Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Fringe wins PCA!
tousaki
6 Ιανουαρίου 2011, 13:01
To fringe κερδισε στην κατηγορια favorite sci-fi/fantasy show...καιρος ηταν,αυτο εχω να πω μονο...(αν κ στενοχωρηθηκα που το vampire diaries δεν κερδισε τιποτα:(
http://www.peopleschoice.com/pca/awards/nominees/:yahoo:
AntoVet
6 Ιανουαρίου 2011, 13:07
Επιτέλους!!!! FRINGE σε βλέπουμε και πορωνόμαστε!!!!
http://i682.photobucket.com/albums/vv190/AntoVet/axa-13.png
supernatural_maniac
6 Ιανουαρίου 2011, 13:53
φτου και ειχα βαλει στοιχημα για τα βαμπιρια του cw δεν πειραζει και το fringe καλο ειναι
nakos26
6 Ιανουαρίου 2011, 14:22
Με πόνεσαν τα μάτια μου απ'τις τραγικές κατηγορίες και τους ακόμα τραγικότερους νικητές.Η μόνη φωτεινή εξαίρεση είναι το Fringe,αν και δεν ξέρω πόσο τιμητικό είναι να κερδίζει στα συγκεκριμένα βραβεία.
tousaki
6 Ιανουαρίου 2011, 15:06
εγω πιστευω οτι μια χαρα τιμητικο ειναι αν κ οντως οι κατηγοριες κ οι νικητες ηταν για τον π** (ελεος κ εμενα μου αρεσει το twilight αλλα οχι κ να κερδιζει σε καθε κατηγορια ρε παιδια...ειδικα αυτη η kirsten stewart εντελως αταλαντη ειναι!μαιντανοι εχουν γινει πια αυτοι οι 3!)...κ εγω ημουν σιγουρη οτι θα κερδισει το Vampire Diaries αλλα εγω ψηφιζα fringe δαγκωτο...Vampire Diaries ψηφιζα για δραμα αλλα εφαγε χ...Παντως το fringe εχει πολους φαν αν κ δεν εχει μεγαλη τηλεθεαση κ το ξερω απο πρωτο χερι...Ο λογος που νικησε ηταν επειδη το ψηφιζαν περισσοτεροι απο αλλες χωρες εκτος Αμερικης...!Fringe for the win you mother F_u_c_k_e_r_s!!!!
tasoskratos
7 Ιανουαρίου 2011, 08:09
Ο λογος που νικησε ηταν επειδη το ψηφιζαν περισσοτεροι απο αλλες χωρες εκτος Αμερικης.
Πως γίνεται άραγε, σειρές που λατρεύουμε να μην πολυαρέσουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού?
Εάν και ο συγκεκριμένος θεσμός είναι...τα είπατε πιο πάνω, το θέμα είναι ότι έστω και έτσι το Fringe, ή όπως λένε πολλοί η Fringara ΄΄ακούστηκε΄΄.
tousaki
7 Ιανουαρίου 2011, 11:43
Πως γίνεται άραγε, σειρές που λατρεύουμε να μην πολυαρέσουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού?
Εάν και ο συγκεκριμένος θεσμός είναι...τα είπατε πιο πάνω, το θέμα είναι ότι έστω και έτσι το Fringe, ή όπως λένε πολλοί η Fringara ΄΄ακούστηκε΄΄.
υπαρχουν κ εκει πολλοι φαν αλλα οσο να'ναι το ειχαν απεναντι στο grey's anatomy...κ εγω το παρακολουθω αλλα καλυτερο απο το fringe δεν ειναι με καμια παναγια...εχουν μαθει οι αμερικανοι να βλεπουν σκουπιδια...αν σκεφτεις οτι το jersey shore ηταν η σειρα-ριαλιτι με τα μεγαλυτερα νουμερα το 2010 τα καταλαβαινεις ολα
tasoskratos
7 Ιανουαρίου 2011, 15:38
υπαρχουν κ εκει πολλοι φαν αλλα οσο να'ναι το ειχαν απεναντι στο grey's anatomy...κ εγω το παρακολουθω αλλα καλυτερο απο το fringe δεν ειναι με καμια παναγια...
Άλλο το ένα και φυσικά άλλο το άλλο.
Εάν και ξεφεύγουμε απο το θέμα, πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να λαμβάνουν σοβαρά υπ' όψη τους και τα downloads.
Π.Χ εσύ φιλε μου. 2 αγαπημένς σου σειρές παίζουν η μία απέναντι από την άλλη. Βλέπεις ΄΄live΄΄ την μία, κατεβάζεις την άλλη.
Εγραψε και κάποιος άλλος πιο πάνω, ότι το Fringe πήρε πολλούς ψήφους από ΄΄εκτός Αμερικής΄΄. Βέβαια η τετραγωνη λογική λέει: Τι το νοιαζει το FOX το πόσοι κατεβάζουν και βλέπουν Fringe. Το κανάλι θέλει νούμερα την ώρα που προβάλει τη σειρά.
Τέλος πάντων.
Και του χρόνου πάλι Twilight θα έχει το κυρίως μενού. Ειδικά άμα αυτό το κοριτσάκι δει καμμιά χαρά, επιτέλους, δεν χρειάζεται να πω που...
3 ταινίες τωρα, στράφι πήγε ο ερωτας της.
Είδες Above που βλέπω και τέτοιες ταινίες?:p
tousaki
7 Ιανουαρίου 2011, 16:08
Άλλο το ένα και φυσικά άλλο το άλλο.
Εάν και ξεφεύγουμε απο το θέμα, πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να λαμβάνουν σοβαρά υπ' όψη τους και τα downloads.
Π.Χ εσύ φιλε μου. 2 αγαπημένς σου σειρές παίζουν η μία απέναντι από την άλλη. Βλέπεις ΄΄live΄΄ την μία, κατεβάζεις την άλλη.
Εγραψε και κάποιος άλλος πιο πάνω, ότι το Fringe πήρε πολλούς ψήφους από ΄΄εκτός Αμερικής΄΄. Βέβαια η τετραγωνη λογική λέει: Τι το νοιαζει το FOX το πόσοι κατεβάζουν και βλέπουν Fringe. Το κανάλι θέλει νούμερα την ώρα που προβάλει τη σειρά.
Τέλος πάντων.
Και του χρόνου πάλι Twilight θα έχει το κυρίως μενού. Ειδικά άμα αυτό το κοριτσάκι δει καμμιά χαρά, επιτέλους, δεν χρειάζεται να πω που...
3 ταινίες τωρα, στράφι πήγε ο ερωτας της.
το μονο που μετρανε ειναι τα νουμερα κ οι πωλησεις των dvds κ λογικο ειναι...δινουν τοσα λεφτα για να παραγουν μια τετοια σειρα( μονο η πρεμιερα κοστισε 10 εκατομμυρια δολλαρια_κοντα οσο κ η πρεμιερα του λοστ_ κ το καθε επεισοδιο χρειαζεται κατα μεσο ορο σχεδον 2 εκατομμυρια...αρα θελουν να βλεπουν κ αποτελεσματα κ χρηματα κ μεχρι στιγμης μονο την πρωτη σεζον υπηρχε το fringe στις top 10 σειρες σε νουμερα...η αληθεια ειναι παντως οτι το fox προσπαθει να το σωσει(αν κ εννοειτε οτι δεν ειναι απο την καλη του την καρδια αλλα για να μην χασει χρηματα!)...Απο την αλλη ολοι οι κριτικοι κ γενικα τα site τετοιου περιεχομενου το εχουν πολυ ψηλα ως σειρα...
Επισης στην Αμερικη,οσο εχω ψαξει κ εχω καταλαβει,μετρανε κ το ποσοι γραφουν τις σειρες σε DVD-r...δεν μετραει βεβαια στα νουμερα εκτος αν κατσει κ δει καποιος το επεισοδιο μεσα σε 24 ωρες..κ αυτος ηταν κυριως κ ο λογος που αλλαξαν ημερα στο fringe σε παρασκευη(αν κ οντως τις σειρες που προκειτε να κοψουν στελνουν σε παρασκευη.)..ομως η αληθεια ειναι οτι φετος στα DVD-r το fringe ανεβηκε κατα 30% κ οπως ειπε κ καποιος υπευθυνος(δεν θυμαμαι τι ρολο ειχε ακριβως) οτι απλα οι φαν του fringe εδειχναν οτι απλα δεν μπορουσαν να το βλεπουν την Πεμπτη κ καθοταν ολοι κ το εβλεπαν την Παρασκευη...Ευελπιστω ολα να πανε καλα κ να εχουν κ 4η σεζον (ή κ 5η αφου οι δημιουργοι του Fringe εχουν πει οτι εχουν ετοιμες 5 σεζον για την μυθολογια του !)...Τελος υπαρχει κ η αλλη αποψη οτι δεν θα το κοψουν γιατι σε καθε σεζον(απο την πρωτη κ ολας) ελεγαν οτι δεν θα την ανανεωσουν για νεα σεζον αλλα παντα της εδιναν ευκαιριες...(Μπορει να βαζει τα μεσα ο J.J τι να πω!!!)....
κ εννοειτε οτι το grey's ειναι κατι εντελως διαφορετικο απλως στην αμερικη απο οτι φαινεται εχει γερο κοινο εδω κ 7 σεζονς...
οσο για το twilight αν κ δεν απευθυνοσουν σε εμενα το πιστευω κ εγω οτι κ του χρονου κ του παραχρονου αυτο θα κυριαρχει σε αυτα τα βραβεια...κ ναι η Μπελλα θα "δει χαρα" στην επομενη ταινια...στο βιβλιο παντως ειχαν ξεσαλωσει:haha:...Πηρε φορα ο Εντουαρντ...:lol:
Above
7 Ιανουαρίου 2011, 17:03
Συ είπας!:P :grin:
Ευκαιρίας δοθείσης, θα ήθελα να κάνω ένα γενικότερο σχόλιο, στα πολύ ενδιαφέροντα σχόλια που ακούστηκαν.
Το Fringe ανήκει στις αγαπημένες μου σειρές, και φέτος διανύει μια καταπληκτική σεζόν, αλλά δεν κάνει τα αναμενόμενα νούμερα που θα ήθελε το κανάλι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, λιγότερες διαφημίσεις ( αναγκαίο κακό) και χαμηλότερη εισροή εσόδων. Ως αποτέλεσμα λοιπόν τούτου, το κανάλι, δεν προωθεί τη σειρά σε βραβεία, δεν κάνει διαφημιστική καμπανιά στον έντυπο τύπο (και στο διαδίκτυο πλέον) υπέρ του, δεν χαλάει ούτε ένα παραπάνω δολάριο για την προώθηση του.
Πρόσφατα έμαθα, ο,τι δεν εστάλεισαν DVD στις Χρυσές Σφαίρες, του Fringe και δεν έγινε απολύτως καμία προώθηση του. Όχι ότι αυτό σημαίνει απαραιτήτως και κάτι, γιατί οι χρυσοσφαιράδες στο μεγαλύτερο βαθμό τους, είναι της πλάκας, αλλά είναι μια σοβαρή ένδειξη, ότι το ίδιο το κανάλι δεν το στηρίζει πλέον, ούτε και εκεί, που είναι προβεβλημένα βραβεία και διάσημα, σε όλων τον κόσμο.
Ότι κάνει μόνο του, μέσα στα συμφωνημένα. Το κοινό λοιπόν, έρχεται να δώσει την απάντηση, ο,τι στηρίζει τη σειρά, και την βραβεύει. Πως, τι, γιατί, αυτό αποφασίζει, και αυτό έχει τον τελευταίο λόγο σε αυτά τα βραβεία… ;) Αλλά στην διακοπή η όχι του Fringe το κανάλι και οι διαφημιστές έχουν τον κύριο λόγο.
