PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Alcatraz 1x04 - Cal Sweeney

GTVSBot
31 Ιανουαρίου 2012, 03:00
Σειρά : Alcatraz
Σαιζόν : 1
Επεισόδιο : 4
Τίτλος : Cal Sweeney

Κανάλι : FOX
Πρώτη Προβολή : 30/01/2012

Περίληψη :

Όταν ένας ληστής τραπεζών επιστρέφει από το παρελθόν & τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδίασε, η Rebecca καλείται να τον φυγαδεύσει από την γεμάτη ομήρους τράπεζα πριν μαθευτεί η ταυτότητά του.

nikos-kom
31 Ιανουαρίου 2012, 19:52
πολυ καλο επεισοδιο αυτο γνωστο το σκηνικο αλλα ειχαμε πιο πολλα flashbacks του "τοτε" και εξελιχτηκε kinda και το whole story.

T.GhosT
31 Ιανουαρίου 2012, 21:18
Μεγάλη μούρη αυτός με τις ληστείες!! Κύριος έμπαινε μέσα στην τράπεζα... κύριος έφευγε!! :lol: Μ'άρεσε και αυτό το στόρυ!
Τα κλειδάκια παραμένουν ακόμα μυστήριο! Ίσως να έχουν σχέση με την τελευταία σκηνή (ποιος ξέρει τι να 'χει μέσα)!
Παρένθεση, έχει καταλάβει κανείς αν ξέρει ο Emerson ότι η ψυχολόγος έχει έρθει από την άλλη εποχή?
Γιατί φαίνονταν από το πρώτο κιόλας επισόδειο να ρωτάνε τους φυλακισμένους, που είχαν πάει τόσα χρόνια και από ποιόν καθοδηγούνταν. Εφόσον η ψυχολόγος και ο ιατροδικαστής/γιατρός εξαφανίστηκαν πακέτο με τους άλλους δεν θα πρέπει να ξέρουν τι στο καλό έχει γίνει? Ή το έχω χάσει κάπου?!:???: :???: :???:

xecubotos
31 Ιανουαρίου 2012, 21:26
Παρένθεση, έχει καταλάβει κανείς αν ξέρει ο Emerson ότι η ψυχολόγος έχει έρθει από την άλλη εποχή?

... ο Εμερσον γνωρίζει πάρα πολλά και εννοείτε πως το ξέρει κι αυτό!

¨οπως και ότι ο ληστής στο σημερινό επεισόδιο ήθελε το κλειδί!

Στα του επεισοδίου.......... ευτυχώς έστω και στο τέλος μας έδειξε κάτι!

Πάντως αν το συνεχίσει έτσι αρχίζω και βαριέμαι! Θα κάνω flash forward για να δω τα τελευταία 5 λεπτά.......... γιατί στα υπόλοιπα 35 ξέρω το τέλος!ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ!:thumbdown

jerry
31 Ιανουαρίου 2012, 21:36
Δε λέω, καλό, αλλά άμα είναι να μας σπάνε τα νεύρα σε κάθε επεισόδιο για να μας δείξουν μερικά δευτερόλεπτα από το main storyline θα εκνευριστώ. και φαντάζομαι πως άμα κάνει καλά νούμερα θα πάρουν τα πάνω τους και θα γεμίσουν και με άλλα φιλεράκια και το στόρι θα αγνοείται...

Θα μου άρεσε περισσότερο αν μας έδειχνε τι είναι πίσω από την πόρτα.

gigi
31 Ιανουαρίου 2012, 22:18
Θα μου άρεσε περισσότερο αν μας έδειχνε τι είναι πίσω από την πόρτα.
Γιατί, έχεις την εντύπωση ότι κι οι ίδιοι γνωρίζουν; Ακόμα το παλεύουν και ό,τι τους βγει στην πορεία. Εγώ πάντως ενώ έβλεπα το επεισόδιο άνετα καθάρισα το δωμάτιό μου και μαγείρεψα κιόλας.
:thumbdown

stavros4815162342
31 Ιανουαρίου 2012, 22:32
Πολύ καλό και το 2ο επεισόδιο, αλλά το θέμα με τον "κακό" δε μου άρεσε όσο των προηγούμενων!

Άλλο ένα μεγάλο μυστήριο είναι τι κρύβεται πίσω από την πόρτα (μου θυμίζει το μυστήριο της καταπακτής!)... μάλλον προς το τέλος της σεζόν θα μας το λύσουν! Η 1η μου σκέψη ήταν αυτό (http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=481272&q=95) αλλά μάλλον είναι κάτι που συνδέει το τότε με το τώρα! Ίσως εκεί δεν κρύβεται κάτι αλλά είναι ένας χώρος ιδιαίτερος, μία άλλη διάσταση ή μέσω αυτού να γίνεται το ταξίδι στο χρόνο!

Υ.Γ. Η 1η διαφορά μεταξύ Dr. Soto και Hugo είναι ότι ο 1ος δεν ξέρει να οδηγεί αυτοκίνητο ενώ ο 2ος ήταν οδηγάρα! :P

kKKK
31 Ιανουαρίου 2012, 22:40
Συμπαθητικό επεισόδιο. Γενικά είναι καλή σειρά για να περνάει η ώρα. Ο σημερινός κακός μου άρεσε αλλά όχι όσο ο psycho του 2ου επεισοδίου, αλλά είχε την πλάκα του. Η πλοκή είχε αρκετές ευκολίες αλλά δε με ένοιαζε γιατί δεν την έχω πάρει ακόμη σοβαρά τη σειρά.
Κατα τα άλλα, μάθαμε ότι τα κλειδιά είναι 3 και ότι στη σπηλιά του Μπάτμαν υπάρχουν κι άλλοι επιστήμονες. Αλλά ρε γμτ έχω δεί πάρα πολλές σειρές για να ενθουσιάζομαι με τα ψίχουλα που μας ρίχνουν.

Τέλος να πώ ότι ο διευθυντής των φυλακων είναι η μεγαλύτερη μούρη στη σειρά (και θα μπορούσε να κάνει και τον kingpin αν γίνει νέο daredevil :lol: )

darko_wicked
31 Ιανουαρίου 2012, 22:54
Τέλος να πώ ότι ο διευθυντής των φυλακων είναι η μεγαλύτερη μούρη στη σειρά (και θα μπορούσε να κάνει και τον kingpin αν γίνει νέο daredevil :lol: )

Ή τον πιγκουίνο σε κανένα batman! Σταθερά τα ίδια η σειρά, ωραία που μας δείχνει σκηνικά απο παλιά αλλά είναι καλό να αρχίσει να αποκαλύπτει περισσότερα, αλλιώς δεν ξέρω τι ψυχάκια - επόμενο δολοφόνο πρέπει να μας παρουσιάσει για να μας κρατήσει το ενδιαφέρον. Ωραίος ο Σουίνι μόνο και μόνο απο αυτό http://warehouse426.wordpress.com/2012/01/31/alcatraz-cal-sweeney/ δείχνει οτι έχει εγκλιματιστεί πλήρως στην εποχή μας

shaq
1 Φεβρουαρίου 2012, 00:54
Λοιπόν, καταρχάς σε κάθε περίπτωση βαριέμαι και μόνο τη σκέψη του κοινού μοτίβου σε κάθε επεισόδιο:"1 κρατούμενος-κυνηγητό-σύλληψη". Δέχομαι ότι για αρχή θα έχουμε ας πούμε 40 λεπτά αστυνομική περιπέτεια και στα 5 μυστήριο.
Αλλά τουλάχιστον τα προηγούμενα επεισόδια( κυρίως το τρίτο κατά τη γνώμη μου) είχαν ένα ικανοποιητικό επίπεδο σασπενς και ροής ως προς το κομμάτι της απλής αστυνομικής περιπέτειας.
Το συγκεκριμένο επεισόδιο, όμως, είχε τόσες σεναριακές ευκολίες και κενά, που ούτε καν μπορώ να τα απαριθμήσω. Για παράδειγμα, πως είναι δυνατόν να μην έχει σταλεί φωτογραφία του καταζητούμενου σε όλες τις κοντινές τράπεζες...Ακόμη και το τέλος ήταν πάρα πολύ προβλέψιμο.
Τώρα για το κομμάτι του μυστηρίου( που αυτό είναι ο λόγος που θα δώσω την ευκαιρία στη σειρά) άρχισαν να δίνουν κάποια στοιχεία με την ψυχαναλύτρια στο δείπνο και την πόρτα, αλλά και πάλι δεν εντυπωσιάστηκα...
Αναμένουμε λοιπόν....

Vampironi
1 Φεβρουαρίου 2012, 01:09
Μου άρεσε η ιστορία του κακού παρά τις εύκολες λύσεις που έδωσαν οι σεναριογράφοι.
Αν οι ιστορίες των φυλακισμένων έχουν ενδιαφέρον μπορώ να αντέξω να δίνουν πληροφορίες για την κεντρική υπόθεση στα τελευταία λεπτά. Τουλάχιστον για τον 1ο κύκλο. Φαντάζομαι πως αυτό θα αλλάξει στα τελευταία επεισόδια. Θα δούμε..
Το καλύτερο μέρος για μένα είναι τα flashbacks. Στο παρόν μπαίνει το αστυνομικό κομμάτι και εκεί δεν διαφέρει από σειρές του CBS.

goggits
1 Φεβρουαρίου 2012, 01:32
Hταν σχετικά καλό επεισόδιο αλλά και πάλι δεν έχει δείξει ακόμα αυτό το κάτι που θα με κάνει να ενθουσιαστώ με την σειρά... Πάντα τα τελευταία λεπτά έχουν την αγωνία και συνήθως αποκαλύπτεται κάτι καινούριο... Πιστεύω προς το τέλος της σαιζόν θα μάθουμε πολλά πράγματα και θα γίνει το μεγάλο "μπαμ". :P

tasoskratos
1 Φεβρουαρίου 2012, 07:31
ο Εμερσον γνωρίζει πάρα πολλά και εννοείτε πως το ξέρει κι αυτό!

Ποιός Emerson ρε παιδιά? Γιατί εάν μιλάτε για τον Michael Emerson αυτός σίγουρα ξέρει πολλά:p
Μια χαρά πάει η σειρά...οκ, θα συμφωνήσω ότι κι εδώ θα πρέπει να περιμένουμε την σκηνή στα τελευταία λεπτά αλλά, συνηθίσαμε.
Διάβαζα πρόσφατα ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο στο οποίο ο υπογράφων έλεγε κάτι που νομίζω ότι λίγο πολύ οι περισσότεροι συμφωνούμε.
Εγραφε λοιπόν ότι το κοινό ΄΄ψάχνει΄΄ ένα νέο Lost! Υπό την έννοια ότι ΄΄ψάχνει΄΄ να δει μία νέα σειρά που θα καταφέρει, ή έστω θα πλησιάσει, το φαινόμενο που ζήσαμε οι περισσότεροι εδώ μέσα. Αμέτρητες σελίδες σχολιασμού, θεωρείες, ψάξιμο κλπ κλπ κλπ...
Η αλήθεια είναι, φαντάζομαι, ότι το ίδιο ψάχνουν και αυτοί που δημιουργούν τις σειρές και ίσως το μεγαλύτερο ψάξιμο γίνεται από το φοβερό παιδί που λέγεται JJ.
Μια άλλη αλήθεια είναι ότι, ενώ στην αρχή έπεσαν οι ανάλογοι χαρακτηρισμοί, το Fringe δεν το κατάφερε.
Είχαν προηγηθεί φυσικά τα Flash Forword & Event, το V ήταν διαφορετικό (συμφωνώ πως κακώς κόπηκαν) και κατέληγε λοιπόν το άρθρο ότι πλέον ή προσοχή για το ΄΄νέο Lost΄΄ στρέφεται στο Άλκατραζ!
Είναι πολύ νωρίς ακόμη, εδώ οι δημιουργοί του έχουν διαλέξει μια άλλη οδό, πιο συντηριτική, για να μας παρουσιάσουν το νέο τους δημιούργημα, πάντως το βασικό θέμα της σειράς έχει ενδιαφέρον. Ειδικά χθες με την τελευταία σκηνή.
Οψώμεθα...

great
1 Φεβρουαρίου 2012, 10:48
Πείτε με περίεργο αλλά ξέρετε τι με εκνευρίζει, που σε κάθε flashback γράφει από κάτω "Alcatraz 1960" ή κάτι τέτοιο !! ρε μάγκες δεν είμαστε ηλίθιοι καταλαβαίνουμε πότε είναι το παρόν και πότε το παρελθόν γιατί το γράφετε και μου σπάτε τα νεύρα !!!!

eparatos
1 Φεβρουαρίου 2012, 11:24
Ε, αυτό ήταν, η σειρά δεν παλεύετε. Τέταρτο επεισόδιο κι ακόμα μαζεύουν φευγάτους, που δεν είναι πια και τόσο φευγάτοι [πλήρως εξοικιωμένοι με το σήμερα, σαν να μην ήρθαν απο το 1963] και μου φαίνετε πως

το παλεύουν και ό,τι τους βγει στην πορεία.
Δεν με βλέπω να την συνεχίζω, όμως θα παρακολουθώ το φόρουμ μήπως και το Alcatraz πάρει άλλη τροπή, μήπως αποκτήσει ενδιαφέρον κι επανέλθω.

tasoskratos
1 Φεβρουαρίου 2012, 11:44
Τέταρτο επεισόδιο κι ακόμα μαζεύουν φευγάτους,

Αυτή την τακτική, πιστεύω, ότι θα ακολουθήσουν σε όλο τον κύκλο, με μικρές δόσεις της βασικής ιστορίας.
Εάν δεν γίνει κάτι πιο μπροστά, περιμένω στο τελευταίο επεισόδιο να μας δείξουν τι κρύβεται πίσω από την πόρτα, αλλά κυρίως το τι είδαν οι 2 φρουροί μπαίνοντας στο άδειο Αλκατράζ το 1963.

kKKK
1 Φεβρουαρίου 2012, 16:34
Διάβαζα πρόσφατα ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο στο οποίο ο υπογράφων έλεγε κάτι που νομίζω ότι λίγο πολύ οι περισσότεροι συμφωνούμε.
Εγραφε λοιπόν ότι το κοινό ΄΄ψάχνει΄΄ ένα νέο Lost! Υπό την έννοια ότι ΄΄ψάχνει΄΄ να δει μία νέα σειρά που θα καταφέρει, ή έστω θα πλησιάσει, το φαινόμενο που ζήσαμε οι περισσότεροι εδώ μέσα. Αμέτρητες σελίδες σχολιασμού, θεωρείες, ψάξιμο κλπ κλπ κλπ...
Η αλήθεια είναι, φαντάζομαι, ότι το ίδιο ψάχνουν και αυτοί που δημιουργούν τις σειρές και ίσως το μεγαλύτερο ψάξιμο γίνεται από το φοβερό παιδί που λέγεται JJ.

Δε νομίζω ότι θα μπορέσει να βγεί ξανά σειρά σαν το lost όπως δεν μπόρεσε να ξαναβγεί σειρά σαν το X-Files ή σαν το Twin Peaks. Και νομίζω ότι άλλο πράγμα να αναζητούν τα κανάλια τη νέα σειρά φαινόμενο και άλλο να προσπαθούν να πατήσουν σε έτοιμες συνταγές. Η τηλεόραση δεν χρειάζεται το νέο lost. Καμιά νέα πρόταση/ιδέα χρειάζεται. Το πού θα σκάσει η νέα επιτυχία κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει. Όπως κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει την επιτυχία του lost (αν θυμάστε, αυτός που ενέκρινε το μεγάλο μπάτζετ του πιλότου του λοστ απολύθηκε γιατί δεν πίστευαν ότι η σειρά θα μπορέσει να βγάλει τόσα χρήματα).

Ειδικά ο jj και οι κομπανία του το έχουν παρακάνει με το πούλημα και το ξαναπούλημα της ίδιας συνταγής. Και δυστυχώς αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο κόσμος να μην πολυεμπιστεύεται τις σειρές μυθολογίας. Αν βρισκόμασταν στο 2004 μπορεί να συζητούσαμε με τις ώρες για το τι κρύβεται πίσω απο την πόρτα. Τώρα απλά το αναφέρουμε και μάλιστα ξέρουμε λίγο πολύ και πότε θα πάρουμε κάποια πρώτη απάντηση.

blackys88b
1 Φεβρουαρίου 2012, 17:46
Αρκετα καλο το επεισοδιο, ωραια ιστορια αν και πραγματι ειχε καποιες ευκολιες...ωραια τα flashback οπως παντα ενω τα καινουρια στοιχεια σιγουρα εχουν το δικο τους ενδιαφερον..!!

smallville
1 Φεβρουαρίου 2012, 18:08
Ωραίο επεισόδιο. Άντε να δούμε ποιος ή τι είναι μέσα στο κελί που έδειξε στο τέλος.

tasoskratos
1 Φεβρουαρίου 2012, 20:51
Και δυστυχώς αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο κόσμος να μην πολυεμπιστεύεται τις σειρές μυθολογίας.

