλύτερα να τα λέγαμε αυτά στο ριβιού της σειράς, για μένα, το FNL είναι από τις πιο αδικημένες σειρές εδώ στο σάιτ. Με το σκεπτικό ότι δεν τη γνωρίζει πολύς κόσμος. Αν κάνει το κόπο κάποιος να δει τον πιλότο, θα του αρέσει κατά πάσα πιθανότητα, αυτό πιστεύω εγώ. Δηλαδή, από όσους την ξεκίνησαν, ελάχιστοι την παράτησαν.
mr.kontos
28 Οκτωβρίου 2008, 22:22
mr.kontos, αν και θα 'ταν καλύτερα να τα λέγαμε αυτά στο ριβιού της σειράς, για μένα, το FNL είναι από τις πιο αδικημένες σειρές εδώ στο φόρουμ. Με το σκεπτικό ότι δεν τη γνωρίζει πολύς κόσμος. Αν κάνει το κόπο κάποιος να δει τον πιλότο, θα του αρέσει κατά πάσα πιθανότητα, αυτό πιστεύω εγώ. Δηλαδή, από όσους την ξεκίνησαν, ελάχιστοι την παράτησαν.
συμφωνω σαυτο οντως ειναι απο τις πιο αδικημενες σειρες... :whip:
GRE4ANDREAS
2 Νοεμβρίου 2008, 04:34
Η σαιζόν πάει πολύ καλά! Μέχρι το 5ο που είδα:
Ο Ματ είμαι περίεργος να δω πως θα τα πάει ως νούμερο 2' λέτε να αγριέψει?
Και η μαμά του να δω τι ρόλο θα βαρέσει στη συνέχεια.
Ειδικά αν δείτε τρέιλερ από το 6ο...υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα με την Τζούλι...προσαρμόζεται όμως και άλλο ο Μακ Κόι...
Κατά τα άλλα η Λάιλα παραμένει %&%&&&#όμορφη.
Ο Τιμ ηγέτης, η Τάιρα μου σπάει λίγο τα νεύρα,
ο Σμας έκανε την τύχη του
και ο κόουτς οπως πάντα κάνει ότι μπορεί!
brazdas
7 Νοεμβρίου 2008, 13:28
Εχθές είδα και το 6ο επεισόδιο. Η σειρά είναι άπαιχτη!! Απ' τις καλύτερες για μένα! Σίγουρα θα συνεχίσει έτσι και καλύτερα!!
Καλή φάση που τα ξαναβρήκαν η Τζούλι με τον Ματ, γιατί θέλει και κάτι καλό στη ζωή του ο Ματ σε αυτή την φάση που είναι, μια κοπέλα όπως η Τζούλι είναι ότι πρέπει. Να μην του το γυρίσει μόνο όπως στις αρχές της 2ης σεζόν. Η Λάιλα, παραμένει πιστή στην παράδοση;) Απίστευτη, τι να πει κανείς. Το θέμα είναι ότι θα μπορούσε να βρει κάτι καλύτερο από τον Τιμ!!
sheppard
7 Νοεμβρίου 2008, 13:37
Το θέμα είναι ότι θα μπορούσε να βρει κάτι καλύτερο από τον Τιμ!!
Εδώ Σάββα μου, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω! :lol: :lol: :lol:
Tim Riggins, ftw!
sofia24
11 Νοεμβρίου 2008, 02:18
Εμένα πάλι μου αρέσουν πολύ σαν ζευγάρι! Και ο Τιμ καλό παιδί είναι κατά βάθος κι ας κάνει μ@λ@κίες που και που!:grin:Οπότε η Λάιλα είναι η πιο τυχερή με τέτοιο παίδαρο δίπλα της...
sangreaL
11 Νοεμβρίου 2008, 10:42
ναι είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι. αλλα αν το συνεχίσουμε έτσι όλο το thread θα βγεί με spoiler tags. χαχαχα;)
sofia24
14 Νοεμβρίου 2008, 02:21
Το 7ο καλούτσικο μου φάνηκε!Μα αυτός ο Λάντρυ τόσο άτυχος να είναι? Νόμιζε ότι βρήκε την κατάλληλη κοπέλα και χαρούμενος το ανακοίνωσε στην Τάιρα!! Υποψιάστηκα ότι κάτι τρέχει μ'αυτό το κορίτσι:lol::lol:
brazdas
15 Νοεμβρίου 2008, 02:26
Πολύ καλό και το 7ο. Δεν την βαριέμαι καθόλου αυτή τη σειρά!!
Θα συμφωνήσω με την Σοφία γι' αυτό με τον Λάντρυ. Που θα πάει κάτι θα γίνει!!
Πάντως με χάλασε που δεν έδειξε Σάρεσεν και Τζούλι, θα μπορούσαν αν τους έβαζαν λιγάκι, σε τρυφερές στιγμές!!;)
Μου έχει πρήξει τα @@ και ο πατέρας του DJ MCoy (αν γράφεται έτσι), αλλά που θα πάει θα τον βάλει στην θέση του ο coach μια και καλή!!
Sheppard, σου επιτρέπω να διαφωνήσεις :lol:
Πιστεύω πάντως ότι ο QB1 Τζέισον Στριτ και η Λάιλα ήταν πολύ καλύτερο ζευγάρι!:):)
brazdas
20 Νοεμβρίου 2008, 22:59
Άλλο ένα δυνατό επεισόδιο!!
Μεγάλη μ@λ@κία έκανε η Τάιρα. Αν είχε δίπλα της τον Λάντρυ θα την βοηθούσε για να μπει στο κολλέγιο, θα την ενθάρρυνε. Δεν θα την έπαιρνε μαζί του σε ταξίδι με αποτέλεσμα να χάσει τα πάντα!! Πόσο κόπο για να μπει στο κολλέγιο και λίγο πριν το τέλος τα κατέστρεψε όλα!! Τέλος πάντων, παρ' όλ' αυτά παραμένει γυναικάρα!!:lol:
sofia24
21 Νοεμβρίου 2008, 00:54
Πολύ καλό επεισόδιο και συγκινητικό στο τέλος!Συμφωνώ με τον Σάββα για την Τάιρα. Δεν της αξίζει ο Κας και σίγουρα αργότερα θα το μετανοιώσει! Κρίμα να τα παρατήσει έτσι, δεν σκέφτηκε λογικά...
Δεν βλέπω πολύ κίνηση στο φόρουμ δυστυχώς, τι έγινε ρε παιδιά δε σας "γεμίζει" η σειρά? Γιατί νομίζω μια χαρά τα πάει και η 3η σαιζόν αν και απουσιάζει ο Σμας!
brazdas
21 Νοεμβρίου 2008, 01:18
Καλά πάει η 3η σεζόν, Σοφία, αλλά χωρίς υπότιτλους πίστεψέ με είναι πολλοί που δεν βλέπουν τα επεισόδια. Περιμένουν μήπως και βγουν και τα δουν μαζεμένα.
sofia24
21 Νοεμβρίου 2008, 01:23
Είναι και αυτός ένας κύριος λόγος, έχεις δίκιο!
GRE4ANDREAS
21 Νοεμβρίου 2008, 10:32
Πολύ ωραία κυλάει η σεζόν μέχρι το 8ο:
Χαρούμενος για το Ματ-Τζούλι... Γενικά μου τη δίνει που ο μικρός Μακ κόι είναι συμπαθητικός χαρακτήρας και δεν μπορώ να του κρατήσω μούτρα (σε αντίθεση με τον παλιοπατέρα του) παρά το ότι είναι QB1 στη θέση του Ματ.
Όλα τα λεφτά οι βλάχοι στο NY:)
μια χαρά τα πάει και η 3η σαιζόν αν και απουσιάζει ο Σμας!
Μας έλειψε:cry3:
c@mel
22 Νοεμβρίου 2008, 18:41
Την Τάιρα την βλέπω σε μερικά επεισόδια να γυρνάει κλαμμένη, μετανιωμένη, έγκυος για να μην πω και δαρμένη. Και η πλάκα είναι ότι ο Λάντρυ θα την δεχτεί και θα της κάνει... τεμενάδες:p .
Όσο για τον Τίμ μπορεί να είναι τύπος που δεν πολυ γουστάρω αλλά κατα βάθος είναι καλός και εδω που τα λέμε και πολύ ωραίος.
Υ.Γ. Έλεος με τις μπότες πια. Φουστάνι και μπότα, παντελόνι και μπότα, πυτζάμες και μπότα. Βγαίνουν και μπότες-παντόφλες αν είναι να πάρουμε.:p
sheppard
25 Νοεμβρίου 2008, 18:08
Έχει πάρει κανενός το μάτι πότε έχει επόμενο επεισόδιο?
sofia24
25 Νοεμβρίου 2008, 18:14
3 Δεκεμβρίου θα προβληθεί το 9.
c@mel
25 Νοεμβρίου 2008, 18:15
Repo:p :p :p :p
panathinaikara
1 Δεκεμβρίου 2008, 16:08
να ρωτήσω κάτι: είχα δει και το 15ο επεισόδιο της 2ης σεζόν και μόλις ξεκίνησα το 1ο της 3ης. Λοιπόν μου φάνηκε ότι υπήρχε κάποιο κενό και ρωτάω μήπως έχουν παιχθεί και άλλα επεισόδια; παρατηρήσατε εσείς κάτι τέτοιο;
sangreaL
1 Δεκεμβρίου 2008, 19:02
να ρωτήσω κάτι: είχα δει και το 15ο επεισόδιο της 2ης σεζόν και μόλις ξεκίνησα το 1ο της 3ης. Λοιπόν μου φάνηκε ότι υπήρχε κάποιο κενό και ρωτάω μήπως έχουν παιχθεί και άλλα επεισόδια; παρατηρήσατε εσείς κάτι τέτοιο;
πες μου και εμένα ρε φίλε. γιατί το είπα σε ένα δύο φίλους και πάνε να με βγάλουν τρελλό. ειδικά για τον smash εγώ δεν θυμάμαι τίποτα.
panathinaikara
1 Δεκεμβρίου 2008, 22:52
ουφ, ησύχασα! τελικά δεν είμαι τρελός!! lol
Το θέμα είναι ότι δεν έχω βρει αντίστοιχη συζήτηση ούτε στο tv.com (καλά δεν έψαξα εξονυχιστικά και όλα τα threads). Anyway, όποιος ξέρει πού μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για το τι έπαιξε ενδιάμεσα, ας βοηθήσει
kostasm13
4 Δεκεμβρίου 2008, 22:44
Μολις ξεκινησα κι εγω την σεζον! Τρομερο πρωτο επεισοδιο!
Να κανω μια ερωτηση, γιατι εχω και καιρο που ειδα την 2η σεζον...
Η 2η σεζον κοπηκε καπου στην μεση, και αφορουσε γενικα την χρονια μετα το πολιτειακο. Ειχε δειξει ομως πουθενα οτι οι Panthers ειχαν φτασει παλι στα play-offs και οτι τραυματιστηκε ο Σμας? Δεν τα θυμαμαι αυτα...
Εμενα μου φανηκε οτι ξεκινησαν την 3η σεζον σαν να θεωρησαν οτι η 2η σεζον ειχε παιχτει ολη οπως θα επρεπε... Πεταξαν ας πουμε ετσι στο ασχετο οτι η γυναικα του προπονητη εγινε διευθυντρια...
brazdas
5 Δεκεμβρίου 2008, 00:47
Κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει κάποιο κενό στις δύο σεζόν, δεν είμαι και πολύ σίγουρος πάντως γιατί δεν πολυθυμάμαι το τέλος της 2ης σεζόν.
Η 3η σεζόν πάντως τα σπάει.
Καλό και το 9ο επεισόδιο, προχωράμε γερά και δυνατά!!:):)
Όσο για την Τάιρα, νομίζω ότι τα λόγια είναι περιττά. Κάποια την είχε προειδοποιήσει αλλά δεν άκουγε!! (το λέω έτσι για να μην βάζω spoiler, βαριέμαι!!:lol:)
kostasm13
5 Δεκεμβρίου 2008, 18:04
Μολις ειδα το 3x02... Τι θεϊκο επεισοδιο! :respect:
Η σκηνη με τον Σμας που ειναι το βραδυ στο γηπεδο και ξαφνικα μπαινει ολη ομαδα μεσα και παιζουν, ειναι απο τις ωραιοτερες και συγκινητικοτερες τις σειρες! :*( :respect:
Και αυτη μετα που παει ο coach (:worthy: ) στο σπιτι του και του λεει τα νεα, και οταν φευγει ακουει τις φωνες χαρας απο μεσα! :*( :respect:
Παμε ρε FNL γερα! :respect:
c@mel
5 Δεκεμβρίου 2008, 20:05
Μολις ειδα το 3x02... Τι θεϊκο επεισοδιο! :respect:
Η σκηνη με τον Σμας που ειναι το βραδυ στο γηπεδο και ξαφνικα μπαινει ολη ομαδα μεσα και παιζουν, ειναι απο τις ωραιοτερες και συγκινητικοτερες τις σειρες! :*( :respect:
Και αυτη μετα που παει ο coach (:worthy: ) στο σπιτι του και του λεει τα νεα, και οταν φευγει ακουει τις φωνες χαρας απο μεσα! :*( :respect:
Παμε ρε FNL γερα! :respect:
Τότε θα σου αρέσει πολύ το 4ο. Κορυφαίο!!!:worthy:
kostasm13
6 Δεκεμβρίου 2008, 01:02
Τότε θα σου αρέσει πολύ το 4ο. Κορυφαίο!!!:worthy:
Δεν υπαρχει αυτη η σειρα!
Μεγαλες δοσεις :*( στο τελος και πολυ :clapping:!
Τα λογια ειναι περιττα για τον Coach Taylor... Μακραν απο τους καλυτερους χαρακτηρες σε σειρα ever...
Απλα :respect:
Ο Ματ το παλικαρι ειναι τρομερος... Εχει περασει τοσα, και παντα βρισκει το κουραγιο και συνεχιζει... :clapping:
@panathinaikara: τωρα ειδα το ποστ σου, και οπως θα ειδες εκανα κι εγω την ιδια ερωτηση περι ασυνεχειας μεταξυ 2ης και 3ης σεζον...
Μαλλον οι σεναριογραφοι θα ειχαν καποιο πλανο για την 2η σεζον που δεν ολοκληρωθηκε, και για να μην δειξουν κι αλλη μιση σεζον, ειπαν να ξεκινησουν κανονικα οπως υπολογιζαν την 3η...
Κατα την γνωμη μου καλυτερα, γιατι ετσι βλεπουμε απο την αρχη την σχολικη χρονια...
c@mel
6 Δεκεμβρίου 2008, 12:32
Η περσινή απεργία νομίζω πως χάλασε τα πλάνα των δημιουργών της σειράς γι' αυτό και αποφάσισαν να πάνε κατευθείαν στην επόμενη χρονιά. Για το ποδόσφαιρο απλά ανέφεραν ότι αποκλείστηκαν στα play off (νομίζω) αλλά για την Mrs Taylor διευθύντρια ήταν όντως λίγο ξαφνικό.
Όσον αφορά τον Ματ:
Το παλικάρι άξιζε να είναι ο μόνιμος πασαδόρος της ομάδας μια και είναι η τελευταία του χρονιά. Πολύ με στεναχώρησε αυτή η απόφαση του κόουτς. Θα μπορούσε να κρατήσει τον J. D. αναπληρωματικό με αυξημένες συμμετοχές για να πάρει εμπειρίες και από του χρόνου κανένα πρόβλημα. Κρίμα. Όλα στραβά του πάνε. Θα μπορούσε να γίνει πολύ καλός ρεμπέτης.:p
panoslost
6 Δεκεμβρίου 2008, 16:03
δεν έχω δει παρά μόνο το 3χ01 !! :( με τον κωλοστρατό μου!! :mad:
brazdas
6 Δεκεμβρίου 2008, 17:21
Υπομονή παλίκαρε και θα έρθουν και τα άλλα:):)
kostasm13
7 Δεκεμβρίου 2008, 20:58
Περι 3x05 και 3x06
Με ξενερωσε το γεγονος οτι ο Ματ εγινε QB#2... Δεν πειραζει... Ακομη κι οι τελειοι χαρακτηρες κανουν λαθος! (στον coach αναφερομαι...)
Ο μικρος ο QB μου την δινει! Αντε μωρε με το παιδι του μπαμπα και της μαμας! :whip:
Αλλα το παλικαρι δινει καλες πασες...
Αλλα δεν μπορεις ομως να βγαζεις τον Ματ στην τελευταια του χρονια! Ας τον ρε φιλε μεσα!
Ο αλλος ο μικρος εχει 4 χρονια λυκειο μπροστα του ακομα!
Γουσταρα ομως που Ματ και η Τζουλι ξανασμιξαν! Ηταν πολυ ωραιο σκηνικο εκει στην λιμνη... :oops:
Αμαν αυτη η Ταϊρα! Την εριξε το ψωνιο ο καουμποϋ... Πφφφ...
Μ'αρεσε η κοπελιτσα που μπηκε στην μπαντα του Λαντρυ... Aλλα αυτος ο βλακας εκει κολλημενος με την ξανθια! Ξανα πφφφ...
Α! Επιτελους ειχαμε και Τζεϊσον Στριτ! :thumbsup1
:respect: στον coach που πηγε και τον βοηθησε να βαψουν το σπιτι! :*(
FNL FTW ρεεεεεεεεεε!!!
sofia24
11 Δεκεμβρίου 2008, 18:57
Πολύ καλό το 10:thumbsup1Παραδέχτηκα τον Λάντρυ για την συμπεριφορά του απέναντι στην εγωίστρια Τάιρα, ποια νομίζει ότι είναι, περιμένει ο Λάντρυ να την συγχωρέσει μετά από όσα του έχει κάνει?:mad:
Τι να πω για τον Μπάντυ, ο άνθρωπος αυτοκαταστρέφεται συνεχώς μ'αυτά που κάνει...
Μ'αρέσει η εξέλιξη της σχέσης Ματ-Τζούλι, δεν πειράζει και που τους έπιασε στα πράσα ο coach!:P:P
Έλεος με τους γονείς του Μακόι και ειδικά με τον μπαμπά! Δεν είναι και μωρό...
Ο αγώνας ήταν πολύ συναρπαστικός, περίπενα να χάσουμε μ'αυτή τη διαιτησία, αλλά ευτυχώς ο Τιμ είχε άλλη άποψη!:clapping:
Τέλος, ο Τιμ ήταν και πάλι Θεός και παίδαρος!!!!:oops::oops::oops:(αν και εμφανίστηκε λίγο):(
c@mel
11 Δεκεμβρίου 2008, 19:10
Για το 9 και το 10
Έγραψαν και τα δύο επεισόδια. Τελικά ο Σάρεσεν πήρε το παιχνιδάκι στο 9 και βούλωσε μερικά στόματα (μετά ξεβούλωσε κάτι άλλο:P:P). Να δω τι άλλο θα τον βάλουν να κάνει αυτό το παιδί.
Ο Τιμ πάλι χρειάστηκε σπρώξιμο. Είναι χαρακτηριστική περίπτωση του "πίσω από ένα πετυχημένο άντρα κρύβεται μια γυναίκα".
Όλα τα λεφτά όταν μπαίνει ο κόουτς στο σπίτι του Σάρεσεν και όταν το λέει στη γυναίκα του:haha::haha:.
brazdas
12 Δεκεμβρίου 2008, 18:33
Πάρα πολύ καλό και το 10ο επεισόδιο!!
Λάντρυ, τρελά :respect: γι' αυτά που είπε στην Τάιρα, καιρός ήταν!! Θέλω να δω όμως μετά από αυτό που έκανε η Τάιρα, τι θα κάνει τώρα ο Λάντρυ, αλλά και η ίδια της γιατί τον είδε με πολύ διαφορετικό τρόπο. Θα του φέξει σίγουρα του Λάντρυ!!
Όσο για την Τζούλι και τον Ματ, καλό ζευγαράκι, μακάρι να συνεχίσουν μαζί! Όταν μπήκε ο μπαμπάς μέσα.... πάλι καλά που δεν τους έπιασε εν δράσει!! Θα έχανε τον ύπνο του για καμιά βδομάδα ο άνθρωπος!!
Η σειρά πάντως τα σπάει, μ' αρέσει που θα την κόβανε κιόλας!!
brazdas
18 Δεκεμβρίου 2008, 11:42
Μήπως γνωρίζει κανείς τί γίνεται με την σειρά; Ούτε την προηγούμενη εβδομάδα βγήκε επεισόδιο και απ'οτι βλέπω ούτε τώρα! Σταμάτησε η σειρά ή θα συνεχιστεί μετά τα Χριστούγεννα;
c@mel
18 Δεκεμβρίου 2008, 12:25
Μήπως γνωρίζει κανείς τί γίνεται με την σειρά; Ούτε την προηγούμενη εβδομάδα βγήκε επεισόδιο και απ'οτι βλέπω ούτε τώρα! Σταμάτησε η σειρά ή θα συνεχιστεί μετά τα Χριστούγεννα;
Μην μας τρομάζεις έτσι βρε brazda!! 16 Ιανουαρίου γυρνάει η σειρά.
Η αλήθεια είναι ότι είχε πολλές πιθανότητες να κοπεί αλλά το NBC έκανε μια συμφωνία με το Direct TV να μοιραστούν το κόστος, οπότε συνεχίζει.
Ακούς sheppard!!!
BTW την προηγούμενη εβδομάδα είχε το 10 "The Giving Tree"
To link: http://www.tv.com/story/11946.html
sofia24
18 Δεκεμβρίου 2008, 12:50
Βγήκε το 11 σήμερα, το τελευταίο για φέτος.
thrylos4ever
18 Δεκεμβρίου 2008, 16:44
Τελικά ρε παιδιά...τα επεισόδια τις σεζόν θα είναι μονο 13 ή θα τη συνεχίσουν κι αλλο;;;:???::???:
doctor
18 Δεκεμβρίου 2008, 17:17
13 θα είναι. Στο τέλος από το σημερινό λέει τα τελευταία 2 επισόδεια στις 7 Ιανουαρίου.
brazdas
18 Δεκεμβρίου 2008, 21:24
Άργησε αρκετά σήμερα να ανέβει ή μου φαίνεται; Τέλος πάντων, θετικό που βγήκε και το 11ο, γιατί ποιος περίμενε τον Ιανουάριο!!
brazdas
18 Δεκεμβρίου 2008, 23:24
Γαμ@το και το 11ο επεισόδιο.
Καλά ο πατέρας του JD απ' την αρχή φαινόταν ψυχοπαθής!! Ο μόνος που αγχώνει και μπερδεύει τον γιο του είναι αυτός. Η κοπέλα του ίσα ίσα τον χαλαρώνει, αλλά που να καταλάβει από τέτοια ο καραγκιόζης! Τέλος πάντων, πιστεύω ότι θα έπρεπε να του πει ο JD πώς έχουν τα πράγματα, αντί να τον πει "screw you"!! Ίσως να καταλάβαινε τι έκανε και να χαλάρωνε και αυτός λίγο!!
Περίμενα η Τάιρα να κάνει κάτι με τον Λάντρυ, αλλά..... Κατά βάθος πιστεύω ότι ξέρει και αυτή ότι ο Λάντρυ θα της σταθεί σε οτιδήποτε, αντίθετα με τον άλλον τον cowboy!!! :lol:
sofia24
19 Δεκεμβρίου 2008, 02:36
Κρίμα ρε γμτ... Γιατί μόνο 2 επεισόδια ακόμα, δεν θα είναι ολοκληρωμένη σαιζόν;:(:(
stelbak
6 Ιανουαρίου 2009, 12:27
Είδα και γω επιτέλους τα πρώτα 5 επεισόδια και έχω ενθουσιαστεί!
Εξαιρετικά όλα τους. Κλάσεις ανώτερη η σεζόν από την δεύτερη!
Coach Taylor:respect:
Kρίμα που θα χει μόνο 13 επεισόδια!
Υπάρχει περίπτωση για 4η σεζόν? Ξέρει κανείς τίποτα?
Με δεδομένο ότι έμειναν μόνο δύο επεισόδια ακόμα φαντάζομαι θα χουν αποφασίσει.
Μακάρι πάντως να συνεχίσει!
tonypapadovic
7 Ιανουαρίου 2009, 02:20
Αν και έλεγα να τα δω όλα μαζί, τελικά δεν κρατήθηκα και σήμερα είδα ολοκληρωμένο το πρώτο επεισόδιο, το οποίο ήταν απλά εκπληκτικό.
Πάλι ο Coach Taylor κατάφερε πραγματικά να συγκλονίσει, ειδικά στο τέλος.
Και μην ξεχνάμε ότι ξεκινάει την άλλη Παρασκευή επίσημα από το NBC, και τα ratings που θα κάνει θα κρίνουν κατά πολύ την συνέχεια και το μέλλον της σειράς (εκτός αν έχω χάσει επεισόδια).
Γεγονός είναι ότι οι κριτικές της 3ης σεζόν μέχρι τώρα είναι διθυραμβικές! :yahoo:
Δυστυχώς αυτό δεν αρκεί για να κρατήσει ένα show στον αέρα όμως. :(
doctor
9 Ιανουαρίου 2009, 15:42
Αριστουργηματικό το 12. Τα 10 τελευταία λεπτά χαλαρά από τις καλύτερες στιγμές που έχω δει σε σειρά.
tonypapadovic
9 Ιανουαρίου 2009, 16:55
Εγώ τα πήρα σερί αυτές τις μέρες και έχω δει τα πρώτα 6.
Τουλάχιστον τα 4 είναι άριστα. Εκπληκτική σειρά και φέτος. Εντάξει, ίσως δεν είναι όλα τα story lines το ίδιο ενδιαφέροντα (για μένα) αλλά είναι πολύ καλά. Το story line του Σμας και οι διάλογοί του με τον Coach ήταν πολύ :*( :*(. Εκπληκτικοί και οι δύο. Καλά ο Coach σε κάθε σκηνή είναι κορυφή.
Α επιτέλους η Τσούλι μεγάλωσε και σοβάρεψε (απ' ότι φαίνεται), και ομόρφυνε κιόλας.
kostasm13
10 Ιανουαρίου 2009, 23:00
Ειδα το 3x08 τωρα...
Καλα, μιλαμε για μια μεγιστη σειρα και μια τελεια σεζον!
Τι απιστευτο επεισοδιο κι αυτο!
Ματ και coach :respect: Κατανταει βαρετο να εκθειαζω σε καθε επεισοδιο την τελειοτητα αυτου του χαρακτηρα!
Θελουμε Ματ ως wide receiver, τελος!
Κι ο Τζέισον Στριτ, αλλο μεγαλο παλικαρι κι αυτο! Συγκινητικη η στιγμη στο τελος που πηγε στην γυναικα του... Εδω ακομα κι ο Ριγγινς συγκινηθηκε!
Μπραβο του παντως για το ολο ταξιδι στην ΝΥ, και που ειχε τα κοχονες να παρει αυτο που ηθελε!
Η Tayra μου την εσπασε λιγο... ΓΤΠ τελειως η αποφαση της, αλλα τεσπα...
Θα την παθει παλι και θα βαραει το κεφαλι της στον τοιχο μ' αυτα που κανει...
Κλεινοντας, θα ηθελα να πω... FNL :respect:
Rorschach
10 Ιανουαρίου 2009, 23:49
Μπραβο του παντως για το ολο ταξιδι στην ΝΥ
Τωρα μου θυμισες τον καραβλαχο τον Ριγγινς με το ακομα πιο βλαχικο μπουφαν του :lol:
sangreaL
11 Ιανουαρίου 2009, 00:30
axxaaxaxa όντως το μπουφαν φώναζε "στερεότυπο". αφασία.
sheppard
11 Ιανουαρίου 2009, 02:05
3x12
:respect: :respect: :respect: :respect: :respect:
Rorschach
12 Ιανουαρίου 2009, 13:46
Ειδα το 12Μπραβο βλακα κοουτς εξαιτιας σου χασατε
jmarkog
14 Ιανουαρίου 2009, 02:12
ρε σεναριογραφοι αν ειναι δυνατον να να χασουν το state για ενα field goal το ξεφτυλισανε...............ημαρτον, ετσι αποχαιρετας τους Riggins και Ματ???με τον φλωρο τον αμπαλο OJ θα δεν θυμαμαι καν το ονομα του δηλαδη θα συνεχισει???
c@mel
14 Ιανουαρίου 2009, 04:54
Μέσα στην στεναχώρια μου
για το χαμένο παιχνίδι βλέπω κάτι θετικό. Αν οι σεναριογράφοι είχαν τελειωμένη την σειρά θα το είχαν κάνει να κερδίσουν. Τώρα μάλλον πιστευουν ότι θα έχουμε και 4η σεζόν.
sofia24
15 Ιανουαρίου 2009, 01:32
Πολύ καλό το 12οκρίμα πραγματικά που χάσανε το πρωτάθλημα, ενώ παίξανε πολύ δυναμικά, αξίζανε τη νίκη. Ωραία και η σκηνή του τέλους με τον Τιμ να αφήνει τα παπούτσια του στο γήπεδο.
Rorschach
15 Ιανουαρίου 2009, 01:35
αξίζανε τη νίκη.
οχι δεν την αξιζανε, οι αλλοι ηταν καλυτεροι προφανως.
Διαβαζοντας μαλιστα κατα καιρους σε αμερικανικα φορουμ ολοι λεγανε οτι σαν προπονητης ειναι τραγικος και δινει εντελως λαθος οδηγιες παντα:lol:
sofia24
15 Ιανουαρίου 2009, 01:44
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως με το που έφυγε ο Μακόι, δεν παίξανε πιο δυναμικά? Αφού τους φτάσαν και στο σκορ, δηλαδή για λίγο θα μπορούσαν να νικήσουν. Αλλά τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά στο φούτμπολ!
Rorschach
15 Ιανουαρίου 2009, 01:53
Ναι αλλα αν κερδιζαν θα ηταν με αλχημειες, επινοησεις της στιγμης και κωλοφαρδια ενω οι αλλοι ειχαν καλυτερη ομαδα και αυτο φανηκε
sheppard
15 Ιανουαρίου 2009, 11:26
Για το χθεσινοβραδινό φινάλε.
Tonight's finale is said to weave in a challenging plot twist that would provide a 50-yard-line-wide opportunity to rewrite the series.
Το ότι έχασαν το πρωτάθλημα πάντως, αφήνει περιθώρια για 4η σαιζόν, για την περίπτωση που αποφασίσουν να το συνεχίσουν.
Έρικ Τέιλορ στην απέναντι μεριά του χάρτη. Γλέντια δηλαδή :lol:
c@mel
15 Ιανουαρίου 2009, 14:38
Φοβερό το 13. Ανεπανάληπτο. Φυσικά και αφήνει την πόρτα ανοιχτή για συνέχεια.
jmarkog
15 Ιανουαρίου 2009, 16:56
ειδα το season-finale... o Taylor στο East Dilon High του χρονου, αντιπαλος με τους Πανθερς...πολυ καλη εξελιξη, μου αρεσε, να παρει εκδικηση!!!! η Ταιρα στο Texas Un, Τιμ-Λαιλα σε διαφορετικα πανεπιστημια, ο Ματ ο κακομοιρης μενει για γιαγια-Τσουλι...κριμα που εβγαλαν μονο τοσα επεισοδια, τι θα κανουμε τωρα μεχρι τον Οκτωβρη....
sofia24
16 Ιανουαρίου 2009, 00:42
Αρκετά καλό το φινάλε, δεν ήθελα να τελειώσει από τώρα...Μακάρι να συνεχιστεί για 4η σαιζόν!
kostasm13
17 Ιανουαρίου 2009, 00:07
Ειδα το 10, και μετα λυπης μου ειδα τωρα οτι θα παιχτουν μονο 13 επεισοδια...
Δεν πειραζει... Μεχρις στιγμης εχουμε αποζημιωθει με 10 τελεια επεισοδια, και ελπιζω και τα υπολοιπα 3 να ειναι ετσι!
λατρεψα, πραγματικα λατρεψα ολες τις σκηνες που ειχαν να κανουν με το θεμα Ματ-Τζουλι-Coach!
Οποτε εβλεπα τον coach με αυτην την φατσα, ξεραινομουν στα γελια! :rotfl:
Τυχερος ο Ματ, εγω θα τον ειχα σκοτωσει! :twisted:
Τρομερη η συζητηση με την μανα της Τζουλι...
Ο Μπαντι Γκαριτι εχει πιασει πατο! Οσο κι αν τον αντιπαθω αυτον τον ανθρωπο, τον λυπηθηκε η ψυχη μου σ' αυτο το επεισοδιο...
Προβλεπω να'χουμε παλι Ταϊρα-Λαντρυ και ξενερωνω...
Ημιτελικα πολιτειακου, ε? Καλα παμε!
Α! Και επιτελους ενας εκτος εδρας αγωνας! Οσους ειχε δειξει φετος, ηταν εντος!
Θα 'θελα λιγο παραπανω ωρα να αφιερωναν στον αγωνα, αλλα νταξ... Δεν πειραζει... Την επομενη φορα!
Grace_Kelly
21 Ιανουαρίου 2009, 01:57
Μόλις είδα το 3x11... Πολυ ωραίο επεισόδιο
Ο πατέρας του J.D είναι τελείως παλαβός λες και έκανε τίποτα κακό το παιδί.Αλλα αμα έχει κόλλημα ο άλλος στο κεφάλι.Η Tyra μου έχει γίνει πλεον πολυ συμπαθής και αξίζει να πάει στο κολλέγιο.Καλό θα ήταν να τα ξαναφτιάξει και με τον Landry γιατι την κρατά προσγειωμένη.
P.s Το love story Lyla-Riggins με έχει κουράσει.
Grace_Kelly
21 Ιανουαρίου 2009, 04:19
Φοβερό επεισόδιο και το 3x12...
Εγω δεν στεναχωρήθηκα που έχασαν γιατι δεν γίνεται συνέχεια αυτη η ομάδα να κερδίζει πάντα στο τέλος και αυτο συνήθως απο τύχη. Ο coach δεν είναι πλεον η ηγετική μορφή που ήταν και αν η σειρά με το καλό πάει για 4η season δεν θα ήθελα να συνεχίσει στους Panthers. Η σκηνή με τον Riggins να αφήνει τα παπούτσια του στο γήπεδο ήταν καταπληκτική.
tonypapadovic
23 Ιανουαρίου 2009, 19:57
Γενικά η σεζόν ήταν πάρα πολύ καλή, εξαιρετική θα έλεγα.
Σε πολύ λίγες στιγμές βαρέθηκα γενικά, ενώ το πόσο εύκολα μπορείς να καταλάβεις αυτούς τους χαρακτήρες σε σχέση με άλλες σειρές είναι χαρακτηριστικό. Πραγματικά από τις λίγες σειρές που το καταφέρνουν αυτό, και ας είναι στην ουσία όλα πολύ διαφορετικά, επειδή είναι αληθινοί χαρακτήρες στο σύνολό τους, αυτό σε κρατάει και σε φέρνει κοντά τους.
Τα τελευταία επεισόδια ήταν πολύ καλά ενώ το τελευταίο μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Ίσως δεν περίμενα ότι ο Coach δεν θα παραμείνει στους Panthers, αν και είχε φανεί ότι κάτι θα γινόταν με τον νέο coach, πιο σημαντικό από το να είναι απλά αντικαταστάτης. Εννοείται ότι του χρόνου θα υποστήριζα την ομάδα του Coach! Ένα φινάλε πάντως που δεν επιφύλασσε σε όλους κάτι το χαρούμενο. Γιατί στην τελική κάπως έτσι συμβαίνει και στην πραγματικότητα.
Για το 12, το ματς ήταν κορυφή. Το κατευχαριστήθηκα. Επίσης, ναι μεν ήταν το αουτσάιντερ όπως μας λέγανε, αλλά μόλις έκανε την αλλαγή ο Coach οι άλλοι δεν υπήρχαν στο γήπεδο. Και να νικούσαν, δικαιότατο θα ήταν (αλλά κλισέ). Από την μία μου άρεσε που δεν νίκησαν γι' αυτόν τον λόγο, όμως και να το γύριζαν τελικά πάλι θα έμενα πλήρως ικανοποιημένος.
akets06
26 Ιανουαρίου 2009, 04:24
Μια από τις καλύτερες δραματικές σειρές των τελευταίων ετών. Δυστυχώς τα νούμερα τηλεθέασης στην Αμερική για ακόμα μια σαιζόν απογοητέυουν με αποτέλεσμα να ακούγονται πάλι φήμες για ακύρωση της. Ας ελπίσουμε ότι το NBC θα επιλέξει να κρατήσει στο πρόγραμμα του μια σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες από τους κριτικούς και δε θα ακολουθήσει αποκλειστικά τα οικονομικά του συμφέροντα. Η απόφαση θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το αν το DirectTV θα συνεχίσει να μοιράζεται τα έξοδα παραγωγής με το NBC όπως φέτος. Σύμφωνα πάντως με δηλώσεις στελέχους του καναλιού πριν λίγες μέρες, το NBC επιθυμεί να κρατήσει στο πρόγραμμα του ένα συνδυασμό ''εμπορικά'' επιτυχημένων σειρών αλλά και ''ποιοτικά'' αναγνωρισμένων (στην περίπτωσή μας, το δεύτερο)!
irene_gemini
6 Φεβρουαρίου 2009, 12:22
Παιδια μου εχει φερει ο θειος μεχρι το επεισοδιο αυτο το τελευταιο!Εγω ειμαι ακομη στην 1η σαιζον οποτε εχω ψωμι γιατι πριν λιγες μερες την ξεκινησα!
Ξερουμε αν θα βγουν καινουρια επεισοδια?
stelbak
6 Φεβρουαρίου 2009, 17:41
Παιδια μου εχει φερει ο θειος μεχρι το επεισοδιο αυτο το τελευταιο!Εγω ειμαι ακομη στην 1η σαιζον οποτε εχω ψωμι γιατι πριν λιγες μερες την ξεκινησα!
Ξερουμε αν θα βγουν καινουρια επεισοδια?
Η τρίτη σεζόν ολοκληρώθηκε στο 3χ13.
Δεν έχει βγει ανακοίνωση ακόμα για το αν θα βγει 4η σεζόν.:(
brazdas
6 Φεβρουαρίου 2009, 22:36
Μόλις είδα και τα δύο τελευταία επεισόδια της σεζόν.
Απίστευτα μιλάμε, η σειρά είναι όλα τα λεφτά! Όλη η περιόδος ήταν πάρα πολύ καλή αλλά ειδικά τα δύο τελευταία επεισόδια την κάνανε ακόμη καλύτερη!
Απ' οσα είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο πιστεύω ότι αν την συνεχίσουν την σειρά θα έχει πολυ πράγμα! Κάτι σαν μια καινούρια αρχή και ό,τι αυτή συνεπάγεται για τον Κόουτς.
Clear Eyes, Full Hearts... Can' t Stop....!!!;)
kostasm13
13 Φεβρουαρίου 2009, 02:11
Νταξ, δεν υπαρχει αυτη η σειρα... Εκει που λες οτι τα'χεις δει ολα, ερχεται τωρα το 12 να σε στειλει!
Τρομερο επεισοδιο! Συγκινητικο, με αγωνια, ανατροπες, 2 θεϊκες ομιλιες του Coach!
Η τελευταια σκηνη απλα δεν υπαρχει.......... :cry:
Θα συμφωνησω με τον tony παραπανω, για το αποτελεσμα του τελικου.
Αυτη ειναι η διαφορα του FNL απο τις αλλες σειρες. Εχει τα @ρχιδι@ να σου δειξει τετοιο αποτελεσμα.
Και σε μια ομαδα που ηταν το τελευταιο της παιχνιδι...
Ομως δεν πειραζει, το πηραμε προπερσι, φετος τελικο, ειμαστε μια χαρα!
Εχω ενα επεισοδιο ακομα ( :cry3: )...
Και για μετα δεν ξερω...
Δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσαν να μας δειξουν για του χρονου...
Ολοι θα παρουν τον δρομο τους στα πανεπιστημια, ο coach θα μεινει με μια ομαδα απο την οποια θα αξιζει μονο ο μικρος ο QB, οποτε (και λυπαμαι που το λεω), καλυτερα να το σταματησουν εδω, για να μεινουμε με την γλυκια αναμνηση μιας απο τις καλυτερες σειρες ever!
Βεβαια αμα δω και το τελευταιο, ισως αλλαξω γνωμη, αλλα δεν εχει να κανει!
Αρχισε η πολυλογια βραδιατικα! :lol:
Αυριο παω για season finale... :cry3:
kostasm13
13 Φεβρουαρίου 2009, 22:48
Τελειωσε.... :cry:
:respect: Ματ
:respect: Coach
:respect: Riggins brothers
Die McCoy! Die! :mad:
Μας εδωσαν προοπτικη για του χρονου, αν και δεν ξερω ακομα αν θελω...
Προφανως θα εχουμε τον coach, αλλα με αλλα παιδια... :(
Clear Eyes, Full Hearts, Can't Lose
c@mel
14 Φεβρουαρίου 2009, 00:44
Δυστηχώς στο NBC δεν πάει πολύ καλά. Το κανάλι ανακοίνωσε όμως ότι για του χρόνου θα προσπαθήσει να διατηρήσει μια αναλογία εμπορικών αλλά και ποιοτικών σειρών. Ας ελπίσουμε ότι μέσα σε αυτές θα είναι και το FNL. Από την άλλη το Direct TV ανακοίνωσε ότι αν συνεχίσει το NBC θα συνεχίσει και αυτό να πληρώνει για το 50% του κόστους. Θα δούμε λοιπόν. Εκεί αλλάζουν οι γνώμες σαν τα πουκάμισα.
hatemost
14 Φεβρουαρίου 2009, 20:44
μολις την τελειωσα κι εγω επιτελους..
αλλα μια ερωτηση ξερουμε σιγουρα αν θα συνεχιστει?και να συνεχιστει ποιος θα παιζει αφου ολοι φευγουν??δεν πιστεω να βλεπουμε τον τζο μακ κου
kostasm13
15 Φεβρουαρίου 2009, 00:18
μολις την τελειωσα κι εγω επιτελους..
αλλα μια ερωτηση ξερουμε σιγουρα αν θα συνεχιστει?και να συνεχιστει ποιος θα παιζει αφου ολοι φευγουν??δεν πιστεω να βλεπουμε τον τζο μακ κου
Αν συνεχισει, μαλλον θα εχει ως κεντρικο πρωταγωνιστη παλι τον coach, αλλα αυτην την φορα με τα παιδια του East Dillon.
Δεν θα αντεξω να βλεπω για αλλη μια χρονια πατερα και υιο ΜακΚοϊ...
Θα προσπαθησει να χτισει απο το μηδες μια νεα ομαδα...
Ισως και να ακουγεται ωραιο ετσι!
tonypapadovic
15 Φεβρουαρίου 2009, 11:34
Ενημερωτικά, στα DVD που θα κυκλοφορήσουν τον Μάιο, θα περιλαμβάνονται, μαζί με κάποιες κομμένες σκηνές, και 13λεπτά μιας ιστορίας, που αν κατάλαβα καλά, σχετίζεται με το φινάλε.
costas_paok
15 Φεβρουαρίου 2009, 12:52
σήμερα θα δω κι εγώ επιτελους το friday night lights, αλλα το πρώτο επεισόδιο. ειμαι λίγο πίσω αλλα δεν πειραζει
irene_gemini
16 Φεβρουαρίου 2009, 14:50
Παιδια να ρωτησω κατι γιατι κοντευω να τρελαθω!Ειδα χτες βραδυ το 2.15 και μετα βαζω να δω το 3.01 τη LOL εκδοση και ηταν σα να ειχα χασει 5 επεισοδια!Εχω λαθος εκδοση?
Καταρχας δε μας ειπαν πως τραυματιστηκε ο Σμας,δεν ειδα πως τα εφτιαξαν Τιμ-Λαϊλα,δεν ειδα τι απεγινε ο Σαντιαγκο,δεν ειδα πως χωρισαν τελικα παλι η Ταϊρα με τον Λαντρυ και ενα σωρο αλλα που δεν τα θυμαμαι!
Ας με διαφωτισει καποιος!
kostasm13
16 Φεβρουαρίου 2009, 15:11
Παιδια να ρωτησω κατι γιατι κοντευω να τρελαθω!Ειδα χτες βραδυ το 2.15 και μετα βαζω να δω το 3.01 τη LOL εκδοση και ηταν σα να ειχα χασει 5 επεισοδια!Εχω λαθος εκδοση?
Καταρχας δε μας ειπαν πως τραυματιστηκε ο Σμας,δεν ειδα πως τα εφτιαξαν Τιμ-Λαϊλα,δεν ειδα τι απεγινε ο Σαντιαγκο,δεν ειδα πως χωρισαν τελικα παλι η Ταϊρα με τον Λαντρυ και ενα σωρο αλλα που δεν τα θυμαμαι!
Ας με διαφωτισει καποιος!
Απ'οτι καταλαβαμε κι εμεις, οι σεναριογραφοι αποφασισαν να ξεκινησουν την 3η σεζον απο την αρχη της σχολικης χρονιας (δηλ καπου αυγουστο-σεπτεμβρη), κι οχι απο κει που αφησαν την 2η. Η οποια 2η σεζον σταματησε αποτομα.
Ετσι οι σεναριογραφοι θεωρησαν δεδομενα καποια πραγματα (οπως τον Σμας που ειπες), τα οποια μας τα παρουσιασαν σε στυλ "τι εγινε στα προηγουμενα επεισοδια"...
Δεν θα εχεις προβλημα στο να παρακολουθησεις την ορη της ιστοριας.
Ο,τι ειναι σημαντικο, θα στο λεει στην αρχη του επεισοδιου ή απλα πρεπει να το παιρνεις ως δεδομενο.
c@mel
25 Φεβρουαρίου 2009, 11:43
Λίγο που το έψαξα, γιατί έχω και μια αγωνία βλέπετε...
Season Three of Friday Night Lights has just begun on NBC. But will there be a Season Four? With this show, you constantly have to wonder. Well, Michael Ausiello of EW (http://ausiellofiles.ew.com/2009/01/ask-ausiello--2.html) has this encouraging tidbit in his column today:
Q: Please tell me that Friday Night Lights will be back next season.
A: Friday Night Lights will be back provided all (or most) of the 4.6 million people that tuned in for last Friday's season premiere on NBC, "I Knew You When (http://www.fridaynightlightsinsider.com/episodes/season_3/i-knew-you-when/)" stick around for the entire season. And they'd be fools not to.
