Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : The Secret Circle 1x10 - "Darkness"
ScottAndJean
6 Ιανουαρίου 2012, 03:01
14553
Η επίσημη περίληψη από το CW είναι η εξής (όσοι δεν θέλετε να ξέρετε τίποτα για το επεισόδιο μην την διαβάσετε):
Η Cassie ζητάει βοήθεια από τον Adam όταν ανακαλύπτει ένα μυστικό που την αφορά, το οποίο πρέπει να το κρατήσει κρυφό από τον υπόλοιπο Κύκλο συμπεριλαμβανομένης και της Diana.
Διαβάστε τα παρακάτω οπωσδήποτε πριν ποστάρετε:
1. Το παρόν θέμα είναι SPOILER TAG-FREE. Από το πρώτο post η συζήτηση μπορεί να κυλάει ελεύθερα και να ΜΗΝ χρησιμοποιούνται spoiler tags. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗREAD ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.
2. Δημοσκόπηση θα προστεθεί αύριο.
3. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους υπότιτλους θα διαγράφεται και ο χρήστης θα τιμωρείται. Για περισσότερα, δείτε την ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα, εδώ (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=24611).
4. Οποιαδήποτε αναφορά σε torrents ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομου download θα διαγράφεται και, αν κριθεί απαραίτητο, ο χρήστης θα τιμωρείται.
5. Προσέξτε τις εκφράσεις σας και πάντα να ποστάρετε με σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε με τις απόψεις τους ή όχι. Τέτοια φαινόμενα θα τιμωρούνται αυστηρά. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά το chatting και το spamming στο thread. Πείτε την άποψή σας ελεύθερα και κόσμια, αλλά μην επαναλαμβάνεστε και αφήστε και τα υπόλοιπα μέλη να απαντήσουν, χωρίς να μονοπωλείτε το θέμα με τα δικά σας posts. Τέτοια posts θα διαγράφονται ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση.
6. Η συζήτηση θα αφορά το επεισόδιο αυτό και όχι τα επόμενα.
7. Οποιοδήποτε ποστ πριν την προβολή του επεισοδίου, θα διαγραφεί!
8. Δεν επιτρέπεται να δίνετε link υποτίτλων, σε οποιαδήποτε γλώσσα κι αν είναι αυτοί.
9. Τέλος, να κάνετε report οποιοδήποτε ποστ αντιτίθεται στους κανόνες του site αλλά και στους παραπάνω, και θα διορθωθεί μόλις είναι εφικτό.
tanoulitsa
6 Ιανουαρίου 2012, 22:49
Πολύ ενήλικο για την σειρά επεισόδιο. Πραγματικά ξεπέρασε την παιδικότητα των 9 πρώτων.
Μαύρη μαγεία, ένταση όλα όμορφα και τα εφέ. Πολύ καλή νέα αρχή.
alexandra16
6 Ιανουαρίου 2012, 23:18
Καλο το επεισοδιο,μου αρεσε.Βεβαια πολυ γρηγορα πανε το ολο θεμα με dark magic της Κασι αλλα οκ το δεχομαστε.
Εχει μπλεξει απο παντου η καημενη,την κυνηγανε οι witch hunters και τωρα και οι συγγενεις.Να δουμε που θα βγαλει ολο αυτο
Αντε να βρει και η Φει τροπο να χρησιμοποιει μονη της τις δυναμεις της να αρχισει να κανει τα δικα της.
Ποσο awkard κατασταση να προσκαλει η Diana στο σπιτι της τη κοπελα που ηταν ο λογος με τον οποιο χωρισε απο τον Adam και μετα ερχεται κι αυτος και αρχιζει να απολογειται στη Κασι (μπροστα στη Diana) και να λεει ενα σωρο cheesy πραγματα.Εκει ειναι να τον βαρεσεις στο κεφαλι.Πρεπει ρε ανθρωπε να το κανεις εκεινη τη στιγμη μπροστα στην αλλη??Κι αυριο μερα δεν ειναι?
depy13
7 Ιανουαρίου 2012, 04:52
^χαχαχαχα και εγώ το ίδιο σκέφτηκα.έρχεται ο άλλος,πετάει τις πετρούλες ρομαντικά ρομαντικά και μετά αρχίζει και τα λέει στην κάσυ. λολ.
Καλό το επ. περάσαμε κατευθείαν σε dark magic και τα ρέστα. Η Φέι θα τα μπλέξει με το καινούριο το γκομενάκι,μια χαρα.
Βασικά το ποιο περίεργο είναι που πάει η Κάσυ μετά και κοιμάται στη Νταινα σαν να μην έγινε και τίποτα και τα λένε κιόλας.Σιγά το πράμα τι έγινε; Απλά η γιαγιά της προσπάθησε να την σκοτώσει. :p
alexandra16
7 Ιανουαρίου 2012, 05:06
Βασικά το ποιο περίεργο είναι που πάει η Κάσυ μετά και κοιμάται στη Νταινα σαν να μην έγινε και τίποτα και τα λένε κιόλας.Σιγά το πράμα τι έγινε; Απλά η γιαγιά της προσπάθησε να την σκοτώσει.
Σκεψου να μαθει και πως ο πατερας της σκοτωσε τη μητερα της.Αχωριστες θα γινουν :p
spiross27
8 Ιανουαρίου 2012, 19:58
kala sinexizete h xazomara sto megalio tis! ontos o ksenerotos petaei petres?to 2012 den exoun anapadites kinita tipota ekei? 2 apologite brosta stin proin kai ola einai kala! afth prepei na einai h pio koul keratomenh ston kosmo! koimizei sto spiti sto domatio tis tin kopela pou tin xorise apoton erota tis zohs ths! kai afth meta ksana paei na koimithei afou emathe oti h giagia tis filhs ths pige na tin skotosei!!!!!!!
kai pooooso xaza paidia einai akoma na ipopsiastoun oti oi goneis-papoudes-giagiades kseroun gia ta magia k tis dinameis tous k ola!eleos! kai akoma h feh paizei me to kefali sto patoma k to lagno vlema! as tis pei kapios na koitaei efthia otan milaei ston alon k oxi kato k meta matia gourlomena pros ta pano .veltiomeno epeisodio alla me polla ilithia akoma stixia! toulaxiston sto vampire diaries otan pethane h giagia tis boni upirxe mia logikh adidrasi apo tin boni den milage stin elena ithele na apotravixti apo tous vrikolages nomizo eixe figei k apo tin poli gia ena diastima edo oi adidraseis einai oles ilithies ton paidion!
Vampironi
8 Ιανουαρίου 2012, 20:10
Πολύ ωραίο επεισόδιο!
Πιο σκοτεινό σε σχέση με τα προηγούμενα με μία Cassie να αποκτά ολοένα και περισσότερο ενδιαφέρον!
Faye,Cassie,Jake (ελπίζω να γίνει μόνιμος στη σειρά) και Charles κρατάνε για μένα τη σειρά.
MCAK
8 Ιανουαρίου 2012, 22:41
Oh my God, wait! Σε καλεί μια άγνωστη, μόνη σου, σε ένα δάσος, μες τα σκοτάδια, για μαγεία, όταν σε έχουν προειδοποιήσει ότι θα σε κυνηγήσουν πολλοί/να μην εμπιστεύεσαι κανέναν, όταν έχεις επιβεβαιώσει το πόσο αληθινές ήταν αυτές οι προειδοποιήσεις & εν τέλει αποδεικνύεται ότι δεν έλεγε αλήθεια & ότι είχε άλλο σκοπό; :shock: God, I'm shocked! :P Cassie, σε καταλαβαίνω πώς έπεσες στην παγίδα, πού να το φανταστείς & εσύ καημένο... -_-
Υγ.: Καλα για τον άκυρο τον Adam, τι να πω... Μια μανία που την έχει κάθε φορά να μου απαντά θετικά στο αν μπορεί να γίνει πιο μπούφος! :P
Jane1
9 Ιανουαρίου 2012, 17:47
Πολύ καλό το επεισόδιο, ασχολήθηκε με τις σκοτεινές δυνάμεις της Κάσι και το πως εξελίσσονται. :thumbsup1 Ένας ακόμα Γηραιός κατέφτασε στην πόλη μόνος (η γιαγιά της Νταϊάνα) και έγινε εύκολος στόχος για να την βγάλει από τη μέση η Ντόουν, η οποία φαίνεται να έχει τα δικά της σχέδια και ότι τελικά χρησιμοποιεί τον Τσαρλς για όσο τον χρειάζεται. Μου άρεσε η ειλικρίνεια του Άνταμ μπροστά στην Νταϊάνα όταν απολογήθηκε στην Κάσι, παρόλο που της ίδιας δεν της άρεσαν αυτά που άκουσε. :P Επίσης μου άρεσε που είδα το δίδυμο Φαίη-Μελίσα μαζί εν δράση, αν και η Μελίσα στο τέλος επέλεξε να μην την ακολουθήσει άλλο. Τελικά ο Τζέικ επέστρεψε πιό σύντομα απ' ότι πίστευα, και μου άρεσε. :) Επίσης αυτοί που θα επιστρέψουν στην πόλη είναι οι Γηραιοί αφού όπως είπε θα τους ειδοποιήσει για την κατάσταση η γιαγιά της Νταϊάνας. Έχει ενδιαφέρον η συνέχεια.
smile88
9 Ιανουαρίου 2012, 21:12
Καλο επεισοδιο, το μονο σκηνικο που αξιζε ηταν εκει που η Κασι ανατιναζει το φερετρο!
Γιατι ολοι κραζετε την Κασι που πηγε με την Κεητ στο δασος; Γιαγια της Νταϊανα ειναι, κι η ιδια της ειπε οτι μπορει να εμπιστευεται την γιαγια της, που να ηξερε...
Η αρχη ηταν τελειως clopy paste απο το Vampire Diaries που προβληθηκε την ιδια μερα! :P Και με εκνευρισε κιολας, ολο ονειρα κι ονειρα που δεν ειναι τιποτα τελικα...
Γιατι απολογηθηκε ο Ανταμ στην Κασι; Αφου δεν ειπε ουσιαστικα τιποτα στην Νταϊανα!
Την Μελισσα την εχουν κανει τελειως κομπαρσο... Κι ο Τσαρλς δε λεει και πολλα τελικα, που ερχεται σε αντιθεση με την σουπερ ουαου 1η σκηνη της σειρας...
Αν ειναι παιδι του Μπλακγουελ κι η Φαιη, γιατι δεν εχει μπορεσει να κανει κανενα μαγικο μεχρι τωρα; Μαλλον ισχυει τελικα αυτο που ειπα στο προηγουμενο επεισοδιο, αλλα και παλι θελω να εξηγησουν πως δεν εχει σπασει ο Κυκλος με τον θανατο του Νικ (αφου δεν εχει κανενας, εκτος της Κασι, ατομικες δυναμεις), αφου δεν ηταν ο Τζεικ στην τελετη δεσιμου του Κυκλου (και μην πειτε οτι ηταν εκει πνευματικα και καλα, οντας αδερφος του Νικ, γιατι υποτιθεται οτι ενας Κυκλος αποτελειται απο 6 ατομα!) και με ενοχλει που δεν το αναφεραν καν...
MCAK
9 Ιανουαρίου 2012, 21:41
Γιατι ολοι κραζετε την Κασι που πηγε με την Κεητ στο δασος; Γιαγια της Νταϊανα ειναι, κι η ιδια της ειπε οτι μπορει να εμπιστευεται την γιαγια της, που να ηξερε...
Εγώ ανέφερα το "πώς να ήξερε". Μόνο neon φωτάκια δεν άναψαν πάνω από το κεφάλι της γιαγιάς "it's a trap!". :P Kαι την Diana δεν την ξέρει & από χθες, ήδη το ότι εμπιστεύεται τον κύκλο της είναι μεγάλο θέμα, άμα αρχίσει να εμπιστεύεται & φίλους τους & συγγενείς, ε δε θα μείνουν & πολλοί στην πόλη. Για να μην αναφέρω ότι ακόμα το "φυσάνε" το σκηνικό που τους έκανε ο Jake, ο αδερφός του Nick. ;) Όπως & να το δω, άκυρο που τουλάχιστον δεν πήγε & η Diana μαζί.
Υγ.: Επιπλέον, η Diana θα της έλεγε, αναμενόμενα ως κόρη, να εμπιστευτεί & τον πατέρα της. Όπως & η Faye θα έλεγε το ίδιο για την μητέρα της. Δεν είναι να παίρνεις τοις μετρητοίς τις κρίσεις των συγγενών.
smile88
10 Ιανουαρίου 2012, 20:19
Εγώ ανέφερα το "πώς να ήξερε". Μόνο neon φωτάκια δεν άναψαν πάνω από το κεφάλι της γιαγιάς "it's a trap!". :P Kαι την Diana δεν την ξέρει & από χθες, ήδη το ότι εμπιστεύεται τον κύκλο της είναι μεγάλο θέμα, άμα αρχίσει να εμπιστεύεται & φίλους τους & συγγενείς, ε δε θα μείνουν & πολλοί στην πόλη. Για να μην αναφέρω ότι ακόμα το "φυσάνε" το σκηνικό που τους έκανε ο Jake, ο αδερφός του Nick. ;) Όπως & να το δω, άκυρο που τουλάχιστον δεν πήγε & η Diana μαζί.
Υγ.: Επιπλέον, η Diana θα της έλεγε, αναμενόμενα ως κόρη, να εμπιστευτεί & τον πατέρα της. Όπως & η Faye θα έλεγε το ίδιο για την μητέρα της. Δεν είναι να παίρνεις τοις μετρητοίς τις κρίσεις των συγγενών.
Πες με χαζη, αλλα οταν προτεινε αυτο η Κεητ στην Κασι, ηξερα οτι δε θα εκανε τελικα αυτο που ελεγε, αλλα ηθελε να κανει κατι αλλο, να κλεψει τις δυναμεις της, να τις δεσει για λιγο, εκτος απο το να την σκοτωσει επι τοπου... :P
alexandra16
10 Ιανουαρίου 2012, 21:09
Bασικα εμενα μου φανηκε λογικο να εμπιστευτει τη γιαγια της Dianna.
Την ιδια την ξερει τωρα και κατι μηνες,εχουν περασει διαφορες περιπετειες μαζι και την εμπιστευεται.Οταν σου ερχεται και λεει οτι η γιαγια της ειναι ο καλυτερος ανθρωπος στον κοσμο τοτε που να φανταστεις κι εσυ οτι θα φας τα μουτρα σου??
Και η Φει με τη Dianna ουτε να φανταστουν μπορουν τι κουμασια γονεις εχουν.Γι αυτους ειναι οι πιο ηθικοι ανθρωποι στον κοσμο κι οτι ειναι απλοι κοινοι θνητοι.
Αυτο με τον κυκλο ουτε εγω το εχω πολυκαταλαβει.Ισως μας δειξουν σε επομενο επεισοδιο κατι σχετικο.
Naelyn
11 Ιανουαρίου 2012, 14:08
Πειραζει που θελω η Κασι να παει φουλ στη dark side και να αρχισουν να την τρεμουν ολοι? :p
smile88
11 Ιανουαρίου 2012, 20:53
^ Οχι, κι εγω το θελω, ολως παραδοξως, το εχει! Αν και θελω την Φαιη στη θεση της, ειναι πιο γ@ματη αυτη! :yes:
alexandra16
11 Ιανουαρίου 2012, 21:00
^^Οχιιιι....καλυτερα η Κασι να ειναι η ''κακια'' της υποθεσης και η Φαιη να σωσει τη κατασταση.Παει κοντρα στους χαρακτηρες τους και θα εχει ενδιαφερον.
Μα μονο εμενα μου φαινεται οτι το πανε το ολο θεμα με τη ''μαυρη'' μαγεια πολυ γρηγορα.Ακομα να μαθουμε καλα καλα τους χαρακτηρες και θελουν αν μας πεισουν οτι γινεται το αδιανοητο.
Αυτο θα μπορουσε να γινει μετα τη 2η σαιζον
ScottAndJean
11 Ιανουαρίου 2012, 21:14
^^Οχιιιι....καλυτερα η Κασι να ειναι η ''κακια'' της υποθεσης και η Φαιη να σωσει τη κατασταση.Παει κοντρα στους χαρακτηρες τους και θα εχει ενδιαφερον.
Μα μονο εμενα μου φαινεται οτι το πανε το ολο θεμα με τη ''μαυρη'' μαγεια πολυ γρηγορα.Ακομα να μαθουμε καλα καλα τους χαρακτηρες και θελουν αν μας πεισουν οτι γινεται το αδιανοητο.
Αυτο θα μπορουσε να γινει μετα τη 2η σαιζον
Δεν ξέρω, την Φαίη δεν θα μπορούσα με τίποτα να την δω ως την "καλή" της υπόθεσης. Τον κατέχει τον ρόλο της "κακιάς" τι να κάνουμε.
Ότι το τρέχουν το όλο στόρι το τρέχουν. Για να δούμε που θα το πάνε...
Naelyn
12 Ιανουαρίου 2012, 00:12
^ Οχι, κι εγω το θελω, ολως παραδοξως, το εχει! :yes:
Μαρεσε πολυ ο τροπος που επαιξε στη σκηνη με το φερετρο οπως επισης και στην τελευταια σκηνη. Μακαρι να τη δουμε ως κακια στη σειρα, θα γουσταρω :P
Η Faye εμενα δε μου κανει ακριβως κακια ετσι οπως το φανταζομαστε.
Πιο πολυ bitchy μου κανει παρα κακια να πω την αληθεια