Πάντα συμφωνώ μαζί σου!
Θα έλεγα μάλιστα ότι αυτή ειναι και η αιτία που το Αλκατραζ, όπως και κάποιες άλλες, ακολουθεί μια ΄΄διαφορετική οδό΄΄, με αποτέλεσμα να μην είναι λίγοι, και οι αποδείξεις υπάρχουν στους σχολιασμούς, αυτοί που δυσανασχετούν.
Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια πολλή ενδιαφέρουσα κουβεντούλα για το τι περιμένει το τηλεοπτικό κοινό.
Εγώ πιστεύω ότι θα ήθελε να σκάσει μύτη μία σειρά που, ας πούμε, μπορεί να καταφέρει να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των πολλών. Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να ανοίξω τέτοιο θέμα, πιθανόν τεχνικό, αλλά εάν ήμουν δημιουργός θα ήθελα να παρακολουθήσω μια τέτοιου ειδους συζήτηση.
Στέρεψαν οι ιδέες?
Θα έλεγα ότι αυτή τη στιγμή η πιο πολυαναμενόμενη σειρά είναι το Game Of Thrones. Είναι όμως βασισμένη σε σειρά βιβλίων. Δεν αποτελεί ιδέα. Με εκνευρίζει αφάνταστα το γεγονός ότι ΄μπορούν να ξεκινήσουν μία σειρά, χωρίς να ξέρουν πια θα είναι η μέση και πιο το τέλος, απλά ξεκινάμε και βλέπουμε...

dalas9
1 Φεβρουαρίου 2012, 21:21
Με εκνευρίζει αφάνταστα το γεγονός ότι ΄μπορούν να ξεκινήσουν μία σειρά, χωρίς να ξέρουν πια θα είναι η μέση και πιο το τέλος, απλά ξεκινάμε και βλέπουμε...

Εδώ και κάποιο καιρό δεν μπορούν να το κάνουν, γιατί όλα εξαρτόνται από τα ratings... Τι πλάνο να κάνουν; Ξεκινάνε με έναν τύπο procedural show και πετάνε κάποια στοιχεία μυθολογίας, ώστε αν και όταν κάνουν καλά νούμερα και πάρουν πράσινο φως, να αρχίσουν να την ξεδιπλώνουν περισσότερο. Χωρίς πάλι όμως να ξέρουν μέχρι πού θα την φτάσουν ή πώς θα την τελείωσουν αν χρειαστεί να το κάνουν εσπευσμένα. Αυτό είναι το πρόβλημα για μένα. Τα ratings.

Εκτός κι αν είσαι HBO...

Όσο για το αν πάει να πλασαριστεί το Alcatraz σαν το νέο Lost, μόνο και μόνο μ' αυτό το cast που έχει, μου φαίνεται τουλάχιστον αστείο. Παρεμπιπτόντως το βρίσκω πολύ μέτριο show και λογικά θα το σταματήσω μέχρι να διαβάσω τίποτα διθυράμβους στο φόρουμ και να τα δω μετά μαζεμένα.

sofia24
1 Φεβρουαρίου 2012, 21:32
Καλούτσικο αυτό το επεισόδιο με έναν μέτριο κακό.

gio25
2 Φεβρουαρίου 2012, 12:37
Λιγο πολυ τα ειπατε ολα,συμπαθητικο το επεισοδιο,αλλα αρχιζει και με κουραζει το concept και η δομη.Ως procedural δεν τα εχει καταφερει καλα μεχρι τωρα,ως sci-fi/mystery δεν εχει ανεβασει ρυθμους και μας πεταει ψιχουλα.
Σιγουρα θα τη συνεχισω,αλλα στο πολυ χαλαρο.

Παντως κακα τα ψεματα,και εδω συμφωνω απολυτα με dalas,σε broadcast δικτυο με τα ratings να ειναι το αλφα και το ωμεγα,δυσκολα να δεις σειρα με πλανο(πραγματικο,γιατι απο μουφες παραγωγων για πλανα εχουμε χορτασει).

Πλακα πλακα το Lost εχει κανει μεγαλη ζημια,και σε μας που τα βλεπουμε δυσπιστα και θελουμε κατι παραπανω,και σε παραγωγους που προσπαθουν να φτασουν εκεινα τα επιπεδα hype και υστεριας.Για μενα ειτε κυνηγαμε το νεο Lost ειτε Χιμαιρες,το ιδιο πραγμα ειναι.

tasoskratos
2 Φεβρουαρίου 2012, 20:22
Πλακα πλακα το Lost εχει κανει μεγαλη ζημια,και σε μας που τα βλεπουμε δυσπιστα και θελουμε κατι παραπανω,και σε παραγωγους που προσπαθουν να φτασουν εκεινα τα επιπεδα hype και υστεριας

Πρόσεξε τώρα και κάνω πλακίτσα γιατί άμα το πάρουμε στα σοβαρά...:)
3 σελιδούλες, μόνο, σχολιασμού. Μόνο 3!
Ρωτάω λοιπόν. Τι μπορεί να είχε πίσω από την πόρτα με την τριπλή κλειδαριά?
1. Επιστημονικό εργαστήριο πειραμάτων.
2. Χρονοπύλη
3. Αστροπύλη
4. Εγχρωμος θανατοποινίτης
5. Ένας ΄΄γνωστός΄΄ τροχός

Ο Διεθυντής του είχε πει του νεαρού. <<μπες μη ντρέπεσαι>>!!!;)
Χάθηκε και εκείνος ο φίλος ο Mand1as, ο άλλος ο παλιόφιλος ο Sheik...
Μήπως πάλι εμείς βλέπουμε το μέλλον, ενώ η ιστορία κανονικά διαδραματίζεται τη δεκαετία του 60?
Πολλά βάζω με το φτωχό μου το μυαλό.
:D

gio25
2 Φεβρουαρίου 2012, 20:33
^Για να συνεχισω την πλακιτσα να προσθεσω και ενα
6.Ενα υπερφυσικο ον που σκιωδως κινει τα νηματα στις φυλακες,και ο διευθυντης ειναι η βιτρινα(σας θυμιζει κατι?)

Seriously τωρα,καλο ειναι που σκεφτομαστε και προβληματιζομαστε,αλλα ας το παμε χαλαρα.Οχι τιποτα αλλο,για να μην τη πατησουμε ξανα...

m0rpheas
2 Φεβρουαρίου 2012, 23:54
Κατά την παρακολούθηση του επεισοδίου, μου ήρθε μια ακατανίκητη επιθυμία να διαβάσω Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος, που δίνω σε 8 μέρες. Σε περιόδους εξεταστικής πολύ χρήσιμη η σειρά λοιπόν :thumbsup1

Η γκόμενα μου τη σπάει, ο «Χιούγκο» δεν μου κολλάει ως χαρακτήρας, το αφεντικό είναι ό,τι να 'ναι, η εκάστοτε υπόθεση της εβδομάδας δεν είναι καν μέτρια. Βασικά, ο μόνος λόγος που συνεχίζω να ασχολούμαι και που πιθανότατα θα συνεχίσω να ασχολούμαι ως το τέλος της σαιζόν είναι το όνομα του δημιουργού σε συνδυασμό με το (όποιο) μυστήριο υπάρχει.

Είμαι σε αυτούς που πάθανε τεράστια ζημιά από το Lost, πλέον όταν βλέπω περίεργες πόρτες σε σκοτεινά μέρη με μυστήρια ηχητικά εφέ η φαντασία μου οργιάζει. Δεν βαριέσαι, εδώ θα είμαστε στο season (?) finale με τον Τάσο και τους υπόλοιπους να βρίζουμε για τη δεύτερη σερί αποτυχία του JJ μετά το «πώς - το - λέγανε - εκείνο - που - θα - ήθελε - να - είναι - το - νέο - Alias - αλλά - δεν - βλεπόταν - με - τίποτα».

dalas9
2 Φεβρουαρίου 2012, 23:56
Μην ξεχνάτε ότι το Alcatraz είναι (σε) νησί... :lol:

sheik
7 Φεβρουαρίου 2012, 01:19
Φιλε Τασο εδω ειμαι μη μου αγχωνεσαι. Απλα ακομη δε βρισκω λογο σοβαρο να σχολιασω :)

Ακυρο, ειδα και το Touch, νομιζω εκει ισως στο μελλον να εχουμε περισσοτερα και "ποιοτικοτερα" να πουμε σε σχεση με τους φυλακισμενους εδω ;)