Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Το ABC ακύρωσε το V
tulka
14 Μαΐου 2011, 11:35
Όχι ότι υπήρχαν και πολλές πιθανότητες για το V, αλλά τελικά το ABC τον έριξε τον πέλεκυ και τα σκάγια πήραν και πολλές άλλες σειρές από ό,τι βλέπω.
Κρίμα πάντως. Ήταν μια πολύ καλή σειρά, αρκετά σφικτοδεμένη ιστορία και για μένα είχε ακόμη πολλά να δώσει (μετά και την αλλαγή παιχνιδιού στο season (ή μάλλον series) finale. Νομίζω ότι τέτοιες σειρές καλό θα ήταν να παίζουν σε πιο μικρά κανάλια που έχουν πιο εξειδικευμένο κοινό, γιατί στα μεγάλα δίκτυα είναι προφανώς ότι δεν μπορούν να επιβιώσουν.
Και το σχετικό link της είδησης:
http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/05/13/v-cancelled-brothers-sisters-cancelled-by-abc-too/92307/
ste25
14 Μαΐου 2011, 13:20
ειναι γελειο να ακυρωνουν σειρα μετα απο 5 κυκλους χωρις ενα τελος και μιλαω για το brothers and sisters!!!
μακαρι να τα επερνε ενα μικροτερο καναλι και ειδικα το V
tedgiann
14 Μαΐου 2011, 13:27
Κρίμα....:thumbdown :thumbdown :thumbdown
iasonkolak
14 Μαΐου 2011, 13:59
psiloanamenomeno
sheik
14 Μαΐου 2011, 14:45
Kριμα, πολυ κριμα για το V. Πανω που η σειρα επαιρνε τα πανω της και αρχισε να φτιαχνει...
Ακυρωσαν το brothers and sisters χωρις τελος 5 σεζον μετα;Το ειχα και σε υποληψη το abc .Κριμα για το κοινο του v.
johnnyred7
14 Μαΐου 2011, 15:06
poies alles akurwsan??
mathripper
14 Μαΐου 2011, 15:50
Πάντως με το να κόβουν σειρές χωρίς τέλος, δεν εκνευρίζουν τους τηλεθεατές τους;
Μετά από αυτό και το flash forward που είναι οι μόνες σειρές που παρακολούθησα καθώς παιζόταν, αποκλείεται να παρακολουθήσω άλλη. Πάντα και μόνο μετά το τέλος (αν υπάρχει).
tulka
14 Μαΐου 2011, 17:19
Ναι, κι εγώ την πάτησα με το Flash Forward πέρισυ και με το The Event φέτος και εννοείται ότι δεν ξαναρχίζω σειρά που δεν έχει κάνει τουλάχιστον 2 σεζόν. Πάντως το V άνετα θα μπορούσε να παίξει σε άλλο κανάλι τύπου SyFy, που απευθύνονται σε πιο εξειδικευμένο κοινό και δε στοχεύουν σε τόσο υψηλές τηλεθεάσεις. Και όντως είχε αρχίσει να γίνεται τόσο καλό και η 3η σεζόν προβλεπόταν συναρπαστική και ανατρεπτική. Το αστείο είναι πάντως ότι το ABC έκοψε 5 ή 7 (νομίζω) σειρές για να ξεκινήσει 7 καινούριες, από τις οποίες φαντάζομαι 1 ή 2 θα μπορέσουν να πάνε για 2η σεζόν. Γενικά είναι παράλογο αυτό το σύστημα.
@Johnyred7
Το ABC ακύρωσε επίσης τις φετινές: "Better With You", "Brothers & Sisters", "Detroit 1-8-7", "Mr. Sunshine", "No Ordinary Family", "Off the Map".
Naelyn
14 Μαΐου 2011, 17:23
Ηλιθια ερωτηση :
Για το event πχ, το οτι το εκοψαν σημαινει οτι δε θα ξαναπαιχτει αλλο επεισοδιο η οτι θα τελειωσει η σεζον και μετα γιοκ?
johnnyred7
14 Μαΐου 2011, 17:54
Ειναι οντως παραλογοι στο ΑΒC, εβλεπα V φανατικα μπορω να πω, και λιγο Νο Ordinary Family.
