Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : The Secret Circle 1x07 - "Masked"
ScottAndJean
28 Οκτωβρίου 2011, 02:18
14414
Η επίσημη περίληψη από το CW είναι η εξής (όσοι δεν θέλετε να ξέρετε τίποτα για το επεισόδιο μην την διαβάσετε):
Αποφασίζοντας πως ο Κύκλος έχει ανάγκη από λίγη διασκέδαση, η Faye πείθει την Cassie να κάνει ένα μεγάλο πάρτι για το Halloween.
Διαβάστε τα παρακάτω οπωσδήποτε πριν ποστάρετε:
1. Το παρόν θέμα είναι SPOILER TAG-FREE. Από το πρώτο post η συζήτηση μπορεί να κυλάει ελεύθερα και να ΜΗΝ χρησιμοποιούνται spoiler tags. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗREAD ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.
2. Δημοσκόπηση θα προστεθεί αύριο.
3. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους υπότιτλους θα διαγράφεται και ο χρήστης θα τιμωρείται. Για περισσότερα, δείτε την ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα, εδώ (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=24611).
4. Οποιαδήποτε αναφορά σε torrents ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομου download θα διαγράφεται και, αν κριθεί απαραίτητο, ο χρήστης θα τιμωρείται.
5. Προσέξτε τις εκφράσεις σας και πάντα να ποστάρετε με σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε με τις απόψεις τους ή όχι. Τέτοια φαινόμενα θα τιμωρούνται αυστηρά. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά το chatting και το spamming στο thread. Πείτε την άποψή σας ελεύθερα και κόσμια, αλλά μην επαναλαμβάνεστε και αφήστε και τα υπόλοιπα μέλη να απαντήσουν, χωρίς να μονοπωλείτε το θέμα με τα δικά σας posts. Τέτοια posts θα διαγράφονται ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση.
6. Η συζήτηση θα αφορά το επεισόδιο αυτό και όχι τα επόμενα.
7. Οποιοδήποτε ποστ πριν την προβολή του επεισοδίου, θα διαγραφεί!
8. Δεν επιτρέπεται να δίνετε link υποτίτλων, σε οποιαδήποτε γλώσσα κι αν είναι αυτοί.
9. Τέλος, να κάνετε report οποιοδήποτε ποστ αντιτίθεται στους κανόνες του site αλλά και στους παραπάνω, και θα διορθωθεί μόλις είναι εφικτό.
tanoulitsa
28 Οκτωβρίου 2011, 22:20
Πολυ καλο αυτο το επεισοδιο η σειρα βρηκε λιγο τους ρυθμους της! Εξελιξεις σε λογικα πλαισια και ομορφη ροη! Νομιζω πως θα την τελειωσω την σεζον ανετα αμα συνεχισει ετσι!
blackys88b
29 Οκτωβρίου 2011, 02:10
^ Και εγω το ιδιο, μου αρεσει.. εκμεταλευτηκαν καλα το Halloween σε αυτο το επεισοδιο, μου αρεσει που η Cassie ειναι καπως διαφορετικο, πιο evil, ωραια αλλαγη...αν και δεν μας ειπαν το γιατι...λογικα θα μαθουμε στη συνεχεια...
AlexofOz
29 Οκτωβρίου 2011, 03:23
Φαντάζομαι έχει να κάνει με τον πατέρα της. Όπως είχε πει και ο πατέρας της Νταιάνα και η μάνα της Φέη ελπίζουν να έχει μέσα της και λίγο από τον πατέρα της. Και έχει. Και είναι κακόοοοοο. Πολύ καλό επεισόδιο. Η κατάσταση αρχίζει να μου θυμίζει Vamp Diaries που τα πρώτα 6-7 ήταν κάπως και μετά εκτινάχθηκε. Το εύχομαι πραγματικά.
alexandra16
29 Οκτωβρίου 2011, 03:53
Μιλαμε ισως για evil-Dark Cassie στο μελλον???Για να δουμε....παντως ηταν λιγο creepy ετσι οπως φωναζε ''noooooo'' και εσπαγε τα βαζακια.
Αυτος ο τζεικ παντως,κατηγορει τη ''μαγεια'' για το θανατο της οικογενειας του αλλα μια χαρα τη χρησιμοποιει για να σκοτωνει κοσμο.Αντε να δουμε ποτε θα βαλει μυαλο.
Κι επισης,δωστε ενα καλο στορι στη Φει...Εδω και 3-4 επεισοδια εχει να δειξει τον καλο της εαυτο
Jane1
29 Οκτωβρίου 2011, 23:30
Μου άρεσε πάρα πολύ το επεισόδιο. Όπως το περίμενα, η εκδίκηση του Τζέικ και οι κυνηγοί μαγισσών έφεραν άλλον αέρα στη σειρά.
Είχαμε και νέα στοιχεία με την αποκάλυψη ότι πατέρας της Κάσι είναι ο Τζον Μπλάκγουελ που προφανώς είναι σατανικός. Ο χάρτης που έλαβε η Κάσι είχε τα αρχικά του "J.B.", για να δούμε σε τι χρησιμεύει και γιατί της τον έστειλε.
Αυτός που σκότωσε (; ) τη γιαγιά της Κάσι να ήταν κυνηγός μαγισσών ή ο Τζον Μπλάκγουελ; Έχει ενδιαφέρον η συνέχεια, και απ' ότι είδα για το επόμενο, δείχνει και αυτό υποσχόμενο.
Vampironi
31 Οκτωβρίου 2011, 02:07
Η σειρά εξελίσσεται συνεχώς και αποτελεί μία ευχάριστη έκπληξη.
Η Cassie μου άρεσε περισσότερο από κάθε άλλη φορά και αν γίνει πιο σκοτεινή ακόμη καλύτερα. Πιστεύω ότι προς εκεί την οδηγούν τα νέα πρόσωπα.
H Faye δεν αξιοποιείται σωστά.. Χρειάζεται μία βασική ιστορία.
Ο Nick δεν μου λείπει καθόλου ενώ αντίθετα ο Jake έχει ενδιαφέρον και μαζί με τους υπόλοιπους κυνηγούς μαγισσών έχει δώσει άλλο αέρα στη σειρά.
tanoulitsa
31 Οκτωβρίου 2011, 13:20
Σορρυ ρε παιδια ενα χτυπημα ηταν λετε ν πεθαανε η γιαγια την Κασι;
goggits
31 Οκτωβρίου 2011, 21:11
Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το επεισόδιο!!!:thumbsup1:thumbsup1
Η σειρά έχει αποκτήσει αρκετό ενδιαφέρον με τους κυνηγούς!!!
Απ ότι είδα και το promo του επόμενου επεισοδίου περιμένουμε ακόμα ένα καλό επεισόδιο...:P
hOMeR-
2 Νοεμβρίου 2011, 17:01
Πολύ καλο επεισόδιο,το καλύτερο τις season πιστεύω...
Γούσταρα έτσι όπως ήταν η cassie evil...επίσης ο Jake μου αρέσει περισσότερο από τον Nick
depy13
3 Νοεμβρίου 2011, 03:33
ρε και γω δεν κατάλαβα ότι πέθανε η γιαγιά της Κάσυ. Ο άλλος ο παππούλης που πέθανε ποιος ήταν; :p
Καλύτερο το επ. μ αρέσει η dark κάσι.Και επίσης ο Jake είναι αρκετά ενδιαφέρων χαρακτήρας.. Ο Νικ ομολογώ ότι και μένα δεν μου λείπει μία.. Μακάρι όπως λέτε να έχει την εξέλιξη του VD η σειρά.Πραγματικά..
alexandra16
3 Νοεμβρίου 2011, 15:33
ρε και γω δεν κατάλαβα ότι πέθανε η γιαγιά της Κάσυ. Ο άλλος ο παππούλης που πέθανε ποιος ήταν;
Δε πεθανε ετσι ρε παιδια.ενα χτυπημα ηταν,αποκλειεται.Στις σειρες δε πεθαινουν οι χαρακτηρες απο τετοια
SaPiLaS
3 Νοεμβρίου 2011, 20:40
Aνεβαίνει σιγά σιγά η σειρά.:thumbsup1
Αρχίζω και συμπαθώ κάπως την Κάσι,η Φαίη παραμένει κορυφή.
Ο Τζέικ μαζί με τους άλλους κυνηγούς έχουν δώσει επιπλέον ενδιαφέρον στην σειρά.
Αντε να δούμε και τι παίζει με τον πατέρα της Κάσι.
smile88
4 Νοεμβρίου 2011, 02:05
Καλο επεισοδιο. Δεν ξερω γιατι δε μου αρεσε και τοσο, πολυ μου την εδωσε που ο Τζεικ κυκλοφορουσε σε ολο το επεισοδιο με αυτη την μπλουζα και κουνιονταν και καπως και προσπαθουσε να το περασει σοβαρος και μου προκαλουσε γελια... :P
Αυτο με την κακια Κασι ηταν ωραια ανατροπη, αν και θα προτιμουσα να ηταν η Φαιη στη θεση της! :grin:
Παντως, τελικα υπαρχουν κι αλλοι Κυκλοι, αρα ακομα δε βγαζει νοημα που οι γονεις ολων ηταν στον ιδιο Κυκλο... Εκτος κι αν τα ατομα ενος Κυκλου διαφερει απο Κυκλο σε Κυκλο, γιατι εδω ειχαμε και την περιπτωση του Τζεικ που ειναι μαγος, και δεν ηταν στο δεσιμο του Κυκλου κι ακομα να μας το εξηγησουν αυτο...
Και, αντε πες, ηταν ολοι οι γονεις ολων στον ιδιο Κυκλο, τον Τζεικ, που ειναι κι ο μεγαλυτερος, ποτε τον εκαναν;; Αφου τουλαχιστον ενας γονεας καθε παιδιου πεθανε στην φωτια... Πες οτι ηταν 17-18, τελειοφοιτοι στο Λυκειο, κι ειχαν ηδη 2 παιδια... :???: (και το οτι ειχαν μονο 1 παιδι τοτε, πολυ ειναι... :P) Εδω η γιαγια της Κασι φαινεται πολυ νεα, θα ειναι δε θα ειναι 50-55...
Τολμω να πω οτι ο μπαμπας της Κασι δεν πεθανε κι οτι αυτος χτυπησε την γιαγια της Κασι στο τελος! :yes:
Craft
6 Νοεμβρίου 2011, 18:34
Απογοητευτικό και το 7ο επεισόδιο της σειράς. Μπορεί στην αρχή να μου κίνησε κάπως το ενδιαφέρον η όλη ιστορία με το μαγαζί με τα είδη μαγείας και τον ιδιοκτήτη που γνώριζε την όλη κατάσταση του παρελθόντος αλλά στην πορεία καταστράφηκε εντελώς το επεισόδιο και έγινε ένα αδιάφορο αφιέρωμα στον Damon των μάγων και των μαγισων:mad:. Άντε ακόμα 1-2 επεισόδια περιθώριο και αν δεν υπάρξει κάποια βελτίωση ο κάδος δεν θα αργήσει να εμφανιστεί:closed-to.
steda
21 Ιουλίου 2012, 15:46
Μέχρι στιγμής είναι το πρώτο επεισόδιο που ψήφισα ως άριστο.Ήδη απο όταν εμφανίστηκε ο δαίμονας-σκουλήκι στα προηγούμενα επεισόδια η σειρά ανέβηκε αλλά τώρα με αυτό κατάφερε να μου δημιουργήσει αγωνία και να θέλω να δω και τα επόμενα...