PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Terra Nova 1x05 - "The Runaway"

dimath
17 Οκτωβρίου 2011, 21:07
14375

Η περίληψη είναι η εξής (όσοι δεν θέλετε να ξέρετε τίποτα για το επεισόδιο μην την διαβάσετε):

Όταν ένα ορφανό κορίτσι από τους Σίξερς έρχεται στη Τέρα Νόβα ζητώντας άσυλο, δημιουργούνται διαφωνίες ως προς το κατά πόσο μπορούν να την εμπιστευτούν. Η Μίρα σχεδιάζει να ανακτήσει κάτι πολύτιμο, ενώ ο Τέιλορ υποψιάζεται πως υπάρχει κάποιος προδότης ανάμεσά τους. Ο Ρέινολντς παραδέχεται τα αισθήματά του για την Μάντι.

Διαβάστε τα παρακάτω οπωσδήποτε πριν ποστάρετε:

1. Το παρόν θέμα είναι SPOILER TAG-FREE. Από το πρώτο post η συζήτηση μπορεί να κυλάει ελεύθερα και να ΜΗΝ χρησιμοποιούνται spoiler tags. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗREAD ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.
2. Δημοσκόπηση θα προστεθεί αύριο.
3. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους υπότιτλους θα διαγράφεται και ο χρήστης θα τιμωρείται. Για περισσότερα, δείτε την ανακοίνωση, εδώ (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=24611).
4. Οποιαδήποτε αναφορά σε torrents ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομου download θα διαγράφεται και, αν κριθεί απαραίτητο, ο χρήστης θα τιμωρείται.
5. Προσέξτε τις εκφράσεις σας και πάντα να ποστάρετε με σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε με τις απόψεις τους ή όχι. Τέτοια φαινόμενα θα τιμωρούνται αυστηρά. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά το chatting και το spamming στο thread. Πείτε την άποψή σας ελεύθερα και κόσμια, αλλά μην επαναλαμβάνεστε και αφήστε και τα υπόλοιπα μέλη να απαντήσουν, χωρίς να μονοπωλείτε το θέμα με τα δικά σας posts. Τέτοια posts θα διαγράφονται ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση.
6. Η συζήτηση θα αφορά το επεισόδιο αυτό και όχι τα επόμενα.
7. Οποιοδήποτε ποστ πριν την προβολή του επεισοδίου, θα διαγραφεί!
8. Δεν επιτρέπεται να δίνετε link υποτίτλων, σε οποιαδήποτε γλώσσα κι αν είναι αυτοί.
9. Τέλος, να κάνετε report οποιοδήποτε ποστ αντιτίθεται στους κανόνες του site αλλά και στους παραπάνω, και θα διορθωθεί μόλις είναι εφικτό.

great
19 Οκτωβρίου 2011, 09:58
Κάτι πήγε να κάνει, άμα δεν προχωρήσει ένα arc story η σειρά πάει για φούντο.

nikos-kom
19 Οκτωβρίου 2011, 11:09
yes εμενα μ αρεσε εδωσε απαντησεις κατι εκανε ...θα δουμε στην πορεια.

T.GhosT
19 Οκτωβρίου 2011, 17:16
Καλουλη ητανε!! Προχωρησε λιγο το θεμα με τους Σιξερς!! Αντε να δουμε και συνεχεια!!

solonlakis
19 Οκτωβρίου 2011, 20:31
Καλό, αλλά έλεος ρε παιδιά. Όλα με την οικογένεια έχουν να κάνουν σε αυτό το σήριαλ; Η μικρή κλέβει για να μην πάθει τίποτα ο αδερφός, της, η Μίρα πολεμάει την Terra Nova για να πάρει πίσω την κόρη της...:???: για να μην μιλήσουμε για τον ανεκδιήγητο μπούφο που θέλει την άδεια του πατέρα για να φλερτάρει την κόρη του! Τίποτα ποιο πρωτότυπο δεν μπορούν να σκεφτούνε οι σεναριογράφοι της σειράς; Μα καλά ποιοι το γράφουν αυτό το σενάριο; Μορμόνοι ιεροπόστολοι; :shock:

Vampironi
19 Οκτωβρίου 2011, 21:45
Αν και είδαμε Sixers που τους είχαν ξεχάσει στα τελευταία 2 επεισόδια και πάλι με το ζόρι αντέχεται.. Εξελίξεις με το σταγονόμετρο.. Αν δεν ήξερα ότι θα έχει 13 επεισόδια μπορεί να την σταμάταγα.

tasoskratos
20 Οκτωβρίου 2011, 10:58
Όλα με την οικογένεια έχουν να κάνουν σε αυτό το σήριαλ;

Μια φορά & ένα καιρό, όταν ήμουν μικρούλης:D , έβλεπα στην ασπρόμαυρη μας tv την σειρά ΄΄Χαμένοι Στο Διάστημα΄΄. Τότε, το ενδιαφέρον μου ήταν σε ένα καλοκάγαθο ρομπότ που είχε η ΄΄χαμένη΄΄ οικογένεια, καθώς επίσης και σε έναν λαμόγιο, τώρα γιατρός ήταν?, καθηγητής ήταν?, δεν θυμάμαι...
Πιθανόν η σειρά να είχε και άλλους είδους ενδιαφέροντα, εκτός από τους ΄΄εξωγήινους΄΄ που έκαναν την εμφάνιση τους σε κάθε επεισόδιο αλλά είπαμε, ήμουν μικρούλης.
Το Terra Nova δεν ξέρω το πως ΄΄πλασαρίστηκε΄΄, τι είδους promotion έγινε. Εκτός από το γνωστό trailer, δεν ξέρω ποιό κοινό ευελπιστούσαν να προσελκύσουν οι δημιουργοί του.
Μια συνταγή με ολίγον Jurrasic Park, ολίγον Avatar, ολίγον ΄΄Μια Ευτυχισμένη Οικογένεια΄΄ και πιθανόν μια μικρούλα σταγόνα από Lost ή έστω Stargate, έτσι για να νοστιμίσει, έχω την εντύπωση ότι θα άνοιγε το εύρος της ηλικιακής ομάδας που αποτελούσε το target group.
Το σενάριο, έως τώρα, είναι τόοοοοοσοοοο προβλέψιμο που καταντά αηδία.
ΟΛΟΙ μας και προσέξτε τώρα, το ΟΛΟΙ μας αφορά εμάς, στο συγκεκριμένο site, μπορούμε να υποθέσουμε την εξέλιξη.
Κάτι πήγαμε να σκαλίσουμε μετά τον πιλότο, απομονώσαμε δηλαδή κάποια στοιχεία, αλλά φαίνεται ότι η σειρά δεν απεθύνεται σε ΄΄εμάς΄΄.
Από ότι λένε αυτοί που παρακολουθούν τα νούμερα η σειρά δεν αρέσει και σε αυτούς που ευελπιστούσαν να αρέσει οι παραγωγοί της.
Μια φορά & έναν καιρό την έστεινα έξω από μία Αμερικάνικη αγορά, στην Λέοντος Σοφού στην Θεσσαλονίκη, για να ψωνίσω φτηνά, από 2ο χέρι, αμερικάνικα μοντελάκια.
This Last Year mr. Spilberg

sofia24
20 Οκτωβρίου 2011, 21:37
Μέτριο επεισοδιάκι, αλλά λίγο καλύτερο απ'το προηγούμενο. Δεν ξέρω νιώθω σαν να μην "προχωράει" η υπόθεση. Δεν λεν να δείξουν και κανένα δεινόσαυρο, δείχνουν ελάχιστα! :mad: Πλέον το βλέπω μόνο και μόνο για να περνάει η ώρα.

