PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Fringe - Αγαπημένος Χαρακτήρας

t0ny3
10 Απριλίου 2009, 10:15
http://i376.photobucket.com/albums/oo205/lostS4/Fringe_intertitle.png

Λοιπόν ποιος είναι ο αγαπημένος χαρακτήρας σας;

Έμενα και βέβαια ο Γουόλτερ.Τρελαίνομαι να τον βλέπω. Αυτό το αστείο στυλάκι του με τα πολλά άκυρα που πετάει άλλα και συγχρόνως η ιδιοφυΐα του με έκαναν να επιλέξω αυτόν.

Ακολουθούν πληροφορίες από τον lostS4:

Olivia Dunham (Anna Torv): Πράκτορας του FBI, που της έχει ανατεθεί η έρευνα ανεξήγητων φαινομένων. Σε κάθε επεισόδιο γίνεται ολοένα και πιο συμπαθείς. Είναι στο επίκεντρο αυτού του πολέμου, όπως μάθαμε, που πλησιάζει και έχει πολύ ψωμί ακόμα η ιστορία της.

Dr. Walter Bishop (John Noble): Fringe, χωρίς Bishop δεν θα ήταν Fringe (λογικο)! Ήταν έγκλειστος σε ψυχιατρική κλινική, για πολλά χρόνια. Τώρα, τη στήριξη του γιου του Peter, βοηθάει και εκείνος στην έρευνα ανεξήγητων για αρκετά απο τα οποία είναι υπεύθυνος ο ίδιος. Τρελός, στη κοσμάρα του τελείως, μιλάει μόνος του, λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι και προσπαθεί να προσαρμοστεί ξανά στο κόσμο.

Peter Bishop (Joshua Jackson): Ο γιός του Walter. Τον προσέλαβε η Olivia ώστε να μπορεί να βοηθήσει με την κατάσταση του πατέρα του. Έχει χιούμορ, πανέξυπνος σύμφωνα με το IQ του και με ''εγκληματικό'' παρελθόν.

http://i376.photobucket.com/albums/oo205/lostS4/fringe-cast1.jpg

Phillip Broyles (Lance Reddick): Πράκτορας της Εθνικής Ασφάλειας και διευθυντής του Fringe Division (τμήμα παράξενων επιστημών or sth). Διατηρεί επαφή με την Nina Sharp, μεγαλοστέλεχος της Massive Dynamics.

Astrid Farnisworth (Jasika Nicole): Νεαρή, επίσης πράκτορας του FBI και λαμπρό μυαλό! Είναι βοηθός της Olivia & του Walter, απο τον οποίο ακούει τα πιο τρελά πράγματα ever! Έχει συμμετέχει αρκετές φορές στη λύση υποθέσεων και γνωρίζει ιερογλυφικά (?), όπως είδαμε σε ένα επεισόδιο.

Charlie Francis (Kirk Acevedo): Συνεργάτης και στενός φίλος της Olivia. Είναι υπεύθυνος του Fringe Division μετά τον Broyles και παίρνει μέρος ενεργά στις υποθέσεις. Έχει μία σύζυγο.

John Scott (Mark Valley): Ο πρώην συνάδελφος της Olivia, με τον οποίο διατηρούσαν σχέση. Μετά τον θάνατο του, βγήκε στην επιφάνεια όλη η δουλειά και το παρελθόν του. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Massive Dynamics, όπου τον κρατάνε ζωντανό με εξελιγμένη μηχανική υποστήριξη.

Nina Sharp (Blari Brown): Ανώτερη υπάλληλος της Massive Dynamics, μία επιχείρηση που ασχολείται με την έρευνα της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Review της σειράς, εδώ (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=21038&highlight=fringe)
και το Official Discussion Thread (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=23083)
Και ένα thread, σχετικά με τον Observer (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=27599#post672141)

kpliak
10 Απριλίου 2009, 13:52
Χαλαρά ο Walter.Οι ατάκες του είναι εκπληκτικές!!!
Ειδικά όταν εξηγεί κάποιες τρομερές επιστημονικές θεωρίες κι εκεί ανάμεσα πετάει και κάτι τελείως άκυρο!!!!!

Sienna
10 Απριλίου 2009, 14:46
Olivia Dunham
Peter Bishop

γιατί καλέ δεν έβαλες πολλαπλή επιλογή?? :P

SaPiLaS
10 Απριλίου 2009, 15:21
Dr.Walter Bishop :respect::respect::respect:
Εντάξει ο άνθρωπος έχει μοναδικό στυλάκι,πετάει κάτι ατάκες και άκυρα ώρες-ώρες και πέφτεις στα πατώματα.:rotfl:

smallville
10 Απριλίου 2009, 15:49
Dr. Walter Bishop...είναι θεούλης!

ifigeneiavip
10 Απριλίου 2009, 20:58
Ο Dr. Bishop είναι μορφή, αλλά ψήφισα Nina Sharp, είμαι σίγουρη πως κρύβει πάρα πολλά αυτή η γυναίκα και δε θα απορήσω αν στην πορεία βγει η απόλυτη μέγαιρα! Απλά είναι και αυτή καλά μπασμένη στο παιχνίδι και δε δίνει πολλές λαβές ότι κάτι δε πάει καλά... Και επειδή είναι θέμα χρόνου να μας δείξουν πόσο μεγάλη bitch είναι, την ψήφισα!