Μας ξενερωνουν!!
blackys88b
14 Μαΐου 2011, 18:01
Οχι η σεζον θα τελειωσει κανονικα...!!!!!
velvetmorning
14 Μαΐου 2011, 18:13
Δεν μπορω να πω οτι σοκαριστικα να πω την αληθεια γιατι απο περισυ θυμαμε που ηταν αναμεσα σε αυτο και το FF κοψανε το δευτερο τελικα οταν το V κοινως δεν ειχε να προσφερει και πολλα στην εποχη μας (χωρις παρεξηγηση για αυτους που το εβλεπαν) μιας και οι aliens δεν ειναι καθολου trending anymore!
Anyway τετοια σειρα οπως ειπε και καποιος ποιο πανω καλο θα ητανε να ηταν σε κανενα καλωδιακο καναλι η σε κανενα SyFy που εκει ειμαι σιγουρη θα επιανε ποιο καλα
Naelyn
14 Μαΐου 2011, 18:19
Παλι καλα...
ps - Ευχαριστω για την απαντηση.
mprailas
14 Μαΐου 2011, 18:59
τι εννοεις?
tasoskratos
14 Μαΐου 2011, 19:01
Μέιναμε πάλι:lipsseale
με το κοντρόλ στο χέρι ήθελα να πω.
Το FF άντε, το φάγαμε στη μάπα. Το V όμως, μετά από τέτοιο season finale:mad:
blackys88b
14 Μαΐου 2011, 19:06
για το The Event ρωτησανε, εννοω οτι θα δειξει 2 επεισοδια που εχουν απομεινει για το κλεισιμο της σεζον...
bill667
14 Μαΐου 2011, 19:23
Δεν εχω δει την σειρα, λυπάμαι ομως για το κοψιμο της...
Αυτη η δραστηριοτητα του Abc ειχε ξεκινησει απο το Twin Peaks ακομη... επειδη εχω ερευνησει το πως ειχε γινει τοτε αυτη η ιστορια (και το τι χερι εβαζε στους συγγραφεις), ειχα σπαστει πολυ με το καναλι... Τραβαει απο τα μαλλια τις πετυχημενες σειρες ξεχειλωνοντας την πλοκη τους και κοβει οσες κανουν μικροτερα ποσοστα...
Και επιμενει να βαζει δυο καρπουζια κατω απο την ιδια μασχαλη... Δηλαδη θελει να εχει ΚΑΙ σειρες με συνεχη ιστορια (δηλαδη οχι αυτοτελεις) ΚΑΙ να τις κοβει αποτομα χωρις να δωσει στους δημιουργους την δυνατοτητα να ολοκληρωσουν εστω και βιαστικα αυτο που ξεκινησαν...
Για μενα ειναι το χειροτερο καναλι ως προς το πως χειριζεται τις σειρες του... :thumbdown
LostVilly
14 Μαΐου 2011, 20:29
Κριμα για το V, ο 2ος κυκλος ηταν πολυ καλος και το φιναλε φανταστικο.
spiross27
14 Μαΐου 2011, 23:52
Einai pragmatika aparadekto
ena kanali san to abc na kovei etsi toses seires xoris ena telos ... poso diskolo einai na vgalei ena diplo episodio tipou tiletainia k na deiksoun esto ena grigoro telos na lisei tis apories tou kosmou ntropi tous . aporo an arxisei pali kaneis seira tou abc prin teliosei kanonika
blackys88b
15 Μαΐου 2011, 00:06
εγω αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι γενικα για τις περισσοτερες σειρες, υπαρχουν και οι εξαιρεσεις, θα ηταν καλυτερα μικρες σεζον...13 επεισοδιων και οχι 22 ετσι θα ειχαμε και περισσοτερες σειρες...δηλαδη να χα και του χρονου Lie to me, Human Target και V για 13,12 και 10 επεισοδια αντιστοιχα και ας εβγαζαν και την καινουρια σειρα παλι με τοσα επεισοδια...κατι οπως τα καλωδιακα περιπου...!!!
smile88
15 Μαΐου 2011, 00:23
Ακομα θρηνω... :cry:
Και γενικα το ABC φερθηκε ηλιθια, εκοψε ποσες αλλες σειρες μπαμ και κατω... Ειδικα εκεινο το Brothers & Sisters με 5 σαιζον στην πλατη του, χωρις να εχουν ευκαιρια για ενα κλεισιμο! :???:
smallville
15 Μαΐου 2011, 01:33
Δεν την παλεύουν εκεί στο ABC...
Την χάρη του Fox ζήλεψαν; Πάνω που ανέβασε στροφές την έκοψαν.
κλαρκ κεντ
15 Μαΐου 2011, 02:14
κριμα ηταν καλη σειρα.... χανονται πολλες στα πλαισια του τηλεοπτικου πλουραλισμου της αμερικης...
SaPiLaS
15 Μαΐου 2011, 02:58
Όχι το V ρε μ@#$%&ς!!:mad::mad::mad:
liakanel
15 Μαΐου 2011, 08:23
Καλα το V (δεν το εβλεπα!) αλλα και το No Ordinary Family ???? Κριμας..! :(
Μολις διαβασα πως δεν παει για 2η σεζον ουτε και το "The Event" ( :yahoo: ) και σταματανε και καποιες αλλες σειρες!
http://www.tv.com/the-event-is-canceled/story/25842.html?tag=hotspot;gumball;1
Καθολου καλη τακτικη να σταματανε ετσι τις σειρες χωρις να ολοκληρωνεται η ιστορια. Ακομη και για το V που δεν το εκτιμουσα ιδιαιτερα καθως ηταν υπερβολικα teen σειρα.
nikarella
15 Μαΐου 2011, 16:09
Η ακύρωση του V είναι το αποκορύφωμα... ήμουν μεγάλος φαν της σειράς και δεν της άξιζε να ακυρωθεί και μάλιστα χωρίς τέλος!! Η μόνη σειρά που βλέπω πλέον απο το συγκεκριμένο κανάλι είναι το desperate housewives που είναι η λατρεία μου και δεν μπορώ να τη κόψω με τίποτα.. Αλιώς θα τους έλεγα αν θα ξαναβλεπα σειρά δική τους
blackys88b
15 Μαΐου 2011, 16:35
και εγω ειμαι απογοητευμενος με το ABC αλλα να πω οτι δεν θα ξαναδω σειρα τους δεν θα το εννοω με τιποτα...ερχονται τα Pan Am, Revenge αλλα και το Once Upon a time το οποιο περιμενα απο τη πρωτη μερα που ακουσα για αυτο...!!!!!!
brazdas
15 Μαΐου 2011, 20:31
Τον κακό τους τον καιρό!!
solonlakis
15 Μαΐου 2011, 23:01
Έκοψαν όλες τις σειρές Ε.Φ. φέτος. Πάει το V, πάει το The Event, πάει το Stargate Universe, πάει το Outcasts ενώ ακόμα θρηνώ :cry3: για το Defying Gravity. Τι να πεις. Ίσως φταίνε και οι παραγωγοί. Όσοι από αυτούς αγαπάνε την Ε. Φ. πρέπει να βρούνε κάποια διαφορετική φόρμουλα χρηματοδότισης ώστε να μην εξαρτώνται από τους χαρτογιακάδες του κάθε (0L0κάναλου.
mamra_best
15 Μαΐου 2011, 23:16
^ Βάλε και το -περσινό- Caprica εκεί στο τέλος. :P
Άντε να αρχίσουμε τις επαναλήψεις (πάλι). :innocent:
smallville
15 Μαΐου 2011, 23:42
Τελικά σειρές επιστημονικής φαντασίας πρέπει να παίζονται μόνο σε καλωδιακά και εκεί με προϋποθέσεις.
arwyn
16 Μαΐου 2011, 15:58
Κριμα για το "V", πανω που πηρε τα πανω του...
Τι να πω... ειναι να αρχιζεις πλεον αμερικανικη σειρα μονο αμα τελειωσει πρωτα και τελειωσει καλα. Αλλιως, μενεις στα κρυα του λουτρου ή κλαις τις ωρες που διεθεσες για να τις δεις.
:(
spiross27
16 Μαΐου 2011, 17:43
εγω αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι γενικα για τις περισσοτερες σειρες, υπαρχουν και οι εξαιρεσεις, θα ηταν καλυτερα μικρες σεζον...13 επεισοδιων και οχι 22 ετσι θα ειχαμε και περισσοτερες σειρες...δηλαδη να χα και του χρονου Lie to me, Human Target και V για 13,12 και 10 επεισοδια αντιστοιχα και ας εβγαζαν και την καινουρια σειρα παλι με τοσα επεισοδια...κατι οπως τα καλωδιακα περιπου...!!!
kalitera mia sezon k na telionei h seira me 22 - 24 epeisodia para afto pou les! den einai oraio na vlepeis mikres sezon 10 epeisodion k na perimeneis meta dld 10 mhnes na pextei o epomenos kiklos na deis alla 10 epeisodia. opos ginete me tetiou tipou seires! 22 - 24 epeisodia vgazoun mia tileoptiki sezon sxedon, 10 epeisodia einai 2 mhnes k kati .meta thes alous 10 mhnes gia na arxisei h epomenh sezon opote pali xanete to endiaferon .eno ama telionei ena sirial telos maiou k arxizei septemvri einai mia diakoph 3 mhnes kalokairi .
Nefelistar
16 Μαΐου 2011, 21:24
Κρίμα πολυ κρίμα. Απο τα καλύτερα φαντασίας που είχαμε. Παει και το Event παει και το V. Ευτυχώς που εχουμε το fringe τώρα. Το V είχε μια πολύ καλή 2η σαιζόν. Κρίμα.:*( :cry:
blackys88b
16 Μαΐου 2011, 23:43
kalitera mia sezon k na telionei h seira me 22 - 24 epeisodia para afto pou les! den einai oraio na vlepeis mikres sezon 10 epeisodion k na perimeneis meta dld 10 mhnes na pextei o epomenos kiklos na deis alla 10 epeisodia. opos ginete me tetiou tipou seires! 22 - 24 epeisodia vgazoun mia tileoptiki sezon sxedon, 10 epeisodia einai 2 mhnes k kati .meta thes alous 10 mhnes gia na arxisei h epomenh sezon opote pali xanete to endiaferon .eno ama telionei ena sirial telos maiou k arxizei septemvri einai mia diakoph 3 mhnes kalokairi .
εμενα προσωπικα δεν με χαλαει που βλεπω του True Blood και υστερα περιμενω 8 -10 μηνες για την επομενη σεζον...τουλαχιστον επειδη θα βγει...ουτε με χαλασε που το Lost Girl ηταν 13 επεισοδια και τελειωσε το Δεκεμβρη...τουλαχιστον ξερω οτι θα το ξαναδω...επισης σειρες που βασιζονται στη μυθολογια τους οσα πιο λιγα επεισοδια εχουν τοσο πιο λιγα filler επεισοδια εχει και συνηθως τα επεισοδια ειναι γεματα...!!!!οπως ειπα και πριν καποιες σειρες μπορουν να κρατησουν στα 22 επεισοδια καλα αποτελεσματα...αλλα για σειρες που εχουν το κοινο τους αλλα δεν κανουν τα νουμερα που ζητα το καναλι...ας μειωσουν τα επεισοδια...που σημαινει θα μειωθει το budget και να μας δωσουν οσα μπορουν στη μικρη σεζον...η τελος παντων να μας δωσουν κλεισιμο...!!!
arwyn
17 Μαΐου 2011, 09:44
Η πλακα ειναι οτι με το να βλεπω τα τελευταια χρονια σχεδον μονο βρετανικες σειρες, τα 8-13 επεισοδια ανα σαιζον δεν με χαλανε καθολου. Λιγα και καλα. Καλυτερα τοσα ωριαια επεισοδια, καλογυρισμενα και χορταστικα, παρα 22 με κοιλιες και σπαταλη. Οσο για την αναμονη μεταξυ σαιζον, την συνηθιζεις κι αυτη.
Τεσπα, τι λεμε τωρα. Παει το "V". Κριμα, κριμα, κριμα.
Δεν πάνε καλά μου φαίνεται.
Ούτε το V ήταν άσχημο και άξιζε το κόψιμο αλλά ούτε οτ Event.
Δεν ξέρω τι θα βγάλουν ελπίζω μόνο να άξιζε το κόπο για το μαχαίρι
firer
21 Μαΐου 2011, 17:42
H Elizabeth Mitchell θα είναι στο Law and Order: SVU αλλα για ένα επεισόδιο H Elizabeth θα υποδυθεί μία δασκάλα πιάνου που είδε για τελευταία φορά ζωντανό ένα μαθητή της.
F1spa
21 Ιουλίου 2011, 17:48
Τελικά είναι οριστικό για το V;;;
smallville
21 Ιουλίου 2011, 18:45
Και αμετάκλητο.
F1spa
21 Ιουλίου 2011, 19:04
Είχα δει στην αρχή τα 2 πρώτα. Δεν το κάνω πάλι αυτό όπως στο SGU που δεν ήξερα ότι έχει κοπεί και ξενέρωσα μετά.
Έτσι κι αλλιώς δε μου είπαν και κάτι τα πρώτα επεισόδια. Goodbye..
mariazona
5 Ιουνίου 2012, 18:49
Από αύριο 6/6/2012 θα ξεκινήσει η προβολή του V από το star. Αξίζει να το ξεκινήσω ή αφού κόπηκε απότομα έμεινε ανολοκλήρωτο και θα μείνω με απορίες;
greekie
5 Ιουνίου 2012, 18:57
Εγώ το είχα σταματήσει μετά την πρώτη σεζόν οπότε δεν ξέρω να σου πω αλλά χαρά στο κουράγιο σου που θα βλεπεις σειρά στα άγρια μεσάνυχτα
series_addicted
5 Ιουνίου 2012, 20:02
Από αύριο 6/6/2012 θα ξεκινήσει η προβολή του V από το star. Αξίζει να το ξεκινήσω ή αφού κόπηκε απότομα έμεινε ανολοκλήρωτο και θα μείνω με απορίες;
Κοιτα,ναι μεν σε αφηνει με cliffhanger και θα θελες πολυ να δεις τη συνεχεια:shock: ...αλλα πιστευω αξιζει να το δεις.2 σεζον ειναι.Απο ενα σημειο και μετα το καθε επεισοδιο..εχει πολλες εξελιξεις!
Εγω δηλαδη δεν μετανιωσα που το ειδα παροτι κοπηκε.
PS.θα μισησεις αφανταστα καποιους χαρακτηρες!:P
xecubotos
7 Ιουνίου 2012, 08:13
Θα συμφωνήσω με τον series_a
Με απορίες δεν σε αφήνει αλλά με το παράπονο ότι θα ήθελες τρίτη σεζόν!
Η σειρά δεν είναι κορυφή σε ερμηνείες και ποιότητα σεναρίου αλλά αν σου αρέσουν τα sci-fi έχει το κλασσικό που ανυπομονείς να δεις τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο και να έχεις περάσει ευχάριστα την ώρα σου.
great
7 Ιουνίου 2012, 11:09
Θα συμφωνήσω με τον series_a
Με απορίες δεν σε αφήνει αλλά με το παράπονο ότι θα ήθελες τρίτη σεζόν!
Η σειρά δεν είναι κορυφή σε ερμηνείες και ποιότητα σεναρίου αλλά αν σου αρέσουν τα sci-fi έχει το κλασσικό που ανυπομονείς να δεις τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο και να έχεις περάσει ευχάριστα την ώρα σου.
και επίσης παίζει η Laura Vandervoort
axidous
22 Ιουνίου 2012, 11:25
μια ερωτηση
Η δευτερη σαιζον εχει 10 μονο επεισοδια και τελειωνει ετσι αποτομα ????
dimath
22 Ιουνίου 2012, 11:50
μια ερωτηση
Η δευτερη σαιζον εχει 10 μονο επεισοδια και τελειωνει ετσι αποτομα ????
Ναι, 10 έχει η δεύτερη. Δεν κόπηκε όμως στη μέση της σεζόν, το 10ο είναι season finale, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Δηλαδή κλείνει ιστορίες της 2ης σεζόν, παράλληλα όμως ανοίγει άλλες για την 3η που δεν έγινε τελικά.
spiross27
22 Ιουνίου 2012, 19:04
xalia kopsimo seiras... gnorizes apo prin oti h seira tha kopei sto abc k epeleksan na min girisoun ena epeisodio me ena viastiko men alla aksioprepes telos gia tin seira na mas dosei tis apadiseis.outos h alos h seira vasizotan se seira tou 70s to vasiko story etimo to eixan. ego agorasa ena dvd me tin palia seira k eida to telos tis ekei.
thanasislost
4 Μαΐου 2013, 13:30
Βλαμμένο ABC τις καλύτερες σειρές κόβεις..Αντί να κόψεις το Greys Anatomy κόβει το V...έλεος...