PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : 6.05 - You've Dug Your Grave, Now Lie In It *New* Podcast

Zathura007
3 Νοεμβρίου 2008, 02:33
http://i41.photobucket.com/albums/e277/Bibi18/e2f70627.jpg

Απόψε με τη sirina κάναμε ένα πείραμα. Ναι, πειραματιστήκαμε, αλλά μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Τολμήσαμε να μεταφέρουμε τα recaps στον ηχητικό κόσμο.
Πλέον λέμε να τα κάνουμε recap-podcast, για να βγαίνουν και πιο γρήγορα, αλλά και με ενωμένες δυνάμεις να γίνουν ακόμα πιο καυστικά κι ελπίζουμε πιο απολαυστικά για εσάς, το πολυαγαπημένο μας κοινό.

Για περίπου μια ώρα περιγράφουμε και συζητάμε μαζί τις σκηνές του επεισοδίου, διανθίζοντάς το με ποικίλα σχόλια (και με θάψιμο της Χέιλι, βεβαίως-βεβαίως). (Επομένως, δεν είναι πλέον αναγκαίο να έχετε ελληνικούς υπότιτλους για να μάθετε τι συμβαίνει στο επόμενο επεισόδιο.)

Από εμάς σ' εσάς με αγάπη (...not) (http://rapidshare.com/files/160095687/605podcast.mp3)

Αφήνω το θέμα ανοιχτό ώστε να μπορείτε να ποστάρετε το feedback, δηλαδή τη γνώμη σας για το αν σας άρεσε ή όχι αυτό το νέο μας εγχείρημα.:*(
Θέλετε να συνεχίσουμε ή όχι; Να κάνουμε και τα υπόλοιπα και πιθανόν και παλαιότερα επεισόδια;

Πείτε τη γνώμη σας χωρίς φόβο και χωρίς πάθος.

Lizzangel
3 Νοεμβρίου 2008, 07:10
καλα κορίτσια το ποντκαστ είναι απλά τέλειο!!!
ειχατε πολύ πλάκα! Πρέπει οπωσδήποτε να το ξανακάνετε, είσασταν πολύ καλή συντροφιά!!!

eirinaki
3 Νοεμβρίου 2008, 22:51
Respect και στις 2 σας :worthy: .....
Δώσατε μια διαφορετική νότα σε ένα επεισόδιο που δεν μου άρεσε καθόλου :lipsseale ...

Εγώ λέω να το συνεχίσετε :yes:

P.S. Η Haley στην pic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...

pokka
4 Νοεμβρίου 2008, 00:42
Πράγματι πάρα πολύ ωραίο και πρωτότυπο.
Συγχαρητήρια και στις δυο σας.!! :respect: :respect: :respect:
Πράγματι δώσατε χρώμα σε ενά επεισόδιο που κατά την γνώμη μου δεν είχε.
Και σίγουρα να το συνεχίσετε. Σας παρακαλώ!!!:worthy: :worthy: :worthy:
Ευχαριστώ πολύ για την δουλειά που μας προσφέρετε.

stelbak
4 Νοεμβρίου 2008, 02:58
Μπράβο κορίτσια!:thumbsup1
Τέλεια ιδέα το podcast!
Πολύ ωραίο ήταν!
Χαρές η Zathura όταν η νταντά κοπάνησε την Χέιλι!:rotfl::rotfl:
Καλύτερα να τα συνεχίσετε έτσι τα recaps!:thumbsup1

Zathura007
4 Νοεμβρίου 2008, 08:19
Παιδιά το podcast έχει πιο πολύ σουξέ απ' το othmeeting music video (από πλευράς αριθμού downloads). Ε, ρε γλέντια!
Θα πω κάτι που δε λέω πολύ συχνά εδώ... ευχαριστώ πολύ!

Α, κι ένα trivia... ούτε πρόβα κάναμε με την Εύα, ούτε δοκιμαστικά για ήχο κλπ, ούτε σημειώσεις είχαμε. Ελπίζω να φάνηκε ότι δεν ήταν στημένο κατ' αυτόν τον τρόπο. Βέβαια, τώρα που βλέπουμε ότι έχει ανταπόκριση θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτερες.

ps: stelbak, και πολύ συγκρατημένη ήμουν...

Red Patras
4 Νοεμβρίου 2008, 15:51
Μπορώ να πω πως κάνατε φοβερή δουλειά. Η ιδέα του podcast ήταν αν μην τι άλλο, επιτυχημένη 100%. Μπράβο! :)

nickoleta
3 Ιανουαρίου 2009, 18:42
Κορίτσια συνεχίστε!Ανυπομονώ για τα επόμενα!