PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : ANT1 Prime Series 2011-2012

kakashi_hatake
16 Σεπτεμβρίου 2011, 15:25
Πέντε νέες ξένες σειρές αναμένεται να προσθέσει στο νέο τηλεοπτικό του πρόγραμμα, ο σταθμός του Αμαρουσίου. Την επιτυχία των True Blood, Las Vegas, Grey's Anatomy περιμένουν οι ιθύνοντες του καναλιού να ακολουθήσουν και άλλες μεγάλες διεθνείς επιτυχίες που κρατάει στο συρτάρι του. Ο λόγος για τα Glee, Dollhouse, Burn Notice, Entourage και Lie to me τα δικαιώματα των οποίων βρίσκονται ήδη στα χέρια παραγόντων του καναλιού και είναι έτοιμα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Άγνωστο παραμένει ωστόσο το πως θα κινηθεί ο σταθμός στο θέμα προβολής των σειρών αυτών, ενώ μεγάλο είναι το ενδεχόμενο να μην ολοκληρωθούν ολόκληρες οι σεζόν, σε περίπτωση ελάχιστης τηλεθέασης. Αυτή την εβδομάδα μάλιστα κόπηκαν από το κανάλι οι άλλες πολυ-διαφημιζόμενες σειρές του, τα Reaper και Greek για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Οι νέες σειρές και το νέο πρόγραμμα του σταθμού αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο με πολλές αλλαγές κυρίως στην πρωινή του ζώνη, ενώ δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί ο σχεδιασμός του prime time. Σταθερή αξία ωστόσο παραμένουν οι τούρκικες σειρές με τον "Πειρασμό" να διαδέχεται το "Ezel" από 26 Σεπτεμβρίου στις 21:00 καθημερινά.

velvetmorning
16 Σεπτεμβρίου 2011, 15:30
Χωρις προμοτιον και τετοια ωρα που το εβαλαν ιδικα το Greek φυσικα και θα τα κοψουνε...

να βαζουνε τα Τουρκικα ομως στις 21:00 το βραδυ που ειναι ωρα υψηλης τηλεθεασης μπορουνε ομως...

kakashi_hatake
16 Σεπτεμβρίου 2011, 15:35
Το Prime Series το είχε ξεκινήσει καλά στην αρχή, μετά έχασε τη μπάλα που το πήγε μετά τις 11. Τώρα για το θέμα του Greek, απλά πιστεύω ότι πόνταρε στην επιτυχία που έκανε το American Teenager και ίσως οι τηλεθεάσεις του να μην τους ικανοποίησε. Αλλά από την άλλη ANT1 είναι αυτός. Τα αγοράζει, τα βάζει για κανένα μήνα και μετά πιάνουν αράχνες.

velvetmorning
16 Σεπτεμβρίου 2011, 15:36
Δεν περιμενω απο το συγκεκριμενο καναλι κατι πολυ ιδιαιτερο σε αυτο... Ο σκαι απο την αλλη ειναι πιο εντιμο και ενταξει με τις σειρες του (λιγο ακυρο απλα ηθελα να το πω)

kakashi_hatake
16 Σεπτεμβρίου 2011, 15:42
Να μην είχε αυτό το κόλλημα με τα CSI όμως και να έβαζε και κάτι διαφορετικό.

velvetmorning
16 Σεπτεμβρίου 2011, 15:44
Ναι το ξερω τι λες αλλα εχω δει ετσι αρκετες σεζον και απο ΝΥ Και το Μαιαμι και δεν εχω χασει επεισοδιο για επεισοδιο που τα βαζουνε ΚΑΙ στην ωρα τους και με την σωστη σειρα τους... Κατι ειναι και αυτο :)

kakashi_hatake
16 Σεπτεμβρίου 2011, 15:49
Βασικά αν δεν έβαζε τόσες επαναλήψεις το STAR θα ήταν το καλύτερο κανάλι για ξένες σειρές. Αλλά βάζει τις νέες σεζόν τις πρώτες δυο εβδομάδες από δυο επεισόδια, τελειώνει, και μετά τα ξεκινάει όλα από την αρχή πάλι. Και έχει πόσες σειρές που περιμένουν και δεν τις βάζει. Το vampire diaries το έχει από πέρυσι και ακόμα να ξυπνήσει.

smallville
16 Σεπτεμβρίου 2011, 17:06
Για εμένα τα κανάλια που ξέρουν από ξένες σειρές είναι ΣΚΑΪ και Star.
Άσχετα αν το 2ο χαντακώνει πολλές με την ώρα που τις βάζει, όπως το Γκαλάκτικα που το βάζει 4 και 5 το πρωί.

greekie
16 Σεπτεμβρίου 2011, 17:30
Αμερικανικές σειρές και ελληνικά κανάλια δεν κάνουν κόμμα, απλά πράγματα.

Η' θα βλέπουμε κανάλια που δεν ξέρουν τι σειρές αγοράζουν και τι ωρα να τις προβάλλουν ή το εξής ένα κανάλι που απλά έχει εμμονή με ένα είδος αμερικάνικων σειρών και μας το 'χει βγάλει από την μύτη.

Χωρις προμοτιον και τετοια ωρα που το εβαλαν ιδικα το Greek φυσικα και θα τα κοψουνε...

να βαζουνε τα Τουρκικα ομως στις 21:00 το βραδυ που ειναι ωρα υψηλης τηλεθεασης μπορουνε ομως...

Το κοινό που μπορούσε να παρακολουθήσει το Greek το έκανε πολύ πριν μάθουν την ύπαρξη της σειράς οι υπεύθυνοι του Αντ1...
Αυτές οι σειρές δεν είναι για καθημερινή θέαση μέσα στο μεσημέρι.

Από την άλλη το κοινό των τούρκικων είναι διαφορετικό και δοκιμασμένο. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όλα τα τούρκικα έκαναν τρελά νούμερα.

alexandra16
16 Σεπτεμβρίου 2011, 18:45
Καλες επιλογες και οι 5,αλλα δε ξερω κατα ποσο θα κανουν καλη τηλεθεαση.Εκτος ισως το Glee που θα στοχευσει στο κοινο της ''Patty''

tanoulitsa
16 Σεπτεμβρίου 2011, 19:12
Το glee στοχευει παντου ειναι πολυδιαφημησμενο σιριαλ και το ξερουν και ανθρωποι που δεν βλεπουν αμερικανικες σειρες! Το εχω εντοπισει πολυ τελευταια.
Ο αντ1 ειναι κακο (σοβαρα τωρα) καναλι, δεν κανει προμοσιον δεν δινει τιποτα σε ολα τα κονσεπτ και απαιτει νουμερα, δεν νομιζω Τακη.
Εγω παντως ξεκινησα το Greek κανονικα και τελειωνω και την πρωτη σεζον και ας παει ο αντ1 να βαλει τον Ομαρ και την Σεχραζατ, ή οπως τους λενε!

TheSpecialOne
16 Σεπτεμβρίου 2011, 19:57
Το entourage πότε θα το βάλουν ? Το λένε εδώ και κάτι χρόνια και ακόμα...

greekie
16 Σεπτεμβρίου 2011, 20:56
Το glee στοχευει παντου ειναι πολυδιαφημησμενο σιριαλ και το ξερουν και ανθρωποι που δεν βλεπουν αμερικανικες σειρες! Το εχω εντοπισει πολυ τελευταια.
Ο αντ1 ειναι κακο (σοβαρα τωρα) καναλι, δεν κανει προμοσιον δεν δινει τιποτα σε ολα τα κονσεπτ και απαιτει νουμερα, δεν νομιζω Τακη.
Εγω παντως ξεκινησα το Greek κανονικα και τελειωνω και την πρωτη σεζον και ας παει ο αντ1 να βαλει τον Ομαρ και την Σεχραζατ, ή οπως τους λενε!

Το Glee όσο πολυδιαφημισμένο και ακουστό να είναι αν το βάλει στις 5 ή 6 δεν πρόκειται να το δει κανείς. Που να αρχίσει και η Εδέμ...

tanoulitsa
16 Σεπτεμβρίου 2011, 22:50
Nαι στανταρ! Απλα γενικα θα ειναι ενα καλο χαρτι αν το βαλουν καλη ωρα!

bravelover
17 Σεπτεμβρίου 2011, 09:37
Δεν είναι για Ελλάδα αύτα. Ας μείνουμε με της τουρκικές σειρες

smallville
17 Σεπτεμβρίου 2011, 11:15
Δεν είναι για Ελλάδα αύτα. Ας μείνουμε με της τουρκικές σειρες

Το ιδανικό είναι να μείνουμε με ελληνικές, αλλά καλές παραγωγές.

velvetmorning
17 Σεπτεμβρίου 2011, 12:24
Να βαλουνε Dollhouse και τι στο κοσμο δηλαδη :respect:

lerris
17 Σεπτεμβρίου 2011, 16:34
Αρκετά καλές επιλογές σειρών, αλλά πραγματικά συγχαίρω όποιον έχει το κουράγιο να βλέπει ξένες σειρές στον Ant1. Και γιατί το λέω... Γιατί κι εγώ έβλεπα παλιά, αλλά δεν υπάρχει κανένας σεβασμός προς τον τηλεθεατή. Κόβουν σειρές στην ψύχρα, τους αλλάζουν ώρα προβολής χωρίς προειδοποίηση, δεν υπάρχει καν προμόσιον και τα λοιπά... Εντάξει, μέχρι ενός σημείου... :thumbdown

Χίλιες φορές το Star, που μπορεί να παίζει όλα μαζί τα επεισόδια και να τελειώνει στο πι και φι η κάθε νέα σαιζόν της εκάστοτε σειράς, αλλά τουλάχιστον ξέρεις ότι θα τη δεις σίγουρα ολοκληρωμένη. Εκεί, ακόμα και νούμερα να μην κάνει μια σειρά, πρώτα την ολοκληρώνουν και μετά απλά δε την ξαναπροβάλλουν. Στον Ant1 ούτε μία ολόκληρη φορά δε θα την δείξουν. (βλέπε Desperate Housewives, Greek, Prison Break και λοιπά. :whip:)

Όπως και να 'χει, σ' ευχαριστούμε, kakashi, για τις πληροφορίες. :thumbsup1

NoRmita
17 Σεπτεμβρίου 2011, 21:01
ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ. :mad:

Απορώ γιατί κάθονται και βλέπουν εζέλ. Και η χειρότερη αμερικάνικη σειρά είναι καλύτερη από αυτή!

kakashi_hatake
17 Σεπτεμβρίου 2011, 21:09
Μόδα είναι και θα περάσει. Όπως με τα μεξικάνικα. Τώρα μπαίνει και το MEGA στο χορό...σύντομα θα βαρεθεί όμως ο κόσμος. Πάντως πέρα από την πλάκα, επειδή κάθισα και είδα μια φορά EZEL, γενικά οι τούρκικες σειρές είναι υπερπαραγωγές όσον αφορά τις τοποθεσίες, τα σκηνικά και τη σκηνοθεσία. Εγώ από την άλλη δε καταλαβαίνω πως κάθονται και τα βλέπουν, αφού ο υποτιτλισμός είναι άθλιος. Δε ξέρω αν μιλάνε έτσι οι Τούρκοι ή αν είναι πρόβλημα των μεταφραστών ή ακόμα πρόβλημα των διαλόγων των σειρών. Δε βγάζεις άκρη με αυτά που λένε. Αλλά από την άλλη κάθονται και βλέπουν Μυστικά της Εδέμ και Ζωή της άλλης αυτά δε θα βλέπουν;

velvetmorning
17 Σεπτεμβρίου 2011, 21:20
να πω εγω την αμαρτια μου που εχω καθισει και εχω δει τι γινεται βασικα ξεφευγει τελειως απο τα ιδια και τα ιδια ρομαντζα και ολα τα σκετικα ενταξει η πρωτη σεζον ηταν οτι νανε αλλα η δευτερη εχει πολυ ενδιαφερον και ιντριγκα γενικα με συνεργασιες,συμμαχιες,μαχαιρωματα και ολα τα σκετικα

NoRmita
17 Σεπτεμβρίου 2011, 22:26
Στηρίζουμε τα ελληνικά ( και αμερικάνικα) σήριαλ.

Φτάνει με τα τουρκόφερτα!:mad:

greekie
17 Σεπτεμβρίου 2011, 23:10
Για να ξέρουμε και τι λέμε, τα τελευταία χρόνια οι τούρκικες μπροστά στις δικές μας κοινωνικοδραματικές σειρές είναι η μέρα με την νύχτα. (Εξαιρείται η εξής μία, το Νησί)

Η διαφορά στην σκηνοθεσία, στα τοπία και κυρίως στην πλοκή είναι χαώδης.
Να μην αναφερθώ στην ηθοποιία γιατί θα κλαίνε μανούλες.

Τώρα για τις αμερικάνικες το κοινό που έχει θείους ή του αρέσουν οι αμερικάνικες θέλει να τις βλέπει βραδάκι, 10, 11 άντε βαριά 12 την νύχτα.

Απόγευμα και αμερικάνικες δεν γίνεται. Εκτός κι αν μιλάμε για εντελώς νεανικές σειρές όπως το Teenager ή το Kyle XY.

Εγώ π.χ το Bones δεν το ήξερα καθόλου και το έμαθα μέσω του Αντ1 όταν το έπαιζε στις 11.

alexandra16
17 Σεπτεμβρίου 2011, 23:16
Eγω ειχα συνηθησει να βλεπω παντα ξενες σειρες το απογευματα του σαββατοκυριακου.Το να τις βλεπω καθημερινες βραδυ μου φαινεται πολυ περιεργο.Τωρα ενταξει,εχω μαθει και δε περιμενω να δω τη σειρα απο τη τηλεοραση ετσι κι αλλιως.Αλλα παλια που ηταν το μονο μεσο με το οποιο μπορουσα να δω ξενες σειρες εβλεπα συνεχεια.Τωρα πλεον δε βλεπω καθολου ελληνικη tv...Τα τουρκικα δεν τα εχω δει καθολου οποτε δε μπορω να εχω αποψη ειναι η αληθεια.Απλα ξερω οτι ειναι η νεα μοδα και πολλοι τα παρακολουθουν

greekie
17 Σεπτεμβρίου 2011, 23:33
Δεν είναι μόνο θέμα μόδας, απλά δεν κυριαρχεί η σαχλαμάρα και τα τσου..... στις σειρές τους.
Δεν βλέπεις γύμνια, δεν βλέπεις 100 κιλά πάστωμα σε κάθε γυναικείο πρόσωπο και γενικά δεν κυριαρχεί το πήδημα στις ανθρώπινες σχέσεις που δείχνουν.

Φυσικά δεν ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα κλισέ απλά έχουν βρει έναν τρόπο και τα πασάρουν που δεν ενοχλεί τρελά, τουλάχιστον τους περισσότερους.

Για μένα είναι guilty pleasure πλέον, ειδικά τώρα που ο Αντ1 έχει και το web tv.

smallv17
18 Σεπτεμβρίου 2011, 01:12
Γενικα ο αντ1 έχει κάνει μεγαλη προοδο τα τελευταια χρονια καθώς προβαλει πληθωρα ξενων σειρων ακομα κι αν τις κοβει στο τελος της σεζον. Απο το μεγκα που αντι να βαλει την κυριακη το βραδακι μια σειρουλα η μια ξενη ταινια βρε αδερφε βάζει τον αρναουτογλου με τη γελαδα αντ1 δαγκωτο.

Γενικα παντως ορισμενες σειρες στον αντ1 εχουν βρει το κοινο τους και καθε χρονο βαζει την καινουρια σεζον πχ true blood, greys anatomy.και το kyle xy επισης διαβασα καπου οτι εκανε πολυ υψηλα ποσοστα φετος το καλοκαιρι.βαζει και βρετανικες παραγωγες τυπου Merlin (ασχετα που οταν προβάλλεται κανεις δεν ξερει ποιες μερες και ποτε το παιζει.:lol:)

Παντως πιστευω οτι αν βαλει καποια καλη σειρα πχ Game of thrones(που ειναι υπερπαραγωγαρα), τη διαφημισει τρελά και τη βαλει στις 12 θα κανει καλα νουμερα, οπως καποτε με πολυ διαφημιση κ τετοια ωρα σαρωνε το nip tuck στο σταρ.

Ο/η smallv17 έγραψε μετά από 8 λεπτό(ά) και 36 δευτερόλεπτο(α)...

Για εμένα τα κανάλια που ξέρουν από ξένες σειρές είναι ΣΚΑΪ και Star.
Άσχετα αν το 2ο χαντακώνει πολλές με την ώρα που τις βάζει, όπως το Γκαλάκτικα που το βάζει 4 και 5 το πρωί.

ενταξει το star κλασσικα ρεσπεκτ για τις σειρες του, έχει ποικιλια, αλλα κυριως σταθεροτητα στις ωρες προβολης,και ξερεις οτι θα δεις και την επομενη σεζον γι αυτο το λογο εχει αποκτησει και το σταθερο κοινο του για καθε ειδος σειρας (κωμωδια, αστυνομικο κλπ):offtopic:το smallville να ολοκληρωνε και δε θα χα κανενα παραπονο, που το παρατησε στην 7η σεζον:*(:*(:offtopic:

Eleni7
18 Σεπτεμβρίου 2011, 02:17
Εδω που τα λεμε,μπροστα σε Μυστικα της Εδεμ,Ζωη της Αλλης κτλ τα Τουρκικα δειχνουν καλυτερα.Παντως, δεν εχω κανει καποια σοβαρη προσπαθεια να δω.Μια φορα καθισα αλλα με αγριεψε λιγο η γλωσσα.Δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε.Οντως μοδα ειναι και θα περασει.Οσο ειναι φτηνα ομως,θα συνεχισουν να παιζουν,ακομη και με μικρη τηλεθεαση

Τεσπα,μιας και αναφερθηκε,οντως το Σταρ ειναι καναλι προτυπο σε επιλογες ταινιων και σειρων.Πιστευω οτι πολλοι απο δω εχουμε μαθει αρκετες σειρες απο αυτη την συχνοτητα,ειδικα πιο παλια που δεν ηταν ιδιαιτερα διαδεδομενο το ιντερνετ.Απο τα X-files μεχρι Charmed,Smallville,Friends ,ακομη και Six Feet Under ,ας το σκοτωσαν το ονομα στην μεταφραση κτλ

Πολλα μπραβο και στον ΣΚΑΙ που εχει κανει μεγαλα βηματα προοδου σε σειρες.Doctor Who,Dexter,24,Rome κτλ.Οι επιλογες μιλανε απο μονες τους

ΥΓ.Επαθα σοκ χθες το ξημερωμα που ειδα να παιζει το Σταρ Γκαλακτικα.Βαλτε το πιο νωρις ρε παλικαρια...
ΥΓ2.Παρτε 8-9-10 απο Smallville ρεεεεε!Ειδικα οι 2 πρωτες τα σπανε!

reptilos
18 Σεπτεμβρίου 2011, 02:27
Αυτός ο ΑΝΤ1 μας χρωστά εδώ και 4 (αν δεν κάνω λάθος) χρόνια την τελευταία σεζόν του Prison Break. Όσο για τις Τούρκικες παραγωγές που βάζει στο πρόγραμμά του προφανώς του αποφέρουν το μέγιστο κέρδος τις ώρες που τις βάζει και γι'αυτό δεν τις αλλάζει...Κρίμα όμως που δεν προωθούν μερικές σειρές όπως πρέπει...Είναι και η οικονομική κρίση στη μέση και τους βλέπω να μας βάζουνε πολλές φθηνές και trash παραγωγές...
Πάντως και το MEGA έκανε μια μικρή στροφή στα αμερικάνικα με τις σειρές Damages και Breaking Bad αλλά δυστυχώς σε πιο ακατάλληλες ώρες σε σχέση με τις ώρες που τις βάζουν άλλα κανάλια.

Eleni7
18 Σεπτεμβρίου 2011, 02:41
Μιλας σοβαρα?Δεν εχουν δειξει την τελευταια σεζον του PB?Θα μου πεις,σε καποια στιγμη τα ειχαν κανει αχταρμα.Παιζανε μια σεζον Grey's,μετα κοπαναγανε Lost,μετα PB κτλ.Και φανατικος να εισαι με αυτες τις σειρες μπερδευεσαι στο τελος.Καμια συνοχη και κανενα προγραμμα.Χιλιες φορες να δειχνανε τις 3 αυτες σειρες απο μια φορα την βδομαδα σε διαφορετικες μερες οπως κανει το Σταρ και ο Σκαι.Τα ατομα βγαλανε σε μια χρονια τις 7 σεζον του Grey's.

bledda
18 Σεπτεμβρίου 2011, 02:57
να πω εγω την αμαρτια μου που εχω καθισει και εχω δει τι γινεται βασικα ξεφευγει τελειως απο τα ιδια και τα ιδια ρομαντζα και ολα τα σκετικα ενταξει η πρωτη σεζον ηταν οτι νανε αλλα η δευτερη εχει πολυ ενδιαφερον και ιντριγκα γενικα με συνεργασιες,συμμαχιες,μαχαιρωματα και ολα τα σκετικα
Φυσικά και ξεφεύγει από τα κλασικά ρομάντζα και κλισέ, αφού είναι μία εξόφθαλμη αντιγραφή της ιστορίας του Κόμη Μοντε Κρίστο. Για την ακρίβεια, οι ίδοι οι δημιουργοί το έχουν πει ξεκάθαρα ότι προσάρμοσαν το βιβλίο στα δεδομένα της εποχής και της χώρας. Προσωπικά, δεν άντεξα να δω ούτε ένα επεισόδιο, αν και δεν έχω τίποτα με τα τούρκικα ως προς τη χώρα παραγωγής. Πάντως από όσους ξέρω και τα βλέπουν, όλοι είναι 40+, οπότε προφανώς αυτά τα σίριαλ έχουν καθιερώσει το κοινό τους - το ίδιο στάνταρ κοινό θα δει και Ζωή της Άλλης-Μυστικά της Εδέμ.

Το θέμα είναι ότι όταν γίνεται μία σοβαρή και αξιοπρεπής ελληνική σειρά, τη βλέπουν οι πάντες όλοι. Πόσοι εδώ μέσα που κατά τ' άλλα είμαστε χωμένοι στην αμερικάνικη -κι όχι μόνο- tv δε σχολιάσαμε τη συγκεκριμένη σειρά? Αντίστοιχα πόσο μεγάλη επιτυχία και εκπληκτική προσπάθεια για την εποχή της δεν υπήρξε η Αίθουσα του Θρόνου? Το HIMYM (που προσωπικά αγαπώ τρελά) είναι πιο αστείο από τις Σαββατογεννημένες? Άρα ας φέρνουν όσα τούρκικα, μεξικάνικα, αγγλικά, αμερικάνικα, κινέζικα σίριαλ θέλουν και ας κάνει κάθε κανάλι έστω 1-2 αξιόλογες ελληνικές παραγωγές, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Και μην ακούσω για κόστος, μια χαρά σειρές φτιάχνουμε και με μικρό προϋπολογισμό. Εκ πείρας γνωρίζω ότι είναι άπειρα νέα παιδιά εκεί έξω με τεράστιο υποκριτικό ταλέντο και άλλα με φρέσκιες ιδέες σεναρίου-σκηνοθεσίας που κάθονται και θα έπαιρναν το 1/20 από την αμοιβή των γνωστών μεγαλοκωμικών-μεγαλοτραγικών ηθοποιών που τρώμε στη μάπα τόσα χρόνια. Αλλά εδώ προφανώς αυτό μας τρώει, το ότι δεν αλλάζουμε συνταγές.:thumbdown
Ουφ, τα είπα και ξαλάφρωσα. :P

kakashi_hatake
18 Σεπτεμβρίου 2011, 03:04
Το mega πότε δε το είχε με τις ξένες σειρές για να το έχει τώρα. Έχασε τα xfiles όπου γνώρισαν τρελή επιτυχία όταν τα έδειξε το σταρ. Μετά ο αλφα ειχε μπει στο παιχνίδι προσπαθώντας να χτυπήσει τη ζώνη των 9 του σταρ (α ρε εποχές! Pinky and the brain στις 21 μετα xfiles,profiler, και τα μυαλα στα κάγκελα). Θυμήθηκε ξανά τις ξένες σειρές το mega με το millennium αλλά πάλι σε ακατάλληλες ώρες. Όλα πήγαν από τότε κατά διαόλου. Πάνε και οι πρωινές ζώνες με τα παιδικά πανε σιγά σιγα και οι ξένες σειρές τα σαββατοκύριακα. Και ολα αυτα γιατί το κουτσομπολιό εχει περισσότερη τηλεθέαση. Το σταρ θα μπορούσε να πάρει περισσότερες σειρές αντί να βάζει διπλα επεισόδια και να κρατάει το ενδιαφέρον του τηλεθεατή περισσότερο. Το σκάι να κάνει και άλλες κινήσεις όπως την ευρωπαϊκή πρώτη προβολή του harper's και ο αντ1 να αποφασίσει τι θέλει να κανει με τις ξένες σειρές και να κρατήσει μια πιασαρικη ζωνη προβολής. Τόσο δύσκολο είναι πια; στο κάτω κατω η τηλεθέαση δεν έρχεται σε μια εβδομάδα! Αν δεν αφησεις τη σειρά σε συγκεκριμένη ζωνη και αν δεν της αλλάζεις τα πεταλα οταν βλέπεις ότι δε πουλάει πως να στεριώσει και να τη μάθει ο κόσμος;

klakos20
19 Σεπτεμβρίου 2011, 06:12
Εγώ πάλι πιστεύω πως το Star είναι ακόμα πιο απαράδεκτο απο τον αντ1 ακριβώς επειδή έχει στο ''οπλοστάσιο'' του τέσσερις απο τις πιο σημαντικές σειρές ever (Sopranos,Six feet Under , The Wire ,Battlestar Galactica ) και τις βάζει στις πέντε η ώρα το πρωί χωρίς φυσικά να τις διαφημίσει ποτέ....Αντιθέτως βάζει κάτι άσχετες σειρές σε ''προνομιακές'' ώρες , σειρές που απέχουν μίλια απο το χαρακτηρισμό must-see tv ....Μια έρευνα να κάνουν φτάνει δηλαδή για να διαπιστώσουν οτι οι 4 παράπανω σειρές αποτελούν μεγαθήρια , η καθεμιά στο είδος της....Απαράδεκτο τελείως ....

velvetmorning
19 Σεπτεμβρίου 2011, 14:25
Μιλωντας για το Σταρ διαβαζα στην εφημεριδα πως απο αυτην την σεζον εχουνε προγραμματησει να φερουνε ενα σορο νεες σειρες :???: (αμα θυμαμε καλα απο 26/9 στις 21:00 θα βαζουνε human target)