GrigD
11 Απριλίου 2009, 09:34
όλοι οι χαρακτήρες του fringe μου αρέσουν (ακόμα και η Astrid :p)

αλλά σαν την Ολιβιάρα κανείς :D

mefisto26
11 Απριλίου 2009, 11:31
Ενώ στην αρχή δε του φαινότανε, τελικά το Fringe κατάφερε και έχτισε πολύ καλά τους βασικούς του χαρακτήρες και πλέον οι περισσότεροι έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Για μένα ξεχωρίζει ο Dr Walter Bishop. O John Noble που παίζει τον χαρακτήρα κάνει καταπληκτική δουλειά.
Με μικρή διαφορά δεύτερη έρχεται η Olivia :grin:

joel_barris
11 Απριλίου 2009, 13:36
Olivia ψήφισα κύριως γιατί ήμουν απ αυτούς που στην αρχή την έλεγαν κρύα και αγγούρι και στη συνέχεια με εξέπληξε ευχάριστα.

ΥΓ: Σαρώνει ο μεγάλος Μπίσοπ. Αναμενόμενο.

nala
11 Απριλίου 2009, 21:39
Olivia Dunham !Όντως μας εξέπληξε ευχάριστα!

sofia24
12 Απριλίου 2009, 21:08
Walter δαγκωτό! Τον πάω πάρα πολύ!:thumbsup1 Μετά ο Peter & Olivia.

Grace_Kelly
13 Απριλίου 2009, 20:26
Αυτος που ξεχωρίζει απο την αρχή είναι σίγουρα ο Dr. Walter Bishop αλλα η Olivia Dunham κατάφερε να με κερδίσει ειδικά στα τελευταία επεισόδια. Αν και στην αρχή την θεωρούσα ξινή, πλέον έχει γίνει ο αγαπημένος μου χαρακτήρας και μετά ο Walter. Βέβαια ολοι οι χαρακτήρες στο Fringe μου αρέσουν μέχρι και ο Peter Bishop ειδικά στις σκηνές με τον πατέρα του.

kostasm13
2 Μαΐου 2009, 19:37
Πατερας και υιος Μπισοπ μου αρεσουν πολυ! Ε ειπα να ψηφισω τον Πητερ...
Αλλα και ο Τσαρλι Φρανσις ειναι πολυ ωραιος χαρακτηρας!

t0ny3
2 Μαΐου 2009, 22:03
Μπραβο lostS4 για την δουλεια που εκανες.Παντως εγω εξακολουθω να υποστηριζω τον Γουωλτερ!!!

evangeline
2 Μαΐου 2009, 22:30
Olivia Dunham -εινσι θαρραλεα- δυναμικη-δεν φοβαται να κανει τα παντα για να λυσει τη καθε υποθεση- η Anna Torv xειριζεται το ρολο υπεροχα το οτι δεν μπορω να φανταστω τον ρολο να το παιζει καποια αλλη ηθοποιος νομιζω τα λεει ολα :thumbsup1

Sakissd
20 Αυγούστου 2009, 03:17
Dr Walter Bishop

Δεν τίθεται καν συζήτηση. Εξαιρετικός ρόλος, με τεράστιο ενδιαφέρον για κάθε πτυχή της σειράς.

Το γλυκό δένει περισσότερο με την εξαιρετική ερμηνεία του John Noble.
Περιμένουμε μεγάλες ερμηνείες και στον 2ο κύκλο.

aeris_71
21 Αυγούστου 2009, 01:22
Dr. Walter Bishop:worthy:

natasssa
21 Αυγούστου 2009, 12:47
Ο Dr. Bishop είναι μορφή, αλλά ψήφισα Nina Sharp, είμαι σίγουρη πως κρύβει πάρα πολλά αυτή η γυναίκα και δε θα απορήσω αν στην πορεία βγει η απόλυτη μέγαιρα! Απλά είναι και αυτή καλά μπασμένη στο παιχνίδι και δε δίνει πολλές λαβές ότι κάτι δε πάει καλά... Και επειδή είναι θέμα χρόνου να μας δείξουν πόσο μεγάλη bitch είναι, την ψήφισα!

Συμφωνώ με την Ιφιγένεια...