Q: The last wonderful episode of the amazing Friday Night Lights on DirecTV felt a whole lot like a goodbye. It was the season finale (http://www.fridaynightlightsinsider.com/episodes/season_3/tomorrow-blues/), wasn't it? Any news on the show's future as far as next season?
A: It was the season finale, yes, but it was also the setup to a killer Season Four (http://www.fridaynightlightsinsider.com/2009/01/will-there-be-a-friday-night-lights-season-four/), if you ask me. I cannot wait to see what Coach Taylor does with the rag-tag East Dillon Giraffes! As for a new season, FNL boss Peter Berg tells us he's very optimistic: "I always predict another season for Friday Night Lights, because they keep saying that we're going to be killed and we never are. So we continue. We continue to fight on." Clear eyes, full hearts, you know the rest…
Here's interesting Friday Night Lights spoiler / tidbit from EW's spoiler chat this morning pertaining to the show's cast - if the show continues ...
Q: If Friday Night Lights gets picked up for a fourth season (http://www.fridaynightlightsinsider.com/2009/01/will-there-be-a-friday-night-lights-season-four/) (as has been rumored but is not official just yet) who among the cast will return?
A: The only locks are the core Taylors (Kyle Chandler, Connie Britton (http://www.fridaynightlightsinsider.com/stars/connie-britton/), Aimee Teegarden) and incoming senior Landry (Jesse Plemons).
Beyond that, exec producer Jason Katims is keeping his options open. "I want to wait until I get the [fourth season] pickup before I really decide," says Katims, who cautions fans not to read too much into the events of the season 3 (http://www.fridaynightlightsinsider.com/episodes/season_3/) finale.
"Things might change in the time between the finale and where we start with season 4. The truth is, some people go off to college and it doesn't work out. Something brings them back to town. And some people never end up leaving town."
Cuts will eventually have to be made, Katims concedes. "It's a phenomenal cast," he says. "It's not easy for me to say I'm willing to let go of any of them."
Τα συμπεράσματα δικά σας. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος.:worthy::worthy::worthy::worthy:
irene_gemini
25 Φεβρουαρίου 2009, 11:53
Και εγω πιστευω οτι θα το ξαναπολαυσουμε!Αλλα ρε παιδια δε θελω να φυγει κανενας!Ας το πανε μερικα χρονια μπροστα!
c@mel
25 Φεβρουαρίου 2009, 12:20
Ειλικρινά παιδιά επειδή εγώ την σειρά την γνώρισα φέτος, αν με ρωτούσατε πριν το season finale την γνώμη μου, θα έλεγα ότι ενταξει και να μην συνεχίσει δεν θα τρελαθώ. Καλά ήταν μέχρι εδώ, αποφοίτησαν και όλοι, ε εντάξει πια τέλος. Μετά το season finale όμως έχω τρελαθεί. Μου έχουν κάνει ζημιά. Με τον τρόπο που έδιωξαν τον κόουτς ειδικά τα έχω πάρει. Θέλω πάρα πολύ να τον δω να ξεσκίζει και τον πατηρ αλλά και το υιό ΜακΚόυ. Πολύ γουστάρω να πάρει και βοηθούς στην ομάδα τον Σάρασεν (που τελικά έμεινε για την γιαγιά) και τον Ρίγγινς (που πολύ πιθανό να τα παρατήσει και να γυρίσει). Μιλάμε τώρα για τρελό προπονητικό επιτελείο. Και να τους κερδίσει και μέσα στην έδρα τους για να βάλουν την γιγαντοοθόνη στον κ@#λο τους.:p Και μέσα στην βουβή κερκίδα των Πάνθερς να πανηγυρίζει ο γυναίκα του κόουτς. Είναι φοβερές σκηνές. Έχει πολύ ζουμί το πράμα.
stelbak
8 Μαρτίου 2009, 18:03
Επιτέλους είδα τα τελευταία επεισόδια και απορώ γιατί δεν τα χα δει τόσο καιρό.
Η 3η σεζόν στο σύνολο της ήταν εξαιρετική,για μένα η καλύτερη της σειράς.
Ειδικά τα τελευταία επεισόδια ήταν καταπληκτικά.
Την Tyra που ποτέ μου δεν την συμπαθούσα φέτος την λάτρεψα!
Μακάρι να γίνει ένα θαυμα και να συνεχιστεί η σειρά για ακόμη μια σεζόν γιατί σπάνια βρίσκεις τόσο καλές σειρές.
Αν και δεν ξέρω κατα πόσο θα μ'αρέσει αν συνεχίσει χωρίς πολλούς από τους βασικούς χαρακτήρες.
irene_gemini
9 Μαρτίου 2009, 12:04
Ειδα στα ratings που βγαζει ο Dimath οτι δειχνει το NBC επεισοδιο την πεμπτη!ξερουμε τι ειναι?
stelbak
9 Μαρτίου 2009, 15:17
Ειδα στα ratings που βγαζει ο Dimath οτι δειχνει το NBC επεισοδιο την πεμπτη!ξερουμε τι ειναι?
Το NBC δείχνει σε επανάληψη την 3η σεζόν.
Την Παρασκευή που μας πέρασε έδειξε το 3x08.
mimika
10 Μαρτίου 2009, 21:59
'Friday Night Lights' Close to Renewal
It's not quite a touchdown yet, but at least they're near the end zone. Sources confirm to me exclusively that NBC is engaged in active talks with DirecTV to extend their unique shared-window experiment with Friday Night Lights. But there's a catch -- and it's a good one. According to an insider close to the negotiations, DTV and NBC might only seal the deal if they can get – holy Connie Britton Taylor! -- a two-season pickup.
Though a spokesperson for NBC Universal declined to comment, a Peacock insider acknowledges that the studio is "actively looking at ways to keep FNL going." Another NBC source adds, "We're very optimistic a deal will be worked out."
The one possible complication? The show's behind-the-scenes quarterback, Jason Katims, is attached to NBC's buzzy Parenthood pilot. If it's picked up, he would either do double duty or be forced to make a choice. Similarly, the show's go-to director, Jeffrey Reiner, is helming NBC's Trauma pilot. FNLHmm… might be able to carry on without one of its MVPs, but both?
But maybe it's too soon to be wringing our hands over changes to the lineup. Once we have a pickup under our belt, then we can worry about such things. And while we wait for the official word, let's show NBC and DirecTV what a wise decision they would be making by keeping FNL alive by sounding off below.
(http://ausiellofiles.ew.com/2009/03/exclusive-frida.html)Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά αλλά αφού το είδα είπα να το ποστάρω για ενημέρωση.:)
πηγή (http://ausiellofiles.ew.com/2009/03/exclusive-frida.html)
brazdas
11 Μαρτίου 2009, 12:33
Θετικά νέα πιστεύω. Άντε και να συνεχίσει με το καλό γιατί αξίζει.
stathiss19
19 Μαρτίου 2009, 10:55
Καλημέρα παιδιά..επειδή έχω μείνει πίσω και επειδή τώρα θα ξεκινήσω την 3η περίοδο, ήθελα να ρωτήσω αν έχει ολοκληρωθεί στο 13ο επεισόδιο..σας ευχαριστώ.
sheppard
19 Μαρτίου 2009, 11:06
Ναι, έχει ολοκληρωθεί η 3η σαιζόν στο 13ο επεισόδιο.
savvas999
20 Μαρτίου 2009, 20:19
Mέσα σε 3 μέρες είδα την 3η σεζόν!
Πραγματικά πολύ καλύτερη από την 2η!
Το FNL είναι μια από τις καλύτερες δραματικές σειρές με έντονες και συγκινητικές στιγμές. Μακάρι να συνεχίσει και του χρόνου.
Αυτό που με φοβίζει είναι ότι αγαπήσαμε το FNL για τους φοβερούς χαρακτήρες που έχει. Τώρα που φεύγουν όλοι; Είναι σαν να βλέπουμε κάτι καινούργιο πλέον...
Τέλοσπαντων, θα δούμε..
stathiss19
25 Μαρτίου 2009, 11:30
Μόλις τελείωσα και εγώ με την 3η περίοδο και ήδη μου λείπει..!!! Αυτό είναι και το μεγάλο προσόν της συγκεκριμένης σειράς..δένεσαι με τους χαρακτήρες τόσο πολύ..ορισμένοι διάλογοι ειδικά στα 3 τελευταία επεισόδια ήταν πραγματικά απολαυστικοί..δεν θέλω να φανταστώ πως δεν θα έχουμε την χαρά να απολαμβάνουμε και του χρόνου τέτοια επεισόδια..ευχαριστώ όλα τα παιδιά που ασχολήθηκαν τόσο πολύ για την μετάφραση της σειράς αλλά και για την αγάπη που της έδειξαν..ελπίζω σε 4η περίοδο με νέους χαρακτήρες και με έναν κόουτς εκδικητικό στον Μακκόι..!Αυτά..
Tatum
22 Ιουνίου 2009, 22:42
Tρομερό τρομερό!!! Φοβερή 3 περίοδος.
Ελπίζουν να συνεχίσουν το ίδιο καλά και με τους περισσότερους χαρακτήρες πάλι πίσω. Αυτό που δεν θα ήθελα να δω θα ήταν μια σαπουνόπερα από την αρχή. Δηλαδή πάλι τα ξαναχαλάνε πάλι τα ξαναφτιάχνουν (εδικά ματ και τζούλι που είναι και γαμώ ζευγάρι)
Ελπίζω επίσης τώρα που θα αλλάξει ομάδα ο προπονητής, ο αστέρας (ή αστέρες) της ομάδας να είναι επιτέλους αμυντικοί. Η άμυνα είναι πιο βασική από την επίθεση, απλώς η επίθεση είναι πιο "τηλεοπτική" (κάτι σαν του κυνηγούς στο ποδόσφαιρο).
Επιπλέον δεν αντέχω αυτούς του μκκόυ. Θέλω να τους χτυπήσω... Δυστυχώς όμως τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν μόνο σε σειρές αλλά και στην πραγματικότητα με παιδιά (που είναι θύματα ουσιαστικά) από την πολύ πίεση να καταρέουν (αφού ήδη έχουν χάσει την εφηβική τους ηλικία για το όνειρο του μπαμπά) με πολύ άσχημες συνέπειες.
panoslost
10 Ιανουαρίου 2010, 21:38
Είχα αφήσει πίσω τη σειρά, μιά από τις πολλές, λόγω υποχρεώσεων και είδα την 3η σεζόν μέσα σε λίγες μέρες.. είναι η καλυτερη σεζόν ως τώρα. θα την χαρακτήριζα και ως μεταβατική σεζόν με αυτά που θα δούμε στην 4η.. το μόνο που με χαλάει είναι το απότομο κόψιμο σε κάποια πράγματα.. :(
Υ.γ. τι βουτυρομπεμπές είσαι ρε Τζει Ντι αγόρι μου.. βγάλε το στόμα από το στήθος της μανούλας σου να πούμε! :@
careless
21 Ιανουαρίου 2010, 13:51
Είδα κι εγώ την 3η σεζόν μέσα σε λίγες μέρες και με ενθουσίασε. Σαφώς ανώτερη από τη 2η. Μου άρεσε πολύ το πώς έκλεισαν τις ιστορίες του Smash και του Jason, και το πώς εξελίχθηκαν όλα με τις επιλογές τους για το Πανεπιστημιο. Άφθονη συγκίνηση σε αρκετά επεισόδια, και κυρίως στο season finale.
Θα αρχίσω αμεσα και την 4η, για την οποία εχω ακουσει τα καλυτερα.
geon565
18 Ιουλίου 2010, 00:36
Τελος και η 3η σεζον για μενα, παω να ξεκινησω την 4η
Θανατος στους πανθηρες, gogogo East Dillon Lions!
Rafael23
9 Μαρτίου 2012, 21:35
3x03 - 3x04
Πολύ καλό το επεισόδιο το τρίτο (ο αγώνας ήταν όλα τα λεφτά). Καλύτερο όλων όμως το 4ο μόνο και μόνο για τις σκηνές με τον Σμας στο τέλος του επεισοδίου. Είχα διαβάσει πως στον 3ο κύκλο έφυγε από τη σειρά και ο τρόπος που αποχώρησε ήταν ο καλύτερος δυνατός. Για μένα είναι ένας από τους περισσότερο εξελιγμένους χαρακτήρες στη σειρά (ενώ ο Τιμ π.χ. θα την κάνει τη βλακεία του σε κάθε επεισόδιο). Η θέλησή του να παίξει ποδόσφαιρο σε πανεπιστήμιο παρ'όλες τις ατυχίες και τα εμπόδια που του παρουσιάστηκαν και η αναγνώριση της συμβολής του κόουτς (που τον προπονούσε ενώ δεν ανήκε καν στην ομάδα) θεμελίωσαν έναν πολύ ώριμο χαρακτήρα (συγκρίνοντας και με το αλαζονικό του ύφος και τις επιπολαιότητές του στην 1η σεζόν). Η σκηνή στο κατώφλι του σπιτιού των Τέιλορ συγκινητική και κάπως λυτρωτική. Άριστο επεισόδιο.
t0ny3
1 Μαρτίου 2013, 17:53
Εξαιρετικη η 3η σεζον και σαφως πολυ καλυτερη απο την προηγουμενη.
Το FNL συνεχιζει να με εκπλησει με την ανοδικη πορεια για teen-family drama. Αυτη η σεζον ειχε αυτο που ελειπε απο την προηγουμενη, δηλαδη το φουτμπολ. Στην προηγουμενη σεζον δεν δοθηκε μεγαλη βαση με αποτελεσμα να μη δουμε και τα playoffs. Στον τελικο του 12ου επεισοδιου ειχα αγχος λες και ηταν αληθινος αγωνας. Μου αρεσε που δεν εγινε κλισε με τους Πανθερς να κερδιζουν για μια ακομη φορα στο τελος. Θα γινοταν πολυ ψευτικο και καλυτερα που χασανε γιατι οι τελεταιες σκηνες ηταν πιο εντονες και συγκινητικες. Πολυ καλη η εξελιξη στο φιναλε με την αποχωρηση του coach απο τον παγκο των Πανθερς και η τελευταια σκηνη στο γηπεδο των East Dillon Lions δινει πολλες ελπιδες για την συνεχεια.
Γενικα μου αρεσε η προσθηκη του Τζει Ντι σε αυτη τη σεζον με τον αυταρχικο πατερα κια ολα τα αποτελεσματα που εφερε με την απομακρινση του coach και τον υποβιβασμο του Ματ. Ο Σμας μου ελειψε σε αυτη την σεζον, αλλα οι λιγες σκηνες που μας δωσανε με την μητερα του και τον coach ηταν απο τις καλυτερες.
Η συνεχεια ειναι απροβλεπτη και δεν ξερω πιο θα ειναι το μοτιβο της σειρας, αλλα χαιρομαι που ανανεωθηκε τελικα για 2 ακομα σεζον και δεν σταματησε εδω. FNL λατρεια! :D
GrigD
1 Μαρτίου 2013, 18:52
η 2η σεζόν τελείωσε έτσι περίεργα λόγω της απεργίας των σεναριογράφων το 2007, αλλά τα 5 πρώτα λεπτά της 3ης είναι πολύ κατατοπιστικά οπότε φαίνεται σαν να μην έχουμε χάσει κάτι...
προετοιμάσου για μεγάλες στεναχώριες τώρα στην 4η
t0ny3
1 Μαρτίου 2013, 18:56
η 2η σεζόν τελείωσε έτσι περίεργα λόγω της απεργίας των σεναριογράφων το 2007, αλλά τα 5 πρώτα λεπτά της 3ης είναι πολύ κατατοπιστικά οπότε φαίνεται σαν να μην έχουμε χάσει κάτι...
προετοιμάσου για μεγάλες στεναχώριες τώρα στην 4η
Βασικα λιγο που εψαξα στο θεμα το καταλαβα οταν εγινε αυτο λογω της απεργιας, αλλα οταν ξεκινησε η 3η σεζον νομιζα πως ειχα ξεχασει κανενα επεισοδια απο την 2η σεζον. :P
thanasislost
30 Οκτωβρίου 2013, 15:03
Η 3η σεζόν ήταν αρκετά καλή με πολύ δυνατή εξέλιξη και συγκηνιτικό φινάλε...
Hrisa76
27 Μαρτίου 2014, 04:48
Είδα τα πρώτα 5 επεισόδια. Δεν μου αρέσουν. Δεν μπορώ να προσδιορίσω τι είναι αυτό που δεν μου αρεσει αλλά βαριέμαι.
Τάιρα είσαι ΗΛΙΘΙΑ. Βαριέμαι ελεεινά πλέον την Τάμι. Νισάφι πια με τα προβλήματα του Ματ. Είπαμε να είναι δράμα αλλά όχι κι έτσι. και ολόκληρο δράμα για το τατουάζ.
t0ny3
27 Μαρτίου 2014, 05:08
^ Θα σε ακουσει η Greekie και μετα βρες τρυπα να κρυφτεις! :p
Hrisa76
27 Μαρτίου 2014, 06:18
^ Θα σε ακουσει η Greekie και μετα βρες τρυπα να κρυφτεις! :p
για ποιο απ' όλα?
thanasislost
27 Μαρτίου 2014, 11:05
H αλήθεια είναι ότι ο 3ος κύκλος είναι λιγάκι βαρετός μέχρι την μέση περίπου αλλά ειδικά τα τελευταία επεισόδια είναι υπέροχα...
Μετά βέβαια έρχεται η 4η σεζόν που είναι μακράν η πιο πορωτική και πιο συγκλονιστική......
t0ny3
27 Μαρτίου 2014, 14:52
για ποιο απ' όλα?
Οτι βαριεσαι τη σειρα. :)
Hrisa76
27 Μαρτίου 2014, 21:21
Τελειωσα το 11. Θέλω να σφαξω τον πατέρα του JD, να τον κάνω κομμάτια και να τον πετάξω στα τσακάλια.
