PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Dominic Purcell



Prison Breaker
23 Μαρτίου 2009, 17:44
Φωτογραφίες:

http://img256.imageshack.us/img256/6600/6526purcelldominic009.jpg (http://img256.imageshack.us/my.php?image=6526purcelldominic009.jpg)
http://img256.imageshack.us/img256/1577/11622.jpg (http://img256.imageshack.us/my.php?image=11622.jpg)
http://img256.imageshack.us/img256/3813/34172468.jpg (http://img256.imageshack.us/my.php?image=34172468.jpg)
http://img256.imageshack.us/img256/1400/1280x960pbwallpaperlinc.jpg (http://img256.imageshack.us/my.php?image=1280x960pbwallpaperlinc.jpg)
http://img256.imageshack.us/img256/5043/00000032662006091920240.jpg (http://img256.imageshack.us/my.php?image=00000032662006091920240.jpg)
http://img256.imageshack.us/img256/593/dpurcell.jpg (http://img256.imageshack.us/my.php?image=dpurcell.jpg)
http://img256.imageshack.us/img256/5576/cbbv.png (http://img256.imageshack.us/my.php?image=cbbv.png)
http://img256.imageshack.us/img256/7149/dominic1502.jpg (http://img256.imageshack.us/my.php?image=dominic1502.jpg)
Εδώ με τα παιδιά του:
http://img256.imageshack.us/img256/2738/dominicisthesexiestdadd.jpg (http://img256.imageshack.us/my.php?image=dominicisthesexiestdadd.jpg)
http://img256.imageshack.us/img256/4166/21437546.jpg (http://img256.imageshack.us/my.php?image=21437546.jpg)


Βιογραφία:
O Dominic Haakon Madbouli Myrtvedt Purcell γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 1970 στο
Merseyside της Αγγλίας κι έχει άλλα 4 μικρότερα αδέλφια.Έχει νορβηγική,ιρλανδική και αμερικανική καταγωγή,ωστόσο μεγάλωσε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.Σπούδασε στο Western Australian Academy Of Performing Arts,με συμφοιτητή το Hugh Jackman.To 2000 μετακόμισε στο Λος Άντζελες με τη σύζυγό του,Rebecca,με την οποία έχουν χωρίσει τώρα και με την οποία έχει 4 παιδιά,το 10χρονο Jo,την 8χρονη Audrey και τα 6 ετών δίδυμα Lily και Gus.To 2007 έσωσε μαζί με τον αδελφό του στην Ιρλανδία ένα μωρό που πνιγόταν,δίνοντάς του τις πρώτες βοήθειες.Ο πρώτος του ρόλος ήταν στο Raw FM,ενώ για το ρόλο του ως Lincoln Burrows στο Prison Break πήρε το βραβείο International Award For Best Actor (2007) του Αυστραλιανού Ινστιτούτου με το οποίο έχει βραβευτεί 2 φορές και ο Heath Ledger.Άσχετο:Έχει ύψος 1.85,σχεδόν όπως και ο Miller.

Φιλμογραφία:

1997-1998:Raw FM
1998:Water Rats
1999:Heartbreak High-First Daughter-Silent Predator-American Pie
2000:Mission:Impossible II
2001:Invincible-Beastmaster-The Lost World
2002:Equilibrium
2002-2003:John Doe
2003:3-way-Visitors
2004:House-Blade:Trinity
2005:The Gravedancers-North Shore
2005-2009=Ρrison Break
2007:Level Seven-Primeval
2008:Creek


Συνέντευξη:
Ml9Rsd4seFA

Καλά,τώρα τι να πω βρε guys που έτσι και πάω να πω κανένα καλό λόγο θα πέσετε να με φάτε!Εγώ τον βρίσκω μια χαρά για το ρόλο που τον βάλανε να παίζει.Το γεγονός ότι πήρε το ρόλο κάτι θα σημαίνει...(Το βραβείο το υπογράμμισα για να το δείτε όλοι.)Από εκεί και πέρα δε λέω τίποτα άλλο.

Παρακαλώ όχι πικρόχολα σχόλια!(κανείς δε σας εμποδίζει να λέτε τη γνώμη σας,παραμείνετε όμως στα όρια του μέτρου!):)
Ευχαριστώ!

mefisto26
23 Μαρτίου 2009, 18:46
Δε μπορώ παρά να απαντήσω με ένα παλιότερο ποστ που είχα κάνει σε ένα άλλο θέμα... :twisted:


http://img228.imageshack.us/img228/7978/1188purcelllyx7.jpg (http://imageshack.us/)Χαρούμενος
http://img228.imageshack.us/img228/7978/1188purcelllyx7.jpg (http://imageshack.us/)Σοκαρισμένος
http://img228.imageshack.us/img228/7978/1188purcelllyx7.jpg (http://imageshack.us/)Σε βαθια περισυλλογή (προβληματισμένος)
http://img228.imageshack.us/img228/7978/1188purcelllyx7.jpg (http://imageshack.us/)Λυπημένος
http://img228.imageshack.us/img228/7978/1188purcelllyx7.jpg (http://imageshack.us/)Νευριασμένος


Αξίζει να χαθει αυτό το ταλέντο;;;;;;; :*( :*( :*( :*( :*(





Χωρίς πλάκα το Prison Break τουλάχιστον στις 2 πρώτες πάρα πολύ καλές σεζόν του, έτυχε να έχει μερικές πολύ καλές ερμηνείες από αξιόλογους ηθοποιούς. Ο εν λόγω ακόμα και σε αυτές τις σεζόν αποτελούσε μελανό σημείο για τη σειρά. Πολύ ατυχής η επιλογή του...

