PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Alcatraz 1x03 - Kit Nelson

GTVSBot
24 Ιανουαρίου 2012, 03:00
Σειρά : Alcatraz
Σαιζόν : 1
Επεισόδιο : 3
Τίτλος : Kit Nelson

Κανάλι : FOX
Πρώτη Προβολή : 23/01/2012

Περίληψη :

Όταν ο Kit Nelson επανεμφανίζεται από το παρελθόν, ένας τρομερός απαγωγέας που πάντα επιστρέφει τα θύματά του αφού τα σκοτώσει, η ομάδα αρχίσει αγώνα δρόμου για να τον συλλάβει πριν σκοτώσει ξανά.

sofia24
24 Ιανουαρίου 2012, 22:59
Ωραίο επεισόδιο!
Πολύ Lost θυμίζει αυτή η σειρά!
Ωραίο το στόρυ του κακού, φοβερός ο Χιούγκο!
Μ'άρεσε στο τέλος που χόρευε ο γιατρουδάκος με τον νεκρό δίπλα του! :shock:

stavros4815162342
24 Ιανουαρίου 2012, 23:07
Τελικά άξιζε την αναμονή η σειρά! Μου αρέσει πολύ όπως επίσης και οι ιστορίες που αφηγείται σε κάθε επεισόδιο! Οι δολοφόνοι μέχρι στιγμής είναι μελετημένοι (σε στυλ Dexter) αλλά το καλό είναι ότι τους πιάνουν σε ένα επεισόδιο αντί για μία ολόκληρη σεζόν χωρίς να χάνεται και η "ανάλυση" τους που είναι πολύ προσεγμένη!

Επίσης μου αρέσει πολύ που σε κάθε επεισόδιο βλέπουμε λίγο (έστω και σε camo εμφάνιση) τους εγκληματίες που πιάσανε στα προηγούμενα επεισόδια!

Στα του επεισοδίου τώρα... πολύ ωραίο με την αγωνία του, τη δράση του, τα πάντα του! Είδαμε περισσότερο Χιούγκο και μου άρεσε όπως έδρασε στην υπόθεση με τον μικρό. Μάθαμε ότι κάτι του είχε συμβεί όταν ήταν μικρός (μάλλον απαγωγή!), αλλά η ουσία είναι ότι δίνει έμφαση και στο backstory των πρωταγωνιστών και θα μαθαίνουμε πράγματα για αυτούς σιγά σιγά (όπως στο Lost!), αλλά γενικότερα υπάρχουν πράγματα στη σειρά που σε κρατάνε σε αγωνία!
Ο Χάουζερ τελικά τον άκουσε στο τέλος και έκανε αυτό που έπρεπε... μη μείνουν και όλοι οι εγκληματίες ζωντανοί και ξεμείνουν από κελιά!

Τα Flashbacks τα σπάνε!!!

darko_wicked
25 Ιανουαρίου 2012, 00:05
Θες να το παρακολουθήσεις αλλά άμα κάθε επεισόδιο πάει έτσι (δολοφόνος γυρίζει-σκοτώνει-τον πιάνουν) δεν θα αντέξει για πολύ. Μετά απο λίγο ψάξιμο η πρωταγωνίστρια ήταν καλύτερη με το μαλλί μακρύτερο :P
Prison rules http://warehouse426.wordpress.com/2012/01/25/alcatraz-kit-nelson/

kKKK
25 Ιανουαρίου 2012, 01:55
Ωραίο το επεισόδιο. Είχε δράση και αγωνία. Μου άρεσε ο "κακός" περισσότερο απο τους προηγούμενους δύο. Επίσης μου άρεσε που ο Δρ Σότο (τον έμαθα επιτέλους) είχε ενεργό ρόλο γιατί το πήρε προσωπικά. Ελπίζω αυτό να συνεχιστεί.
Η αποκάλυψη του γιατρού της φυλακής καλούτσικη αλλά όχι και τίποτα το φοβερό καθώς απο το προηγούμενο επεισόδιο γνωρίζουμε ότι δεν επιστρέφουν μόνο οι κρατούμενοι.
Τέλος μου άρεσαν τα σκίτσα απ' το κόμικ του Σότο. Μπράβο στον τύπο που τα έκανε.