Όλοι οι χαρακτήρες είναι αξιόλογοι, με κορυφαίο το Dr, αλλά η Nina δίνει το "κατιτίς" της, μου αρέσουν οι συναντήσεις της με την Olivia και που δεν δίνει πάντα ξεκάθαρες απαντήσεις... Συν του ότι δίνει έναν classy και elegant αέρα στη σειρά :grin:

Πιστεύω πως έχει να δώσει περισσότερα σαν χαρακτήρας και θα ήθελα να τη βλέπουμε περισσότερο στο 2ο κύκλο :)

savvas999
31 Αυγούστου 2009, 20:06
Περισσότερο από όλους μου αρέσει η Ολίβια Ντάναμ.
Η ηθοποιός έχει αμφισβητηθεί πολύ και είναι άδικο.

Γενικότερα όμως, όλες οι ερμηνείες είναι πολύ καλές.

charmader
1 Σεπτεμβρίου 2009, 14:07
Παρόλο που ο Walter είναι εκείνος που κάνει εντύπωση περισσότερο απ' όλους από την αρχή της της σειράς, εμένα ο χαρακτήρας που με κέρδισε ήταν της Olivia γιατί κατάφερε να αναδειχθεί σιγά σιγά.
Όταν πρωτοξεκίνησα τη σειρά είχα βρει την επιλογή της ως πρωταγωνίστρια πολύ μέτρια και τελικά αποδείχθηκε ακριβώς το αντίθετο.
Γενικότερα όμως όλοι οι χαρακτήρες είναι καλοί.

MCAK
11 Σεπτεμβρίου 2009, 03:16
Olivia Dunham. Ενώ έκανε πιο μουδιασμένη εκκίνηση από τους υπολοίπους, κατάφερε & κέρδισε τις εντυπώσεις.

sirina
18 Νοεμβρίου 2009, 00:08
Αν και σπανιως συμπαθω πολλους πρωταγωνιστες ταυτοχρονως απο μια σειρα γιθατι παντα ολοι εχουν υπερβολικα στοιχεια, στην συγκεκριμενη σειρα δεν με ενοχλει κανεις.

Η Ολιβια ειναι πολυ καλη, την συμπαθουσα απο την αρχη, μου αρεσει το στυλ και μου αρεσει πολυ ο τονος της φωνης της.

Ο Πητερ ειναι πολυ ωραιο τυπακι, ωραιο αγορι, μυστηριος χαρακτηρας, αγαπω.

Αλλα αυτος που ειναι ο επι γης θεουλης ειναι ο τιτανοτεραστιος Γουολτερ. Αφου πρεπει να διαλεξω εναν, δε μπορει να ειναι αλλος απο αυτον..

tedgiann
27 Απριλίου 2010, 23:05
Ειμαι του τρελου επιστημονα!!!

Winchester
4 Σεπτεμβρίου 2010, 23:19
Walter Bishop και ακολουθει η Ολιβια

Thanassisk
5 Σεπτεμβρίου 2010, 01:04
Εμένα μου αρέσει ο Walter είναι από τους σπάνιους χαρακτήρες που έχουν κάτι μοναδικό.

endorama
27 Σεπτεμβρίου 2010, 13:48
Dr.Walter Bishop :respect::respect::respect:
Εντάξει ο άνθρωπος έχει μοναδικό στυλάκι,πετάει κάτι ατάκες και άκυρα ώρες-ώρες και πέφτεις στα πατώματα.:rotfl:

καμια φορα βλεπω τη σειρα στο γυμναστηριο
(το κινητο μου τα χει αυτα)
την ωρα που κανω διαδρομο ή ποδηλατο
και προσπαθώ
1 να μην πέσω
2.να μη γελάω πολύ δυνατά και γίνω ρεζίλι.....
μιλαμε :worthy:ΘΕΟΣ:respect: ο τυπάκος!!!

nakos26
27 Σεπτεμβρίου 2010, 14:04
Χαζομάρα έκανα,ήθελα να ψηφίσω τον θεό Γουόλτερ αλλά ψήφισα τον Πίτερ.Καλός είναι και αυτός,αλλά θα προτιμούσα την Ολίβια σαν δεύτερη επιλογή.Είναι σούπερ η Άννα!

jgalanis
29 Νοεμβρίου 2010, 01:46
:respect: Walter Bishop :respect: απλα δεν υπαρχει....
τον αγαπαω!!!!!:yahoo: :yahoo: :yahoo:

Jane1
16 Μαρτίου 2011, 16:48
Ψήφισα τον Walter, είναι από τους καλύτερους χαρακτήρες που έχω δεί σε σειρά. :respect:
Δεύτερος στην προτίμησή μου έρχεται ο Peter, τον συμπαθώ πολύ κι αυτόν. :)

thanasislost
7 Μαΐου 2013, 23:29
Dr Walter Bishop!!!!!! Ο τύπος είναι απίθανος!! Μέγας ηθοποιός ο John Noble!!