PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Τον Αύγουστο ξεκινά η παραγωγή του Iphone 5;

kakashi_hatake
20 Απριλίου 2011, 11:54
Την ανακοίνωση του Iphone 5 φαίνεται ότι δε θα τη δούμε στην Press Conference της εταιρείας τον Ιούνιο, αφού σύμφωνα με τον ιστότοπο AppleInsider η νέα αναβαθμισμένη συσκευή της οικογένειας Iphone αναμένεται να ανακοινωθεί και να παρουσιαστεί επίσημα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Μάλιστα η ίδια πηγή αναφέρει ότι από τον Αύγουστο θα ξεκινήσει η μερική παραγωγή του νέου smartphone, με τη μαζική να ξεκινάει από Σεπτέμβριο, με στόχο τις 32 εκατομμύρια συσκευές στο τέλος του έτους, για το λανσάρισμα της στις αρχές του 2012.

Το Iphone 5 θα έχει ελάχιστες διαφορές με τον προκάτοχό του, κυρίως στην οπίσθια κάμερα, η οποία αναβαθμίζεται στα 8 megapixel και στην υποστήριξη του Qualcomm baseband για τα μοντέλα GSM και CDMA. Επίσης ενδέχεται να παρουσιαστεί ο νέος επεξεργαστής A5 στη συγκεκριμένη συσκευή.

Τις μεγάλες αλλαγές, σε εμφάνιση και τεχνικά χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τους αναλυτές, αναμένεται να τις δούμε στο έκτης γενιάς Iphone που ενδέχεται να ανακοινωθεί κάποια στιγμή μέσα στο 2012. Στην Press Conference της Apple τον Ιούνιο, ενώ αρχικά φημολογούνταν η παρουσίαση των νέων Iphone και Ipad, η εταιρεία φαίνεται ότι θα εστιάσει την προσοχή της, στην παρουσίαση των δυνατοτήτων των νέων λειτουργικών συστημάτων iOS 5 και Mac OS X 10.7 Lion και στις εφαρμογές που θα τις υποστηρίζουν.

smallville
20 Απριλίου 2011, 12:38
Πριν πόσο καιρό είχαν βγάλει το 4;

ojosdebrujo
20 Απριλίου 2011, 12:48
Εδω περιγραφει με κωμικο τροπο το στορυ με την Apple καθε χρονο.

http://theoatmeal.com/comics/apple

kakashi_hatake
20 Απριλίου 2011, 12:57
Εμένα δε μου φαίνεται περίεργη αυτή η κίνησή της Apple. Τα λεφτά κοιτάει και καλά κάνει. Περίεργη μου φαίνεται η κίνηση των καταναλωτών σε κάθε προϊόν της, με πρόσφατο παράδειγμα το iPad 2 που εξαντλήθηκε στις πρώτες ώρες κυκλοφορίας του. Και δε μιλάμε για προϊόντα της τάξεως των 200 ευρώ... Μιλάμε για 500+. Λεφτά υπάρχουν τελικά.

Sikelos
20 Απριλίου 2011, 14:08
Pote den mporasa na katalabw giati na agorazeis ka8e xrono neo kinito ton 600euro ...
Tespa opoios ta exei as to parei egw kala eimai me to 3g ama den diali8i den prokete na parw neo iphone :)

ntrncx
20 Απριλίου 2011, 14:24
κάθε χρόνο την ίδια ημερομηνία βγάζει και νέο iphone εδώ και 5 χρόνια,και ξαναανεβάζει την τιμή,εγώ πάλι έχω το 2g κοντεύει να διαλυθεί αλλά τι να κάνουμε :P