Κατα τα άλλα το επεισόδιο κύλησε στο ίδιο στίλ με τα προηγούμενα (και πιθανόν και με τα επόμενα)

tasoskratos
25 Ιανουαρίου 2012, 09:04
κακά τα ψέμματα!
η σειρά έχει ΄΄θέμα΄΄ και αρκετό μάλιστα, φτάνει να το ΄΄ξετυλίξουν΄΄ σωστά. Μου θυμίζει έντονα το Person Of Interest όσο αφορά βέβαια την εξέλιξη. Μάλλον έτσι θα πάμε. Ένας κακός κάθε φορά, που από δείχνει το πράμα, ο Σαν Μιλ επιλέγει εάν θα τον καθαρίσει ή θα τον κρατήσει, για δικούς του λόγους. Κάτι ψήνεται...ας μας το σερβίρουν όταν θα είναι έτοιμο.
Μια ερώτηση.
Το αυτοκίνητο που οδηγά η ξανθούλα, μήπως είναι η ίδια Καμάρο, με άλλο χρώμα βέβαι, που οδηγούσε μια φορά κι ένα καιρό ο Χιούγκο (που όσο πάει και φουσκώνει το παλλικάρι)?

great
25 Ιανουαρίου 2012, 09:55
Εντάξει είναι φανερό ότι θα έχουμε prisoner of the week και πολύ στυλ Fringe στο πως κινείται η σειρά. Με μυθολογία από πίσω όποτε το θελήσουν

Δεν μπορώ να το κρίνω αυτό αφού και στο Fringe το είχα σταματήσει στην αρχή γιατί ήταν βαρετό αλλά μετά έγινε αυτό που όλοι ξέρουμε.

Επίσης βρίσκω την πρωταγωνίστρια πολύ καλή και γλυκιά.

xecubotos
25 Ιανουαρίου 2012, 12:08
Εντάξει είναι φανερό ότι θα έχουμε prisoner of the week

Αυτό για να γίνει θα πρέπει να έχει πάρει υπογραφές για 10 full season οπότε ναι το δέχομαι!

Αποκλείεται να πάει έτσι........... κι αν πάει θα είναι από τις πατάτες της χρονιάς.

Δεν μπορεί χωρίς να έχουν πάρει το οκ για δευτερη σεζόν να είχαν στο μυαλό τους 10 επεισόδια επιστροφής κρατουμένων και μετά season finale πως ήρθαν και γεια σας!

Το επεισόδιο το είδα ευχαριστα και μου άρεσε η πλοκή όπως και το θέμα.... για αυτό ψήφισα πολύ καλό! Του δίνω ακόμα 1 επεισόδιο περιθώριο να μας δείχνει επιστροφές χωρίς απαντησεις.......μετά θα ξεκινήσω τις απογοητεύσεις! Βεβαια η αποψή μου λίγο θα επηρεάσει τους παραγωγούς αλλά κουβέντα να γίνεται!χαχα

stavros4815162342
25 Ιανουαρίου 2012, 12:54
Από την αρχή είχαν πει οι παραγωγοί ότι η σειρά θα είναι περισσότερο "procedural" και η βασική πλοκή θα εξελίσσεται αργά αργά.

Πάντως σε αυτό που λέει ο xecubotos έχει δίκιο..

Αυτό για να γίνει θα πρέπει να έχει πάρει υπογραφές για 10 full season οπότε ναι το δέχομαι!

και τόσες να είχαν πάρει δε θα έφτανε, άμα έχουμε 9 σεζόν με 22 επεισόδια και την 1η σεζόν με 12, σύνολο φτάνουμε στα 210! Θέλουμε άλλα 92! Άντε βγάζουνε και 92 ταινίες (μιας και είναι της μόδας να ακολουθεί ταινία μετά τη σειρά!)

Προφανώς βάλανε τον αριθμό 302, για να έχουν την πολυτέλεια να κάνουν κάτι παραπάνω από το prisoner of the week άμα τους πέσει καμιά καλή ιδέα. Πιστεύω ότι σε κάποια φάση (ίσως σε κάποιο season finale) θα πιάσουν μερικούς μαζεμένους, ίσως βρουν κάποιο κρησφύγετο ή από ποιον παίρνουν οδηγίες και συλλάβουν αρκετούς...
Μπορεί να πέσει και καμιά αρρώστια στους κρατούμενους λόγω time travel και βγάζουν αίμα από τη μύτη τους και μας χαιρετήσουν μερικοί προτού τους δούμε :P
Πάντως το θέμα είναι πολύ συγκεκριμένο και έχουμε δει αρκετούς τρόφιμους μέσα από τα flashbacks του Alcatraz οπότε πρέπει να μας τους δείξουν και αυτούς (αφού περιλαμβάνονται στους 302), εκτός και αν δεν είναι όλοι τους αδίστακτοι, ψυχάκιες δολοφόνοι και δεν ασχοληθούμε με αυτούς, παρά μόνο με τους πιο επικίνδυνους!

Vampironi
25 Ιανουαρίου 2012, 13:04
Ωραίο επεισόδιο.Πολύ καλύτερο απ'της προηγούμενης εβδομάδας.

Η ιστορία του φυλακισμένου ήταν ενδιαφέρουσα. Ίσως λίγο καλύτερη από του πρώτου.
Η αποκάλυψη στο τέλος για το γιατρό δεν ήταν έκπληξη αφού κάτι αντίστοιχο είδαμε και στο τέλος του προηγούμενου επεισοδίου. Μου άρεσαν πολύ τα flashbacks που έδειχναν τις συνθήκες μέσα στη φυλακή το 1960.

Πιστεύω πως κάπως έτσι θα είναι η 1η σεζόν. Η διαφορά θα γίνει στο πόσο έχουν σκοπό να προχωρήσουν με τη βασική υπόθεση.

smallville
25 Ιανουαρίου 2012, 16:00
Πολύ καλό το επεισόδιο αυτό.
Ελπίζω τα επόμενα να είναι ακόμα καλύτερα.

mogolfiero
25 Ιανουαρίου 2012, 20:09
Εμμμ με συγχωρείτε ρε παιδιά, μόνο εμένα μου φάνηκε λίγο παιδικό το σενάριο??

Μετά από τόσες σειρές που έχω δει με "καλούς" να κυνηγούν τους "κακούς" νομίζω ότι η πλοκή ήταν λίγο αστεία.

Δηλαδή προχωρούσαν από στοιχείο σε στοιχείο χωρίς καμία διευκρίνηση (βλέπε Cherry Pie).

Eπίσης αυτοί οι άνθρωποι έχαν εξαφανιστεί για 50 χρόνια και ξαφνικά γυρνάνε μέσα στην ανετίλα και συνεχίζουν την ζωή τους? Ο κόσμος, τα αυτοκίνητα , τα κτίρια , ο πανικός δεν τους λένε τίπτοα?

Δεν ξέρω, δεν έχω εντυπωσιαστεί πάρα πολύ απο την σειρά, θα συνεχίσω να την βλέπω όμως ελπίζοντας σε καλύτερη συνέχεια!

salig
25 Ιανουαρίου 2012, 21:36
Πολλά υποσχόμενη σειρά, μακάρι να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

By the way, ο διευθυντής του Αλκατράζ είναι τ-ε-ρ-ά-σ-τ-ι-α μορφή...

goggits
26 Ιανουαρίου 2012, 01:22
Πολύ καλό επεισόδιο... Η σειρά έχει αρχίσει δυναμικά και πιστεύω ότι σιγά σιγά και με την εξέλιξη χαρακτήρων θα έχουμε μια πολύ καλή σειρά για φέτος αρκεί να ξέρουν οι σεναριογράφοι μέχρι που θέλουν να το φτάσουν...:P