24lost
23 Μαρτίου 2009, 19:06
Σε ευχαριστουμε prison breaker! Δεν ηξερα οτι εχει 4 παιδια! Παρολο που γεννηθηκε στην Αγγλια και μεγαλωσε στην Αυστραλια δεν εχει καποια προφορα. Κριμα μου αρεσουν οι αντρες με προφορα! Παω να δω τωρα και του Miller!

oasic1988
23 Μαρτίου 2009, 19:13
thnx prison breaker!!!

oute ego iksera oti exei 4 paidia:shock::shock::shock:

adiaforos ithopoios kai xarakthras:P:P:P

vasika nomizo oute miller oute purcell sigrinetai me FICHTNER:worthy::respect::worthy::respect::worthy: :respect::worthy::respect::worthy::respect::worthy ::respect::worthy::respect::worthy::respect:

Prison Breaker
23 Μαρτίου 2009, 20:12
Δε μπορώ παρά να απαντήσω με ένα παλιότερο ποστ που είχα κάνει σε ένα άλλο θέμα... :twisted:





Χωρίς πλάκα το Prison Break τουλάχιστον στις 2 πρώτες πάρα πολύ καλές σεζόν του, έτυχε να έχει μερικές πολύ καλές ερμηνείες από αξιόλογους ηθοποιούς. Ο εν λόγω ακόμα και σε αυτές τις σεζόν αποτελούσε μελανό σημείο για τη σειρά. Πολύ ατυχής η επιλογή του...

Το θυμάμαι αυτό το ποστ!Είχα ρίξει πολύ γέλιο!!!Κι εγώ αντικειμενικά το βλέπω παιδιά!!!
Αλλά γι'αυτόν το ρόλο δε χρειάζεται και κανένας καλύτερος!!!

MISTGK
23 Μαρτίου 2009, 20:32
αντε καλε,αυστραλος ειναι?δεν το ηξερα.για το ρολο αυτο μια χαρα ειναι!:)μπραβο pb thanks για τις πληροφοριες σου!!:grin::grin:

smile88
23 Μαρτίου 2009, 20:34
Ενταξει,εδω θα πω την κακια μου,αλλα τι να κανουμε,δεν μπορουμε να μας αρεσουν ολοι και ολες!:P
Μπορει να ταιριαξε ως αδερφια με τον Miller(τον ειχαν διαλεξει τον Miller τελευταια στιγμη και στα τυφλα,χωρις να τον βαλουν διπλα απο τον Purcell για να δουν αν ταιριαζουν),αλλα η ηθοποιια του ειναι για τα μπαζα.Το βραβειο δεν μου λεει τιποτα,τοσοι και τοσοι παιρνουν ο,τι να 'ναι βραβεια...
Τον ειχα πετυχει κι σε μια αλλη σειρα,τα ιδια και τα ιδια εκει περα...
Ωραιο review παντως!:thumbsup1(κι εγω που νομιζα οτι ειχε 2 παιδια?:lol:

evangeline
23 Μαρτίου 2009, 20:44
εξαιρετικα αταλαντος δεν ηξερα οτι καταγοταν απο αγγλια ωραια παιδακια εχει παντως
thanks για τα review κανε και για τα αγορια μας στο lost

Prison Breaker
23 Μαρτίου 2009, 21:01
Θα προσπαθήσω evangeline!

sirina
24 Μαρτίου 2009, 00:36
Α ρε Μεφιστο μπηκα να ποσταρω το δικο σου ποστ και με προλαβες. Απυθμενα αταλαντος..

cat966
24 Μαρτίου 2009, 19:01
μια χαρα ταλενταρα ο τυπος για επαγγελματιας μποξερ ταιραιζει περισοτερο.

KingOfDeath
24 Μαρτίου 2009, 19:25
Έλιωσα με το ποστ του mefisto... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧ έλεος!!!!
Respect Mefisto!!

Γενικά, σαν ηθοποιός είναι αδιάφορος και ατάλαντος... Δική μου γνώμη, ε!

Subtitler
25 Μαρτίου 2009, 07:51
εμένα με πορώνει πάντως!!! ειδικά σε σκηνές που τα παίρνει και πετάγεται η φλέβα τρελένομαι!!! Ποτε ξεκινάει το pbbbbbb μ έχει λείψει!!!!:)

lakis77
25 Μαρτίου 2009, 17:59
Συμφωνώ με τον Subtitler. Κι εμένα μου αρέσει. Δηλαδή εσείς ποιον θέλατε να βάλουνε, τον Αλ Πατσίνο μήπως? Στις 2 πρώτες σεζόν ειδικά είναι πάρα πολύ καλός, αυτός είναι κι ο ρόλος του. Μην ακούω και υπερβολές εντάξει εσείς τον κάνατε Σπαλιάρα στην υποκριτική έλεος.

Prison Breaker
25 Μαρτίου 2009, 18:13
Για το ρόλο του μια χαρά είναι,δε χρειάζεται και ρεσιτάλ ερμηνείας για τέτοιο ρόλο...