PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : ‘’Twilight” και στη …μικρή οθόνη!

AlphaStraG
2 Μαΐου 2009, 04:15
Η μεγάλη επιτυχία του “Twilight” στους κινηματογράφους δεν άφησε …ασυγκίνητους τους Αμερικανούς τηλεοπτικούς παραγωγούς. Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως δουλεύει πάνω σε ένα πιλότο με πλοκή, αντίστοιχη, με αυτή της ταινίας. Τι άλλο; Μα, έναν παθιασμένο έρωτα ανάμεσα σε μία νεαρή κοπέλα και έναν βρικόλακα.

Η τηλεοπτική σειρά δεν θα είναι μία ακριβής …κόπια της κινηματογραφικής ταινίας. Θα έχει αρκετές διαφορές. Και αυτό, γιατί θα βασίζεται στη σειρά μυθιστορημάτων “The Vampire Diaries” της Lisa Jane Smith.

Σε αυτή, η μαθήτρια, Elena Gilbert αποτελεί πόθο δύο αδελφών βρικολάκων, ενός …καλού (όσο αυτό μπορεί να χαρακτηρίσει έναν βρικόλακα) και ενός κακού. Τα δύο αδέλφια μάχονται μεταξύ τους για την Elena Gilbert, την ψυχή της αλλά τους φίλους και την οικογένειά της.

Εκτός από το σενάριο, άλλο ένα ατού της σειράς αυτής φέρεται να είναι και ο δημιουργός της. Πρόκειται για τον Kevin Williamson, το …μυαλό της γνωστής νεανικής τηλεοπτικής σειράs, “Dawson Creek” -το οποίο έχει μεταδοθεί και από ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό- αλλά και των “Scream” και “I Know what you did last summer”.

ΠΗΓΗ : http://www.sport-fm.gr/article/164505

SleepingBitchy
2 Μαΐου 2009, 04:21
Κάπου είχα διαβάσει ότι ένα από τα βαμπίρ θα είναι ο Boone από το Lost.

Miss_Depp
2 Μαΐου 2009, 12:39
Έλεος πιά με αυτήν την μανία!! Το Twilight έχει βγεί από ομπρέλα και κασετίνα, μέχρι εσώρουχο!! Εντάξει, είπαμε, φάση είχε η ταινιούλα, καλό και το βιβλιο, ωραίος και ο πρωταγωνιστής (ο οποιός σε φωτογραφίες εκτός photoshoot, δεν είναι και κάτι το εξαιρετικό, κατ' εμέ πάντα...), αλλά ΟΧΙ άλλο :shock:!

Πάντως, αν ισχύει αυτό που λέει η SleepingBitchy, πάλι κακάσχημο πρωταγωνιστή θα επιλέξουν και για την τηλεοπτική μεταφορά! Άντε και στον Chace Crawford!:lol:

Sikelos
2 Μαΐου 2009, 13:23
Έχουν ξεφτιλίσει τελείως τα Vampire LOL
Το Twilight από τις μεγαλύτερες @@ που είδα ποτε lol αυτά τα φρύδια του πρωταγωνιστή έλεος LOL
Είχαμε την άλλη παρωδία με Vampires το True blood τώρα θα βγάλουν και άλλη :(
Αλλα αυτά πουλάνε τώρα οποτε ....

liakanel
2 Μαΐου 2009, 13:58
Φοβερα νεα!!!!!!!! Thnx for the info!!!!!!!

Ετσι δωστε vampires στον λαο!!!!!!!!!!!! :D

Filmfreak
2 Μαΐου 2009, 14:01
γιατί ήταν τόσο "αριστουργηματική" η ταινία που λένε δεν το κάνουμε και σειρά??? :thumbdown

lostS4
2 Μαΐου 2009, 14:05
Όχι άλλο κάρβουνο!!!!!!!http://www.smiles.kolobok.us/big_standart/mad.gifhttp://www.smiles.kolobok.us/big_standart/mad.gifhttp://www.smiles.kolobok.us/big_standart/mad.gif

gate13
2 Μαΐου 2009, 14:20
ετσι μπραβο..βγαλτε και αλλα σκουπιδια..

Ada_the_Mental
2 Μαΐου 2009, 17:09
γιατί ήταν τόσο "αριστουργηματική" η ταινία που λένε δεν το κάνουμε και σειρά??? :thumbdown
Kαι το βιβλίο πραγματικό λογοτεχνικό διαμάντι...

