PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : The Secret Circle 1x08 - "Beneath"

ScottAndJean
4 Νοεμβρίου 2011, 01:18
14436

Η επίσημη περίληψη από το CW είναι η εξής (όσοι δεν θέλετε να ξέρετε τίποτα για το επεισόδιο μην την διαβάσετε):

Μη έχοντας νέα από την γιαγιά της για δύο-τρεις μέρες, η Cassie αρχίζει να ανησυχεί και πηγαίνει να την βρει.

Διαβάστε τα παρακάτω οπωσδήποτε πριν ποστάρετε:

1. Το παρόν θέμα είναι SPOILER TAG-FREE. Από το πρώτο post η συζήτηση μπορεί να κυλάει ελεύθερα και να ΜΗΝ χρησιμοποιούνται spoiler tags. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗREAD ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.
2. Δημοσκόπηση θα προστεθεί αύριο.
3. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους υπότιτλους θα διαγράφεται και ο χρήστης θα τιμωρείται. Για περισσότερα, δείτε την ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα, εδώ (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=24611).
4. Οποιαδήποτε αναφορά σε torrents ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομου download θα διαγράφεται και, αν κριθεί απαραίτητο, ο χρήστης θα τιμωρείται.
5. Προσέξτε τις εκφράσεις σας και πάντα να ποστάρετε με σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε με τις απόψεις τους ή όχι. Τέτοια φαινόμενα θα τιμωρούνται αυστηρά. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά το chatting και το spamming στο thread. Πείτε την άποψή σας ελεύθερα και κόσμια, αλλά μην επαναλαμβάνεστε και αφήστε και τα υπόλοιπα μέλη να απαντήσουν, χωρίς να μονοπωλείτε το θέμα με τα δικά σας posts. Τέτοια posts θα διαγράφονται ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση.
6. Η συζήτηση θα αφορά το επεισόδιο αυτό και όχι τα επόμενα.
7. Οποιοδήποτε ποστ πριν την προβολή του επεισοδίου, θα διαγραφεί!
8. Δεν επιτρέπεται να δίνετε link υποτίτλων, σε οποιαδήποτε γλώσσα κι αν είναι αυτοί.
9. Τέλος, να κάνετε report οποιοδήποτε ποστ αντιτίθεται στους κανόνες του site αλλά και στους παραπάνω, και θα διορθωθεί μόλις είναι εφικτό.

tanoulitsa
4 Νοεμβρίου 2011, 23:48
Σε ένα πιο γκοθ στιλ και με πολύ θριλερικό ύφος το επεισόδιο δεν μας πήγε καθόλου παρακάτω στην ιστορία. Γενικά μετά το πολύ καλό 7ο περίμενα κάτι αντίστοιχο.

blackys88b
5 Νοεμβρίου 2011, 00:42
Αρκετα καλο επεισοδιο...περισσοτερο για τους χαρακτηρες προχωρησε...βλεπουμε οτι οι δυναμεις της Cassie αναπτυσσονται συνεχως...!!! Το επομενο θα ειναι πολυ καλο νομιζω.. Η σειρα ειναι μια χαρα μεχρι τωρα...

AlexofOz
5 Νοεμβρίου 2011, 12:30
Μ'αρεσε πολύ το επεισόδιο!!!!!
Η σειρά εξελίσσεται πολύ καλά!!!

alexandra16
6 Νοεμβρίου 2011, 01:00
Kαλο επεισοδιο κι αυτο.Ειχε και πιο πολυ Φει.
Η Μελισσα που εξαφανιστηκε??Δεν ειναι συνεχεια μαζι αυτοι οι 5 σε οτι κι αν κανουν??(σχετικο με τον ''κυκλο'' παντα).
Να αναφερω βεβαια,οτι ουτε προσεξα οτι ελειπε για να ειμαι ειλικρινης.Το διαβασα καπου και τοτε μου ηρθε η αναλαμπη.Τελειως αδιαφορος χαρακτηρας

Jane1
6 Νοεμβρίου 2011, 21:28
Μου άρεσε πολύ το επεισόδιο, είχε υπέροχη ατμόσφαιρα. Μυστήριο, καταιγίδα, στοίχειωμα.
Άρχισε να βγαίνει και η άλλη πλευρά της Κάσι στην επιφάνεια (την έπεσε στον Τζέικ, δεν της το 'χα, μέχρι τώρα). Ο χάρτης είμαι σίγουρη ότι είναι του John Blackwell, αλλά δεν μπορεί να το φανταστεί η Κάσι καθώς δεν γνωρίζει ότι έχουν συγγένεια, το μυστήριο είναι που να οδηγεί.
Η Ντόουν και ο Τσαρλς πολλές τσαπατσοδουλειές κάνουν, λογικά θα πρέπει να αποκαλυφτούν σύντομα.

Vampironi
6 Νοεμβρίου 2011, 21:33
Δεν υπήρχε μεγάλη εξέλιξη στην υπόθεση αλλά η ατμόσφαιρα ήταν τόσο καλή που δεν με πείραξε καθόλου. Περιμένω το επόμενο να είναι ένα καταπληκτικό mid-season finale γιατί θα έχουμε νέο επεισόδιο τον Ιανουάριο.

hOMeR-
6 Νοεμβρίου 2011, 22:55
ωραίο επεισόδιο και γενικά όλο το κλίμα που είχε ήταν πολύ καλο...
γουστάρω Φει και σχετικά με την Melissa ούτε εγώ πρόσεξα ότι έλειπε τώρα το κατάλαβα που το διάβασα:p

smile88
8 Νοεμβρίου 2011, 20:28
Ε, καλο κι αυτο το επεισοδιο... Γενικα, εχω απογοητευτει, τιποτα δε μας λενε πια, κι ασχολουνται με το τριγωνο που δεν τραβαγε καν απο την 1η στιγμη...
Η Φαιη ολα τα λεφτα βεβαιως, πολυ την λυπηθηκα στο τελος με τον παππου της... :( Η Ντον, βεβαια, ηρθε να παρει την Φαιη κι εφυγε αμεσως σαν Qρια, να μην της κανουν ερωτησεις! :lol:
Αν το μονο που θελουν απο τον Κυκλο οι Τσαρλς και Ντον ειναι να αποκτησουν κι αυτοι τις δυναμεις τους, θα καραξενερωσω... Παντως, αυτο το ξορκι που εκανε ο Τσαρλς στην Τζειν, ανατριχιαστικο...
Φαση ειχε που επαιζαν Αληθεια ή Θαρρος! :lol: Πρεπει να το ομολογησω, εχει μια χημεια η Κασι με τον Τζεικ, αν και δε μου αρεσει καθολου ο Τζεικ...
Α, καλα, το τελος εφερε τα πανω κατω, δε θα εμπιστευεται ουτε την γιαγια της η Κασι, αν και θα κανει καλα, λογω του ξορκιου που της εκανε ο Τσαρλς...

Craft
22 Νοεμβρίου 2011, 00:15
Χάλια:yawn:, το μόνο που μου έμεινε είναι ότι κάπως έχει αρχίσει να γίνεται πιστευτή-ενδιαφέρουσα η όλη writing by the stars κατάσταση.