PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Και επίσημα πλέον, το 2012 τα Windows 8

kakashi_hatake
24 Μαΐου 2011, 21:59
Τον Ιανουάριο που πέρασε, η Microsoft στο Consumer Electronics Show 2011, ανακοίνωσε πως λίγο πολύ εργάζεται στον διάδοχο των Windows 7. Τον Μάρτιο έδωσε στους συνεργάτες της μια πρώιμη έκδοση του επόμενου λειτουργικού συστήματος, με τη πρόσφατη κωδική ονομασία Windows 8, ενώ τέσσερις μήνες μετά και συγκεκριμένα στις 12 Απριλίου, διέρρευσε στο ίντερνετ μια διαφορετική πρώιμη έκδοση τους.

Πολλά είναι τα καλούδια που φαίνεται να προσφέρει στους χρήστες της, με αυτή την έκδοση, η Microsoft. Οι φωτογραφίες που έγιναν leaked από τις διάφορες εκδόσεις έδειχναν χρήσιμα προγράμματα να βρίσκονται προ εγκαταστημένα στα Windows 8, όπως αυτό του PDF viewer καθώς και αυτό του ISO mount. Επίσης εμφανής ήταν και η ύπαρξη ενός Windows Store καθώς και μια αναβαθμισμένη έκδοση του Task Manager.

Από την άλλη πλευρά, η τακτική της Microsoft το τελευταίο καιρό, να θέλει να προωθήσει το gaming μέσω του ξεπερασμένου πλέον Ηλεκτρονικού Υπολογιστή σε αυτό τον τομέα, οδήγησε πολλούς στο να χαρακτηρίσουν τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος σαν το απόλυτο gaming σύστημα. Βέβαια και η ίδια η εταιρεία δεν το διέψευσε, αφού πολλές πηγές της ανέφεραν σε πλειάδα gaming sites το σκοπό αυτό, ενώ επίσης χάρισε στους κατόχους PC δυο αρκετά καλές ανακοινώσεις παιχνιδιών, αυτή του Age Of Empires Online και τη πρόσφατη του Fable 3.

Σήμερα προς ικανοποίηση πολλών κατόχων ηλεκτρονικών υπολογιστών, o διευθύνων σύμβουλος της Microsoft επιβεβαίωσε μια σειρά φημών αφού ανακοίνωσε πως η νέα έκδοση πρόκειται να κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό μέσα στην επόμενη χρονιά για slate και tablet pc, PC και άλλων ειδών συσκευές.

solonlakis
25 Μαΐου 2011, 19:54
Περιμένω να δω τι τελικά θα βγει από την όλη ιστορία γιατί έχουμε ακούσει τόσα πολλά για το νέο λειτουργικό της μικρομαλακής που έχουμε χάσει και τα αυγά και τα καλάθια. Είμαι περίεργος να δω πως θα καταφέρουν να διατηρήσουν την συμβατότητα με τις παλαιότερες εκδόσεις τι στιγμή που θα τρέχουν και σε ARM CPUs. Πάντως η άποψή μου είναι ότι τα καινούρια δεν θα περπατήσουν εύκολα και θα συμβεί ότι έγινε και με τα VISTA. Τα 7άρια είναι εξαιρετικό λειτουργικό και ο κόσμος δεν έχει διάθεση να πληρώνει καινούριο λειτουργικό όποτε |<@\/L0Ne| η Microsoft.

gate13
27 Μαΐου 2011, 21:22
Μουφα θα ναι και αυτα..

sheik
28 Μαΐου 2011, 00:22
Γιατι τοσο νωρις? Εγω τα 7 τα εχω λατρεψει...ουτε μισο προβλημα δεν ειχα,ποτε.

kakashi_hatake
28 Μαΐου 2011, 00:39
Όντως τα seven και εμένα μου λειτουργούν τέλεια σε τέτοιο σημείο που θεωρώ ακόμα και τα xp προϊστορικά. Ελπίζω να μην ξεκινήσουν τα χούγια της Apple και βλέπουμε νέο OS κάθε χρόνο. Λένε πάντως πως κυρίως πάνε στα windows 8 επειδή θα είναι κατάλληλο το λειτουργικό σύστημα για τα Tablet pc και κυρίως για gaming. Η αλήθεια είναι ότι χάνει αρκετά τα τελευταία χρόνια στο τομέα του Gaming και ίσως προσπαθήσουν να πλασάρουν κάτι διαφορετικό. Ειδικά τώρα που φτιάξανε και το Games for Windows Marketplace, υπηρεσία α λα Steam, και με το επιβεβαιωμένο Store στην επιφάνεια εργασίας των leaked photos των windows 8, μάλλον κάτι τέτοιο πάνε να κάνουν. Αλλά γιατί το κάνουν τώρα που σχεδόν όλος ο κόσμος και οι επιχειρήσεις προχωράνε στα 7. Και έχουμε και την οικονομική κρίση από πάνω. Περιμένουν όλοι όσοι αγοράσανε τα 7 να πάνε στα 8?

achilleas19
28 Μαΐου 2011, 04:39
Βγάζουν κάθε τρεις και λίγο και από μια νέα έκδοση με μικροδιαφορές και συνήθως προς το χειρότερο τα οποία θα μπορούσαν να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες εκδόσεις με updates...αλλά υπάρχουν πολλοί ακόμα που ψαρώνουν και τρέχουν να τα αγοράσουν...και επίσης μας δεσμεύουν και πολλές φορές κάνοντας τα νέα windows προαπαιτούμενα για να τρέξεις καινούρια προγράμματα....pfffff

Μουφα θα ναι και αυτα..
P.S. We are back guys !!! ....Just kidding...!

smile88
30 Μαΐου 2011, 22:44
Αιντε, τωρα που αποφασισα να παω απο τα Vista στο 7 στο λαπτοπ, μου βγαζουν τα 8; Πφ! :P

smallville
30 Μαΐου 2011, 22:57
Αιντε, τωρα που αποφασισα να παω απο τα Vista στο 7 στο λαπτοπ, μου βγαζουν τα 8; Πφ! :P

Να δεις που το έκαναν επίτηδες.:P

sheik
2 Ιουνίου 2011, 13:18
Όντως τα seven και εμένα μου λειτουργούν τέλεια σε τέτοιο σημείο που θεωρώ ακόμα και τα xp προϊστορικά.

Να με συγχωρανε οι φιλοι που εχουν xp αλλα ειλικρινα οποτε βλεπω pc με xp μου γυρνανε τα μυαλα :haha::haha::haha:

Κι εχεις τη γνωστη καραμελα, που την ειπε ενας και εξαπλωθηκε σα ραδιο-αρβυλα, " σαν τα xp δεν εχει".

Οκ, ισως μεχρι τα Vista να ισχυε(που ουτε παλι με τα Vista δεν ειχα το παραμικρο παραπονο), αλλα ενω υπαρχουν τα 7(και συντομα τα 8 ) να καθεσε με xp ειναι αδιανοητο :)

dimath
2 Ιουνίου 2011, 13:59
^ Αν το pc είναι σχετικά παλιό, δεν είναι καθόλου αδιανόητο. :)

panagiotis1988
2 Ιουνίου 2011, 15:37
^ Αν το pc είναι σχετικά παλιό, δεν είναι καθόλου αδιανόητο. :)

με υπολογιστη απο το 2004 με pentium 4 στα 3ghz/1 gb ram/ καρτα γραφικων gforce fx 5200(της πλακας) και με 2 σκληρους (80αρη και 700αρη) μια χαρα πανε τα windows 7 (αν και εχω αφαιρεσει το aero), σε καποια θεματακια ειναι λιιιγο πιο αργα απο τα xp(ελεω hardware) αλλα σε καποια αλλα φυσανε...

kakashi_hatake
2 Ιουνίου 2011, 20:06
Παρουσίαση του User interface των windows 8. Αποκαλύπτει το νέο start menu του λειτουργικού συστήματος, το οποίο θα αποτελεί μια εντελώς διαφορετική πλατφόρμα και θα διαφοροποιείται από τα κλασσικά Windows.
p92QfWOw88I

geotecnia
3 Ιουνίου 2011, 15:30
hahahaha καλή σκηνή από τους φίλους! Ross είναι η πιο ανόητη χαρακτήρα ... Το αγαπώ .. Θεωρώ ότι η σειρά αυτή ..Θα μπορούσα να το παρακολουθώ πάντα.