PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Terra Nova 1x10 - "Now You See Me"

GrigD
29 Νοεμβρίου 2011, 10:17
14494

Η περίληψη είναι η εξής (όσοι δεν θέλετε να ξέρετε τίποτα για το επεισόδιο μην την διαβάσετε):

O Τέιλορ και η Μίρα παλεύουν στη ζούγκλα. Εκεί ο Τέιλορ μαθαίνει περισσότερα για τα σχέδια των Σίξερς καθώς και πληροφορίες για το γιο του.

Διαβάστε τα παρακάτω οπωσδήποτε πριν ποστάρετε:

1. Το παρόν θέμα είναι SPOILER TAG-FREE. Από το πρώτο post η συζήτηση μπορεί να κυλάει ελεύθερα και να ΜΗΝ χρησιμοποιούνται spoiler tags. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗREAD ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.
2. Δημοσκόπηση θα προστεθεί αύριο.
3. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους υπότιτλους θα διαγράφεται και ο χρήστης θα τιμωρείται. Για περισσότερα, δείτε την ανακοίνωση, εδώ (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=24611).
4. Οποιαδήποτε αναφορά σε torrents ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομου download θα διαγράφεται και, αν κριθεί απαραίτητο, ο χρήστης θα τιμωρείται.
5. Προσέξτε τις εκφράσεις σας και πάντα να ποστάρετε με σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε με τις απόψεις τους ή όχι. Τέτοια φαινόμενα θα τιμωρούνται αυστηρά. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά το chatting και το spamming στο thread. Πείτε την άποψή σας ελεύθερα και κόσμια, αλλά μην επαναλαμβάνεστε και αφήστε και τα υπόλοιπα μέλη να απαντήσουν, χωρίς να μονοπωλείτε το θέμα με τα δικά σας posts. Τέτοια posts θα διαγράφονται ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση.
6. Η συζήτηση θα αφορά το επεισόδιο αυτό και όχι τα επόμενα.
7. Οποιοδήποτε ποστ πριν την προβολή του επεισοδίου, θα διαγραφεί!
8. Δεν επιτρέπεται να δίνετε link υποτίτλων, σε οποιαδήποτε γλώσσα κι αν είναι αυτοί.
9. Τέλος, να κάνετε report οποιοδήποτε ποστ αντιτίθεται στους κανόνες του site αλλά και στους παραπάνω, και θα διορθωθεί μόλις είναι εφικτό.

tasoskratos
30 Νοεμβρίου 2011, 08:56
Νομίζω ότι έχω εξαντλήσει τους χαρακτηρισμούς για αυτή τη σειρά.
Οτι να'ναι, λίγο από όλα, για να μην φύγει κανείς παραπονεμένος.
Επειδή όμως εγώ δεν έχω την αθωότητα της μικρής Ζόι, επειδή δεν κάθομαι να χαραμίσω 40 λεπτά από τη ζωή μου για να δω την μαμά καγκουρογαμοσαυρίνα να υποδέχεται το καγκουρογαμοσαυράκι της, περίμενα να δω και ένα ΄΄μπουλουκουμέ΄΄ σε επίπεδο αρχηγών.
Ξέρετε, η αδρεναλίνη φέρνει διάφορα....
Ααααα πιπέρι, ξέρω.:D

smallville
30 Νοεμβρίου 2011, 15:29
Πολύ καλό επεισόδιο. Είχε ενδιαφέρον το όλο θέμα της Μίρα και του Τέιλορ να προσπαθούν για 1 φορά να είναι σύμμαχοι έστω και προσωρινά, για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Μάθαμε και κάποια πράγματα για το παρελθόν της Μίρα. Αυτό με την Σκάι πάντως δεν το περίμενα να μας το πλασάρουν έτσι εύκολα.

blackys88b
1 Δεκεμβρίου 2011, 00:54
Πολυ καλο επεισοδιο ξανα...η συμμαχια Taylor - Mira πολυ καλη...για τη Σκαι δεν το ηθελα αλλα οκ καποιος επρεπε να ειναι ο προδοτης...η Ζωη ειναι σκεττη γλυκα με το δεινοσαυρακι...!!! λογικα στο φιναλε θα μας βρουν το προδοτη...!!

Jane1
1 Δεκεμβρίου 2011, 17:04
Πολύ καλό το επεισόδιο, δεν βαρέθηκα καθόλου, είμαστε στην τελική ευθεία και γι' αυτό είχαμε συνέχεια εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια.
Δεν το περίμενα ότι η Σκάι ήταν ο κατάσκοπος, :shock: υποψιαζόμουν τον γιατρό τόσο καιρό.
Ωραία η σκηνή στους καταρράκτες, και γενικότερα η συνεργασία των δυο αρχηγών. :thumbsup1
Η μικρή δεν σκέφτηκε να ονομάσει τον δεινόσαυρο-κατοικίδιο Ντίνο; :P (Βλέπε Φλίνστοουνς)

liakanel
2 Δεκεμβρίου 2011, 00:10
Πωωωωωω!! Μεχρι και η καμερα ηταν ασταθης στην σκηνη ενωσης μαμας-μωρου δεινοσαυρου!! Ποσο fake πια!!

Ο αλλος ζηταει την 16χρονη απο τον πατερα σε γαμο! Αλλο ελλεινο κι αυτο! Σε ποιον αιωνα ζει το παλικαρι?

Επρεπε να ναι η Σκαι, ο κατασκοπος...!?!

Τα ιδια και τα ιδια...! Ποτε τελειωνει και ποτε δεν ξανανανεωνεται ειπαμε??

Manolisx91
11 Δεκεμβρίου 2011, 01:22
Καλό επεισόδιο.
Δεν περίμενα ότι η κατάσκοπος θα ήταν η Σκάι. Λογικά θα την ανακαλύψουν στο επόμενο επεισόδιο.
Η Μίρα και ο Τέιλορ κάπως τα βρήκαν και έμαθε αρκετά πράγματα ο Τέιλορ για τα σχέδια του Λούκας. ;)
Καλά πόσο φλώρος και γλείφτης παίζει να είναι ο Ρέινολντς; Στα παλιά χρόνια νομίζει ότι ζει το παλικάρι; Αλλά θα μου πείτε ότι στην Νέα Γη είναι υποθετικά εκατομμύρια χρόνια πριν. :P
Πολύ ψεύτικα ήταν τα εφέ όταν ενώθηκαν παιδί-μαμά δεινόσαυροι. Έλεος! :thumbdown