PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : The Secret Circle 1x04 - "Heather"

ScottAndJean
6 Οκτωβρίου 2011, 23:57
14344

Η επίσημη περίληψη από το CW είναι η εξής (όσοι δεν θέλετε να ξέρετε τίποτα για το επεισόδιο μην την διαβάσετε):

Η Cassie ψάχνει να βρει μια παλιά φίλη της μαμάς της, την Heather Barnes, και ανακαλύπτει πως βρίσκεται σε κατατονική κατάσταση εδώ και 16 χρόνια μετά την μοιραία νύχτα της φωτιάς. Νομίζοντας πως η μητέρα της και ο Κύκλος της οφείλονται για την τωρινή κατάσταση της Heather, η Cassie νιώθει ενοχές και λέει στην Diana πως θέλει να χρησιμοποιήσει μαγεία για να την βοηθήσει. Η Diana αρνείται να βοηθήσει, σε αντίθεση με την Faye, η οποία όμως ζητάει κάτι σε αντάλλαγμα.

Διαβάστε τα παρακάτω οπωσδήποτε πριν ποστάρετε:

1. Το παρόν θέμα είναι SPOILER TAG-FREE. Από το πρώτο post η συζήτηση μπορεί να κυλάει ελεύθερα και να ΜΗΝ χρησιμοποιούνται spoiler tags. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗREAD ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.
2. Δημοσκόπηση θα προστεθεί αύριο.
3. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους υπότιτλους θα διαγράφεται και ο χρήστης θα τιμωρείται. Για περισσότερα, δείτε την ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα, εδώ (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=24611).
4. Οποιαδήποτε αναφορά σε torrents ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομου download θα διαγράφεται και, αν κριθεί απαραίτητο, ο χρήστης θα τιμωρείται.
5. Προσέξτε τις εκφράσεις σας και πάντα να ποστάρετε με σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε με τις απόψεις τους ή όχι. Τέτοια φαινόμενα θα τιμωρούνται αυστηρά. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά το chatting και το spamming στο thread. Πείτε την άποψή σας ελεύθερα και κόσμια, αλλά μην επαναλαμβάνεστε και αφήστε και τα υπόλοιπα μέλη να απαντήσουν, χωρίς να μονοπωλείτε το θέμα με τα δικά σας posts. Τέτοια posts θα διαγράφονται ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση.
6. Η συζήτηση θα αφορά το επεισόδιο αυτό και όχι τα επόμενα.
7. Οποιοδήποτε ποστ πριν την προβολή του επεισοδίου, θα διαγραφεί!
8. Δεν επιτρέπεται να δίνετε link υποτίτλων, σε οποιαδήποτε γλώσσα κι αν είναι αυτοί.
9. Τέλος, να κάνετε report οποιοδήποτε ποστ αντιτίθεται στους κανόνες του site αλλά και στους παραπάνω, και θα διορθωθεί μόλις είναι εφικτό.

AlexofOz
7 Οκτωβρίου 2011, 14:25
Μ'άρεσε πολύ αυτό το επεισόδιο!
Είχε δράση, μυστήριο, ένταση, κάποια πράγματα ξεδιαλύθηκαν κάπως!
Άντε να συνεχίσει έτσι!

alexandra16
7 Οκτωβρίου 2011, 19:08
Το πρωτο μισο ηταν βαρετο .Μετα ανεβηκε.Βεβαια ξεκαρδιστηκα στα γελια εκει που η δαιμονισμενη κυνηγουσε τη Φει και την Κασσι.Τρεχανε και ουρλιαζανε,σκονταφτανε μονες τους,ανεβαινανε στα τραπεζια...ουτε που σκεφτηκανε να χρησιμοποιησουν τις δυναμεις τους μιας και ηταν μαζι.
Tελικα μετα απο ολα αυτα δε μαθαμε και τιποτα καινουριο
Και τωρα θα δαιμονιστει και η αλλη κοπελια (ακομα να μαθω το ονομα της).Δε καταλαβα αν μολυνθηκε και ο Νικ ομως

elgalla
7 Οκτωβρίου 2011, 20:40
^Εγώ θυμήθηκα εκείνη τη σκηνή στο πρώτο Harry Potter όπου η Ερμιόνη αναρωτιέται πού θα βρει ξύλα να ανάψει τη φωτιά και μετά συνειδητοποιεί ότι είναι μάγισσα. :P

Ίσως να είχε αμυδρά λίγο περισσότερο ενδιαφέρον σε σχέση με τα προηγούμενα επεισόδια, αλλά από την άλλη η "δαιμονισμένη" δεν με έπεισε και ιδιαίτερα. Ότι δηλαδή οι δαίμονες είναι αυτό; Δεν έχουν ικανότητα λόγου και απλά σπρώχνουν κόσμο και κάνουν uber-άλματα; Λίγο βλακειούλα μου φάνηκε να παρουσιάζουν αυτό ως τρομακτική μαύρη μαγεία.

alexandra16
7 Οκτωβρίου 2011, 20:56
Ότι δηλαδή οι δαίμονες είναι αυτό; Δεν έχουν ικανότητα λόγου και απλά σπρώχνουν κόσμο και κάνουν uber-άλματα; Λίγο βλακειούλα μου φάνηκε να παρουσιάζουν αυτό ως τρομακτική μαύρη μαγεία.

Εγω κατι σκουλικια ειδα για δαιμονες ειδα παντως....προφανως οταν κανουν possess καποιον γινονται αυτοματα ninja

maraki
7 Οκτωβρίου 2011, 22:31
Πωωωπω τι ξενέρωτοι δαίμονες είναι αυτοί;; :thumbdown μόνο να σπρώχνουν και να πηδάνε ξέρουν...
Απορία : γιατί με το που είδε τον Νικ την κοπάνησε;

Πάντως ομολογώ ότι θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον αν η μαμά της Κάσσι ήταν η κακιά της υπόθεσης. Τώρα έγινε και πάλι κλασσικούρα..

Ο Άνταμ με την Κάσσι το κουράζουν πάντως.. άντε κάντε ό,τι είναι να κάνετε να τελειώνουμε!

Αγαπώ Faye.

tanoulitsa
8 Οκτωβρίου 2011, 00:16
Aπο τα πρωτα σαφως πιο πρσεγμενο επεισοδιο! Αποκτα μια πιο συγκεκριμενη εικονα και πιο προσεγμενο σεναριο!
Παρολαυτα σα να εβλεπα κλισεδιαρικο θριλερ τυπου Scream μου φανηκε και δεν με επεισε καθολου!
Το μεγαλο φαουλ ειναι το θεμα με τον Νικ την αλλη την μαγισσουλα και την Φει"δεν σου αξιζει, μου αξιζει, δεν μου αξιζεις, δεν σου αξιζω κλπ" βαρετο ρε παιδιαααα!
Η Κασι και ο Ανταμ απο την αλλη πανε και καλα για μεγαλο στορι αλλα δεν τραβαει ρε παιδες! Αντε τελειωνετε!
Αυτο που ακομα δεν μας γνωριζουν εναν ηρωα αμεσως να τον φανε καταντησε γελοιο!
Δλδ οι ντιμονς μπαινουν και σε μαγους; εγω περιμενα να παει τιποτα στον αδερφο της νεκρης!

Jane1
8 Οκτωβρίου 2011, 16:45
Είναι η πρώτη φορά που ψηφίζω άριστο σε αυτή τη σειρά.
Μου άρεσε το επεισόδιο, αν και δεν είχαμε Gale Harold και Natasha Henstridge, είχε ενδιαφέρον η ιστορία. Επιτέλους μάθαμε κάτι για το τι συνέβη πριν 16 χρόνια.
Βέβαια η σκηνή με τη δαιμονισμένη πότε φαινόταν τρομακτική και πότε αστεία (αλήθεια, που εξαφανίστηκε το εργαλείο τζακιού και ξαφνικά προσπαθούσε να τις σκοτώσει με τα χέρια; :P )
Αρχίζουν να μου αρέσουν μαζί Κάσι και Τζον Κόνορ, ε Άνταμ ήθελα να πω (είναι ακόμα έντονες οι αναμνήσεις από το Terminator: The Sarah Connor Chronicles μιάς και το είδα φέτος το καλοκαίρι).
Για να δούμε τώρα που δαιμονίστηκε η Μελίσσα τι θα γίνει.

edora
8 Οκτωβρίου 2011, 21:40
Κάπως καλύτερο γιατί προχώρησε λίγο η ιστορία, αλλά η μυθολογία δε στέκει με τίποτα.

Οι σκηνές με τη δαιμονισμένη ήταν απλά γελείες και έτσι όπως σκοντάφτανε μέσα στο σπίτι τόση ώρα μου θύμησε την ατάκα από το Scream 1 "...running up the stairs when she should be going out the front door..."

Άντε 2-3 επεισόδια του δίνω ακόμα.

blackys88b
9 Οκτωβρίου 2011, 03:06
Εμενα μου αρεσει η σειρα...ακομα πιο καλο το 4ο επεισοδιο, ετσι και αλλιως σιγα σιγα θα κτισουν τη μυθολογια, θα μαθουμε και για τους demons πιστευω αν και δεν νομιζω να ειναι το μεγαλο κακο της σεζον...θα δειξει..!!!

Vampironi
9 Οκτωβρίου 2011, 18:10
Το καλύτερο μέχρι τώρα. Μάθαμε τι συνέβη στη Χέδερ πριν 16 χρόνια. Ήταν γρήγορο, είχε ατμόσφαιρα και δεν σε έκανε να βαριέσαι.

Η προσέγγιση της δαιμονισμένης πέρασε και δεν ακούμπησε. Αυτά τα κορίτσια όποτε θέλουν θυμούνται ότι είναι μάγισσες.

Το όλο θέμα με τη κοπελίτσα ‘’εγώ σ’ αγαπώ εσύ γιατί δεν μ αγαπάς? Γιατί μιλάς σε άλλες?’’ ..ζήλειες και τα σχετικά τους κάνουν τους πιο αδιάφορους χαρακτήρες. Ίσως έτσι όπως τελείωσε ίσως να γίνει κάτι και μ αυτούς.

Οκ αν συνεχίσει σ αυτό το επίπεδο και πάνω βλέπεται ευχάριστα.

sofia24
10 Οκτωβρίου 2011, 14:53
Άριστο μου άρεσε πάρα πολύ!
Ωραία η σκηνή με την δαιμονισμένη που κυνηγάει τις Φέι και Κάσι, αν και νομίζω ότι άνετα μπορούσε να τις σκοτώσει αλλά τέσπα...
Άντε να δούμε τώρα με την Μελίσα που μπήκε ο δαίμονας μέσα της τι θα γίνει.
Ελπίζω ακόμα ο Νικ να γίνει πιο ενδιαφέρων χαρακτήρας. Πάντως η δαιμονισμένη χέστηκε πάνω της όταν τον είδε! :lol:

maraki
10 Οκτωβρίου 2011, 16:36
Πάντως η δαιμονισμένη χέστηκε πάνω της όταν τον είδε! :lol:

Αυτό λέω κι εγώ.. γιατί; ελπίζω να το εξηγήσουνε και να μην το περάσουν και αυτό στο ντούκου.

smile88
10 Οκτωβρίου 2011, 22:08
Απλα καλο το επεισοδιο, κατι πηγε να κανει στο 2ο μισο του, το 1ο μισο ηταν πολυ βαρετο...
Πολυ βολικα ξεχασαν οτι ειναι μαγισσες τα κοριτσια ομως... Αντε, να επαθαν καποιο σοκ, οκ, το δεχομαι, αλλα τοση ωρα διαρκησε η σκηνη στο σπιτι της Κασι! :???: Κι οντως ειναι μεγαλο μυστηριο που η Χεδερ δεν προλαβε να δει καλα καλα τον Νικ και το εβαλε στα ποδια! :???:
Κατι δε μου παει καλα ομως... Η μαμα της Κασι υποτιθεται οτι ειναι η καλη, σωστα; Γιατι στο βιβλιο που αφησε στην Κασι λεει μονο την μιση ιστορια; Εκτος κι αν ολα τα βιβλια απο ολες τις οικογενειες, οταν τα ενωσεις, συμπληρωνονται μεταξυ τους...
Το και καλα λοβ στορυ της Κασι με τον Ανταμ εχει πεθανει απο το 1ο επεισοδιο κιολας.-

spiross27
10 Οκτωβρίου 2011, 23:48
συνεχιζει να μπαζει απο παντου. ποσο αστιο ποσο γελασα με την δαιμονιχμενη χαχαχαχα

liakanel
11 Οκτωβρίου 2011, 00:00
Καλο ηταν μωρε...το παλευουν πολυ οι ηθοποιοι!

Πολυ ουρλιαχτο και κακο για το τιποτα...η Χεδερ ισα που κουνιοταν! Απο την αλλη κουρασε λιγακι το ρομαντζο Νικ-μαυρουλα (δεν θυμαμαι ονομα)!

Μ'αρεσε βεβαια που δειξανε δαιμονα-μαρυο φιδακι κι οχι καπνο οπως στο SN!

Αλλα γιατι ολα τα βιβλια μαγισσων πρεπει να λεγονται Book of Shadows??? :P

fly2
11 Οκτωβρίου 2011, 02:02
Απ ολα νομιζω ειναι το καλυτερο μεχρι στιγμης!!Αλλα ρε παιδια συμφωνω δεν τους εκοψε καθολου να χρησιμοποιησουν τις δυναμεις τους??επισης η κασι είναι χαζη τελειως?100 φορες της το ειπε οτι ειναι δαιμονας τι δεν καταλαβε ακριβως??Το θεμα νικ-μελισα ειναι λιγο χαζο. Γενικα βεβαια σε τραβαει να δεις τι θα γινει :) Και αγαπαμε φει κλασικα αν και την περιμενα πιο μαχητικη στην παλη :)

goggits
12 Οκτωβρίου 2011, 00:04
Πολύ ωραίο επεισόδιο με αγωνία και δόθηκαν μερικλες εξηγήσεις σχετικά με το παρελθόν!!!!
Η συνέχεια με τους δαίμονες μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον!!!:):)

hOMeR-
17 Οκτωβρίου 2011, 18:30
πιο πολλή στιγμιότυπα από το scream με θύμιζε εμενα,πολλή ουρλιαχτό για το τίποτα...ο δαίμονας πολλή άθλιος μιλάμε...εκτος από αυτό μου αρέσει που το δείξανε σαν φιδάκι αντί να το κάνουν καπνό(όπως αναφέρθηκε και ο φίλος από πάνω,liakanel) όπως το supernatural..

Craft
18 Οκτωβρίου 2011, 23:05
Μπορεί σαν ύφος να θύμιζε teen ταινία θρίλερ-τρόμου περασμένης δεκαετίας αλλά μου άρεσε γιατί και έχει αρχίσει να φωτίζεται κάπως η βασική ιστορία του παρελθόντος αλλά και προετοίμασε την όλη ιστορία με τα φίδια-δαίμονες στο επόμενο. Μου άρεσε και το πονηρό κλείσιμο του ματιού με το λογοπαίγνιο-αναφορά της Faye στο πολυαγαπημένο The Craft του 96. Θα συμφωνήσω με όσους λένε ότι το epic love triangle μεταξύ Cassie-Adam-Diane που προσπαθούν σιγά σιγά να δημιουργήσουν και να εδραιώσουν είναι το λιγότερο κωμικοτραγικό και δεν πείθει καθόλου ούτε για επικό, ούτε για ερωτικό αλλά πολύ περισσότερο δεν πείθει ούτε και για τρίγωνο. Θα διαφωνήσω λίγο με κάτι που διάβασα που έλεγε ότι αφού είναι μάγισσες-μάγοι γιατί δεν έκαναν τίποτα στην δαιμονισμένη και θα πω ότι η 6-αδα υποτίθεται ότι είναι ακόμα στην αρχή και δεν έχει την απαιτούμενη εμπειρία για κάτι τέτοιο. Δηλαδή δεν νομίζω να είναι της ίδιας βαρύτητας να ξεμπλοκάρουν ένα λουκέτο ή να ανάψουν μια λάμπα με το να βγάλουν τον δαίμονα από κάποιον ή κάπου κάνω λάθος και είναι το ίδιο ε;

"αν και δεν νομιζω να ειναι το μεγαλο κακο της σεζον...θα δειξει..!!!"
Αυτό ακριβώς blackys88b και δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει σφηνωθεί ότι η ας το πούμε πηγή του κακού ακόμα δεν έχει φανερωθεί και απλά παρακολουθεί την 6-αδα για να δει πως θα κινηθεί και να βρει κάποια δίοδο για να κάνει την εμφανισή της. Πολλές φορές δείχνουν να είναι 2 άτομα μαζί και να τους παρακολουθεί κάποιος-κάποιοι-κάτι δεν ξέρω. Βέβαια στην επόμενη σκηνή όλο και κάποιος τρίτος θα κάνει την εμφάνισή του αλλά και πάλι μου φαίνεται κάπως ύποπτο το όλο επαναλαμβανόμενο σκηνικό που γίνεται χμ:???:.