PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : The Secret Circle 1x03 - "Loner"

ScottAndJean
29 Σεπτεμβρίου 2011, 23:56
14324

Η επίσημη περίληψη από το CW είναι η εξής (όσοι δεν θέλετε να ξέρετε τίποτα για το επεισόδιο μην την διαβάσετε):

Ο Luke, ένας χαριτωμένος αθλητής, ζητάει από την Cassie να τον συνοδεύσει στο χορό του σχολείου, και εκείνη δέχεται αφότου δει τον Adam με την Diana στο Καρνάγιο. Εν τω μεταξύ, η Melissa βλέπει τον χορό ως μια ευκαιρία για να έρθει πιο κοντά με τον Nick. Η Faye, από την άλλη, δεν σκοπεύει να πάει και εξακολουθεί να ψάχνει να βρει τρόπο να ελέγξει τις δυνάμεις της. Η Dawn ανακαλύπτει πως ο Zachary, ένας άνθρωπος από το παρελθόν τους, βρίσκεται στην πόλη και ρωτάει για την Cassie και τον Κύκλο, για αυτό και ζητάει από τον Charles να έχει το νου του.

Διαβάστε τα παρακάτω οπωσδήποτε πριν ποστάρετε:

1. Το παρόν θέμα είναι SPOILER TAG-FREE. Από το πρώτο post η συζήτηση μπορεί να κυλάει ελεύθερα και να ΜΗΝ χρησιμοποιούνται spoiler tags. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗREAD ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.
2. Δημοσκόπηση θα προστεθεί αύριο.
3. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους υπότιτλους θα διαγράφεται και ο χρήστης θα τιμωρείται. Για περισσότερα, δείτε την ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα, εδώ (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=24611).
4. Οποιαδήποτε αναφορά σε torrents ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομου download θα διαγράφεται και, αν κριθεί απαραίτητο, ο χρήστης θα τιμωρείται.
5. Προσέξτε τις εκφράσεις σας και πάντα να ποστάρετε με σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε με τις απόψεις τους ή όχι. Τέτοια φαινόμενα θα τιμωρούνται αυστηρά. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά το chatting και το spamming στο thread. Πείτε την άποψή σας ελεύθερα και κόσμια, αλλά μην επαναλαμβάνεστε και αφήστε και τα υπόλοιπα μέλη να απαντήσουν, χωρίς να μονοπωλείτε το θέμα με τα δικά σας posts. Τέτοια posts θα διαγράφονται ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση.
6. Η συζήτηση θα αφορά το επεισόδιο αυτό και όχι τα επόμενα.
7. Οποιοδήποτε ποστ πριν την προβολή του επεισοδίου, θα διαγραφεί!
8. Δεν επιτρέπεται να δίνετε link υποτίτλων, σε οποιαδήποτε γλώσσα κι αν είναι αυτοί.
9. Τέλος, να κάνετε report οποιοδήποτε ποστ αντιτίθεται στους κανόνες του site αλλά και στους παραπάνω, και θα διορθωθεί μόλις είναι εφικτό.

AlexofOz
30 Σεπτεμβρίου 2011, 16:21
Καλό ήταν, γρήγορα πέρασε η ώρα οπότε για την ώρα καλά τα πράγματα... θα πρέπει όμως να ανεβάσει λίγο τους ρυθμούς του μου φαίνεται...

elgalla
30 Σεπτεμβρίου 2011, 17:23
Σκυλοβαριέμαι. Άλλα 2 επεισόδια θα του δώσω και αν δεν φτιάξει, κάδο. Άχρωμο, άοσμο και αδιάφορο γενικότερα.

loty
30 Σεπτεμβρίου 2011, 23:39
ειμαι περιεργη για την χεδερ αραγε τι της κανανε???
παντως προχωραει αργα αλλα δεν με πειραζει... λιγο μυστηριο!!!:P

goggits
30 Σεπτεμβρίου 2011, 23:54
Παρόλο που προχώρησε αργά το επεισόδιο σήμερα δεν με πείραξε καθόλου μιας και τα δυο πρώτα κύλησαν γρήγορα... Οι χαρακτήρες έχουν αρχίσει να εξελίσονται!!! Επίσης η Faye ίσως δεν είναι τόσο κακιά όσο φαινόταν...:P:P
Τέλος υπάρχουν πολλά πράγματα που περιμένω εξηγήσεις!!!:):)

alexandra16
1 Οκτωβρίου 2011, 01:26
Kαλυτερο αυτο το επεισοδιο απο το προηγουμενο.Βεβαια δε μου αρεσει που δε μπορουν να χρησιμοποιησουν τις δυναμεις τους ατομικα αλλα μονο οταν ειναι μαζι.Τελειως βλακεια μου ακουγεται.Αρχιζω να συμπαθω τους χαρακτηρες σιγα σιγα εκτος αυτον τον Ανταμ και την πρωταγωνιστρια.Η Φει ειναι πλεον η αγαπημενη

