PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Το Google+ άνοιξε σήμερα τις πύλες του για το ευρύ κοινό

kakashi_hatake
21 Σεπτεμβρίου 2011, 03:02
Από σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν στο νέο κοινωνικό διαδικτυακό τόπο της Google, οι χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών και smartphones συσκευών ανά τον κόσμο. Μετά από τρεις ολόκληρους μήνες δοκιμαστικής λειτουργίας και με το facebook να εμπλουτίζει το δικό του κοινωνικό δίκτυο με υπηρεσίες που αποκλειστικά παρουσιάζονταν τόσο καιρό στη δοκιμαστική έκδοση του Google+, με ανακοίνωση της η Google, άνοιξε την υπηρεσία επίσημα για όλους.

Μαζί με την έναρξη της υπηρεσίας δόθηκαν στη δημοσιότητα και εννιά νέα χαρακτηριστικά της. Ένα από αυτά είναι τα hangouts, όπου οι χρήστες Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και smartphone συσκευών θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη κάμερα για cam chat με τους φίλους τους. Επίσης η κάμερα θα μπορεί να παραμένει Online καθ'όλη τη διάρκεια παραμονής του χρήστη στην Υπηρεσία και όχι αποκλειστικά και μόνο για chatting με φίλους του ή την οικογένειά του, μέσω της υπηρεσίας Hangouts On Air, η οποία αναμένεται να βοηθήσει πολύ σε περιπτώσεις δημόσιας τηλεδιάσκεψης με screensharing. Μία άλλη σημαντική προσθήκη είναι αυτή της αναζήτησης λέξεων κλειδιών και εύρεσης όλων εκείνων των αποτελεσμάτων που σχετίζουν τις λέξεις-κλειδιά με διάφορα Posts όλων των χρηστών του Google+.

Αν και στο αρχικό στάδιό του, το Google+ αναμένεται από πολλούς να ξεπεράσει σε δημοτικότητα το facebook και το twitter, εξαιτίας των καινοτόμων Υπηρεσιών που αναπτύσσει η Google για αυτό. Ήδη το +1 (παρόμοια λειτουργία με τα κουμπιά "like" και "tweet") είναι το δεύτερο κουμπί που χρησιμοποιούν όλο και περισσότερα sites, μετά από το like του facebook.

Η είσοδος στην Υπηρεσία δεν απαιτεί κάποιου είδους εγγραφή παρά μόνο την σύνδεσή σας με το λογαριασμό gmail. Στη διάθεσή σας θα έχετε 150 συνολικά προσκλήσεις να χαρίσετε, ενώ σας περιμένουν 16 συνολικά παιχνίδια, μεταξύ των οποίων οι αποκλειστικότητες του Google+, Angry Birds και Dragon Age Legends. Αν αναρωτιέστε για το πως θα βρείτε το link του site της υπηρεσίας, απλά δοκιμάστε να πάτε στο google.com και πολύχρωμα βελάκια θα ξεκινήσουν να σας δείχνουν το δρόμο. Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε το Google+ και στο Android (για αρχή) κινητό σας μέσω του Market (η υπηρεσία Hangouts υποστηρίζεται από συσκευές με Android 2.3 με front-facing κάμερα).

1JagF4t0tJk

tanoulitsa
21 Σεπτεμβρίου 2011, 13:30
Eμενα που εχω κανενα 2μηνο το ακαουντ αδιαφορο μου φαινεται και χωρις πολλες πολλες προοπτικες, ιδιαιτερα μπροστα στο τουιτερ! Τωρα θα δειξει που θα μπει κι ο πολυς ο κοσμος!

kakashi_hatake
21 Σεπτεμβρίου 2011, 14:08
Όπως είπες. Είναι αρχή ακόμα. Εδω τα facebook και twitter οταν πρωτοβγηκαν αντιμετωπίστηκαν αρνητικά απο τους χρήστες και τωρα όλοι τα χρησιμοποιούν φανατικα. Ειναι η google πάντως και πιστεύω θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα. Ήδη έχει κάνει τρελα συμβόλαια για αποκλειστικότητες τουλάχιστον στην ενότητα των games. Θα δείξει. Εγω μπήκα εχθές αλλά μου φαίνεται πολύ μπέρδεμα.

TinaX
21 Σεπτεμβρίου 2011, 14:48
Δλδ θα μπορω να εχω απο το κινητο μου συνομιλια με βιντεο live?..Η κατι δεν καταλαβα σωστα???:???:

kakashi_hatake
21 Σεπτεμβρίου 2011, 15:21
Ναι φτανει να έχεις μπροστινή κάμερα.

NeoRanger
21 Σεπτεμβρίου 2011, 16:39
Φοβερό timing. Άνοιξε τη στιγμή που το Facebook έκανε ακόμα μια τραγική αλλαγή στο layout. Έγινα ήδη μέλος.

Rorschach
21 Σεπτεμβρίου 2011, 17:29
Βλακεία .

TinaX
21 Σεπτεμβρίου 2011, 17:41
προς το παρον δεν φαινεται καλο...θα δειξει..
Το μονο που ειναι καλο ειναι η ζωντανη συνομιλια με καμερα στο κινητο..Νομιζω ειναι το μονο που υπαρχει δωρεαν.Ακομα δεν το εχω εγκαταστησει στο τηλεφωνο ...Πρεπει να το ψαξω και δεν ξερω πως ακριβως

kakashi_hatake
21 Σεπτεμβρίου 2011, 18:11
Δεν ειναι διαθέσιμο ακόμα στο android market της ελλάδας. Μεσα στις επόμενες μέρες αναμένεται. Όπως και για το iphone.

giorgospan
21 Σεπτεμβρίου 2011, 19:03
Κι εγώ μπήκα σήμερα και πραγματικά δεν ενθουσιάστηκα. Βέβαια δεν έχω και κάποιον γνωστό να έκανε λογαριασμό και ίσως χάνω από κει, αλλά μου φάνηκε "λίγο" για social networking site.

alexandra16
21 Σεπτεμβρίου 2011, 20:19
Εκανα κι εγω λογαριασμο μονο και μονο για να παιζω angry birds.Kι απο οτι φαινεται μονο γι αυτο το λογο θα το χρησιμοποιω μιας και δεν ξερω ανθρωπο που να εχει δικο του account

sheik
21 Σεπτεμβρίου 2011, 20:29
Βλακεία .

Παντα με επιχειρηματα... :thumbdown

bravelover
22 Σεπτεμβρίου 2011, 00:25
καλο ειναι αλλα με της αλλαγες του facebook θα ειναι πιο δυσκολο να καθιερωθει. Η μαχη μολις ξεκινησε.

nikp52
22 Σεπτεμβρίου 2011, 00:35
είναι βαρετό ίσως με τον καιρό να έχει ενδιαφέρον

Katerinaki_888
22 Σεπτεμβρίου 2011, 01:56
Έχω και εγώ λογαριασμό,εδώ και κάνα 2μηνό από τότε που ήταν beta,αλλά δεν ήμουν και σίγουρη αν θα με ενθουσιάσει ή όχι.Βαριέμαι να 'χω και άλλο account σε social networks,αλλά με πρήξε το αγόρι μου να κάνω μιας και είχε προσκλήσεις.Για να δούμε,αν θα γίνει κάτι πρωτότυπο η θα κάνω delete τον λογαριασμό μου

sheik
22 Σεπτεμβρίου 2011, 14:27
Οτι εχει καινοτομιες εχει, απλα ειναι τρομακτικα δυσκολο να αλλαξει καποιος απο fb σε g+. Εκτος του οτι ειναι κουραστικο και περιττο να εχεις 2 προφιλ σε social network οπου στην ουσια θα λες και θα κανεις τα ιδια εις διπλουν, το βρισκω σχεδον αδυνατο για τον μεσο χρηστη που εχει συνηθισει ή μαλλον εχει κανει προεκταση του χεριου και του μυαλου του το interface στο facebook να μεταπηδησει σε αυτο του g+. Τοσα χρονια και παρα τις αλλαγες, στο fb πλεον ξερεις που και τι κοινοποιεις, πως να κανεις αυτο, πως να κανεις εκεινο, χωρις καν να καθησεις να σκεφτεις. Στο g+ ειναι αλλιως, χρειαζεται να περασει χρονος ωσπου να το παιζεις στα δαχτυλα.

Προσωπικα, δε ξερω, ισως ειναι η συνηθεια, αλλα το facebook μου φαινεται τρομερα πιο user friendly σε σχεση με το g+. Ειδικα το chat(και τα private messages).

velvetmorning
22 Σεπτεμβρίου 2011, 14:45
Το εχω πολυ καιρο αλλα βαριεμαι δεν εχω κανεναν να σχολιασω και να κουτσομπολευσω τιποτα ρε γαμωτη μου :lol:

Katerinaki_888
25 Σεπτεμβρίου 2011, 23:35
Το εχω πολυ καιρο αλλα βαριεμαι δεν εχω κανεναν να σχολιασω και να κουτσομπολευσω τιποτα ρε γαμωτη μου :lol:
Μια απ'τα ίδια!Δεν έχει κανένας φίλος μου οπότε είναι λίγο άκυρο να βάζεις status μόνος σου.Είναι κατά κάποιον τρόπο να μιλάς στο κενό η σε τοίχο!

Επίσης,συμφωνώ με τον sheik ότι είναι πολύ δύσκολο να συνηθίσει ένας χρήστης από το facebook ξαφνικά να πάει στο google+εκτός και το έχει βαρεθεί πια τόσο πολύ ή αν θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούριο!Αν και λογικά δεν θα "κινείται" τόσο πολύ εκεί μιας και δεν νομίζω να έχει και πολλούς φίλους ή να κάθεται να κάνει 2 φορές το ίδιο πράγμα..

natasssa
3 Οκτωβρίου 2011, 04:37
Δεν το βλέπω να προχωράει, εκτός αν κάνει κάνα μεγάλο μπαμ