PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : The Secret Circle 1x14 - "Valentine"

ScottAndJean
10 Φεβρουαρίου 2012, 08:36
14639

Η επίσημη περίληψη από το CW είναι η εξής (όσοι δεν θέλετε να ξέρετε τίποτα για το επεισόδιο μην την διαβάσετε):

Με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η Faye και η Melissa οργανώνουν ένα γυναικείο πιτζάμα πάρτι για τις ίδιες και για τις Diana και Cassie.

Διαβάστε τα παρακάτω οπωσδήποτε πριν ποστάρετε:

1. Το παρόν θέμα είναι SPOILER TAG-FREE. Από το πρώτο post η συζήτηση μπορεί να κυλάει ελεύθερα και να ΜΗΝ χρησιμοποιούνται spoiler tags. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗREAD ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.
2. Δημοσκόπηση θα προστεθεί αύριο.
3. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους υπότιτλους θα διαγράφεται και ο χρήστης θα τιμωρείται. Για περισσότερα, δείτε την ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα, εδώ (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=24611).
4. Οποιαδήποτε αναφορά σε torrents ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομου download θα διαγράφεται και, αν κριθεί απαραίτητο, ο χρήστης θα τιμωρείται.
5. Προσέξτε τις εκφράσεις σας και πάντα να ποστάρετε με σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε με τις απόψεις τους ή όχι. Τέτοια φαινόμενα θα τιμωρούνται αυστηρά. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά το chatting και το spamming στο thread. Πείτε την άποψή σας ελεύθερα και κόσμια, αλλά μην επαναλαμβάνεστε και αφήστε και τα υπόλοιπα μέλη να απαντήσουν, χωρίς να μονοπωλείτε το θέμα με τα δικά σας posts. Τέτοια posts θα διαγράφονται ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση.
6. Η συζήτηση θα αφορά το επεισόδιο αυτό και όχι τα επόμενα.
7. Οποιοδήποτε ποστ πριν την προβολή του επεισοδίου, θα διαγραφεί!
8. Δεν επιτρέπεται να δίνετε link υποτίτλων, σε οποιαδήποτε γλώσσα κι αν είναι αυτοί.
9. Τέλος, να κάνετε report οποιοδήποτε ποστ αντιτίθεται στους κανόνες του site αλλά και στους παραπάνω, και θα διορθωθεί μόλις είναι εφικτό.

tanoulitsa
10 Φεβρουαρίου 2012, 22:12
Λίγο τα ρομαντικά να μην είχε και τα τρίγωνα μια χαρά θα ήταν.
Ο Ισαακ είναι ο πατέρας;;;

fotinit17
11 Φεβρουαρίου 2012, 00:11
Λίγο τα ρομαντικά να μην είχε και τα τρίγωνα μια χαρά θα ήταν.
Ο Ισαακ είναι ο πατέρας;;;

Αυτό κατάλαβα και εγώ, υπομονή μέχρι την επόμενη Παρασκευή. Ίσως για αυτό λύσσαγε να πάρει πίσω το μενταγιόν.

Γενικά, μου άρεσε το επεισόδειο, τα ρομαντικούλικα του αγιου βαλεντίνου, κεράκια και καρδούλες παντού να μην είχε και θα ήταν σούπερ.

Ο Άνταμ έχει αρχίσει να μου τη δίνει πολύ με αυτό το κλαψιάρικο υφάκι πια, χαλάρωσε ρε φίλε, μάγος είσαι, πάρε φόρα, σταμάτα τη κλάψα, τα ΜΗ και τα ΓΙΑΤΙ και κόψε Κ%^&&ΛΟΥΣ!!!

Η Μελίσα πάει να κάνει τις βλακειούλες της, η Faye τα κλασσικά και η Νταϊάνα τζίζους!!! Δεν της πάει το μαστουρωμένο :P

Αναμένουμε...

Jane1
12 Φεβρουαρίου 2012, 00:00
Πολύ καλό το επεισόδιο, είχε αγωνία το θέμα με τις νεκρές μάγισσες.
Το μόνο που δεν μου άρεσε και το βρήκα σαχλό ήταν οι μαστουρωμένες Μελίσα και Νταϊάνα. Η Μελίσα πότε θα λείπει και πότε θα είναι μαστουρωμένη, δεν θα γνωρίσουμε ποτέ τον πραγματικό της χαρακτήρα. :P
Απίστευτη χημεία Φαίη και Τζέικ, τους θέλω μαζί. :grin:
Το τέλος ήταν φοβερό, όλα δείχνουν πως ο Ισαάκ είναι ο Μπλάκγουελ, ο πατέρας της Κάσι. :shock: :respect: Nα θυμίσω ότι ο Ισαάκ ήταν αυτός που είχε πεί στον Τζέικ ότι υπάρχει κι άλλο παιδί του Μπλάκγουελ στον Κύκλο.

Vampironi
12 Φεβρουαρίου 2012, 00:24
Άλλο ένα πολύ καλό επεισόδιο.
Πολύ δυνατή η σκήνη μέσα στην εκκλησία με τις νεκρές μάγισσες.
Ο Jake φαίνεται πως θα μείνει στη σειρά. Ευτυχώς γιατί ο Adam σαν χαρακτήρας και ο ηθοποιός μου προκαλούν :yawn:.

Craft
12 Φεβρουαρίου 2012, 01:54
Δεύτερο στην σειρά καλό επεισόδιο και ενώ θα έπρεπε να μου μείνει η όλη ιστορία περί μενταγιόν, μαγισσών, Cassie και γεωμετρικών σχημάτων σε ανάπτυξη αυτό που μου έμεινε είναι η επίστροφη του Lee και ότι η όλη ιστορία με την κοπέλα του και την περίεργη σκόνη δεν είναι ένα απλό πυροτέχνημα. Η μοναδική σκηνή με Cassie που μου άρεσε ήταν αυτή που ενώ οδηγεί το μενταγιόν προσπαθεί να την πνίξει. Εντελώς:shock:η τελευταία σκηνή που δείχνει τον Lee να φροντίζει την κοπέλα του και να λέει ότι με την βοήθεια της Faye όλα θα διορθωθούν χμ. Περισσότερες σκηνές σαν αυτές παρακαλώhttp://27.media.tumblr.com/tumblr_lz5phaQRL61qkt51oo1_r1_250.gif http://24.media.tumblr.com/tumblr_lz5pp2YgMt1r7c449o2_250.gif.

sofia24
12 Φεβρουαρίου 2012, 02:28
Άριστο μου άρεσε πάρα πολύ!
Όντως η σκηνή στην εκκλησία ήταν φοβερή!
Μελίσσα και Νταϊάνα αχώνευτες τελείως! :whip:
Γουστάρω Τζέικ με Φέι κι όχι Τζέικ με Κάσι, ο Άνταμ πολύ της είναι! :P

goggits
12 Φεβρουαρίου 2012, 13:39
Πολύ καλό και αυτό το επεισόδιο!!!
Η Νταϊάνα με την Μελίσσα με εκνεύρισαν μαστουρωμένες, αν και φοβάμαι ότι η Μελίσσα θα μπλέξει ακόμα πιο άσχημα...
Η Κάσι μάλλον έδειξε ότι αποφάσισε τον Ανταμ αλλά θα δείξει...
Λογικά στο επόμενο θα δούμε και τον πατέρα της Κασι αν και δεν νομίζω να είναι ο Ισαακ αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
Τέλος αυτός που την πέφτει στην Φει από την αρχή κατάλαβα ότι κάτι παίζει και τώρα μας έδειξε και τι ακριβώς θέλει να κάνει...

depy13
13 Φεβρουαρίου 2012, 04:11
Πρώτα πρώτα μια ερώτηση..πώς καταλάβατε ρε παιδιά ότι ο Ισάακ παίζει να ναι ο πατέρας;;; :O :O γιατί δεν ξέρω,χάνω τελευταία :-p
Επίσης, jake ξέρω γω πολύ hot, adam απερίγραπτα κλαψομ*** και η Κάσυ διαλέγει τον δεύτερο! JESUS! δεν πειράζει υπάρχει και η Φέυ :-p
ο καινούριος που πάει να σώσει τη γκόμενα προφανώς,πολύ SHOCK περίμενα ότι έχει χεσμένη τη φωλιά του κάπως αλλά όχι μια τέτοια εξέλιξη...
α μόνο εμένα η σκηνή στην εκκλησία μου φάνηκε χάλια; Νομίζω κυρίως adam και ο ηθοποιός και ο ρόλος δεν με πείθουν καθόλου ρε παιδί..

liakanel
15 Φεβρουαρίου 2012, 15:20
Αρχιζω και την βαριεμαι την σειρα...αν ειναι να περιμενουμε ενα στα 3 επεισοδια για να δουμε μια εξελιξη...

Η Κασι ειναι ωρες ωρες πολυυυ βαρετη και μου την δινει συνεχεια η φραση "about my father" "I have to find him" "I wanna see him" "father - father - father"

ΕΛΕΟΣ! Ο Ανταμ βουτυρομπεμπες...
Μ'αρεσαν Τζεικ-Φει στις πρωτες σκηνες και η Νταιανα μαστουρω ειχε πλακα!!

smile88
20 Φεβρουαρίου 2012, 01:28
Επιτελους, ενα επεισοδιο καλυτερου κι απο του πιλοτου!
Δεν περιμενα να ειχε τετοια δραση, περιμενα να δω κατι κλισε εφηβικα πραγματα! :P
Η High Νταϊανα ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ! Ποια Μελισσα μωρε, αυτη η Νταϊανα ειναι αρχοντισσα! :respect:
Τωρα το πως θα ξυπνησει ο Λη τη γκομενα του ειναι αλλο θεμα, αλλα τον βαριεμαι! :yawn:
Το σκηνικο στην εκκλησια ηταν ολα τα λεφτα, αν και δε θα επρεπε να δει το ατυχημα ο Τζεικ, γιατι πηγαινε κι αυτος στον Ανταμ; :???: Οταν μπηκαν οι μαγισσες μεσα στον Ανταμ, ο Ανταμ ηταν ολα τα λεφτα, με ανατριχιασε κιολας η ματια του! Η Κασι πηγε κι εσπασε το κολιε! :shock:
Επισης γελασα απιστευτα με κατι κινησεις που εκανε ο Τζεικ, εκει που γλυστρισε στα γυαλια απο το αυτοκινητο της Κασι, εκει που τεντωθηκε μεχρι εκει πανω για να δει απο το παραθυρο του οδηγου κι εκει στην εκκλησια οπου παταγε πανω στα καθισματα, δεν ξερω, ειχε πολλη πλακα! :P
Δε νομιζω να ειναι ο Ισαακ ο πατερας της Κασι, δε μου καθεται καλα... Γιατι να μην δειξουν το προσωπο του στο τελος; Και μπερδευτηκα, ο τυπας που εδειξε στο προηγουμενο επεισοδιο να σκοτωνει τη Λουσυ, που ειχε και σημαδια απο εγκαυμα ποιος στο καλο ηταν; :???:
Και κατι που θυμηθηκα τωρα, θυμαστε την Χεδερ οπου μπηκε ενας δαιμονας μεσα κι ηταν και στη φωτια; Δεν την ειδαμε στα flashback και τοτε ειχα την εντυπωση οτι προκαλεσε τη φωτια ο δαιμονας, αλλα αλλα ειδαμε τελικα... Ασε που εχουμε και τον Κυκλο ακομα ενωμενο, παρ' ολο που πεθανε ο Νικ, δε θα μας τα εξηγησουν ποτε, εδω δεν αναρωτιεται κανενας για τιποτα... :thumbdown

Hrisa76
1 Μαρτίου 2012, 05:24
Nα θυμίσω ότι ο Ισαάκ ήταν αυτός που είχε πεί στον Τζέικ ότι υπάρχει κι άλλο παιδί του Μπλάκγουελ στον Κύκλο.

Αχ και εχω την εντυπωση οτι θα ειναι η Φει και θα παιχτει και ξύλο