Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Είναι το V καταδικασμένο σε αποτυχία;
stavros4815162342
28 Δεκεμβρίου 2009, 14:45
Η ιστορία έχει δείξει πως τα remake των τηλεοπτικών σειρών σπανίως καταφέρνουν να σημειώσουν την αρχική επιτυχία και ακόμα πιο δύσκολο είναι να την διατηρήσουν. Τι θα γίνει όμως στη περίπτωση του V; Θα έχει και αυτό τη ίδια μοίρα;
Η υπόθεση του V, όπως και στην πρωτότυπη σειρά του ’80, επικεντρώνεται στην άφιξη εξωγήινων στον πλανήτη μας. Ενώ λοιπόν οι επισκέπτες αρχικά δηλώνουν ότι έχουν έρθει με ειρηνικούς σκοπούς, σιγά σιγά γίνονται σαφή τα απώτερα σχέδιά τους. Η σειρά που προβάλλεται από το δίκτυο του ABC, ξεκίνησε με αρκετά υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, προσελκύοντας 14,3 εκατομμύρια κόσμο την πρώτη εβδομάδα. Μέσα στις επόμενες τρεις βδομάδες όμως, η τηλεθέασή της σημείωσε 35% πτώση (5,1 εκατομμύρια).
Αν τα νούμερα αυτά παραμείνουν σταθερά η σειρά δεν κινδυνεύει. Εξαιτίας όμως κάποιων τεχνικών προβλημάτων η προβολή των επεισοδίων θα διακόψει μέχρι τον Μάρτιο του 2010. Το ερώτημα που τίθεται σε αυτό το σημείο είναι αν το remake του V κατάφερε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, ώστε να το διατηρήσει μέσα σε αυτό το διάστημα. Ακόμα πιο επιτυχημένες σειρές, όπως το Lost ή το Heroes, έχασαν κάποιο μέρος του κοινού τους μετά από μεγάλα διαλείμματα. Μια περαιτέρω πτώση όμως του αριθμού των τηλεθεατών του V πιθανόν να αποβεί καταστροφική για το μέλλον του…
SleepingBitchy
28 Δεκεμβρίου 2009, 15:45
Εξαιτίας όμως κάποιων τεχνικών προβλημάτων η προβολή των επεισοδίων θα διακόψει μέχρι τον Μάρτιο του 2010.
Τα τεχνικά προβλήματα μήπως λέγονται "Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες σε αντίπαλο κανάλι"? :???:
Η μήπως είναι κανονικά τεχνικά προβλήματα που δεν επιτρέπουν στο κανάλι να προβάλλει ειδικά αυτό το έργο? :???:
stavros4815162342
28 Δεκεμβρίου 2009, 15:54
Τα τεχνικά προβλήματα μήπως λέγονται "Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες σε αντίπαλο κανάλι"? :???:
το abc δεν κάνει τους αγώνες?
SleepingBitchy
28 Δεκεμβρίου 2009, 16:02
Oχι, από ότι θυμάμαι η κρατική τηλεόραση δείχνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες (NBC).
Καλή κίνηση εκ μέρους τους, γιατί μέσα στους Ολυμπιακούς θα θαβόταν το έργο σίγουρα.
Κι εγώ πάντως αν κ δεν το παρακολουθώ, έχω την εντύπωση από το buzz που υπάρχει ότι είναι σκούρα τα πράγματα.
Αν το κόστος είναι μεγάλο κιόλας, ένας λόγος παραπάνω να το κόψουν.
Darkphobia
28 Δεκεμβρίου 2009, 16:14
Το NBC θα προβάλλει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες...
Τώρα σε ότι αφορά το V.Σίγουρα η μεγάλη αποχή θα δημιουργήσει πρόβλημα στη σειρά.Το θέμα όμως είναι αν το ABC θα προμοτάρει αρκετά την σειρά έτσι ώστε στην επιστροφή της να κερδίσει και πάλι το κοινό της η σειρά.
