PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Robin Tunney



Prison Breaker
6 Απριλίου 2009, 17:34
Φωτογραφίες:

http://img7.imageshack.us/img7/1566/robintunnetrusc96339706a.jpg (http://img7.imageshack.us/my.php?image=robintunnetrusc96339706a.jpg)
http://img7.imageshack.us/img7/145/robintunney.jpg (http://img7.imageshack.us/my.php?image=robintunney.jpg)
http://img7.imageshack.us/img7/7863/robintunneyp.jpg (http://img7.imageshack.us/my.php?image=robintunneyp.jpg)
http://img7.imageshack.us/img7/9646/robintunney1sized.jpg (http://img7.imageshack.us/my.php?image=robintunney1sized.jpg)
http://img7.imageshack.us/img7/8488/robintunneypicture1.jpg (http://img7.imageshack.us/my.php?image=robintunneypicture1.jpg)
http://img7.imageshack.us/img7/2066/robintunney2.jpg (http://img7.imageshack.us/my.php?image=robintunney2.jpg)
http://img7.imageshack.us/img7/8782/robintunneyv.jpg (http://img7.imageshack.us/my.php?image=robintunneyv.jpg)
http://img7.imageshack.us/img7/1584/robintunney03.jpg (http://img7.imageshack.us/my.php?image=robintunney03.jpg)
http://img7.imageshack.us/img7/3027/robintunney07.jpg (http://img7.imageshack.us/my.php?image=robintunney07.jpg)
http://img7.imageshack.us/img7/677/robintunney08.jpg (http://img7.imageshack.us/my.php?image=robintunney08.jpg)


Βιογραφία:
Η Robin Tunney γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου 1972 στο Σικάγο από πατέρα έμπορο αυτοκινήτων και μητέρα μπαργούμαν.Η καταγωγή της είναι αμερικανική και ιρλανδική, ενώ είναι ρωμαιοκαθολική.Σπούδασε στην Chicago Academy for the Arts,ενώ σε ηλικία 18 ετών μετακόμισε στο Λος Άντζελες όπου και πήρε τον πρώτο της ρόλο στο Encino Man.Για την ερμηνεία της στην ταινία Niagara,Niagara πήρε το Best Actress award Volpi Cup.Για τις ανάγκες του ρόλου της στο Empire Records ξύρισε τα μαλλιά της γι'αυτό αναγκάστηκε στο The Craft όπου είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο να φορέσει περούκα.Έπαιξε στον πιλότο του House,σε 23 επεισόδια στο Prison Break ως Veronica Donovan και τώρα πρωταγωνιστεί μαζί με το Simon Baker στη σειρά The Mentalist ως Teresa Lisbon.Πρόσφατα έκανε εμφάνιση και στο The Ellen DeGeneres Show.Παντρεύτηκε το 1997 τον Bob Gosse,με τον οποίο χώρισε το 2006 μόνο για να παντρευτεί ένα χρόνο αργότερα το σκηνοθέτη Andrew Dominik.

Φιλμογραφία:

1992:Encino Man
1994:Law & Order
1995:Empire Records
1996:The Craft
1997:Julian Po-Niagara,Niagara
1998:Montana
1999:End Of The Days
2000:Vertical Limits-Supernova
2001:Investigating Sex
2001:The Secret Lives Of Dentists-Cherish
2003:Abby Singer-The In-Laws
2004=Ρaparazzi-House
2005:The Zodiac-Runaway
2005-2006=Ρrison Break
2006:Hollywoodland-The Darwin Awards
2008:August-The Burning Plan-The Mentalist-Passenger Side-The Two Mr.Kissels


Συνέντευξη:
zabVCUqf_h4

Αν και κάπως ασήμαντος και άχαρος κατ'εμέ ο ρόλος της ήταν μια αρκετά καλή παρουσία στο Prison Break.Σαν ηθοποιός είναι πολύ καλή,την έχω δει σε κάποιες ταινίες και ήταν ικανοποιητική!:) :) :)

24lost
6 Απριλίου 2009, 17:39
Σε ευχαριστουμε!!!! Πολυ ωραιες φωτο!!!

MISTGK
6 Απριλίου 2009, 18:02
πολυ καλο!:dance:μπραβο!!!

smile88
6 Απριλίου 2009, 18:30
Στο Prison Break μου την εσπαγε απο την αρχη,χαρηκα ο,τι επαθε...(ξερετε εσεις τι!)
Την εχω δει και στο House,κι εκει σπαστικια ηταν.
Γενικα,μου βγαζει το κατι αντιπαθητικο η ηθοποιος,δεν ξερω γιατι...
Ωραιο review ομως!:thumbsup1

oasic1988
6 Απριλίου 2009, 18:49
bravo!!!poli oraio review!!!
se eixame xasei prison breaker alla gyrises dynamika...
kali ithopoios kai m arese kai sto pb...tn vrike tragikos thanatos vevaia.

Prison Breaker
6 Απριλίου 2009, 18:52
Ναι βρε παιδιά ήμουν 5αήμερη με το σχολείο,το είχα αναφέρει νομίζω...Γύρισα όμως δριμύτερη,δεν μπορείτε να πείτε!!!Και μην ξεχνάτε και τα 3 τελευταία review από ΡΒ (Σοφία,Γουίστλερ,Λετσέρο) τα οποία έρχονται!

qazxsw
6 Απριλίου 2009, 19:50
Αυτη και η Μεξικανα ηταν οι μονες ομορφες της σειρας και τις διωξαν:thumbdown


thanx pb:respect:

SleepingBitchy
7 Απριλίου 2009, 02:17
Ηταν όντως ψιλοάχαρη και οταν την έδειχνε στα flashback στο κρεβάτι με τον Λίνκολν ηταν αηδία ...
Πιο πολύ τη θυμάμαι ως πρώτη ασθενή του House !!!

Πολύ καλό review Prison Breaker, ελπίζω να πέρασες καλά στην πενταημερη !!!