PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : The Secret Circle 1x11 - "Fire/Ice"

ScottAndJean
13 Ιανουαρίου 2012, 01:47
14565

Η επίσημη περίληψη από το CW είναι η εξής (όσοι δεν θέλετε να ξέρετε τίποτα για το επεισόδιο μην την διαβάσετε):

Η Cassie ζητάει από τον Adam να την βοηθήσει να βρει πληροφορίες για το παρελθόν του πατέρα της, κάτι που τους οδηγεί σε ένα γνώριμο μέρος.

Διαβάστε τα παρακάτω οπωσδήποτε πριν ποστάρετε:

1. Το παρόν θέμα είναι SPOILER TAG-FREE. Από το πρώτο post η συζήτηση μπορεί να κυλάει ελεύθερα και να ΜΗΝ χρησιμοποιούνται spoiler tags. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗREAD ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.
2. Δημοσκόπηση θα προστεθεί αύριο.
3. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους υπότιτλους θα διαγράφεται και ο χρήστης θα τιμωρείται. Για περισσότερα, δείτε την ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα, εδώ (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=24611).
4. Οποιαδήποτε αναφορά σε torrents ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομου download θα διαγράφεται και, αν κριθεί απαραίτητο, ο χρήστης θα τιμωρείται.
5. Προσέξτε τις εκφράσεις σας και πάντα να ποστάρετε με σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε με τις απόψεις τους ή όχι. Τέτοια φαινόμενα θα τιμωρούνται αυστηρά. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά το chatting και το spamming στο thread. Πείτε την άποψή σας ελεύθερα και κόσμια, αλλά μην επαναλαμβάνεστε και αφήστε και τα υπόλοιπα μέλη να απαντήσουν, χωρίς να μονοπωλείτε το θέμα με τα δικά σας posts. Τέτοια posts θα διαγράφονται ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση.
6. Η συζήτηση θα αφορά το επεισόδιο αυτό και όχι τα επόμενα.
7. Οποιοδήποτε ποστ πριν την προβολή του επεισοδίου, θα διαγραφεί!
8. Δεν επιτρέπεται να δίνετε link υποτίτλων, σε οποιαδήποτε γλώσσα κι αν είναι αυτοί.
9. Τέλος, να κάνετε report οποιοδήποτε ποστ αντιτίθεται στους κανόνες του site αλλά και στους παραπάνω, και θα διορθωθεί μόλις είναι εφικτό.

blackys88b
14 Ιανουαρίου 2012, 06:39
Ακομα ενα πολυ καλο επεισοδιο για τη σειρα, αδικαιολογητη η Faye, magic has consequenses i guess...μπορει να εκανε και η Κασι τα λαθη της αλλα η αλλη παντα προκαλει...και παρολιγο να τους σκοτωσει ολους...οσο για τα ερωτικα δεν δινω ιδιαιτερη σημασια...;)

liakanel
15 Ιανουαρίου 2012, 19:09
Χαιρομαι παρα πολυ που συνεχιζει και φαινεται πως θα συνεχιζει να παιζει ο Grey Damon!!! :oops:

Απο κει και περα..ολοι οι αλλοι ειναι αδιαφοροι! :haha:

Vampironi
15 Ιανουαρίου 2012, 19:55
Ωραίο κι αυτό!
Η Faye ήταν απρόσεκτη και εγωίστρια αλλά δεν με πείραξε καθόλου γιατί ήταν απολαυστική:grin:
H Cassie μακάρι να γίνει λίγο κακιά γιατί το προφίλ του καλού κοριτσιού δεν πουλάει :twisted:

spiross27
16 Ιανουαρίου 2012, 10:18
einai h proti fora pou tha po kala logia gia afth thn seira..! oraio epeisodio h skini meton xoro poli kali... to mono kourastiko einai o klapsas me tin daiana k tin kasi! pige stin proin na pei stin nin na tou epitrepsei na vgainei mazi tis k na benei sto amaksi tou!! ma pooooso alo oso k na leei h ali oti den se thelei oti se exei kseperasei toso kafros den ginese! ase pou h daina sto epeisodio afto htan ekpliktiki pia kasi pia fey ! ase pou gia mena einai dedomeno oti kapia stigmh o babas tis kasi tha epistrepsei olozontanos stadar den exei pethanei!logika sto telos tis sezon tha skasei miti opos egine k me ton baba tis protagonistrias sto komeno hellcats pali apo to cw!

goggits
16 Ιανουαρίου 2012, 13:00
Aπό τα καλύτερα επεισόδια μεχρι τώρα!!! :thumbsup1
Είδαμε μια Κάσι να ανακαλύπτει σιγά σιγά περισσότερα πράγματα για τον πατέρα και να έρχεται πιο κοντά με τον Ανταμ.
Η Φει άλλο ένα επεισόδιο πολύ καλή θέλοντας να ανακτήσει τις δυνάμεις της Κάσι και χρησιμοποιώντας βουντου.. Αυτός ο τύπος με τα βουντου από την αρχή μου φάνηκε κάπως περίεργος αλλά όταν κράτησε την χαρτοπετσέτα με το αίμα της Φει μου φαίνεται πως κάτι ετοιμάζει...
Στο τέλος είχαμε επιστροφή του Jake...

smile88
16 Ιανουαρίου 2012, 20:21
Καλο επεισοδιο, δεν τρελαθηκα κιολας, συνεχεια περιμενω κατι περισσοτερο απο αυτη τη σειρα, που ειχε πολυ καλο πιλοτο!
Για την Φαιη τι να πεις! Απολαμβανει η ιδια να παιζει τετοιο ρολο που το απολαμβανεις κι εσυ και δε θες να την κακολογησεις! :yes:
Το φιλι Ανταμ και Κασι πολυ meh, πιο πολυ χημεια εχει η Κασι με τον Τζεικ!
Κι εγω πιστευω οτι ζει ο πατερας της Κασι... Τωρα γιατι τον λενε ολοι νεκρο, ειναι αλλη ιστορια! :P

Jane1
17 Ιανουαρίου 2012, 00:49
Απλώς καλό το επεισόδιο, δεν προχώρησε ιδιαίτερα το θέμα.
Ο μπαμπάς της Κάσι ήμουν σίγουρη ότι ζεί, τώρα που δεν βρέθηκαν αρχεία θανάτου επιβεβαιώθηκε ότι έτσι είναι.
Η Φαίη συνεχίζει τα γνωστά, θέλει να αποκτήσει μόνη της δυνάμεις, αλλά είμαι σίγουρη ότι ο ιερέας βουντού έχει τα δικά του σχέδια και την εκμεταλλεύεται.
Ο Τζέικ σε όλο το επεισόδιο παρέμεινε στη σκιά ως φύλακας άγγελος της Κάσι (είμαι σίγουρη ότι αυτός την έσωσε στην τουαλέτα με τη φωτιά), είμαι περίεργη γιατί αποφάσισε να αποκαλυφτεί στο τέλος.
Θα ήθελα ο μπαμπάς του Άνταμ να σταματήσει να είναι τόσο μυστικοπαθής και μίζερος, και να αρχίσει να λέει στα παιδιά όλη την αλήθεια.

depy13
25 Ιανουαρίου 2012, 00:17
Εγώ μια φορά χαμπάρι δεν πήρα αν είναι ζωντανός ο πατέρας της Κάσυ ή όχι :p
Μωρή Κάσυ όχι τον Άνταμ τον ξενέρωτο. ΤΟΝ ΤΖΕΙΚ ΤΟΝ ΤΖΕΙΚ ΛΕΜΕ! :cool:
Η Φέι το παρακάνει, ενώ είχε δίκιο σε κάποια πράματα που είπε για την ξανθούλα, στο τέλος παρεξηγήθηκε κιόλας και πήγε πάλι στον άλλον τον περίεργο που αν μη τι άλλο το έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν είναι πρόσωπο εμπιστοσύνης. Πάω για το επόμενοοο