Νομίζω πως το V δεν είναι καταδικασμένο.Στην γενική μετριότητα του ABC φέτος τα 9-10Μ θεατών δεν είναι άσχημο νούμερο.Βέβαια,πολλά θα εξαρτηθούν και από τα υπόλοιπα προγράμματα του καναλιού καθώς τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί ιδιαίτερα καλά φέτος για το ABC.
Σε ότι αφορά τα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν,υπάρχει αρκετή παραφιλολογία σε ότι αφορά τους λόγους της τόσο μεγάλης διακοπής.Επειδή όμως δεν μου αρέσει να μιλώ χωρίς απτά στοιχεία θα το σταματήσω εδώ.
Ο χρόνος θα δείξει αν το V έχει τα φόντα να προχωρήσει ή θα μείνει στην ιστορία ως ακόμα ένα αποτυχημένο remake.Ίδωμεν...
tasoskratos
28 Δεκεμβρίου 2009, 17:50
Η ιστορία έχει δείξει πως τα remake των τηλεοπτικών σειρών σπανίως καταφέρνουν να σημειώσουν την αρχική επιτυχία και ακόμα πιο δύσκολο είναι να την διατηρήσουν.
Άμα βγουν οι φαν του BSG και φωνάζουν, sorry αλλά θα έχουν δίκαιο.:)
Ξέρεις τι λέω εγώ?
Ας συννενοηθούν μεταξύ τους τα κανάλια και να αρχίσουν τις σειρές σε διαστήματα που μας βολεύουν.:)
Ας μην έχουμε 7 μέρες την εβδομάδα για να σχολιάσουμε, ας πουμε 5 σειρές που βλέπω εγώ.
Δεν πιστεύω πως ένα αθλητικό γεγονός, με συγκεκριμένη διάρκεια, μπορεί να επηρεάσει την τύχη μιας σειράς που ξεκίνησε με ψηλές φιλοδοξίες και έως τώα, σε 4 μόλις επεισόδια, έδειξε πως έχει το δικό της ενδιαφέρον, ασχέτως εάν είναι remake. Τώρα την βλέπει άλλη γενιά. Μια γενιά που αποκλείεται να ψάξει να βρει και να δει την orginal version.
TheSpecialOne
28 Δεκεμβρίου 2009, 18:12
Πάντως οι κριτικές δεν είναι οι καλύτερες....
t0ny3
28 Δεκεμβρίου 2009, 19:42
Η σειρα με ικανοποιησε πολυ (τα 4 επεισοδια που εχω δει).Τωρα τα πραγματα ειναι μπερδεμενα.Αυτη η μεγαλη διακοπη δημιουργει ερωτηματα.Ας ελπισουμε να μην χασει μεγαλο κοινο λογω της διακοπης.Τα νουμερα που εκανε ηταν καλα και λογικο ηταν να πεσουν μετα την πρεμιερα.
Οντως φιλε το BSG αν και remake εκανε τεραστια επιτυχια.:P
koulys
28 Δεκεμβρίου 2009, 21:41
Μια χαρά είναι η σειρά. Μακάρι να πάει καλά στα νούμερα, γιατί πιστεύω ότι έχει πολλά να δώσει.
zeus1979
29 Δεκεμβρίου 2009, 19:29
τι εχει ρε παιδια η σειρα.?? μια χαρα ηταν τα πρωτα επεισόδια. Σε σχχεση με κατι αλλες μπαρούφες που ξεκίνησαν ...
heatfadasma
29 Δεκεμβρίου 2009, 21:36
είναι καλή η σειρά απλά τα είπαν όλα από το πρώτο επεισόδιο, τι να περιμένει τώρα κανείς;
KingOfDeath
29 Δεκεμβρίου 2009, 21:38
Από 4 επεισόδια θα κριθεί το μέλλον μιας σειράς;... :???:
koqwerty
29 Δεκεμβρίου 2009, 22:32
Θα δείξει παιδιά, άγνωστε αι βουλαί των υπεθύνων.
smallville
30 Δεκεμβρίου 2009, 01:59
Μια χαρά πιστεύω πως θα τα πάει η σειρά!
Το πολύ πολύ να τελειώσει στα 12 επεισόδια με ενα ικανοποιητικό τέλος χωρίς πολλά αναπάντητα ερωτήματα!
strmkon
7 Ιανουαρίου 2010, 20:28
καλη σειρα πολυ ενδιαφερον το νεο look - πιτσιρικας ειδα το πρωτο v στην τηλεοραση
τρελη αγωνια μεχρι το επομενο επεισοδιο
Akarina
8 Ιανουαρίου 2010, 12:43
Εγώ ψηφίζω αποτυχία.
Αν και είχε προηγηθεί φοβερή διαφήμηση και τα trailers έδειχναν κάτι καλό ο πιλότος με απογοήτευσε σε απίστευτο βαθμό που δεν μπήκα κάν στον κόπο να παρακολουθήσω κανένα μετά και ούτε φυσικά να το προτείνω πουθενά.
Παρά τα όποια εφέ ο κορμός της ιστορίας (όπως σκιαγραφήθηκε στο 1ο επεισόδιο) ήταν γεμάτο κλισέ. Καμιά φρέσκια ιδέα καμιά πρωτοτυπία.
Τι έχει να πει για να τραβήξει;
Αν ολοκληρωθεί σε λίγα επεισόδια μιας σαιζόν μπορεί να αποφασίσω να τα δω όλα σε DVD όταν και όποτε έρθει.
takisant
11 Μαρτίου 2010, 13:21
Εμένα μου άρεσε η σειρά όχι κάτι το τρομερό αλλά σου κεντρίζει το ενδιαφέρον και αξίζει κάποιος να ασχοληθεί με αυτήν.
Γεια σου ρε Juliet:D
arwyn
31 Μαρτίου 2010, 12:25
Δεν ξερω ποσες ομοιοτητες εχει με την οριτζιναλ σειρα, αλλα μεχρι στιγμης ειναι παρα πολυ ενδιαφερουσα, καλοπαιγμενη, καλοσκηνοθετημενη, με ανατροπες και ερωτηματα που σε κανουνε να σκας. Προσωπικα θα συνεχιζα να την βλεπω μεχρι τελους!
Οχι τιποτα αλλα θα σκασω...
... αμα δεν μαθω ποιος ειναι ο John May!
Εχω να περασω τετοιες φασεις "σκασιματος" απο τον καιρο που εβλεπα "Babylon 5"! :shock: :grin:
laski
21 Απριλίου 2010, 04:14
αξιοπρεπεστατη εως τωρα η σειρα!:)
JHRZ
21 Απριλίου 2010, 23:26
Εμένα πάλι μ' άρεσε η σειρά και δεν το περίμενα. Ήμουν αρνητικά διακείμενη όταν ξεκίνησα να τη βλέπω κι αυτό για να μη χαλάσω χατίρι στη συγκάτοικό μου.
Πάντως, στο "προγνωστικά" που δημοσιεύουν τα παιδιά στο thread με τα ratings για ποιες σειρές σταματούν και ποιες ανανεώνονται το V ήταν από πάντα στη γαλάζια στήλη (όχι λίμνη :p ) που δεν κινδύνεψαν ποτέ. Θα δείξει... κρίμα πάντως να το συμμαζέψουν και να το σταματήσουν τόσο γρήγορα, αν όντως κοπεί. :(
TakJar
5 Φεβρουαρίου 2011, 03:01
Η σειρά είναι από τις χειρότερες σειρές. Μόνο οι δύο πρωταγωνίστριες είναι ενδιαφέρουσες (οι δυό βασίλισσες :D ).
Το σενάριο έχει τόσα κενά και μπαλώματα που προκαλούν την νοημοσύνη σου. Ακυρώνει συνέχεια τον εαυτό του το σενάριο, δηλαδή αλλάζουν την ιστορία που μας έχουν πει ήδη όπως τους βολεύει.
Ο μόνος λόγος που την βλέπω είναι επειδή έχω την συνήθεια να κατεβάζω τις σειρές season/season και HD. Άντε να τελειώσει καμιά ώρα η season, γιατί μου ποιάνει και χώρο :)