smallville
21 Οκτωβρίου 2011, 00:54
Καλό ήταν το επεισόδιο και θα ήταν ακόμα καλύτερο αν δεν έκανε μπαμ από μακριά πως κάτι πάει στραβά με το πιτσιρίκι από την αρχή. Καλό ήταν πάντως πως δόθηκαν νέα στοιχεία για το τι τρέχει με τους Έκτους.

dgts
21 Οκτωβρίου 2011, 01:49
Άρχισε να "κουράζει" και μένα παιδιά...
Κρίμα γιατί ο πιλότος ήταν αρκετά δυνατός.. Χρησιμοποιήθηκαν ένα κάρο εφέ και άλλα τόσα για να μας εντυπωσιάσουν και αυτό που βλέπουμε στα επόμενα επεισόδια είναι μια στασιμότητα η οποία δημιουργείται απο αυτή την χαζή τακτική των σεναριογράφων να κάνουν την σειρά μια σειρά αυτοτελών επεισοδίων....

Το συγκεκριμένο επεισόδιο όπως και το προηγούμενο δεν με πολυ εντυπωσίασαν..
Θέλω περισσότερη δράση -όχι τεμπελιές- hellooooo δείτε κάνα Lost σεναριογράφοι για κανα μυστήριο που να μας αφήνει μ****ες κάθε εβδομάδα!!
Συμφωνώ και εγώ πως άμα δεν ήταν 12 επεισόδια κάθε season, μπορεί και να την σταματούσα...
ώρες ώρες νιώθω ότι υποτιμούν την νοημοσύνη μας με την ανύπαρκτη δόση αγωνίας που προσπαθούν να μας δημιουργήσουν!

orck
21 Οκτωβρίου 2011, 17:21
Εγω ελπιζω να ΜΗΝ δουνε Lost για να παρουν ιδεες, ακομη υπαρχουν πραγματα που δεν εχουν εξηγηθει καθολου εκει. Ας μην εχουμε και αλλες σειρες που γυριζονται επισοδεια επειδη εκανε επιτυχεια η σειρα. Ελπιζω σε σειρες που το σεναριο ειναι πληρης απο την αρχη, οχι στην προχειροτητα "βλεποντας και κανοντας".

Το γενικοτερο σχολιο μου για την σειρα ειναι οτι εχουμε τον κλασικο μ@@κα ελληνα που ενω ξερει οτι υπαρχει σοβαρο προβλημα με την καταστροφη του περιβαλλοντος και δεν πρεπει να κανει πανω απο δυο παιδια, ο μ@@κας ελληνας κανει τρια παιδια. Παρανομος λοιπον καταφερνει με ενα απολυτα αναξιοκρατικο συστημα να γινει το δεξι χερι του μεγαλου αρχηγου, το συστημα και εδω επιβραβευει το λαμογιο.
Την βλεπω την σειρα γιατι μου θυμιζει την χωρα που ζω.-

blackys88b
22 Οκτωβρίου 2011, 18:26
Εμενα μου αρεσε πολυ το επεισοδιο, μας δινει sixers, μας δινει κινητρα, σιγουρα δεν θα φτασει σε τρομερα επιπεδα επειδη ειναι πολυ family friendly αλλα γενικα σαν υποθεση μου αρεσει...

xecubotos
23 Οκτωβρίου 2011, 10:15
για τον ανεκδιήγητο μπούφο που θέλει την άδεια του πατέρα για να φλερτάρει την κόρη του! Τίποτα ποιο πρωτότυπο δεν μπορούν να σκεφτούνε οι σεναριογράφοι της σειράς; Μα καλά ποιοι το γράφουν αυτό το σενάριο; Μορμόνοι ιεροπόστολοι; :shock:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
:worthy::worthy::respect::lol::clapping::clapping: :yahoo::haha:

εντάξει έγραψες! και να σου πω την αλήθεια με πρόλαβες! κι εγώ όταν το είδα να γίνεται λέω δεν είναι δυνατόν!χαχα! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΣΩΣΤΑ!