PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Dancing with the stars 2

Sienna
17 Μαρτίου 2011, 23:06
Μετα την περσινή του επιτυχία έρχεται ανανεωμένο το Dancing with the stars 2 στις 20 Μαρτίου.Φέτος θα έχει και μερικές αλλαγές το Show,στην κριτική επιτροπή,στους χορευτές,στα άτομα που θα διαγωνιστούν που αντί για 12 όπως ήταν πέρσι,φέτος θα είναι 14 και τέλος στο green room θα δούμε την Μαίρη Συνατσάκη.

Στην πρεμιέρα του Dancing δεν θα υπάρξει αποχώρηση ζευγαριού,καθώς θα είναι το πρώτο διερευνητικό επεισόδιο όπου η Ζετα Μακριπουλια θα μας συστήσει την ανανεωμένη κριτική επιτροπή και κυρίως το νέο μέλος της ,την Ερρικα Πρεζερακου(περσινή νικήτρια).Επίσης θα γνωρίσουμε ένα ένα τα ζευγάρια που θα διαγωνιστούν σε πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση,καθώς έχει αποφασιστεί από τον σταθμό να μην παρουσιαστούν πουθενά αλλού πριν την έναρξη του Show.

Πάνω από 200 άτομα περιελάμβανε η λίστα του ant1 με άτομα που είχαν δηλώσει ότι θέλουν να χορέψουν,υπήρχαν βέβαια και πολλοι που αρνήθηκαν λόγω φόρτο εργασίας και έτσι μετά από σκέψη βρήκαν την τελική 14αδα και είναι η εξής: Αργύρης Αγγέλου,Κώστας Μαρτάκης,Γιώργος Χρανιώτης,Τρύφωνας Σαμαράς,Γιώργος Γερολυμάτος,Νάσος Γαλακτερός από άντρες και από γυναίκες θα είναι Ελεονώρα Μελέτη,Μαριέττα Χρουσαλά,Ναταλία Δραγούμη,Νατάσσα Καλογρίδη,Αγγελική Ηλιάδη,Νίκη Ξάνθου,Νάντια Μπουλέ,Μαρία Τσουρή.

pq9DVjcC68E

patirgerasimos
17 Μαρτίου 2011, 23:08
einai i prototypi k realistiki diafimisi pou tha me kanei na to do

saya
18 Μαρτίου 2011, 00:04
Τωρα το ρεαλιστικη ειναι ειρωνια;

patirgerasimos
18 Μαρτίου 2011, 00:48
saya όλο το ποστ ειρωνεία είναι.. βλεπε για το πρωτότυπη

wCDIYvFmgW8

kakashi_hatake
18 Μαρτίου 2011, 10:47
Τον ντόρο τον πέτυχε πάντως κλεμμένη η όχι η ιδέα...

bill667
18 Μαρτίου 2011, 11:28
κλεμμένη η όχι η ιδέα...

ή Οχι? :???:

kakashi_hatake
18 Μαρτίου 2011, 12:02
Τρόπος του λέγειν... (δεν πα να είναι κλεμμένη ή όχι η ιδέα)

bill667
18 Μαρτίου 2011, 12:09
Βασικα ειναι απευθειας αναφορα στο κλιπ του Fatboy slim... και προς τιμην του ο σταθμος κρατησε και το ιδιο τραγουδι ωστε να ειναι καλυμμενος...

Το προβλημα ειναι οτι λιγο που πηρε το ματι μου κατι ειδησεις σε αλλα καναλια που δειχνανε τον κυριως χορευτη λεγοντας οτι χορευει πολυ καλα (και πραγματι) κανεις τους δεν ειπε οτι προκειται για διασκευη απο ξενο κλιπ... Και υποτιθεται οτι μιλαμε και καλα για ενημερωση...

Εγω δεν βλεπω τετοιες εκπομπες, ομως νομιζω οτι οι τηλεοπτικες ειδησεις πρεπει να τα προσεχουν αυτα για να ενημερωνουν σωστοτερα...:grin:

kakashi_hatake
18 Μαρτίου 2011, 12:38
Εγώ απ'όσο έχω δει κανονικά έχουν αναφερθεί και για το videoclip του fbs και για το χορευτή και για την περίεργη φάτσα του Λάτσιου στο μοντάζ, σχεδόν σε όλες τις εκπομπές εκτός από μία για την οποία δε θέλω να αναφερθώ μην πέσει το επίπεδο :lol: αλλά μας την έχουνε δείξει και στο Θέμο και στο Ράδιο Αρβύλα.

tanoulitsa
18 Μαρτίου 2011, 13:56
ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΤΥΧΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΠΕΙΡΑΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ!

Sienna
18 Μαρτίου 2011, 14:23
μόνο μην μου ματιάσετε τον Σαμαρα :lol:

patirgerasimos
18 Μαρτίου 2011, 20:42
ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΤΥΧΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΠΕΙΡΑΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ!

Να μιλάνε κ να λένε πω πω φοβερό ή να σε ψήσει να δεις την εκπομπή??

Γιατί εγώ μόνο για κράξιμο κ σαρκασμό τα έχω κάτι τέτοια.. Αν είναι αυτός ο σκοπός τους τότε βούτυρο στο ψωμί μου:twisted:

kakashi_hatake
18 Μαρτίου 2011, 21:09
Κοίτα, ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα...αντιγραφή ή όχι, συζητιέται όπως συζητιέται και τη FRANK την βλέπω να καπαρώνει και άλλα βραβεία στα ERMIS awards και φέτος για τη συγκεκριμένη.

tanoulitsa
18 Μαρτίου 2011, 22:22
patirgerasimos
το θεμα ειναι να κανει ντορο και να ασχολειθεις με το θεμα ο λογος δεν νοιαζει τον διαφημηστη!
Πεθαινω να δω τον Τρυφωνα να χορευει!

Sienna
18 Μαρτίου 2011, 23:29
έχει δημιουργηθεί και μια απορία σχετικά με τον Τρυφωνακο... με το αν θα χορέψει με άντρα η γυναίκα χορευτή :rotfl: :rotfl:

colectoras
21 Μαρτίου 2011, 15:21
Η Μπουλέ που δεν το περίμενα, ήταν η καλύτερη.:clapping: Και η Μελέτη καλή και με μπουτάρες. Ο Σαμαράς το προσπάθησε το αντρικό, και έβγαλε γέλιο.:grin:

tanoulitsa
21 Μαρτίου 2011, 16:24
Παιδια ο Τρυφωνας μου αρεσε... ειχα βγει εχτεσ και το ειδα στα πρωινα.
Η Μπουλε ναι ηταν η καλυτερη by far η Μελετη πολυ γλυκια αλλα.... δεν χορευει! Στημενη ειναι ξυληνη ειναι ρυθμο δεν εχει...
Αγαπω Ζετα τελος!!

ojosdebrujo
23 Μαρτίου 2011, 00:57
:offtopic: Για οσους ειδαν την εκομπη μεχρι το τελος. Στους τιτλους τελους επαιζε ενα γαλλικο (ελπιζω) τραγουδι, μηπως ξερετε πως λεγεται? Καθοτι τα γαλλικα μου ειναι ανυπαρκτα, το μονο που επιασα ηταν το "la liberte" οπυ ελεγε η τραγουδιστρια (αν το ελεγε κιολας!)
Σημ: Το επαιξε κ φευγαλεα ο Κανακης στο Ραδιο Αρβυλα σημερα λιγο πριν βγουν τα Κιτρινα Ποδηλατα.

Οποιος εχει κατι υποψιν του, γιατι μου εχει κολλησει ο ρυθμος και δεν μπορω να το βρω με τπτ!! :mad:

gigi
23 Μαρτίου 2011, 08:13
:offtopic: Για οσους ειδαν την εκομπη μεχρι το τελος. Στους τιτλους τελους επαιζε ενα γαλλικο (ελπιζω) τραγουδι, μηπως ξερετε πως λεγεται? Καθοτι τα γαλλικα μου ειναι ανυπαρκτα, το μονο που επιασα ηταν το "la liberte" οπυ ελεγε η τραγουδιστρια (αν το ελεγε κιολας!)
Σημ: Το επαιξε κ φευγαλεα ο Κανακης στο Ραδιο Αρβυλα σημερα λιγο πριν βγουν τα Κιτρινα Ποδηλατα.

Οποιος εχει κατι υποψιν του, γιατι μου εχει κολλησει ο ρυθμος και δεν μπορω να το βρω με τπτ!! :mad:
Δεν το ήξερα το τραγούδι, αλλά καθότι τα γαλλικά μου δεν είναι ανύπαρκτα και το είχα το επεισόδιο, το έψαξα από τους στίχους.
Είναι το Je veux από Zaz
Και ναι, σωστά το έπιασες, αναφέρει για liberté

http://www.youtube.com/watch?v=-F_9fgtEKYg

ojosdebrujo
23 Μαρτίου 2011, 10:10
Δεν το ήξερα το τραγούδι, αλλά καθότι τα γαλλικά μου δεν είναι ανύπαρκτα και το είχα το επεισόδιο, το έψαξα από τους στίχους.
Είναι το Je veux από Zaz
Και ναι, σωστά το έπιασες, αναφέρει για liberté

http://www.youtube.com/watch?v=-F_9fgtEKYg

Ναιιιιι!!!!! :yahoo: Σ'ευχαριστω παρα πολυ Gigi μου!!! :respect: