PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : William Fichtner



Prison Breaker
21 Μαρτίου 2009, 22:10
Φωτογραφίες:

Με την οικογένειά του εδώ:
http://img23.imageshack.us/img23/2369/610xt.jpg (http://img23.imageshack.us/my.php?image=610xt.jpg)
http://img23.imageshack.us/img23/6749/1280x960pbwallpapermaho.jpg (http://img23.imageshack.us/my.php?image=1280x960pbwallpapermaho.jpg)
http://img23.imageshack.us/img23/6411/9369willl.jpg (http://img23.imageshack.us/my.php?image=9369willl.jpg)
http://img23.imageshack.us/img23/7750/2608791627.jpg (http://img23.imageshack.us/my.php?image=2608791627.jpg)
http://img23.imageshack.us/img23/8286/mahonewilliamfichtner20.jpg (http://img23.imageshack.us/my.php?image=mahonewilliamfichtner20.jpg)
http://img23.imageshack.us/img23/8759/prisonbreakseason3dvd15.jpg (http://img23.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3dvd15.jpg)
http://img23.imageshack.us/img23/3707/prisonbreak201manhuntma.jpg (http://img23.imageshack.us/my.php?image=prisonbreak201manhuntma.jpg)
http://img23.imageshack.us/img23/8812/williamfichtnerdgg01490.jpg (http://img23.imageshack.us/my.php?image=williamfichtnerdgg01490.jpg)
http://img23.imageshack.us/img23/2471/williamfichtnerprisonbr.jpg (http://img23.imageshack.us/my.php?image=williamfichtnerprisonbr.jpg)
http://img23.imageshack.us/img23/7185/williamfichtner.jpg (http://img23.imageshack.us/my.php?image=williamfichtner.jpg)


Βιογραφία:
Ο William Eduard "Bill" Fichtner γεννήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 1956 στο Ιστ Μίντοου της Νέας Υόρκης,ενώ μεγάλωσε στο Τσικτοουάγκα της Νέας Υόρκης.Οι γονείς του λέγονται Γουίλιαμ και Πατρίτσια κι έχει 4 αδελφές.Έχει γερμανική καταγωγή.Σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Φάρμινγκντειλ με bachelor στην ποινική δικαιοσύνη το 1978.Αργότερα σπούδασε στην Αμερικανική Ακαδημία Δραματικών Τεχνών στη Νέα Υόρκη.Στις 18 Μαϊου 2008 βραβεύτηκε με το Honorary Doctorate Of Humane Letters.Έχει δύο γιους,τον ένα με την πρώτη του σύζυγο,Μπέτσι ¶ιντεμ και ένα με την τωρινή του σύζυγο,Κίμπερλι Καλίλ.Ο πρώτος του ρόλος ήταν το 1987 στο Αs The World Turns.

Φιλμογραφία (αρκετά εντυπωσιακή):

1987:As The World Turns
1989:Baywatch
1992:Malcolm X
1994:Grace Under Fire
1995:Virtuosity-Reckless-Strange Days-Heat-High Lonesome-Underneath
1996:Albino Alligator
1997:Contact-Switchback
1998:Armageddon
1999:Go-The Settlement
2000:The Perfect Storm-Drowning Mona-Passion Of Mind-Endsville
2001=Ρearl Harbor-Black Hawk Down-What's The Worst That Could Happen?
2002:MD's-Julie Walking Home-Grand Theft Auto:Vice City-Equilibrium
2004:Crash-The West Wing-Grand Theft Auto:San Andreas
2005:The Moguls-Invasion-Nine Lives-The Chumscrubber-Empire Falls-The Longest Yard-Mr.& Mrs. Smith
2006:Ultraviolet
2006-2009=Ρrison Break
2007:Blades Of Glory-First Snow
2008:The Dark Knight-Τurok


Συνέντευξη:
4y5Ha0lochg


Υπέροχος ηθοποιός ο Fichtner!Τρομερό υποκριτικό ταλέντο!:respect: και σε αυτόν για την καταπληκτική του ερμηνεία τόσο στο Prison Break όσο και σε άλλες του δουλειές!!!
Έρχεται review για τον Wade Williams (Bellick)!!!

Sienna
21 Μαρτίου 2009, 22:39
Από τους καλύτερους που έχουν περάσει από το PB με διαφορά για μένα !!!!!

:respect: :respect: :respect:

MISTGK
21 Μαρτίου 2009, 22:51
ενας απο τους καλυτερους ηθοποιους που υπαρχουν,εχω δει σχεδον ολες τις ταινιες κ τις σειρες που εχει παιξει!μπραβο κ παλι:worthy:για τη δουλεια που εκανες κ για την προβολη του συγκεκριμενου ηθοποιου(που μου αρεσει παρα πολυ)thanks και παλι!!!!:grin::grin::grin::grin::grin:

24lost
21 Μαρτίου 2009, 22:59
Σε ευχαριστουμε για ακομα ενα ωραιο review ενος εξαιρετου ηθοποιου! Αδυναμια μου στην 4η σαιζον, μου αρεσε πολυ το παιξιμο του! Ενας ηθοποιος που κατα τη διαρκεια του pb εξελιχτηκε το παιξιμο του και ειδαμε πολλες πτυχες του! Περιμενω με περιεργεια του Μπελικ!

SleepingBitchy
22 Μαρτίου 2009, 00:29
Κάνει τη διαφορά σε σχέση με όλους τους ηθοποιούς της σειράς.
Τον λάτρεψα από τη δεύτερη σεζόν, ενώ κατά την ταπεινή μου γνώμη στην τρίτη σεζόν ήταν ανεπανάληπτα τέλειος με το σύνδρομο στέρησης, ειδικά εκεί στη δίκη που έξυνε τις φλέβες του μέχρι που τις έκοψε :respect: Με διαφορά ο πιο περίπλοκος χαρακτήρας του Prison Break και ο καλύτερος ηθοποιός !!!

Μπράβο Prison Breaker, κρατάς το έργο ζωντανό στο GTvS τώρα με τη μεγάλη διακοπή !!! :grin:

smile88
22 Μαρτίου 2009, 00:52
Πολυ καλος ηθοποιος,μονο στην 2η δεν τον πολυπηγαινα,αλλα μετα καταλαβα οτι απλα τα σπαει!
Δυστυχως δεν εχω δει ταινιες του...
Ωραιο review!:thumbsup1

evangeline
22 Μαρτίου 2009, 01:40
ο καλυτερος ηθοποιος της σειρας τον παω με χιλια τον εχω δει σε αρκετες ταινιες και αλλη σε μια σειρα το invasion που δυστυχως την κοψανε που ηταν εξαιρετικος επαθα πλακα με την ηλικια του επισης τον βρισκω πολυ γοητευτικο
ηταν αξιος αντιπαλος του σκοφιλντ στην 2 σεζον αυτο τα λεει ολα

oasic1988
22 Μαρτίου 2009, 10:22
poli kali douleia kaneis prison breaker:dance:poli oraio review.
william fichtner:worthy::respect::worthy::respect:...o kaliteros xarakthras tou pb kai teleios ithopoios!!!:thumbsup1:thumbsup1:thumbsup1sto armageddon eidika htan apsogos:dance::yahoo::dance::yahoo:

pokka
22 Μαρτίου 2009, 15:27
¶ψογο το review σου Prison Breaker. Ο Μαχόουν για μένα είναι καταπληκτικός. Ειδικά στην 2η για μένα έδωσε ρεσιτάλ. Και στην 4η τα πάει αρκετά καλά. Από τις ταινίες του έχω δεί 2 και είναι πάρα πολύ καλός.
Ευχαριστώ για ακόμη μία φορά Prison Breaker.

margaritaris
22 Μαρτίου 2009, 18:59
Στην φιλμογραφια κατι λεει για GTA Vice city και GTA san andreas. Τι εκανε εκει δηλαδη? Εχουν βγει και σε ταινιες και δεν το εμαθα ποτε?