υγ.Μπορει καποιος να μου θυμισει ποια ειναι αυτη η Χεδερ??Δε θυμαμαι καθολου

konner kent
1 Οκτωβρίου 2011, 12:06
Θα συμφωνήσω με την elgalla.

Έχει στόρυ που μπορεί να γίνει πολύ ενδιαφέρον, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα με το ρυθμό του, με αποτέλεσμα να βαριέμαι πολύ.

irineos14
1 Οκτωβρίου 2011, 12:34
παιδια ας μη ξεχναμε και το vd στην αρχη κανεις δεν ελεγε πολλα καλα λογια αλλα μετα απο ενα επεισοδιο μας κερδισε ολους και δεν υπαρχει χαλια επεισοδιο πλεον! τα πρωτα επεισοδια ηταν πολυ γρηγορα τωρα ισως προσπαθουν να βρουν κανονικο στορυ για τα επομενα επεισοδια (π.χ. στο vd πρωτα με τη Βικι και ξερω γω) εχει καλη μυθολογια μπορει να αναπτυχθει ειδωμεν....!

elgalla
1 Οκτωβρίου 2011, 14:55
Βασικά έχει χάλια μυθολογία και δεν ξέρει τι του γίνεται, αλλά μην το κάνουμε θέμα...το ότι το Vampire Diaries δεν έδειξε το potential του από τα πρώτα επεισόδια είναι ο μόνος λόγος, βασικά, για τον οποίο πολλοί από εμάς δίνουμε ένα περιθώριο 5-6 επεισοδίων στο Secret Circle. Ωστόσο, δυστυχώς, το γεγονός παραμένει: οι πρωταγωνιστές είναι όλοι παντελώς αδιάφοροι, το επίδοξο ζευγαράκι που είναι γραμμένο στα αστέρια δεν ενδιαφέρει ιδιαίτερα κανέναν και η μόνη που κάτι λέει σ'αυτή τη σειρά είναι η Faye. Όση φόρα κι αν πάρει η πλοκή, όσο κι αν καλυφθούν οι τρύπες στη μυθολογία, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει...

alexandra16
1 Οκτωβρίου 2011, 16:40
Καλα μη το λες.Κι ο Νικ απο οτι φαινεται ειναι ιδιαιτερος χαρακτηρας.Και μαλλον θα ασχοληθουν μαζι του μιας και αποκαλυψανε σε αυτο το επεισοδιο οτι εχασε και τους 2 γονεις του.Δεν το πεταξανε αυτο στη τυχη.Καποιο ρολο θα παιξει

elgalla
1 Οκτωβρίου 2011, 16:46
Καλα μη το λες.Κι ο Νικ απο οτι φαινεται ειναι ιδιαιτερος χαρακτηρας.Και μαλλον θα ασχοληθουν μαζι του μιας και αποκαλυψανε σε αυτο το επεισοδιο οτι εχασε και τους 2 γονεις του.Δεν το πεταξανε αυτο στη τυχη.Καποιο ρολο θα παιξει

Δεν το αποκαλύψανε σ'αυτό το επεισόδιο. Το ξέραμε ήδη.

alexandra16
1 Οκτωβρίου 2011, 16:48
Αααα....εε δε το θυμομουν ή μπορει να μην ειχα δωσει σημασια οταν το ειχαν πει.Και παλι μπορει να παιξει καποιο ρολο ομως

irineos14
1 Οκτωβρίου 2011, 16:51
εμενα μου αρεσουν οι ηθοπιοι και ειναι αρχη για να πεις ποιος ειναι ενδιαφερον κ ποιος οχι γιατι και στο vd στην αρχη κανεις δεν μας εκανε κλικ! ξερατε εσεις το 2009 που ειδατε το 1ο επεισοδιο πως η καρολαιν θα γινει ολο αυτο ή η μπονι τοσο δυνατη και ολοι να εχουν κατι ενδιαφερον πια? δεν νομιζω και εκει μονο τον ντειμον ειδαμε και ειπαμε α αυτος ειναι ο ενδιαφερον χαρακτηρας και μετα ξεδιπλωθηκαν οι υπολοιποι! μην ειστε αρνητικοι συνεχεια γιατι βαριεμαι να τα διαβαζω κιολας δωστε το χρονο σας και αν δεν σας κανει παρατηστε το στο κατω κατω

elgalla
1 Οκτωβρίου 2011, 16:58
Προσωπικά η Caroline ήταν μέσα στους αγαπημένους μου χαρακτήρες από τα πρώτα επεισόδια και το είχα πει και στο poll που είχε γίνει τότε, αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας. Το θέμα μας είναι πως το forum υπάρχει για να εκφράζουμε την άποψή μας για την όποια σειρά βλέπουμε και εφόσον το κάνουμε με επιχειρήματα και σεβασμό προς τους υπόλοιπους δεν βλέπω για ποιο λόγο θα έπρεπε να υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση. Προφανώς αν συνεχίσει να μη μου κάνει κλικ η σειρά θα την κόψω, μαζοχίστρια δεν είμαι. Αλλά δεν κατάλαβα ποιος μου απαγορεύει να λέω την άποψή μου για κάτι το οποίο είδα και, επομένως, μπορώ να κρίνω. Σιγά να μη ζητήσω και συγνώμη κιόλας που λέω ότι δεν με έχει κερδίσει η σειρά. Βρε τι πάθαμε...

ScottAndJean
1 Οκτωβρίου 2011, 16:58
μην ειστε αρνητικοι συνεχεια γιατι βαριεμαι να τα διαβαζω κιολας δωστε το χρονο σας και αν δεν σας κανει παρατηστε το στο κατω κατω

Θέμα συζήτησης για ένα επεισόδιο της σειράς είναι. Ο καθένας έχει δικαίωμα να πει την γνώμη του, είτε αυτή είναι θετική, είτε αρνητική.

maraki
1 Οκτωβρίου 2011, 17:35
Δεν ήταν κακό, αλλά δεν το λες και καλό. Κάτι ενδιάμεσο. Τίγκα κλισέ, προβλέψιμο, μόνο το πρόμο για το επόμενο μου εξηγεί το γιατί έκαναν όλο αυτό το στόρι με τον Ζάκαρι και την Χέδερ.

Τρύπες έχει πολλές, και ελπίζω να αρχίσουν να τις κλείνουν σιγά σιγά γιατί έχουν ανοίξει πολλά μέτωπα και καταντάει κουραστικό.

tanoulitsa
1 Οκτωβρίου 2011, 20:01
Αυτο το επεισοδιο το βρηκα πιο προσεγμενο αλλα και παλι δεν καλυψε καθολου τα κενα!

Vampironi
1 Οκτωβρίου 2011, 23:24
Καλύτερο από το βαρετό δεύτερο επεισόδιο.
Από χαρακτήρες μόνο η Fayeέχει κάποιο ενδιαφέρον.
Εξελίξεις με το σταγονόμετρο και ένα σενάριο που ένιωθα ότι το έχω διαβάσει.
Μου φαίνεται ότι είναι εισαγωγικό για το επόμενο επεισόδιο.
Πιστεύω ότι θα με κερδίσει με τη τροπή που θα πάρει λόγω Williamson.

liakanel
2 Οκτωβρίου 2011, 02:45
Οκ, καλο το επεισοδιο...πολυ φτηνιαρικα τα μαγικα τους!

Τι να της κανανε αραγε της Χεδερ και ο καημενος ο Ζακρι, μπορει να εδινε καποιο στοιχειο στα παιδια και τωρα παει...αναμενουμε τα επομενα!

Τελικα ψηφιζω Νικ για τον ωραιο της σειρας! :oops:

spiross27
2 Οκτωβρίου 2011, 20:00
βαρετο οπως ειπαν κανα 2 επεισοδια ακομα αν δεν κοπουν! ξερει κανεις αν κανει νουμερα αυτη η σειρα? το καστ αδιαφορο το σεναριο μπαζει απο παντου .κριμα εκοψαν το hellcats απο cw χωρις τελος οχι οτι ηταν κατι το τρομερο αλλα απο αυτο πολυ καλυτερο.

Craft
2 Οκτωβρίου 2011, 21:43
Για αρχή και χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο αγαπώ Faye:worthy:. Καλύτερο από το προηγούμενο σίγουρα. Είχαμε και το guest του Carter(Luke εδώ) από το Make it or break it και προχωράμε στα της υπόθεσης. Το βασικό θέμα που έπρεπε να μας απασχολήσει σε αυτό το επεισόδιο ήταν ότι η μητέρα της Cassie μάλλον δεν ήταν και τόσο αθώα όσο φαινόταν αλλά και πάλι τα ερωτηματικά υπάρχουν. Και αυτά είναι τί έγινε στο παρελθόν; Για ποιούς λόγους και ποιοί ακριβώς ήθελαν να σπάσουν τον κύκλο; Έσπασε τελικά ο κύκλος ή το αποτέλεσμα ήταν η φωτιά εκείνης της νύχτας; Tί έγινε στα αλήθεια εκείνη την νύχτα που ξέσπασε η φωτιά; Γιατί δεν αναφέρουν σχεδόν τίποτα για τον πατέρα της Cassie; Το ότι ήταν αρκετά teen και το όλο θέμα με τον χορό δεν με ενόχλησε αυτήν την φορά. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου φάνηκε πολύ περίεργη-ύποπτη η όλη συμπεριφορά της Sally, ειδικά αυτό το i know που πέταξε όταν ήταν με την Cassie στο καφέ-ρεστοράν με έβαλε σε σκέψεις. Αν και χαζή η όλη εξήγηση που δεν κατάλαβε τις δυνάμεις της η Cassie όλα αυτά τα χρόνια, θεωρείται και λογική ως ένα βαθμό. Περίεργο το τέλος, να υποθέσω ότι και ο Zachary θα πάθει αυτό που έπαθε η Heather αλλά με την μόνη διαφορά ότι αυτός θα είναι ζωντανός αλλά αν πλησιάσει τα παιδιά και επειδή τον μάρκαραν θα μπορούν πολύ εύκολα να τον σκοτώσουν:???:;

Η σειρά μου αρέσει αρκετά και δεν νομίζω ότι έχει τρύπες. Απλά όλο αυτό που πάνε να φτιάξουν οι δημιουργοί της σειράς δηλαδή την αντιστοιχία με παρελθόν-παρόν-η ιστορία επαναλαμβάνεται ξανά και πρέπει να έχει οπωσδήποτε διαφορετικό αποτέλεσμα αυτήν την φορά, ίσως να φαίνεται κουραστικό και αχρείαστο σε ορισμένους.

smile88
2 Οκτωβρίου 2011, 21:46
Απλα καλο επεισοδιο, δεν ελεγε και πολλα...
Εγω γιατι ειχα καταλαβει απο το προηγουμενο επεισοδιο οτι μονο ενωμενοι θα εχουν δυναμεις; Δεν τα λενε καλα καποια πραγματα...
Λιγη αδιαφορη η ιστορια με τον Ζακαρι, μονο απο το ξυλο του Τσαρλς και μετα κατι εγινε... Παντως, περιμενα κατι σουπερ ουαου οταν μαζευτηκαν κι οι 6 γυρω απο τον Ζακαρι, αλλα τιποτα... Ασε που τωρα δε θα εχει κανενας τις ατομικες δυναμεις, θα εχουμε σε καθε επεισοδιο σωσιματα της τελευταιας στιγμης; :yawn: Λογικα αυτη η Χεδερ θα ειχε μαθει για τον Κυκλο κτλ και θα παιχτηκε καμια βλακεια...
Φτασαμε στο 3ο επεισοδιο, αλλα κανενας χαρακτηρας δεν εχει καθολου ενδιαφερον, μονο η Φαιη ειναι η πιο συναρπαστικη/ ενδιαφερουσα απο ολους... Η Κασι ακομα μου καθεται στο λαιμο... Παντως οι Νικ και Μελισσα ειναι cute!
Γιατι εχω την εντυπωση οτι η Νταϊανα, με αυτο το τελος που ειχαμε, που ειπε και καλα στην Κασι οτι θελουν να γινουν φιλες, εχει αλλα πραγματα στο μυαλο της; Ειναι τοσο καλη που ειναι δυσκολο να πιστεψεις οτι ειναι αληθινο! :lol:

Jane1
3 Οκτωβρίου 2011, 02:04
Απλώς καλό το επεισόδιο, δεν προχώρησε καθόλου εκτός από το θέμα με τη σύζυγο του Ζάκαρι. Ενδιαφέρον τύπος ο Ζάκαρι και γνώριζε πολλά, ελπίζω να τον ξαναδούμε στη συνέχεια.
Κρίμα που δεν θα έχει ο καθένας χωριστά δυνάμεις, πάντως είχε πλάκα η Φαίη σ' αυτό το επεισόδιο που δεν μπορούσε να κάνει μαγικά. Μου φάνηκε παράξενο που φρόντισε την Μελίσσα, δεν της το 'χα.
Ως πότε θα είναι καλή η Νταϊάνα; Σίγουρα θα αλλάξει όταν αρχίσει να τρέχει κάτι περισσότερο με Κάσι και Άνταμ.
Μας έχουν μπερδέψει με τόσα πολλά ονόματα από το παρελθόν. Ελπίζω στο επόμενο να τρέξει λίγο πιό γρήγορα η υπόθεση.

glikoula
3 Οκτωβρίου 2011, 12:46
Το επεισόδιο ήταν καλύτερο από το βαρετότατο 2ο επεισόδιο.Πέρασε ευχάριστα η ώρα κυρίως με την ιστορία με τον Ζάκαρι και επειδή είχε αρκετό Charles!:grin: Εντάξει VD δεν θα γίνει γιατί όπως αναφέρθηκε τα πρόσωπα είναι πιο αδιάφορα. Αυτό που ο Άνταμ το παίζει ο dark σούπερ τύπος είναι αστείο ειδικά όταν βλέπεις το μολυβάκι στα μάτια.. Όντως πέρα από την Κάσι που είναι μια γλύκα μόνο η Fay αξίζει εκεί μέσα και ελπίζω να την εκμεταλλευτούν.:thumbsup1
Όσο έχει μυθολογία έχει ενδιαφέρον, το teen κομμάτι είναι κοινότυπο αρκετά (βλέπε πάνε να χορέψουν και τυχαία βάζει μπλουζ εκείνη την ώρα..:thumbdown ).. Θα δείξει αν αξίζει στα επόμενα επεισόδια.

Hrisa76
3 Οκτωβρίου 2011, 16:32
καλό ήταν. μην ζηταμε να μας τα δωσουν ολα στο πιατο απο το τριτο επεισόδιο.
Αρχη ειναι ακόμα. μαλλον δεν εχουν βρει τους ρυθμους τους.

fly2
6 Οκτωβρίου 2011, 03:06
Ειχε πλοκη απλα πιστευω οτι καποια πραγματα πρεπει να μας τα εξηγησουν. Ειδικα αυτο με τους γονεις! Επισης ο γονιος της μελισα δεν εχει εμφανιστει ακομα!Μυστηριο αυτο με την χεδερ σιγουρα θα εμφανιστει στην συνεχεια.Επισης η νταινα καλουλα ειναι μεχρι στιγμης δεν ξερω ομως πως θα εξελιχθει οταν θα υπαρξει ειδυλλιο μεταξυ κασι-ανταμ που πιστευω σιγουρα θα γινει!Οι 2 γονεις εχουν ξεπαστρεψει πολυ κοσμο και ακομα δεν αρχισαμε!Σε γενικες γραμμαες σου δινει εναυσμα να το ξαναδεις,ηταν καλο :)

sofia24
7 Οκτωβρίου 2011, 20:51
Πολύ καλό!
Δεν μάθαμε βέβαια και πολλά μ'αυτόν τον Ζάκαρυ και την Χέδερ τι είχε γίνει, ελπίζω στα επόμενα!
Αυτός ο Άνταμ πολύ φλούφλης μου φαίνεται, ενώ ο άλλος είναι σκέτο μανάρι!!!! :oops: Θα ήθελα να τον δείχναν περισσότερο, φαίνεται πάντως να είναι ο πιο ευαισθητούλης απ'τους υπόλοιπους κι ας το παίζει "σκληρός".
Επίσης τον μπαμπά της Νταϊάνα τον έχω δει και σε άλλη σειρά, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ σε ποια!!!:???: