PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Jodi Lyn O'Keefe



Prison Breaker
19 Μαρτίου 2009, 16:33
Φωτογραφίες:

http://img8.imageshack.us/img8/9995/lynokeefe.jpg (http://img8.imageshack.us/my.php?image=lynokeefe.jpg)
http://img8.imageshack.us/img8/1078/55692267.png (http://img8.imageshack.us/my.php?image=55692267.png)
http://img8.imageshack.us/img8/940/jodi23.png (http://img8.imageshack.us/my.php?image=jodi23.png)
http://img8.imageshack.us/img8/4582/jodaki.jpg (http://img8.imageshack.us/my.php?image=jodaki.jpg)
http://img8.imageshack.us/img8/6164/jodaki2.jpg (http://img8.imageshack.us/my.php?image=jodaki2.jpg)
http://img8.imageshack.us/img8/1893/jodi223.jpg (http://img8.imageshack.us/my.php?image=jodi223.jpg)
http://img8.imageshack.us/img8/9971/1280x960pbw.jpg (http://img8.imageshack.us/my.php?image=1280x960pbw.jpg)
http://img8.imageshack.us/img8/3280/jodara.jpg (http://img8.imageshack.us/my.php?image=jodara.jpg)
http://img11.imageshack.us/img11/2534/jodilok.jpg (http://img11.imageshack.us/my.php?image=jodilok.jpg)
http://img11.imageshack.us/img11/1525/jodilok2.jpg (http://img11.imageshack.us/my.php?image=jodilok2.jpg)
http://img11.imageshack.us/img11/6905/213902302.jpg (http://img11.imageshack.us/my.php?image=213902302.jpg)
http://img11.imageshack.us/img11/7923/jodimaa.jpg (http://img11.imageshack.us/my.php?image=jodimaa.jpg)
http://img11.imageshack.us/img11/2797/43025485.png (http://img11.imageshack.us/my.php?image=43025485.png)


Βιογραφία:
Η Jodi Lyn O'Keefe γεννήθηκε τις 10 Οκτωβρίου 1978 στο Cliffwood Beach,New Jersey.
Οι γονείς της λέγονταν Νορίν και Τζακ και ήταν η μικρότερη από τρεις αδελφές.Η μεγαλύτερη αδελφή της ασχολούταν με το μόντελινγκ και η Jodi ακολούθησε τα βήματά της ως μοντέλο.Πήγε σε καθολικό σχολείο και το ύψος της είναι 1.78 μέτρα.Πήρε απολυτήριο δι'αλληλογραφίας.Ο πρώτος της ρόλος ήταν στο Nash Bridges,ενώ τώρα υποδύεται την Gretchen Morgan στο Prison Break.
Βγαίνει με τον ηθοποιό John Cusack.Εμφανίστηκε στο βίντεο κλιπ των 3 Doors Down
"Let Me Go".

Φιλμογραφία:

1995:Nash Bridges
1998:Ηalloween H20:20 Years Later-The Crow:Salvation-Whatever It Takes-Devil In The Flesh 2
1999:She's All That
2002-2004:Out For Blood-Venice Underground-Charmed-The Evidence-Dharma And Greg
2003:Tru Calling
2005:Boston Legal-Two And A Half Men
2007-2009=Prison Break


Συνέντευξη:
mNfYFiIogyI&feature
Surprise!Συγγνώμη,δεν κρατήθηκα,ήταν τέλεια πόζα:
http://img8.imageshack.us/img8/5334/24043718.jpg (http://img8.imageshack.us/my.php?image=24043718.jpg)

Είναι πολύ καλή ηθοποιός!:respect: στην πανέμορφη Jodi Lyn O'Keefe!Παίζει πολύ ωραία το ρόλο της κακιάς και όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες έχει υπέροχο στυλ!Όπως βλέπετε,το review είναι ανανεωμένο,όχι πια links των εικόνων και βιντεάκι!Για τις εικόνες,special thanks στην tarantina για τις οδηγίες της!!!
Προσεχώς William Fichtner (Mahone) και Peter Stormare (Abruzzi) μην ξεχνάτε!!!:)

oasic1988
19 Μαρτίου 2009, 16:53
bravo gia to review poli kalo:thumbsup1:thumbsup1:thumbsup1
alla emena prosopika h sigekrimenh ithopoios me afinei adiaforo...parola auta o rolos ts sto pb m arese alla dn tha tn theorousa kai megalo talento...

24lost
19 Μαρτίου 2009, 17:03
Πολυ καλο review! Ωραιες φωτο! Μπραβο για τις βελτιωσεις που εκανες!
Ειναι πολυ ωραια ηθοποιος και με ωραιο στυλ. Απο τις λιγες φορες που βλεπουμε κακο χαρακτηρα με στυλ και φινετσα! Ειδικα το κοκκινο κραγιον ειναι ολα τα λεφτα!

MISTGK
19 Μαρτίου 2009, 17:30
οι φωτ που εβαλες ειναι τελειες!τι να πεις για τη θεα!η κοπελα ειναι κουκλα!

απο τις πιο ομορφες κακες που εχουμε δει!!:respect:μπραβο σου κ παλι:respect:

Fashion Victim
19 Μαρτίου 2009, 18:13
Υπέροχο review ξανά!Κάνε και τα άλλα,περιμένουμε!:respect:

gtrig
19 Μαρτίου 2009, 19:33
Γυναικάρα και τρομερή ηθοποιός!:respect: :clapping:

Thanks a lot for the review!:respect:

brazdas
20 Μαρτίου 2009, 18:07
Γυναικάρα!! Όταν φοράει και εκείνες τις κολλητές φούστες είναι.....:respect:
Μπράβο για το review!

freedoom
20 Μαρτίου 2009, 21:05
Πανάξιος διάδοχος του θεού Kellerman. Έχει βοήθησει πολύ τη σειρά με την τρομερή της ερμηνεία. Κι όντως είναι πολύ όμορφη, άγρια όμορφη!

Fashion Victim
23 Μαρτίου 2009, 14:31
Prison Breaker τέλειο review!!!!!

smile88
23 Μαρτίου 2009, 16:58
Παιζει πολυ καλα τον ρολο της σκυλ@ς,κι αυτο γιατι την εχω δει σε ενα επεισοδιο των Charmed και σε μια ταινια(?,νομιζω ταινια ηταν)κι δεν ειχε καμια σχεση με το ΡΒ.Στο ΡΒ σε κανει να την αντιπαθεις!:P
Ολα τα λεφτα η τελευταια φωτογραφια!:rotfl:
Ωραιο review!:thumbsup1