Prison Breaker
22 Μαρτίου 2009, 19:28
Βασικά όχι,εκει πέρα δάνειζε τη φωνή του στο παιχνίδι!Sorry παράλειψη!

Ada_the_Mental
22 Μαρτίου 2009, 20:23
Ένας από τους πιο εγκληματικά υποτιμημένους ηθοποιούς (ο τύπος είναι απίστευτος, του αξίζουν μεγαλύτεροι ρόλοι από αυτούς που έχει συνήθως) και με διαφορά ο καλύτερος στο PB. Ο Mahone είναι από τους πιο ενδιαφέροντες, περίπλοκους και καλογραμμένους χαρακτήρες στη σειρά (ο αγαπημένος από τη 2η κιόλας σαιζόν), αλλά απλά δε θα ήταν το ίδιο αν τον έπαιζε κάποιος άλλος.
Τον είχα ήδη δει σε αρκετες ταινίες πριν το Prison Break και τώρα έχω δει τις περισσότερες του και παντού είναι φανταστικός.

Prison Breaker
22 Μαρτίου 2009, 20:45
Δεν ξέρω αν τον είδε κανένας στο "Σκοτεινό Ιππότη"!Είχε ένα ρόλο 2 λεπτών!
Ή στο "Ο Κύριος και η Κυρία Σμιθ;"Εκεί ακουγόταν πεντακάθαρα η φωνή του και ούτε καν τον έδειχναν!Πάντως,πρόσφατα βγήκε φήμη ότι θα πρωταγωνιστήσει σε μία άλλη σειρά,το "Νight and Day",στο δίκτυο ΤΝΤ,όπου θα υποδύεται έναν κυβερνητικό πράκτορα,ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις και παράλληλα να είναι εκεί για τη σύζυγό του,την οποία θα υποδύεται η Sherry Stringfield (ER).

Ada_the_Mental
22 Μαρτίου 2009, 22:36
^ Nαι, γύρισαν τον πιλότο αλλά τελικά το ΤΝΤ πήρε δυο άλλες σειρές στη θέση του, οπότε δε θα το παίξουν. :(

tarantina
23 Μαρτίου 2009, 11:00
πολύ καλος ηθοποιος,ειδικα στις φασεις

που βρισκοταν στην απεξαρτηση απο τα ναρκωτικα και στη σκηνη της 4ης σαιζον που σκοτωσε τον μαυρο,ολα τα λεφτα :respect:

μπραβο για το αφιερωμα prison breaker :grin:

cat966
23 Μαρτίου 2009, 14:34
φανταστικη η ερμηνεια του στο PB.

Producer
31 Μαρτίου 2009, 00:46
Πραγματικα στην 3 και 4 σεζόν ήταν συγκλονιστικός,μακραν ο κορυφαιος απο τους ηθοποιους του πριζον μπρεικ αυτη την στιγμή:worthy:

sawyerfan
17 Ιουνίου 2009, 16:05
Εξαιρετικός ηθοποιός!Μόλις μπήκε στο sto Prison Break έκανε αισθητή την παρουσία του αμέσως!Ελπίζω να τον δούμε και να τον απολαύσουμε ξανά σύντομα!Ευχαριστώ για το review!

Ένα βιντεάκι του από διάφορες πρεμιέρες.


William Fichtner in various events


http://www.youtube.com/watch?v=s9Q1WfRZZk8&feature

lakis77
17 Ιουνίου 2009, 16:31
Συμφωνώ απόλυτα με Ada the mental, πολύ αδικημένος ηθοποιός, διότι είναι εξαιρετικός!! Μάλλον και στο Holywood κλίκες υπάρχουν, διότι έχω βαρεθεί να βλέπω συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους, και ηθοποιοί σαν τον Fichtner να έχουν ρόλους 3 λεπτών (βλέπε Dark Knight)