blackys88b
26 Ιανουαρίου 2012, 02:50
Αρκετα καλο και το τριτο επεισοδιο, ενδιαφερον ο κακος, ενω μου αρεσει που εξερευνα τους βασικους χαρακτηρες της σειρας, πχ τωρα ηταν ο Dr. Soto και η αντιδραση του λογω του παρελθοντος του...παντως περιμενω να δω πως θα εξελιχθει, η σειρα μου αρεσει αρκετα μετα τα πρωτα 3 επεισοδια

great
26 Ιανουαρίου 2012, 10:00
Eπίσης αυτοί οι άνθρωποι έχαν εξαφανιστεί για 50 χρόνια και ξαφνικά γυρνάνε μέσα στην ανετίλα και συνεχίζουν την ζωή τους? Ο κόσμος, τα αυτοκίνητα , τα κτίρια , ο πανικός δεν τους λένε τίπτοα?

Και όχι μόνο αυτό, εδώ ο τύπος ήξερε και τα κινητά τηλέφωνα!!

stavros4815162342
26 Ιανουαρίου 2012, 15:27

Έτσι όπως το έχω καταλάβει εγώ, αυτοί έχουν επιστρέψει εδώ και κάμποσο καιρό (αφού η Λούσι και οι υπόλοιποι υπάλληλοι του Αλκατραζ έχουν ήδη μπει στις θέσεις τους!), γι' αυτό έχουν περάσει το στάδιο προσαρμογής!
Πέρα από αυτό ξέρουμε ότι κάποιος τους δίνει διαταγές, άρα ξέρουν (οι περισσότεροι τουλάχιστον) τι παίζει...

Πάντως ωραίο θα έχει να δούμε τον διευθυντή του Αλκατραζ στο σήμερα! Ίσως είναι πιο πάνω από τον Χάουζερ στην ιεραρχία!

manost
26 Ιανουαρίου 2012, 15:28
Κι εγώ θα συνεχίσω να τη βλέπω τη σειρά, άλλωστε όπως είπατε και κάποιοι από εσάς κι εγώ το Fringe έπρεπε να το ξαναρχίσω 3 φορές, γιατί τα πρώτα επεισόδια δεν μού είχαν κάνει το click, μέχρι να φτάσω στο 8ο και να αλλάξω γνώμη.

Κάτι σχετικό με τη σειρά: η σερβιτόρα μέσα από τον πάγκο στο εστιατόριο όπου τρώει την πίτα ο Garcia, δεν μοιάζει με την Maggie Gyllenhaal; Κατευθείαν έψαξα να δω τους ηθοποιούς του επεισοδίου... Μήπως να πάω να ελέγξω τα μάτια μου; :P

xecubotos
26 Ιανουαρίου 2012, 20:55

μα και μόνο ότι στο πρώτο επεισόδιο πήγε να πάρει το κλειδί σημαίνει ότι έχουν επιστρέψει με σχέδιο!

Η αποκάλυψη θα είναι κι από τα wtf επεισόδια πιστεύω.... ελπίζω μόνο να μην το αργήσουν

freedoom
27 Ιανουαρίου 2012, 00:56
Μέτριο επεισόδιο με προβλέψιμη εξέλιξη.
Πιστεύω όταν αρχίσει η σειρά να μας δίνει τα στοιχεία που κρύβονται πίσω από την κουφή, για την ώρα, ιστορία της επιστροφής στο παρόν όλων που βρίσκονταν στο Αλκατράζ θ' ανεβεί επίπεδα. Ή θα ξενερώσουμε παντελώς, αλλά δε χρειάζεται να σκεφτόμαστε έτσι! :-)

angel77
29 Ιανουαρίου 2012, 19:30
πολυ κουραση η σειρα, στο fast forward εχω δει και τα 3 επεισοδια.
το flash forward που το εκραζαν πολλοι ηταν 2 κλασεις ανωτερο απο αυτη τη μουφα

T.GhosT
29 Ιανουαρίου 2012, 23:34
H σειρά μ'αρέσει πολύ! Δείχνει promising!
Συμφωνώ στα περισσότερα από αυτά που λέτε.. αλλά συνήθως τα πρώτα επισόδεια κάθε σειράς είναι λίγο αμφιλεγόμενα μέχρι να μας βάλουν στο θέμα!