Ματ, είσαι απο τους καλύτερους χαρακτήρες που έχω δει σε σειρά. Τιμ, σ αγαπώ. Κι επειδή ακόμα δεν έχω ασχοληθεί μαζί του, σιχαίνομαι τον αδερφό του Τιμ. Απο τους πιο π@@@@@ς
Hrisa76
27 Μαρτίου 2014, 22:06
Τελειωσα όλα τα επεισόδια. Μέχρι την μέση περιπου της σεζόν βαρέθηκα αλλά μετά ολα καλά. ξεκινάω σε 3 ώρες την τέταρτη σεζόν με περιέργεια για το τι θα δούμε.
blackys88b
3 Απριλίου 2014, 08:24
μεχρι το τριτο επεισοδιο να πω απλα οτι χαιρομαι για την νεα Τζουλι..κουκλιτσα και back to being the girl next door.!! και αυτο το λεω για θετικο..!!
blackys88b
12 Απριλίου 2014, 18:40
εξαιρετικη η τριτη σεζον..τα ειχε ολα...εκλεισε ιστοριες για χαρακτηρες...ειχε ποδοσφαιρο, ειχε ωραιες δραματικες ιστοριες και εκλεισε με ενα στυλ που ειτε θα συνεχιζει ή θα εκλεινε θα ηταν ικανοποιητικο...η καλυτερη σεζον της σειρας μεχρι τωρα....παντως αν δεν βλεπω Τιμ θα μου λειψει αφου εκανε και το χαρακτηρα της Λαιλα συμπαθητικο για μενα..!! ο Ματτ απλα κορυφη στα επεισοδια του...μεγαλη μορφη..!!
smile88
16 Μαρτίου 2015, 03:47
Εχω δει τα 3 πρωτα επεισοδια της σαιζον, ξεκινησε παρα πολυ δυναμικα!
Κατ' αρχας, εχει δειξει ως τωρα παραπανω φουτμπολ κι απο ολη την 2η μαζεμενη! Παντως, ακομα εξακολουθει να μου φαινεται περιεργα ολη αυτη η μανια με το φουτμπολ, αλι του κοουτς αμα χασει καποιον αγωνα, οπως εγινε στο τελος του 3ου επεισοδιου! :p
Δε μου αρεσε στην αρχη που εχουμε ακομα τον Σμας στα ποδια μας, περιμενα πως και πως να παρει τον πουλο, αλλα τελικα μου αρεσε η ιστορια του. Καλα να παθει κιολας, του τα ελεγε κι η μανα του περσι!
Η Λαιλα με εχει εκνευρισει παλρα πολυ. Ποτε παρατησε τη θρησκεια και τον Κρις, δεν το καταλαβα! Αλλα δεν της αξιζει καθολου μα καθολου ο Τιμ.-
Παλι καλα που εχουν χωρισει Ταιρα και Λαντρι! Ριχνω το γελιο του αιωνα με την αδερφη της και τον Μπιλι! :D Αλλα δε μου αρεσε καθολου η ολη συμπεριφορα της Ταιρα για την προεδρια του 15μελες, μπορουσε να κανει καλυτερα πραγματα, οχι να πεσει τοσο χαμηλα...
Ο πατερας του Τζει Ντι ειναι για πολλες φαπες, πραγματικα!
Ωραια φαση η διευθυντρια Ταμμυ, μου αρεσει που ορθωνει το αναστημα της μπροστα στους υπερβολικους μανιακους με το φουτμπολ που θελουν και γιγαντοθονη!!!
Δε θελω να τα ξαναφτιαξουν Τζουλι και Ματ ωρε, ας μεινουν φιλοι! Δεν του αξιζει του Ματ η Τζουλι μετα απο αυτα που εκανε στην αρχη της 2ης! Α, σοκαριστηκα με την εμφανιση της μανας του Ματ, την ειχα για νεκρη! :???:
Οι Τζεησον και Σαντιαγκο που χαθηκαν; :(
smile88
25 Μαρτίου 2015, 02:14
Εχω δει ως το 6ο, μια χαρα προχωραει η σαιζον!
Τον Ματ μου γιατι τον εκαναν αναπληρωτικο, τα εχω παρει οπως τα πηρε η γιαγια του κι εκανε κυρηγμα στον κοουτς στο σουπερ μαρκετ! :p Και το storyline με την μανα του δε μου αρεσει καθολου, αν δεν πηγαινε ο Ματ να την δει για την υπογραφη που ηθελε, σιγα μην ερχοταν τωρα... Τα βρηκε και με την Τζουλι κιολας, κατι που δε μου αρεσε ουτε κι αυτο, γιατι δεν ξεχναω τι του εχει κανει, αλλα ομολογω οτι μου αρεσε το παθος που εβγαλαν, ταιριαζουν παρα πολυ οι ηθοποιοι!
Ειδαμε και τον Τζεησον, πανω που τον ειχα ξεχασει! Ειναι γλυκος με το μωρο, παρα πολυ! Αλλα θα του βγει σε κακο ολο αυτο με το σπιτι σιγουρα.
Η Λαιλα υπαρχει στη σειρα ως γκομενα του Τιμ πλεον...
Γιατι τα εχει η Ταιρα με αυτον τον χαμενο και χαφτει τα ψεματα του κι απο πανω; Ξυπνα, ρε κοπελια!
Εφυγε κι ο Σμας, ας ελπισουμε οτι δε θα τον ξαναδουμε! :p
smile88
27 Μαρτίου 2015, 02:34
Λιγο χαλαρα τα 7 και 8, αλλα η σαιζον συνεχιζει μια χαρα!
Ωστε παει κι ο Τζεησον τωρα, θα μεινει στην Νεα Υορκη; :( Πολυ μου αρεσε που πηγε κι ο Τιμ μαζι του! Ειχαν φαση και τα σκηνικα στην Νεα Υορκη στην αρχη! :rotfl:
Οσο και να αντιπαθω τον πατερα του ΜακΚοι, ο μικρος ειναι τελικα ενταξει.
Τι κανει η Ταιρα με τον βλαμμενο Κας!!!!!!!!!!!!! Που πας, ρε κοπελιαααααα!
Ο Ματ ειναι ολα τα λεφτα, καταφερε να ξαναμπει στην ομαδα σε αλλη θεση! :D
Σταθερα ξεχναω οτι καποτε τα ειχαν Λαιλα και Τζεησον! :p
Κριμα τον Λαντρι, νομιζε οτι βρηκε αλλη και πηγε και το ειπε στην Ταιρα ολο χαρα και του βγηκε τελικα λεσβια!
Τι αχρειαστο το storyline με τα αλλα δυο παιδια του Μπαντι, δεν εξυπηρετουσε σε πουθενα...
smile88
31 Μαρτίου 2015, 03:45
Τελειωσα την σαιζον, ηταν παρα πολυ καλη τελικα, οπως κι η 1η!
Ολοι οι αγωνες μεχρι τον τελικο ηταν ενας κι ενας, ειχα αγωνια σε καθε αγωνα. Καλα, τα ειχα παρει κυριολεκτικα με τον αγωνα του προημιτελικου και του πουλημενου διαιτητη, αν ημουν στη θεση του Ερικ, θα του εριχνα και καμια γροθια. Ο ημιτελικος καλος ηταν, αλλα λογω της βροχης, μου φανηκε λες κι ηταν αντιγραφη του ημιτελικου της πρωτης. Ωστοσο για τον τελικο, ημουν σιγουρη οτι δε θα κερδιζαν, γιατι ξερω τι σειρα βλεπω, δε θα δειχνει μονο "καλα" πραγματα κι αυτο μου αρεσε. Κι ο αγωνας ηταν φοβερος!
Οταν βγηκε ο αλλος κοουτς να παρει τη θεση του Ερικ στον προημιτελικο, αρχισα να σκεφτομαι οτι κατι θα γινει στην 4η με αυτον κι οταν προκυψε το θεμα στο επομενο επεισοδιο με τον χωρισμο του Ντιλον στη μεση, σιγουρευτικα. Δεν περιμενα με τιποτα ομως να τον διωξουν τον Ερικ απο τους Πανθερς και να αναγκαστει να παει στο Ανατολικο Ντιλον... Μεγαλη χοντραδα του επαιξαν! :mad: Εννοειται πως ειμαι 1000% σιγουρη οτι στην 4η θα κερδισει τους Πανθερς! Και δεν πολυκαταλαβα τον λογο του χωρισμου του Ντιλον, λενε οτι θα φερει κι αλλα χρηματα και για τα δυο σχολεια, μα δε θα εχει πιο πολλα εξοδα τωρα αν υπσαρξουν δυο Λυκεια, ειδικα με την ανακαινιση του παρατημενου Λυκειου του Ανατολικου Ντιλον; :???:
Ο Τζο ΜακΚοι ειναι μην πω τι. Κριμα τον Τζει Ντι. Αλλα κι η γυναικα του δεν ξηγηθηκε καλα στην Ταμμι που την βοηθησε, ημαρτον.
Εχω πολλα νευρα με την αποφαση του Ματ να μη φυγει. ΟΚ, μια γιαγια την εχει, αλλα χρειαζεται να παρατησει ολοκληρες σπουδες; Χρειαζονται, ασε που ο Ματ δε βλεπει καθολου επαγγελματικα το φουτμπολ, τι θα κανει για να συντηρησει τον εαυτο του και την γιαγια του; Δεν ξερω, δε μου εκατσε καλα... Αλλα χαιρομαι που θα συνεχισουμε να τον βλεπουμε! :D
Περασε κι η Ταιρα σε κολλεγιο, το αξιζε, ευτυχως καταλαβε γρηγορα τι βλακεια εκανε με τον Κας! Τον Λαντρι ομως... Δε μου αρεσουν καθολου ως ζευγαρι...
Η Λαιλα ηταν σχεδον ανυπαρκτη σε ολη την 3η, αν δεν ηταν η σχεση της με τον Τιμ (φετος δε μου αρεσαν καθολου ως ζευγαρι, στην 1η μου αρεσαν) και τα προβληματα του πατερα της, αμφιβαλλω αν θα την βλεπαμε καν.
Εχω μεγαλη αγωνια για την 4η, για το πως θα πανε τα πραγματα κι αν θα μου αρεσει, καθως θα λειπουν πολλοι απο το φουτμπολ, εδω μου ελειψε ο Σμας και δεν το περιμενα!