SleepingBitchy
2 Μαΐου 2009, 18:34
Πάντως, αν ισχύει αυτό που λέει η SleepingBitchy, πάλι κακάσχημο πρωταγωνιστή θα επιλέξουν και για την τηλεοπτική μεταφορά! Άντε και στον Chace Crawford!:lol:

Γιατί όχι ???
Αφού το κανάλι που ετοιμάζει τον πιλότο είναι το CW :oops:
Πάντως είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τα βαμπίρ.
Λες και τους παίρνουν κατευθείαν από τα καλλιστεία !!! :grin::grin::grin:

smile88
2 Μαΐου 2009, 18:56
Σε αυτή, η μαθήτρια, Elena Gilbert αποτελεί πόθο δύο αδελφών βρικολάκων, ενός …καλού (όσο αυτό μπορεί να χαρακτηρίσει έναν βρικόλακα) και ενός κακού. Τα δύο αδέλφια μάχονται μεταξύ τους για την Elena Gilbert, την ψυχή της αλλά τους φίλους και την οικογένειά της.

Κατι μου θυμιζει...Κατι μου θυμιζει...Τι να ειναι αραγε...:innocent:

:shock:
Με τα κοκκινα μαγουλα που εχει παντως δεν πολυταιριαζει για βαμπιρ...

Πειραζει που θελω Μπαφυ-Εηντζελ-Σπαικ εγω?:oops::grin:

SleepingBitchy
2 Μαΐου 2009, 19:40
Με τα κοκκινα μαγουλα που εχει παντως δεν πολυταιριαζει για βαμπιρ...

Πειραζει που θελω Μπαφυ-Εηντζελ-Σπαικ εγω?:oops::grin:

E, θα τον βάψουν ρε smile !!! :P

Μου μυρίζει μούφα το όλο εργάκι ...
Aν θα το παρακολουθήσω τελικά θα είναι μόνο και μόνο για την ατμόσφαιρα.
Πλάκα πλάκα smile ο Chace θα ήταν ιδανικός μαζί με τον Boone :dance:

amarillis
2 Μαΐου 2009, 22:40
νταξει,καλη ταινιουλα,βλεπεται μια φορα..αλλα οχι και να σπαει ταμεια και να γινει και σειρα..μην το ξεφτιλιζουμε κιολαας..προφανως αυτο που καταλαβαν ειναι οτι τραβαει το σεναριο "βαμπιρ-κοινος θνητος" και ειπαν να take advantage of it..

EmpressKaileena
2 Μαΐου 2009, 22:53
Η τηλεοπτική σειρά δεν θα είναι μία ακριβής …κόπια της κινηματογραφικής ταινίας. Θα έχει αρκετές διαφορές.

Αυτο ελειπε δλδ να ειναι κοπια.... αντε να δουμε και τις ''διαφορες'' που λενε.
Αντε πια, ξεμειναν οι αυθεντικοι βρυκολακες εκει εξω???? Α,ρε ενας Λεστατ ή Κομης που τους χρειαζεται....

Παντως εμενα ο Somerhalder δεν με χαλαει καθολου ως βρυκολακας, αντιθετως απο τον πωςτονλενε βρυκολακα (ο θεος να τον κανει) του Twilight...

lostS4
2 Μαΐου 2009, 23:07
Καλά, από αυτόν ακόμα και εγώ καλύτερα παίζω :grin:
(τον θυμάμαι μόνο ως Σεντρικ Ντίγκορι που ήταν καλύτερος)

KingOfDeath
3 Μαΐου 2009, 00:39
Βλακώδης η ταινία, μόνο στα κορίτσια άρεσε επειδή ο Pattenson έχει ωραίο... σαγόνι!! Τα βιβλία (έχω τελειώσει πρόσφατα την "Η έκλειψη") ήταν διαμάντι. Η ταινία μάπα, όπως και η 4η ταινία Χάρυ Πότερ από το βιβλίο. Τόσες μεταφορές από τα βιβλία έχουν γίνει αποτυχία.
Πρέπει σώνει και καλά να το κάνουν και σειρά; Έλεος δηλαδή...
Μόνο άμα βάλουν τη SMG & Spike και τον Joss Whedon ως παράγωγο, τότε θα την αρχίσω κι εγώ :D

EmpressKaileena
3 Μαΐου 2009, 02:51
[offtopicmodeON] Δεν αντεχω, πρεπει να το πω. KingOfDeath, η υπογραφη σου με σκοτωσε.:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: [/offtopicmodeOFF]

Και σχετικα με τη σειρα... δλδ ειναι teen (omg) drama?:???: Τυπου Dawson's Creek με βρυκολακες, οπως αναφερεται στο αρχικο ποστ? Ωχ.... παω να δω τωρα καμια σοβαρη ταινια, ετσι να θυμηθω τι εστι καταχανας.

SleepingBitchy
3 Μαΐου 2009, 03:09
Και σχετικα με τη σειρα... δλδ ειναι teen (omg) drama?:???: Τυπου Dawson's Creek με βρυκολακες, οπως αναφερεται στο αρχικο ποστ? Ωχ.... παω να δω τωρα καμια σοβαρη ταινια, ετσι να θυμηθω τι εστι καταχανας.

Φαντάζεσαι ???
Αντί να ονειρεύεται να γίνει Spielberg όπως ο βλάκας Dawson, θα θυμάται ότι έπαιζε κομπάρσος στο Οσα παίρνει ο άνεμος (ή την εποχή που ήταν κολλητός με τον Lumiere) ...

Tρίζουν τα κόκαλα του Bela Lugosi !!!

EmpressKaileena
3 Μαΐου 2009, 03:22
Tρίζουν τα κόκαλα του Bela Lugosi !!!

Εγω να δεις πως τριζω οποτε βλεπω αυτο τ'ονομα.....http://i286.photobucket.com/albums/ll105/gaia2525/Diafora%20alla/1z2zhcm.gif
Ο πιο τρομακτικος βρυκολακας που εχω δει.

KingOfDeath
3 Μαΐου 2009, 03:43
[offtopicmodeON] Δεν αντεχω, πρεπει να το

Και τώρα εμείς τα αγορια έχουμε κάτι να ανησυχούμε... Ότι θα πηγαίνουμε στα σπίτια (αναγκαστικά...) των κοπέλων μας ή οι κοπέλες στα σπίτια μας για να βλέπουμε τα επεισόδια και να κλαίνε τα κορίτσια... Ρομάντζα και έτσι...
Στη δευτέρα γυμνάσιου μου είχε πει η διπλανή μου "το μεσημέρι θες να δούμε καμία ρομάντζα σπίτι μου;" και νόμισα πως θα παιχτεί κάποια φάση αλλά έμεινα να βλέπω μια ηλίθια ρομάντζα με κλαψιάρικα κορίτσια και αγόρια να δίνουν υποσχέσεις, με πολύ δράμα και να δίνω τόνους χαρτομάντηλα στη κοπέλα που έκλαιγε ποτάμι :mad: Άμα είναι έτσι (από το 1ο επεισόδιο θα το κρίνω) τότε το σταματάω αμέσως πριν μπλέξω...:whip:

m@ria!!!
13 Μαΐου 2009, 19:12
Όντως αυτός θα είναι ο ένας βρίκολακας!!!! Οπωσδήποτε θα τη δω τη σειρά!!!! Εκτος απ'το ότι μου αρέσουν οι ιστορίες με βρικόλακες (Twilight) μου αρέσει και ο Boone!!!!!!:worthy: :worthy: :worthy: :respect: :respect: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Φοβερα νεα!!!!!!!! Thnx for the info!!!!!!!

Ετσι δωστε vampires στον λαο!!!!!!!!!!!! :D
Mπράβο ρε Liakanel πες τα γιατί όλοι οι άλλοι την έχουν καταθάψει τη σείρα και το Twilight μαζί!!!!!!!!!:worthy: :respect: :thumbsup1 :clapping:

Γιατί όχι ???
Αφού το κανάλι που ετοιμάζει τον πιλότο είναι το CW :oops:
Πάντως είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τα βαμπίρ.
Λες και τους παίρνουν κατευθείαν από τα καλλιστεία !!! :grin::grin::grin:
Πράγματι!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

izzie 8EA
25 Μαΐου 2009, 20:36

me poroneis!:thumbsup1

Woohoo
18 Ιανουαρίου 2010, 23:11
H σειρά την σπάει!!:p

smile88
19 Ιανουαρίου 2010, 01:30
4 μηνες αφου εχει αρχισει η σειρα και 10 επεισοδια μετα...
Ξαναδιαβαστε τα ποστ,εγω ντρεπομαι πλεον για το τι ελεγα!:oops::lol:

KingOfDeath
19 Ιανουαρίου 2010, 02:33
Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο από το να συμφωνήσω με την smile88!!! Και εγώ την έθαβα πριν την αρχίσω... Πραγματική πώρωση η σειρά, όλα τα λεφτά.-

Μόνο το 1ο επεισόδιο θα κινηθεί σε twilight style αλλά μετά μένεις :shock:

agrioulis22
5 Οκτωβρίου 2012, 15:00
Και το Twillight και τα Vampire Diares είναι ασύλληπτες σειρές!

Katerinaki_888
5 Οκτωβρίου 2012, 17:16
Το Twilight δεν είναι σειρά και κατ' εμέ είναι άθλιες ταινίες,everyody has his opinion ;)