Δυστυχώς, αυτή είναι η πικρή αλήθεια στον κόσμο της τηλεόρασης, παγκοσμίως πλέον.:(
tousaki
7 Ιανουαρίου 2011, 17:53
Συ είπας!:P :grin:
Ευκαιρίας δοθείσης, θα ήθελα να κάνω ένα γενικότερο σχόλιο, στα πολύ ενδιαφέροντα σχόλια που ακούστηκαν.
Το Fringe ανήκει στις αγαπημένες μου σειρές, και φέτος διανύει μια καταπληκτική σεζόν, αλλά δεν κάνει τα αναμενόμενα νούμερα που θα ήθελε το κανάλι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, λιγότερες διαφημίσεις ( αναγκαίο κακό) και χαμηλότερη εισροή εσόδων. Ως αποτέλεσμα λοιπόν τούτου, το κανάλι, δεν προωθεί τη σειρά σε βραβεία, δεν κάνει διαφημιστική καμπανιά στον έντυπο τύπο (και στο διαδίκτυο πλέον) υπέρ του, δεν χαλάει ούτε ένα παραπάνω δολάριο για την προώθηση του.
Πρόσφατα έμαθα, ο,τι δεν εστάλεισαν DVD στις Χρυσές Σφαίρες, του Fringe και δεν έγινε απολύτως καμία προώθηση του. Όχι ότι αυτό σημαίνει απαραιτήτως και κάτι, γιατί οι χρυσοσφαιράδες στο μεγαλύτερο βαθμό τους, είναι της πλάκας, αλλά είναι μια σοβαρή ένδειξη, ότι το ίδιο το κανάλι δεν το στηρίζει πλέον, ούτε και εκεί, που είναι προβεβλημένα βραβεία και διάσημα, σε όλων τον κόσμο.
Ότι κάνει μόνο του, μέσα στα συμφωνημένα. Το κοινό λοιπόν, έρχεται να δώσει την απάντηση, ο,τι στηρίζει τη σειρά, και την βραβεύει. Πως, τι, γιατί, αυτό αποφασίζει, και αυτό έχει τον τελευταίο λόγο σε αυτά τα βραβεία… ;) Αλλά στην διακοπή η όχι του Fringe το κανάλι και οι διαφημιστές έχουν τον κύριο λόγο.
Δυστυχώς, αυτή είναι η πικρή αλήθεια στον κόσμο της τηλεόρασης, παγκοσμίως πλέον.:(
αυτο για τα βραβεια δεν το ειχα ακουσει αν ισχυει παντως κριμα...για τις διαφημισεις αν κ εχει λογικη αυτο που λες εγω ξερω οτι ειδικα στο fringe οι διαφημισεις ρεουν...ειδικα στην πρεμιερα της 3ης σεζον ειχα διαβασει παραπονα πολλων τηλεθεατων οτι δεν μπορεσαν να απολαυσουν το επεισοδιο λογω του οτι εβαζαν διαφημισεις καθε 7 λεπτα...
παντως το οτι δεν το διαφημιζουν κ δεν το προωθουν δεν ειναι αληθεια...ειναι η πρωτη σειρα που μεταφερθηκε στην παρασκευη κ της οποιας αυτη την μεταφορα την διαφημιζουν...καμια αλλη σειρα που την εστειλα στν "θανατηφορα" παρασκευη δεν την διαφημιζαν...
δες εδω:
http://www.youtube.com/watch?v=SrwXij6HthY(φοβερο προμο)
επισης κατα την διαρκεια διαφημισεων των αγωνων baseball εδειχναν promos απο το fringe...επισης εχουν στειλει αρκετες φορες τους observers σε αλλες εκμπομπες ακομη κ αγωνες για να το προωθησουν
δεs:
http://www.youtube.com/watch?v=kpDO9hlz4i4
http://www.youtube.com/watch?v=5jEGVTAADHM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=HUaUQ2fF944&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=OzL546dSeV4&feature=related
(κ στο Glee o september)
^καταπληκτικη σκεψη btw:respect:...
επισης κ σε διαφορα περιοδικα το ειχαν στο εξωφυλλο το fringe φετος
http://i1193.photobucket.com/albums/aa360/fringedork/fringetvguidescan1.jpg
επισης εχουν βγαλει κ κομικ κ εχουν κ διαφορα πιασαρικα πραγματακια στην ιστοσελιδα...δεν πιστευω οτι εχουν κανει τετοια για καμια αλλη σειρα:worthy:
Above
7 Ιανουαρίου 2011, 18:16
Εύχομαι να βγω λάθος! :yes:
Για αυτό μίλησα για συμφωνημένα στην αρχή της σεζόν για την προώθηση του! Όλα αυτά είναι τα συμφωνημένα, που έχουν προγραμματιστεί απο πλευράς διαφήμισης, απο την αρχή της σεζόν, στα πλαίσια της καμπάνιας, που έτσι και αλλιώς προωθούν μια σειρά! Απο εδώ και πέρα δεν ξέρω τι θα γίνει! Αλλά έχεις απόλυτο δίκιο, σε αυτά που παραθέτεις, και αυτό δεν μπορώ να το παραβλέψω.:thumbsup1
tousaki
7 Ιανουαρίου 2011, 18:30
^συμφωνω κ ευχομαι κ εγω να βγεις λαθος,χα:)
Above
7 Ιανουαρίου 2011, 18:33
^συμφωνω κ ευχομαι κ εγω να βγεις λαθος,χα:)
Μακάρι, αντεύχομαι και εγώ...και να δούμε και 4η σεζόν!!! :grin: :)
akrivi_4
7 Ιανουαρίου 2011, 18:42
Ωραια, πολυ χαρηκα για το fringe!!!! Δεν λεω, καλα και τα βαμπιρια αλλα σαν το fringe δεν ειναι!!!!:respect:
Επισης, ηθελα να κερδισει και το bones!!!!!! :(
Bender62
8 Ιανουαρίου 2011, 23:32
Mπραβο στην Fringara.Καθε βραβειο ειναι σημαντικο γιατι διαφημιζει την σειρα.
endorama
11 Ιανουαρίου 2011, 13:59
Επιτέλους!!!! FRINGE σε βλέπουμε και πορωνόμαστε!!!!
http://i682.photobucket.com/albums/vv190/AntoVet/axa-13.png
XΑΙΡΟΜΑΙ πάρα πολύ που κέρδισε το FRINGE
Πόσο μάλλον που τα κατάφερε απέναντι σε SMALLVILLE και SUPERNATURAL
που έχουν φανατικό κοινό, καθώς το πρώτο διανύει τη 10η σεζόν και το 2ο την 6η (κι εγώ τα παρακολουθώ αλλά κατά τη γνώμη μου
το FRINGE είναι κλάσεις ανώτερο!)
ενώ και τα TRUE BLOOD-VAMPIRE DIARIES σίγουρα δεν ήταν εύκολοι αντίπαλοι
μπράβο :respect:FRINGάρα:respect:
endorama
11 Ιανουαρίου 2011, 19:56
@ Above, Έγραψες πως
"Πρόσφατα έμαθα,
:thumbdownότι δεν εστάλεισαν DVD στις Χρυσές Σφαίρες, του Fringe
:mad:και δεν έγινε απολύτως καμία προώθηση του":rtfm:
φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία...
θα ήθελα μια χάρη μονο,
μπορείς να μας βάλεις την πηγή?
(αν θυμάσαι φυσικά πού το είδες)
:)θα σου είμαι υπόχρεη:thumbsup1
Above
11 Ιανουαρίου 2011, 20:08
^^^ Αμε!! Σου στέλνω pm...Δεν είναι θέμα πηγής διαδικτύου...:grin: Αν και νομίζω ο,τι έχει βγει ήδη προς τα έξω, με τις επίσημες λίστες αυτών των σειρών που εσταλεισαν, όπως και με τα Εmmys, που έχουν αναφερθεί απο χρήστες απο πήγες, απλά εγώ δεν τις ξέρω...:grin::yes: