PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : The Secret Circle 1x12 - "Witness"

ScottAndJean
20 Ιανουαρίου 2012, 01:40
Το επόμενο επεισόδιο θα προβληθεί 2 Φεβρουαρίου του 2012

14586

Η επίσημη περίληψη από το CW είναι η εξής (όσοι δεν θέλετε να ξέρετε τίποτα για το επεισόδιο μην την διαβάσετε):

Ο Jake επιστρέφει στο Chance Harbor για να προειδοποιήσει την Cassie και να της πει πως αν δεν ανακαλύψουν πως σκοτώθηκε ο πατέρας της στην φωτιά στο σκάφος πριν 16 χρόνια, θα έχει την ίδια μοίρα και εκείνη.

Διαβάστε τα παρακάτω οπωσδήποτε πριν ποστάρετε:

1. Το παρόν θέμα είναι SPOILER TAG-FREE. Από το πρώτο post η συζήτηση μπορεί να κυλάει ελεύθερα και να ΜΗΝ χρησιμοποιούνται spoiler tags. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗREAD ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.
2. Δημοσκόπηση θα προστεθεί αύριο.
3. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους υπότιτλους θα διαγράφεται και ο χρήστης θα τιμωρείται. Για περισσότερα, δείτε την ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα, εδώ (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=24611).
4. Οποιαδήποτε αναφορά σε torrents ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομου download θα διαγράφεται και, αν κριθεί απαραίτητο, ο χρήστης θα τιμωρείται.
5. Προσέξτε τις εκφράσεις σας και πάντα να ποστάρετε με σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε με τις απόψεις τους ή όχι. Τέτοια φαινόμενα θα τιμωρούνται αυστηρά. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά το chatting και το spamming στο thread. Πείτε την άποψή σας ελεύθερα και κόσμια, αλλά μην επαναλαμβάνεστε και αφήστε και τα υπόλοιπα μέλη να απαντήσουν, χωρίς να μονοπωλείτε το θέμα με τα δικά σας posts. Τέτοια posts θα διαγράφονται ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση.
6. Η συζήτηση θα αφορά το επεισόδιο αυτό και όχι τα επόμενα.
7. Οποιοδήποτε ποστ πριν την προβολή του επεισοδίου, θα διαγραφεί!
8. Δεν επιτρέπεται να δίνετε link υποτίτλων, σε οποιαδήποτε γλώσσα κι αν είναι αυτοί.
9. Τέλος, να κάνετε report οποιοδήποτε ποστ αντιτίθεται στους κανόνες του site αλλά και στους παραπάνω, και θα διορθωθεί μόλις είναι εφικτό.

blackys88b
21 Ιανουαρίου 2012, 07:37
Εξαιρετικο το βρηκα το επεισοδιο, πολυ εξυπνος ο τροπος που μας εδειξαν το flashback μεσα απο τις δυναμεις της Cassie, ζωντανος τελικα ο Blackwell, ο πατερας του Adam πηρε το κρυσταλο, να δουμε πως θα αλλαξουν οι ισσοροπιες..!!!

irineos14
22 Ιανουαρίου 2012, 16:39
τελειο επεισοδιο! καλυτερο και απο το tvd τις τελευταιες εβδομαδες το secret circle! μπραβο! η σειρα ανεβαινει συνεχως!

Naelyn
22 Ιανουαρίου 2012, 16:47
Πηρε κανεις χαμπαρι οτι δεν επαιξε καθολου η Μελισα σε ολο το επεισοδιο?

Εγω παντως οχι :D

Ισως το καλυτερο επεισοδιο της σειρας μεχρι τωρα btw. Μπραβο!

berlo
22 Ιανουαρίου 2012, 20:17
Καλά εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια με τους κυκλους.Οι γονεις των παιδιών ήταν σε έναν ευρύτατο κύκλο των 12+ ατομων;Αυτη η Λούσι δεν ήταν κανενος απ'τα παιδια μάνα απ'οτι καταλαβα (αν και που να το ξερει η Κασι,δεν ειδε και αυτη καμια φωτογραφια πριν κανει το spell να ξέρει ποιος είναι ποιος).
Εντωμεταξυ ο Τζεικ είναι στον κύκλο υποτίθεται.Αυτος γιατι δεν επηρεαστηκε στο παρτι απ'αυτά που εκανε η Φαίη και μπορεσε και εσωσε τα κοριτσια?Καλά η Κασι εχει μαυρη μαγεια και δεν επαθε τιποτα,να εχει και αυτος δε νομίζω.

john77
23 Ιανουαρίου 2012, 09:04
Πολυ καλο!!

Vampironi
24 Ιανουαρίου 2012, 00:01
Ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο η σειρά!
Μ άρεσε ο τρόπος που μάθαμε ότι ο πατέρας της Cassie είναι ζωντανός.
Η Melissa και η Diana είτε υπάρχουν είτε όχι είναι ένα και το αυτό.

goggits
24 Ιανουαρίου 2012, 00:40
Φοβερό επεισόδιο!!! Το καλύτερο της σειράς μέχρι τώρα!!!
Μου άρεσε πολύ το flashback που μάθαμε επιτέλους τι έγινε με την φωτιά και ότι ο πατέρας της Κασι είναι ζωντανός.
Η Φέι μου φαίνεται θα μπλέξει άσχημα με τις νέες τις παρέες.:P
Μου αρέσει πολύ επίσης και η ιστορία των γονιών που έχουν μείνει ζωντανοί και απ ότι φαίνεται όλοι τους κρύβουν κάποιο μυτικό...
Τέλος ποια ήταν αυτή που είδε την Κάσι και προσπάθησε να την βοηθήσει να βγει απο εκεί μέσα και γιατί ήταν η μόνη που κατάφερε να την δει???:???: :???:

Jane1
24 Ιανουαρίου 2012, 01:06
Μου άρεσαν πολύ οι σκηνές από το παρελθόν στο πλοίο και που είδαμε τι συνέβη πριν 16 χρόνια. :thumbsup1 Ενδιαφέρον έχει το αν τελικά αυτοί που τους σκότωσαν ήταν Κυνηγοί, ποιά ήταν αυτή που μπόρεσε να δεί την Κάσι και τι ακριβώς είναι το μενταγιόν του Μπλάκγουελ.
Πολύ ωραία και η τελευταία σκηνή που ανακαλύπτουν ότι στο φέρετρο δεν είναι ο πατέρας της Κάσι, αλλά σκελετός ζώου. :thumbsup1
Ξεκάθαρο πιά ότι η Ντόουν είχε τα δικά της σχέδια και χρησιμοποιούσε τον Τσάρλς, όπως προσπάθησε να κάνει τώρα και με τον Ίθαν. Μυστήριο η παρουσία του Ίθαν στο πλοίο και τι πραγματικά κρύβει, αποκτάει ενδιαφέρον ο χαρακτήρας του. :thumbsup1
Το θέμα της Φαίη με κούρασε που συνέχεια προσπαθεί να βρίσκεται σε μπελάδες, ελπίζω να καταλήξει κάπου όλο αυτό γιατί οι σημερινές σκηνές της ήταν αδιάφορες. :thumbdown
Επίσης δεν μου αρέσει που η Μελίσα τόσο βολικά λείπει συνέχεια εκτός πόλης όταν δεν την χρειάζονται σε κάποιο επεισόδιο. :thumbdown

akrivi_4
24 Ιανουαρίου 2012, 23:48
Κοιτα να δεις που ο γερο-Μπλακγουελ δεν θα ειναι και τοσο κακος!! Ωραιες οι εξελιξεις και πολλα μυστηρια μαζευτηκαν. Και οτι ειχα αρχισει να λεω οτι παρα ειναι παιδικο!!
Μ' αρεσει τρελα η επιστροφη του Τζεικ, ελπιζω να μη φυγει!!
Δεν ξερω ποιον αντιπαθω περισσοτερο, τον Τσαρλς ή τη Ντον! Πηγε η Ντον αν το παιξει και στον Ηθαν, ενταξει παραεχει μεγαλη ιδεα για τον εαυτο της και δεν μπορω να καταλαβω απο που αντλει αυτη την εμπιστοσυνη!!
Καλα η Μελισσα ολο ταξιδακια ειναι, οπου και να' ναι ψιλοκομπαρσα θα τη βγαλει τη σαιζον:twisted:
Επισης δεν εχω καταλαβει το εξης. Στον τοτε κυκλο ηταν οι δυο γονεις του Τζεικ, ο Τσαρλς, η Ντον, ο Ηθαν, η Αμελια και ο Μπλακγουελ?? Αυτο μας κανει 7 και οχι 6. :???: Ο κυκλος απο 6 δεν αποτελειται??
Και κατι ασχετο, ποσο spooky ειναι το intro της σειρας! Ενα κοριτσακι να τραγουδαει ταρα ταρα με αυτο το ρυθμο, μου σηκωνει τη τριχα!!:lipsseale

liakanel
26 Ιανουαρίου 2012, 02:35
Πολυ καλο επεισοδιο...! Επιτελους!
Ειδαμε τι συνεβη πριν απο 16 χρονια..

Δεν τον κοβω για τοσο αθωο τον Ιθαν, ουτε τοτε, ουτε τωρα..θα τους παιξει στο ταψι και την Ντον και τον Τσαρλς!

Δεν μπορω να καταλαβω ποιος ηταν εντος και ποιος εκτος κυκλου πριν απο 16 χρονια αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι ο Μπλακγουελ ειναι ζωντανος...απορια: τι σοι κοκκαλα ηταν αυτα μες στον ταφο?

Ειδωμεν..

smile88
28 Ιανουαρίου 2012, 20:25
Καλο επεισοδιο, ακομα να ξετρελαθω με τη σειρα... Ολα τα πραγματα που μας δειχνουν τα ειχαμε υποψιαστει ηδη, ακομα και το ποιοι εβαλαν τη φωτια εξαρχης, σιγα μη ειχε γινει καποιο ατυχημα! :P
Η τυπισσα που ειδε και προειδοποιησε την Κασι με εβαλε σε σκεψεις... Εμοιαζε πολυ με την Νταϊανα κιολας, μπορουσε να ηταν η μαμα της;
Με ανησυχει το οτι δεν εχουμε δει ακομα τον Μπλακγουελ... Λετε να ειναι κανας γνωστος; Βεβαια, το οτι ειναι ακομα ζωντανος παει να πει οτι εκανε κι αλλο παιδι μετα απο την Κασι κι οχι πριν και δεν ειναι κανενας αλλος απο τον Κυκλο, οπως ειχαμε υποψιαστει (η Φαιη δηλαδη), αλλα καποιος αλλος ασχετος που θα κανει εμφανιση, ξερω 'γω, στο season finale! :yawn:
Το ερωτημα με τον Κυκλο και το ποσα ατομα μπορει να εχει και το οτι ειναι ακομα δεμενος ο Κυκλος κι εχει ο Τζεικ δυναμεις καλα κρατει και δε νομιζω να ασχοληθουν με αυτο καν, αφου ολοι λενε οτι ειναι ακομα δεμενος ο Κυκλος! :???:
Η Ντον εχει αρχισει να με κουραζει... :thumbdown
Τελειως αδιαφορες οι σκηνες με την Φαιη και την Μελισσα την εχουν για κομπαρσο αφοτου πεθανε ο Νικ! :P

john77
29 Ιανουαρίου 2012, 05:05
Αριστο!!! Επιτελους μετα απο καιρο τελειο!!